Jautājums o Sozopole

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
218 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
ūdens slidkalniņu klātbūtne
Dosimies atpūsties Sozopolē. Mēs meklējam viesnīcas Via Pontica un Kaifata ielu rajonā (draugi paņēma kuponus uz Aparthotel Panorama un vēlētos atrasties viņu tuvumā). Pastāstiet man, vai tuvumā ir viesnīcas ar ūdens slidkalniņiem vai ūdens atrakciju parks (bērns nevar iedomāties atvaļinājumu bez tiem).
Būšu pateicīgs par jūsu atbildēm un padomiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-05-2010 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар irina_1901
Sozopolā tāda nav. Jums jādodas uz Saulaino Krastu, uz Albenu. Atpūta Sozopolē vispār neder aktīvam bērnam (mans viedoklis).
аватар gibdg
vienkārši dažās vietās ir minēts atrakciju parks ar ūdens slidkalniņiem (Ropotamo iela). Gribētu zināt - vai tās vēl ir, vai tikai reklāmas čips?
аватар irinavladnik
Pūlam taisnība. Četrus gadus atpūtāmies Sozopolē. Tas, par ko jūs runājat, ir tikai neliels rotaļu laukums bērniem. Atrakcijas pašiem mazākajiem. Automašīnas, vilcieni utt. Sozopolē nav nekā ūdens. Lielākais baseins mūsu Martinez viesnīcā, bet tas ir tikai baseins un svešiniekus iekšā nelaiž.
аватар irinavladnik
"Nekā ūdens"-es domāju slidkalniņus un akvaparku. Bet Jūra un Harmani pludmale ir lieliskas.
аватар irina_1901
Vispār man šķiet, ka Sozopole ir kūrorts pieaugušajiem. Patīkami pastaigāties pa Vecrīgu (UNESCO arhitektūras mantojums), pasēdēt restorānā krastmalā (nav lēti, ja no sirds). Ar bērniem tas ir nogurdinoši, īpaši, ja viņi ir nemierīgi. Un iet atvaļinājumā, lai stāvētu virtuvē, ir amatieris. Bulgārijā ir arī citi kūrorti, kur var labi atpūsties kopā ar bērniem un neuztraukties par viņu ēdienu.
аватар gostia
Liels paldies visiem par atbildēm :)
аватар gostia
Es arī izvēlos starp Bulgāriju un Grieķiju. Sozopols pieskatīja, jo kā pašos Bulgārijas dienvidos. Tikai tagad tas pārsteidz - kāpēc tā ir tāda pati kā viesnīcām Grieķijā? Vai pakalpojums ir labs?
аватар gibdg
Draudzene mani aģitē, lai braucu uz Grieķiju, bet es viņai - uz Bulgāriju :))) Cenas tiešām pārsteidz. 3-ka Sozopolē bez ēdiena maksā kādus simtus USD. lētāk nekā 4 Grieķijā, ar pilnu pansiju. Bet es baidos, ka jūlijā Kiprā būs papildu karstums. Un mums ir bērni 5-6 gadus veci un ar tendenci uz alerģiju pret sauli. Kurš Bulgārijas kūrorts ir piemērots bērniem un vai cenas ir humānas?
аватар irinavladnik
Es arī izvēlētos citu kūrortu ar bērnu. Tas ir ar visu manu mīlestību pret Sozopoli. Jūsu draugi ir izvēlējušies Aparthotel "Panorama". Po ir Budjakas apgabals. Tie ir vecpilsēta, Jaunā un pēc tam akmeņainā Buržakas zona. Es uzskatu, ka tā ir nosacīti Sozopole. Pludmale ir 700 m un ir karsts, Kavatsite pludmale ir 2 km, veikals ir 800 m Šajā viesnīcā pat nav restorāna, ir tikai bārs. Kā pabarot bērnus? Mums tur atpūtās draugi un teica, ka bez mašīnas tur nav ko darīt. Apraksts ir tāds, ka tas ir 30-50 metrus no jūras, tā var būt taisnība, bet tas ir tikai skats uz jūru. Tie ir akmeņi un akmeņi, tāpēc visur Sozopolē. Savulaik, vēl nezinot Sozopoli, izvēlējāmies viesnīcu vecpilsētā, uz klints. Labi, ka mūs atrunāja. Tad viņi bija klāt. Skats ir burvīgs, bet peldēt cauri visai pilsētai un bieži vien kalnup. Un Sozopolē ir maz koku. Tātad uz ceļa nebūs ēnas. Augstās izmaksas ir saistītas ar to, ka šī ir moderna vieta, un to ļoti mīl ļoti turīgie bulgāri. Iesaku klausīties Pūlu un ņemt līdzi ēdināšanas variantu ar bērniem. Kāpēc doties atvaļinājumā un visu laiku gatavot.
аватар irinavladnik
Ja brauc uz Grieķiju, tad uz salām. Bet jums ir rūpīgi jāizvēlas. Krētā ieeja ne vienmēr ir smilšaina, tas notiek gan uz smilšu maisiem, gan uz akmeņiem. Un Kipra noteikti ir vai nu maijs, vai septembris. Septembris ir lielisks, bet ļoti dārgs mēnesis.
аватар irina_1901
Jā, cenas Sozopolē šobrīd ir augstas, bet ne visām viesnīcām. Tāpat kā citos kūrortos. Cita lieta, ka jūs, meitenes, palaidāt garām agrās rezervācijas, kas ir pienācīgas atlaides naktsmītnei un ēdināšanai viesnīcā (viss iekļauts). Starp citu, paskatījos arī Panorāmas viesnīcu. Kā raksta irinavladi71, šī nav gluži Sozopole. Un attālums līdz jūrai nebūt nenozīmē, ka tas ir līdz pludmalei. Sozopolē no visām pusēm ir jūra, un ir maz pludmales. Ja jums ir nepieciešams padoms par cenām Bulgārijā, ierakstiet personīgo budžetu par izmitināšanu un ēdināšanu eiro, bez ceļojumiem un vīzām, pretējā gadījumā es to nevaru izdomāt. Arī uzturēšanās mēnesis un laiks. Paskatīšos mūsu mājaslapā cenas, kaut ko paņemsim. Par Grieķiju. pagājušajā gadā bija mūsu paziņas, vidusšķiras cilvēki. Viņi saka, ka ārpus viesnīcas viss ir ļoti dārgs. Tagad viņi atkal pulcējušies Bulgārijā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sozopole
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl