Pilnīga vilšanās

Rakstīts: 6 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 31 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 2.0
atpū tos pie vī ra. Speciā li izvē lē jā mies 5 zvaigž ņ u viesnī cu, lai nebū tu nepatī kamu pā rsteigumu, tas neizdevā s. reģ istratū ras darbinieki nevar savienot divus vā rdus, viņ i iekā rtojā s pusotru stundu vē lā k nekā plā nots, jo istaba nebija gatava mū su ieraš anā s brī dim. Protams, nevienam pat neienā ca prā tā atvainoties.
Istabā ir nokarenas gultas, notraipī tas tapetes, vannas istabā š ķ eldotas flī zes un stū ros pelē juma traipi.
Restorā nā ir daudz darbinieku, tieš ā m ne ar ko nav aizņ emti, tiklī dz š ķ ī vji tiek notī rī ti no galda. Bija sajū ta, ka viņ i sacenš as savā starpā , kurš var noņ emt visvairā k š ķ ī vju. Tā pē c nebija ī paš i ē rti ieturē t brokastis, viesmī lis stā vē ja pā ri dvē selei un gaidī ja savu nā kamo š ķ ī vi. Man pat nā cā s vienreiz viņ am pabā zt, lai viņ š netraucē ē st. Trauki restorā nā ir netī ri, š ķ ī vjus, krū zes, galda piederumus bail paņ emt rokā s.

Peldbaseins ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Tā ir kloā ka. Visapkā rt baseinam ir netī rumi. Kurš vairā k apzinā s ciemiņ us, tie paš i sakopa sev apkā rt (mē s esam vieni no tā diem) negribē ja gulties starp salauztiem lietussargiem, habariki un alus pudelē m. . Gultas krē sli knapi elpo. Lietussargi ir netī ri un salū zuš i. Matrač i ir nomē tā ti ar putniem un, iespē jams, gadiem ilgi nav tī rī ti. Solī tie bezmaksas baseina dvieļ i pē c pulksten 10:00 nepastā v.
Visa š ī kauna beigas bija rē ķ ins par kafiju no kafijas automā ta istabā . Neviens nebrī dinā ja un nekur nebija rakstī ts, ka viena kafijas kapsula maksā.4 levas. (salī dzinā jumam brī niš ķ ī gs kapuč ī no kafejnī cā maksā.5) beigā s samaksā jā m 94 levas. Nav liela nauda, ​ ​ bet tas nebija patī kami. Mums mā jā s ir labā ks kafijas automā ts un es zinu, cik maksā š ī s kapsulas.
Biež i atpū š amies pie jū ras, ir ar ko salī dzinā t. Mē s nekad neesam redzē juš i tā du š ķ irš anos zvaigznē m))))
Vā rdu sakot, nevienam neiesaku. Normā lam cilvē kam tas nepatiks. Mū s neapmulsina vecā s mē beles vai nolietota izlietne, bet tai jā bū t TĪ RAI. Un tā ir š ī s viesnī cas lielā kā problē ma, visur netī rumi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu