Jautājums o Sozopole

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
218 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Pastāstiet man, kuras vietas jūs varat apmeklēt Sozopolē un kādas ekskursijas tiek piedāvātas?
Labs dienas laiks! Augustā dodos atvaļinājumā uz Bulgāriju, Sozopoli. Bulgārijā būšu pirmo reizi. Pastāstiet, lūdzu, kādas vietas Sozopolē un tuvākajā apkārtnē varat un vajadzētu apmeklēt, jo 10 dienās var pavadīt laiku ne tikai pludmalē.
Liels paldies jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2010-07-2814 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар LANA39
Pati Sozopole ir ļoti interesanta.Var braukt pa Ropotamo upi.Bet nekas īpašs.Vienkārši izbrauciet ar laivu.Brošūrās teikts,ka šis ir dabas liegums un tur ir daudz putnu un dzīvnieku.Redzējām pāris kaijas un bruņurupuci. .Ir interesants muzejs.Bet tūristu ir vairāk nekā Sozopolē.Manuprāt Sozopole ir krāsaināka.Ir labs brauciens uz Stambulu uz 2 dienām.Uz Sofiju un Plovdivu.Bet šim visam nepietiek ar 10 dienām. .
аватар _eva_
Piekrītu LANA39, pati Sozopole ir ļoti interesanta - šī vispār ir mana mīļākā vieta Bulgārijā. Pat vienkārši pastaigāties pa ielām un apskatīt ēkas jau būs interesanti, un vakarā var doties uz diskotēkām, parku, kur ir daudz izklaides. Blakus ir vairāki dabas rezervāti, bet neatceros to nosaukumus. Un ir pāris ļoti skaistas pludmales, par kurām maz zina, bet par to jājautā vietējiem. Kopumā tas nevar nepatikt!
аватар Lana7711
Tālāk Nesebārā var būt nogurdinoši. Ir arī grūti nokļūt Stambulā (īpaši, ja uz Bulgāriju dodaties ar autobusu). Lai gan, varbūt jūs esat izturīgi cilvēki :). Uz Nesebāru devāmies paši. Autobusi kursē kā pulkstenis. Jūs dodaties uz Burgasu un no turienes uz Nesebāru. Bijām arī uz akvaparku. Tur, pie muzejiem, bezmaksas mikroautobuss dodas uz akvaparku. No 14.00 akvaparkā paņem mazāk naudas (šķiet, ka tā ir kā puse dienas, precīzi neatceros).
Un, protams, pati Sozopole.
аватар SanSussie
Domāju, ka tev pietiek ar pašu Sozopoli. Šī ir skaistākā vecpilsēta Bulgārijas dienvidu krastā!
аватар Casadea
Piekrītu visām atbildēm, pati Sozopole ir tik interesanta, ka ar 10 dienām pietiek, lai izpētītu tikai tās ielas.
Bijām akvaparkā, gandrīz visu dienu, atceļā ieskatījāmies Nesebārā, pilsētiņa ir kā Sozopolei līdzīga dvīņa tikai mazāk.
аватар Anya_T
liels paldies!! Vai varat pateikt šo ekskursiju cenas?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sozopole
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl