Moonlight Hotel 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
9.0 Numurs
8.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2013. gada maijā. Tā atrodas 10 metru attālumā no privātās pludmales un 1 km attālumā no Sveti Vlas centra. Kūrortviesnīca Sunny Beach atrodas 4 km attālumā, savukārt senā Nesebras pilsēta ir 10 minūšu brauciena attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota, lai apvienotu ekskursijas un pludmales brīvdienas.Vairāk →
аватар mara2ry
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 31.08. 2016 lī dz 09.07. 2016. Ekskursija pirkta no Sunmar, satikā s tū roperators, aizveda uz viesnī cu, nekā du pretenziju. Nakš ņ oš ana notika ā tri, jo ieradā mies pē c 14.00. Un tagad par pā rē jo: 1. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 31.08. 2016 lī dz 09.07. 2016. Ekskursija pirkta no Sunmar, satikā s tū roperators, aizveda uz viesnī cu, nekā du pretenziju. Nakš ņ oš ana notika ā tri, jo ieradā mies pē c 14.00. Un tagad par pā rē jo:
1. Par viesnī cu: viesnī ca sevi pozicionē kā.5 zvaigznes. Droš i vien Eiropai š is ir vā jš.5, bet sū dzī bu nav vairā k nekā ir . . Istabas ir ļ oti lielas, ir daudz drē bju skapju un naktsgaldiņ u, kur var izkā rtot lietas (ak, beidzot! ! ). Ir ledusskapis, bezmaksas seifs, TV ar 2 krievu kanā liem, tē jkanna, fē ns, gaisa kondicionē tā js. No tā saucamajiem "opcijā m": peldmē teļ i, vienreizē jā s č ī bas, ž elejas, š ampū ni, ziepes, vates kociņ i, adatas un diegi, ķ emme, sū klis kurpē m, kurpju rags. . nevaru pateikt, vai tiek ziņ ots par gē liem un š ampū niem , mums bija savs. Dvieļ i mainī ti katru dienu, gulta ik pē c 3 dienā m. Bija tik jauki katru dienu redzē t no dvieļ iem piesietus suņ us, ziloņ us, krokodilu utt. Kas iepriecinā ja servisu: koridorā uz grī das ir gludinā mais dē lis un gludeklis (bez maksas), tā pē c, ierodoties š ajā viesnī cā , jums nav jā uztraucas, ka jū su drē bes bū s saburzī tas. Wi-Fi ir visur un ļ oti labi uztver.
2. Ē dinā š ana: Lasot atsauksmes par viesnī cu, proti, par ē dinā š anu, pā rsteidza, ka cilvē ki raksta par pā rtikas trū kumu. . Cilvē ki, kas ir brokastī s jū su mā jā - 10 mainā mi ē dieni ? ? ? Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Uzreiz teikš u, ka uz š o viesnī cu var braukt ar sistē mu viss iekļ auts. Jā noskaidro pie tū roperatora, cik var paņ emt lē tā k pie tū roperatora vai piemaksā t uz vietas viesnī cā . Piemaksa par "viss iekļ auts" viesnī cā maksā.10 levas (5 eiro) dienā vienai personai. Tas atš ķ iras ar to, ka ir pusdienas un lī dz 11 naktī spirti (labs š ampanietis) un saldē jums, kā arī bezalkoholiskie dzē rieni. No rī ta (ē dot Z-C) var dzert kafiju, tē ju, b/a dzē rienus, vakarā tā pat. Brokastī s ir putra, musli, pā rslas, olu kultenis, olu kultenis, desiņ as (gaļ a), desiņ as, cepts speķ is, sieri, jogurti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, dā rzeņ i, kafija, tē ja. Man š ķ iet, ka var nevis vienkā rš i paē st . . , bet arī pā rē sties (piedodiet franč u valodu). Neuzspiediet sevi visu uzreiz vienā dienā , un tad katru dienu varē siet baudī t daudzveidī gas brokastis))). Vakariņ ā s gandrī z katru dienu vienmē r ir daudz gaļ as, daudz svaigu dā rzeņ u, sautē ti, zivis. Uz ielas vienmē r grilē kotletes, kebabus, desiņ as un dā rzeņ us. Tā kā trauki beidzas, viņ i uzreiz ņ em ā rā jaunus. Neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ieradī sities, viss vienmē r ir klā t. Vienī gais ē diens, kas manai gaumei ir sā ļ š . Ir bē rnu galds. Viesnī cā ir animā cijas un sporta spē les. Lī dz sezonas beigā m ar pieauguš o bija sapuvis, likā s kā bē rns.
3. Par pludmali: Protams, viesnī ca tika uzbū vē ta ļ oti dī vaini: divas ē kas viena pret otru, starp kurā m ir apaļ a puķ u dobe un ceļ š . Un pa š o ceļ u visi dodas uz pludmali. Viesnī cas teritorija nav slē gta, katrā ē kā ir baseins, viena pusslē gta, otra atvē rta, ap viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem. Godī gi sakot, mē s devā mies lejā pulksten 7:00 un aizņ ē mā m sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Pludmales dvieļ us var aizņ emties no viesnī cas ar depozī tu. Aiz sauļ oš anā s krē sliem bija neliels zaļ š zā liens, tad gā jē ju celiņ š uz pludmalē m un nobrauciens lī dz jū rai. . Tiek uzskatī ts, ka š ī ir viesnī cas pludmale, bet visi tajā guļ . Nokā pš ana pa betona kā pnē m ir ē rta. Smilš aina piekraste 5 metri, ieieš ana jū rā ir pakā peniska, tā pē c iespē jams ar maziem bē rniem. Mē s gulē jā m pie baseina, gā jā m peldē ties jū rā , tad peldē jā mies duš ā s pie baseina.
4. Par piekrasti: Sv. Vlas kū rorts nav liels, bet ir vietas, kur pastaigā ties. Jū s varat doties uz Marinas ostu (es teikš u turpat par lielu maku), bet tā ir ļ oti skaista. Jū s varat doties uz gā jē ju ielu ar daudziem restorā niem un veikaliem. Tā di veikali kā ķ ī nieš u-turku tekstilizstrā dā jumi, bulgā ru kosmē tikas veikali utt. Restorā ni katram budž etam, ejiet uz ielas ar galveno un tur ir lē tā k. . Ap viesnī cu ir daudz mazo lielveikalu, cenas aptuveni vienā das. Ja jū s izejat uz galvenā ceļ a, tur bū s liels lielveikals "Mercury", kurā varē siet nopirkt visu un par jebkuru cenu. Dā vanā atvedā m rakiju, ir milzī ga izvē le, sieri (sirē na, kaš kavals). CENAS ir tieš ā m smieklī gas salī dzinā jumā ar citu Eiropu, it ī paš i tur, kur iet eiro. Pa ceļ am uz Mercury ir autobusu pietura. No turienes varat doties uz kaimiņ u pilsē tā m Saulainajā krastā (no turienes uz Pomoriju vai Burgasu), Nesebā ru (ejiet pa veco Nesebā ru). Tā pat ik pē c 15 minū tē m uz ū dens parkiem piebrauc bezmaksas mikroautobusi (ir divi, paš i nebrauca, bet izskatā s forš i). Noī rē jā m auto, septiņ vietī gu minivenu, 40 eiro diennaktī (smieklī gi). Atbraucā m uz Sozopu un Ž eravnu. Brī dinu, viņ iem nav navigatoru, tā pē c uzkrā jiet navigatorus no mā jā m, pretē jā gadī jumā jū s izglā bs karte, vai, ja ceļ ojuma laikā izmantojat internetu, tad Yandex-navigator.
5. Par cilvē kiem: Es daudz dzirdē ju, ka bulgā ri ir rupji pret krieviem. Ne reizi visa atvaļ inā juma laikā nav piedzī vota rupjī ba un neziņ a pret sevi. Bulgā ri ir laipni un pieklā jī gi, viņ i atsaucas, ja runā jat ar viņ iem krieviski. Viņ iem ļ oti ž ē l, ka Krievijas tū ristu plū sma ir samazinā jusies, un viņ i no tā ļ oti cieš .
6. Par beznodokļ u rež ī mu: Tur viss ir ļ oti dā rgs, tā pē c, ja vē lies izņ emt kaut ko vietē jo (alkoholu, sierus vai desas), nopē rc lielveikalā un liec bagā ž ā .
7. Aizbraucu uz Bulgā riju un baidī jos, ka bū s deputā tu padome. . Bet viņ a mani iepriecinā ja, ļ oti iepriecinā ja un laikam vē los atgriezties!! ! ! Un droš i vien š ī viesnī ca.
аватар oksanayefimchuk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Saint Vlas ir skaista kū rortpilsē ta. Mē s izvē lē jā mies vecā kiem klusu ģ imenes atpū tu ar ē rtu saulrietu. TPG norā dī ja uz š o Senvlasas viesnī cu. Bulgā rijai viss iekļ auts ir netipiski, tā pē c bija interesanti aizbraukt un izmē ģ inā t. … Tomēr ▾ Saint Vlas ir skaista kū rortpilsē ta. Mē s izvē lē jā mies vecā kiem klusu ģ imenes atpū tu ar ē rtu saulrietu. TPG norā dī ja uz š o Senvlasas viesnī cu. Bulgā rijai viss iekļ auts ir netipiski, tā pē c bija interesanti aizbraukt un izmē ģ inā t.

Kopumā ne mirkli nav vī lies, tieš i otrā di – ļ oti priecī gs. Ī paš i gribas pieminē t ē dienu, pē c vecā ku domā m viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs.

Pagā juš ajā gadā bija nepabeigta krasta lī nija (nepabeigta nolaiš anā s lī dz jū rai) un nedaudz niecī ga pludmale no viesnī cas. Bet tie joprojā m ir nelieli trū kumi. Visu vairā k nekā kompensē ja siltais un tī rais jū ras ū dens un lieliska apkalpoš ana. Uz vietas ir arī.2 peldbaseini.

Varu ieteikt labu variantu.
аватар nataliya_0806
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi biju viena un gribē ju relaksē još as brī vdienas ar iespē ju izgulē ties. To visu es saņ ē mu š ajā viesnī cā . Starp citu, ne no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Es prasī ju reģ istratū rā stā vu virs 3. … Tomēr ▾ Pirmo reizi biju viena un gribē ju relaksē još as brī vdienas ar iespē ju izgulē ties. To visu es saņ ē mu š ajā viesnī cā .
Starp citu, ne no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Es prasī ju reģ istratū rā stā vu virs 3. un klusu istabu NAV virs baseina un NAV virs restorā na terases. To visu es saņ ē mu pilnī gi bez maksas 1419. istabā ar skatu uz kalniem. Pat Saulainā krasta mū zika bija mazā k dzirdama)) Es tiku labi uzņ emts - paldies, Martin un Stefan!
Ē diens ir daudzveidī gs, vienmē r ir izvē le, vienmē r ir 2 vai pat 3 gaļ as veidi. Vienmē r ir 2 veidu zupas. Bija arī zivs, pat haizivs reiz pasniegta. Bija arī augļ i - arbū zs, melone, ā boli, nektarī ni, persiki, plū mes. Deserti bija garš ī gi. Es nekad nebiju izsalcis)) Viesmī ļ i strā dā ja ļ oti ā tri. Paldies Mario!
Viesnī cā ir divi peldbaseini - viens saulainā ks, otrs vairā k noē nots. Pirmajā dienā nevarē ju atrast vietu zem lietussarga ((bija ā trā k jā savā c mantas un jā dodas prom. Trī s soļ i lī dz jū rai, pludmale publiska un bezmaksas, bet ir plā ns taisī t viesnī cu) ) Ir glā bē ji-vē rotā ji, kuri ir ļ oti modri)) Paldies, Dejan!
ANIMĀ CIJAS VISPĀ R NEKĀ DAS! Tas man bija liels pluss, jo. neviens ap mani nelē ca un neieslē dza skaļ u mū ziku pie baseina)) Pie reģ istratū ras ir tikai bē rnu klubs.
Vakarā varat pastaigā ties pa St. Vlas pilsē tu.
Pē dē jā dienā nā cā s piemaksā t un pā rcelties uz lielu istabu 1111 virs galvenā s ieejas. Lidojums aizkavē jā s par 6 stundā m. Piemaksa par pagarinā š anu - 20 lev par pirmo stundu un 10 lev par katru nā kamo stundu, t. i. 4 stundas maksā.50 lev. Paldies, Mariella un Venelin!
Otrā korpusa bū vniecī ba tuvojas noslē gumam, to vajadzē tu atvē rt 2016. gadā .
Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs un draudzī gs. Tie, kuri ir vecā ki, labi runā krieviski, jaunieš i labā k sazinā s angliski. Viņ i vienmē r cenš as palī dzē t un padarī t jū su uzturē š anos ē rtu, neizspiež ot padomus. Tie ir pē c jū su ieskatiem, bet darbinieki bū s apmierinā ti))
Viesnī cas ģ enerā lmenedž eris pastā vī gi sazinā s ar atpū tniekiem un jautā , kas viņ iem patī k un kas nepatī k. Paldies Giorgi!
Kopumā atvaļ inā jums bija veiksmī gs, un es patieš ā m negribē ju doties prom...Nedē ļ a izrā dī jā s par maz. Nā kamreiz mē ģ inā š u palikt ilgā k.
Главный вход Ресепшн номер 1111 номер 1111 номер 1111 вид из номера 1111 ванная комната в номере 1111 вид из номера 1419
аватар veronikanika
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
St. Vlas ir kluss ciemats, ap to ir ļ oti maz viesnī cu un pludmalē nav sveš inieku. Viesnī ca ir jauna, mū su ceļ ojuma brī dī tā bija tikko pabeigta, un mē s arī lidojā m uz negatī visma fona no tiem, kas bija pavasarī , ka viņ i urbja, nekas nebija salabots - jū nijā viss jau bija izurbts. … Tomēr ▾ St. Vlas ir kluss ciemats, ap to ir ļ oti maz viesnī cu un pludmalē nav sveš inieku. Viesnī ca ir jauna, mū su ceļ ojuma brī dī tā bija tikko pabeigta, un mē s arī lidojā m uz negatī visma fona no tiem, kas bija pavasarī , ka viņ i urbja, nekas nebija salabots - jū nijā viss jau bija izurbts. Jaunā s viesnī cas burvī ba - viss tikko uzcelts un viss darbojas lieliski, istabā s jaunas mē beles un santehnika vannas istabā . Darbinieki, kas mē dza cī nī ties ar grū tī bā m, tagad ir tik sabiedriski un labā noskaņ ojumā , jo viss jau ir normā li un cilvē ki ir laimī gi.
Animā cija - Salut klubs, pieauguš ajiem tā s ir kā rš u spē les vakaros, bet spē les nav standarta, paš i kaut ko izdomā ja, man liekas. Bē rniem tā ir zī mē š ana ar viņ iem utt. , pusaudž iem galda spē les.
Pludmale tiks pabeigta, viņ i saka, kad tiks uzcelta otrā ē ka. Tas ir virs krasta, sauļ oš anā s krē sli ir uz platformas.... viņ i sauļ ojas vairā k blakus š ai pludmalei. Un vē l divi soļ i priekš ā - pilsē tas skaistā pludmale.
Smiltis, gluda ieeja, silts ū dens, sekla. . .
Ē diens labs, ir "bē rnu galds", vakariņ ā s ir cepš anā s uz atklā tas uguns, izvē le liela. Sulas tieš ā m bija, nu, visnepatī kamā kā s, bet vietē jais alkohols un vietē jie forfiti un tā tā lā k ir diezgan normā li, un tie ir "uz". Visu laiku ir saldē jums, un to visu laiku lej bā ros, lī dz vē lam vakaram š im biznesam bā ros veidojas kompā nijas.
Blakus Saulainais krasts ar restorā niem, klubiem un Nesebā ra, pati par sevi interesanta pilsē ta - ir autobuss, no S. pludmales lī dz Vlasam 15 minū tes, 1.2 leva.
городской пляж сразу рядом кусок дикого перед отелем Марина в Св.Власе


iemiesojums maria22_86
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums Yuliyalia
Sveiki, vēlos braukt uz šejieni ar bērnu 1,5 gadi. Vai viesnīcā ir bērnu galds un kas tajā ir iekļauts? Vai parastajā telpā ir tējkanna?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums musaelian.susanna
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 21 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель открылся в мае 2013 года. Он расположен в 10 метрах от частного пляжа и в 1 км от центра города Свети Влас. Курорт Солнечный берег находится в 4 км, а поездка до древнего города Несебр займет 10 минут. Отель прекрасно подойдет для совмещения экскурсионного и пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта города Бургас.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж. Зонтики, шезлонги — платно. Полотенце — депозит.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

К услугам гостей бар у бассейна и ресторан болгарской кухни с обслуживанием по меню. Каждое утро в отеле накрывают завтрак «шведский стол». Расстояние до продуктового магазина составляет 100 м.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф, дартс, бочча.
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 165 номеров.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, кондиционер, шкаф/гардероб, ванная комната, телевизор, халат, тапочки, холодильник, кровать, прикроватные тумбочки, балкон, сейф, фен, телефон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 8256 Свети-Влас, Болгария
Tālruņi: +359 554 6 47 62 +359 893 637 527
Tīmekļa vietne: Moonlight Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.