Larisa 1&2 Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.910
Viesnīca Larisa sastāv no divām ēkām Larisa 1 un Larisa 2, kas atrodas 300 m no St. Vlas centrālās daļas un aptuveni 400 m no pludmales. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар berendtvera
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un nebijā m vī luš ies. Š ī ir ģ imenes pā rvaldī ta pilsē tas viesnī ca. Viņ iem ir divas ē kas. Pats galvenais, kas man patika, bija labiekā rtotā s telpas, kur ir balkoni, veļ as ž ā vē tā ji, galds un 2 krē sli. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un nebijā m vī luš ies. Š ī ir ģ imenes pā rvaldī ta pilsē tas viesnī ca. Viņ iem ir divas ē kas. Pats galvenais, kas man patika, bija labiekā rtotā s telpas, kur ir balkoni, veļ as ž ā vē tā ji, galds un 2 krē sli. Un arī ī sts ledusskapis + elektriskā tē jkanna un 2 krū zes! Es vairs neatkā rtoš os. Ir WI-FI, tas darbojas labi. Un pats galvenais - te ir kluss, nekā das stulbas stulbas diskotē kas! Jū ra nav tā lu, bet septembrī jau nedaudz atsvaidzina. Ieeja ir gluda, sekla un smiltis piemē rotas gan veciem, gan jauniem. Bet nolaiš anā s lī dz jū rai nav ī paš i laba. Viesnī cas ī paš nieki ir draudzī gi un pretimnā koš i. Ē rtī bas ziņ ā š ī.3 * viesnī ca ir labā ka par daž ā m Eiropas viesnī cā m, kā arī Turcijas un Ē ģ iptes viesnī cā m.
аватар Irina476379
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas, principā mums viss patika, viss kā rtī bā , cenu politika tur mums pilnī bā atbilst. Istabas ir pieticī gas, bet tajā paš ā laikā bija kondicionieris, bija televizors, balkons ar skatu uz jū ru, viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c cenas, principā mums viss patika, viss kā rtī bā , cenu politika tur mums pilnī bā atbilst. Istabas ir pieticī gas, bet tajā paš ā laikā bija kondicionieris, bija televizors, balkons ar skatu uz jū ru, viss kā rtī bā . Istaba iztī rī ta, viss tī rs, pa televizoru rā dī ja krievu, poļ u, kaut kā di č ehu kanā li. Personā la attieksme ļ oti laba. Mū su ekskursijas cenā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as (zviedru galds), ē diena pietika, gaļ a bija, varē ja atbraukt pusdienā s, bet tas ir par maksu. Pastaiga lī dz jū rai 10 minū tes ar vieglu soli, mums patika pludmale, bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu. Blakus ir milzī gs lielveikals, lī dz tam arī.10 minū tes jā brauc, un pavisam netā lu bija arī mazi veikaliņ i. Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota budž eta brī vdienā m. Jū ra skaista, tī ra, silta, pludmale brī va, kontingents pazī stams, daudzi č ehi, poļ i, vā cieš i.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Лариса состоит из двух зданий Larisa 1 и Larisa 2, расположен в 300 м от центральной части Св. Власа и примерно в 400 м от пляжа. Подходит для семейного отдыха.

Pludmales apraksts До пляжа 200 м.
  • 3. un tālāk
Viesnīcā

Мини-маркет, барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Telpu apraksts

Всего 40 номеров.

Istabās

В номерах: ванная комната, мини-бар, телефон, кабельное телевидение, кондиционер, холодильник, балкон, интернет.

Adrese Sveti Vlas, 42-44 Chernomorska Str
Tālruņi: +359 - (0)554 / 68371
Tīmekļa vietne: Larisa 1&2 Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.