Villa St. Maria 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 4.610
№26 viesnīcas reitingā Sozopole
4.8 Numurs
4.5 apkalpošana
4.5 Tīrība
3.0 Infrastruktūra
Villa atrodas pilsētas Jaunajā daļā, 350 metrus no centra - Melnās jūras laukuma un 250 metrus no Centrālās pludmales. Neliela mājīga viesnīca, kas piemērota relaksējošai ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар siva
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lies, pamatojoties uz cenu. 2. stā vā bija neliela istabiņ a ar balkonu. Pietiekami tuvu jū rai un vecpilsē tai, ļ oti neuzkrī toš a apkalpoš ana (gandrī z nekā da). Mū su istabā duš as noteka bija pie tualetes, sā kumā neliels š oks, bet brī vdienu beigā s jau pieradā m, un jau domā jā m, ka vajag))) Kopsavilkums: iespē ja tiem, kam rū p par jū ru, nevis ē rtī bas (par mazu cenu). … Tomēr ▾ Izvē lies, pamatojoties uz cenu. 2. stā vā bija neliela istabiņ a ar balkonu. Pietiekami tuvu jū rai un vecpilsē tai, ļ oti neuzkrī toš a apkalpoš ana (gandrī z nekā da). Mū su istabā duš as noteka bija pie tualetes, sā kumā neliels š oks, bet brī vdienu beigā s jau pieradā m, un jau domā jā m, ka vajag))) Kopsavilkums: iespē ja tiem, kam rū p par jū ru, nevis ē rtī bas (par mazu cenu).
аватар mamonova11
Ļ oti budž eta viesnī ca. Visā tur uzturē š anā s laikā saimniece redzē ta 3 reizes. Istabā : jaunas mē beles, plata divguļ amā gulta, divi naktsgaldiņ i, skapis, galds, kurā bija paslē pts neliels ledusskapis, TV, tē jkanna, kondicionieris par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Ļ oti budž eta viesnī ca. Visā tur uzturē š anā s laikā saimniece redzē ta 3 reizes. Istabā : jaunas mē beles, plata divguļ amā gulta, divi naktsgaldiņ i, skapis, galds, kurā bija paslē pts neliels ledusskapis, TV, tē jkanna, kondicionieris par papildus samaksu. par maksu (bet kaut kā nevajadzē ja), nav liels balkons ar diviem plastmasas krē sliem un galdu, no balkona pavē rā s pā rsteidzoš s skats uz divā m pludmalē m. Gultas veļ as un dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma, tualete. papī rs tika papildinā ts katru otro dienu. Wifi ir vienkā rš i lielisks. Harmani pludmale atrodas 3-5 minū š u pastaigas attā lumā . Blakus ir daudz nedā rgu un ļ oti garš ī gu kafejnī cu. Noteikti atgriezī š os š ajā villā . IESAKI!
аватар dj_nardik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nepretendē ju uz ī paš iem priekiem un vienmē r apmetos lē tā s villā s. Bet pat budž eta villai š ajā villā ir pā rā k daudz nepatī kamu detaļ u. Villa atrodas kalnā . No pludmales, no lielveikala, no pastaigas ir jā kā pj ļ oti stā vi. … Tomēr ▾ Es nepretendē ju uz ī paš iem priekiem un vienmē r apmetos lē tā s villā s. Bet pat budž eta villai š ajā villā ir pā rā k daudz nepatī kamu detaļ u. Villa atrodas kalnā . No pludmales, no lielveikala, no pastaigas ir jā kā pj ļ oti stā vi. Un ja pat ar bē rniem. . . Izeja no villas tieš i uz ietves. Priekš ē jā s durvis vienmē r ir aizslē gtas. Kad atnā ca draugi, vajadzē ja no 5. stā va nokā pt un atvē rt durvis. Ī paš niekus nevar atrast. Reģ istrē joties balkons netika tī rī ts (smiltis, izsmē ķ i). Stikls ir netī rs. Tikai otrajā dienā viņ i varē ja lū gt, lai viņ us aizvā c. Dzī voklis par piemaksu un daudz vairā k nekā citā s villā s. Balkons skatī jā s uz rietumiem, pē c vakariņ ā m istaba bija š ausmī gi apsildī ta, vannas istabā bija tikai pirts. Aizbraucot ieslē dzā m gaisa kondicionieri, lai atvē sinā tu istabu, kad ieradā mies. Tā tad "kā ds" to izslē dza un atvē ra aizkarus vai pā rslē dza uz 25 grā diem. Lai gan uz durvī m bija sarkana zī me (netraucē t). Un viņ š paņ ē ma no galda tukš o pudeli. Viņ a atstā ja uz galda zī mī ti: "kond. apmaksā ts. 50 eiro. neizslē dziet. "Pā rstā ja izslē gties. Ko tas "kā ds" 2 reizes 10 dienā s izņ em vannas istabā atkritumus, 1 reizi uzliek tualetes papī ru, 1 reizi izsū c, 1 reizi maina dvieļ us un visu veļ u. Duš ā ziepju-krē juma-sā ls pā rklā jums. Lai gan viņ i piekā ra zaļ u zī mi. TV slikts, krievu kanā li knapi rā da. Dzelzs nav. Viņ i ļ ā va man gludinā t, ierodoties aizmugurē jā istabā , kur viņ iem ir noliktava, un viņ i gludina visu veļ u. Tad arī paš i vedā m uz turieni tualetes papī ru. Ledusskapis aizsalst no visa, jo saldē tavai ir atlauztas durvis. Ķ irš i un vī ns bija gandrī z sasaluš i. Tur bija tē jkanna. Nebija elementā ru glā ž u, dakš iņ u, š ķ ī vju. Viena krū ze ar š ķ eldotu malu. Mē s paš i, protams, pirkā m. Bet viņ u klā tbū tne vienmē r ir patī kams bonuss citā s villā s. Protams, jū s varat dzī vot jebkur.
аватар bardas_artem
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
No visa, kas rakstī ts par viesnī cu, patiesī ba ir tikai atraš anā s vieta. Serviss - zem normas (istabas nav iztī rī tas, dvieļ i melni, gultas vecas, trauki apš aubā mas kvalitā tes plastmasas krū zes). Numurā bija gaisa kondicionieris, bet par papildu samaksu (4 USD dienā ). … Tomēr ▾ No visa, kas rakstī ts par viesnī cu, patiesī ba ir tikai atraš anā s vieta. Serviss - zem normas (istabas nav iztī rī tas, dvieļ i melni, gultas vecas, trauki apš aubā mas kvalitā tes plastmasas krū zes). Numurā bija gaisa kondicionieris, bet par papildu samaksu (4 USD dienā ). Saimnieku bē rni ir diezgan trokš ņ aini. WiFi nav (š ī ir vienī gā viesnī ca uz ielas kur tā nebija! )
аватар bardas_artem
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tī rs, kluss. Ē rta atraš anā s vieta. Numurā ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, gaisa kondicionieris, TV. Bet par kondicionē š anu bū s jā maksā atseviš ķ i -5 levas dienā. Man nepatika, ka nav Ukrainas televī zijas kanā la. … Tomēr ▾ Tī rs, kluss. Ē rta atraš anā s vieta. Numurā ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, gaisa kondicionieris, TV. Bet par kondicionē š anu bū s jā maksā atseviš ķ i -5 levas dienā.
Man nepatika, ka nav Ukrainas televī zijas kanā la.
Patika saimnieku attieksme un jū ras tuvums.


iemiesojums helenochka_k
Vai man ir jāmaksā papildus par gaisa kondicionētāju un fēnu? Vai viņš vispār eksistē? (fēns)
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Вилла расположена в Новой части города в 350 м от центра – площади «Черное море» и в 250 метров от Центрального пляжа. Небольшой уютный отель, подойдёт для спокойного экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Утюг + гладильная доска, фен – на рецепции отеля.

  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
Telpu apraksts

5 этажная вилла имеет 6 двухместных номеров Standard, 1 четырехместный номер и 1 Suite.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Созополь, Болгария
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.