Saint Thomas Holiday Village 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.910
№21 viesnīcas reitingā Sozopole
4.7 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
4.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Komplekss aizņem nelielu akmeņainu zemesragu. Šī ir gleznaina klusa vieta, kas atrodas tālu no galvenajiem kūrortiem. Ēkas celtas seno Sozopoles māju stilā. Ieteicams relaksējošām brīvdienām. Uzcelta 2008. gadā. Viesnīca sastāv no divām daļām: viesnīcas un dzīvokļa. Kopumā ir 22 četrstāvu ēkas. Kompleksa ēkas atrodas ap āra baseiniem. Piemērots ģimenēm un pāriem pāriem.Vairāk →
аватар tatka3
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Svaigi iespaidi tiem, kas vē las turp doties. Ja jums ir bē rni (gā jā m ar 2 gadus vecu mazdē lu) - š ī ir absolū ti neiesakā ma vieta, mē s vispā r nerunā jam par bē rnu ē dienkarti, izņ emot to, ka jū su bē rns ē d ā trā s uzkodas: nepietiekami pagatavotas kotletes un š niceli, bē rni. … Tomēr ▾ Svaigi iespaidi tiem, kas vē las turp doties. Ja jums ir bē rni (gā jā m ar 2 gadus vecu mazdē lu) - š ī ir absolū ti neiesakā ma vieta, mē s vispā r nerunā jam par bē rnu ē dienkarti, izņ emot to, ka jū su bē rns ē d ā trā s uzkodas: nepietiekami pagatavotas kotletes un š niceli, bē rni. devā s ar taksometru uz Sozopoli, lai pirktu pā rtiku bankā s. Pilnī gs animatoru un bē rnu izklaides trū kums, neskatoties uz skaļ ajiem viesnī cas paziņ ojumiem.
Izī rē jā m divas istabas - divvietī gu un dzī vokli bē rna dē ļ . Dubultajā nav jautā jumu par tī rī š anu un dvieļ u, gultu maiņ u, dzī voklī tas ir murgs, bē rnam pat dvieļ us nedeva. Krieviski angliski runā još ie viesnī cas darbinieki atrasti trī s personu apjomā . Aizskaroš ā kais, ko var redzē t, ir tas, ka viesnī cā ir ieguldī ti pieklā jī gi lī dzekļ i, bet viss pā rē jais ir murgs.
Ja jū s saņ emat piektdien-svē tdien, esiet gatavi ē st pā rpalikumus un visu veidu atkritumus. Ne par norā dī tajā m cenā m un pakalpojumiem.
аватар Natasha_andriichuk19gmail_com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man viss patika, teritorija skaista, ē diens izcils. Istabā viss strā dā ja, iztī rī ts. Jū ra ir skaista, ir 2 pludmales, kur paisumā nedaudz neglī ts, uz citu - braukt, tas ir lieliski, ejiet 15 minū tes. Tuvumā nav kur staigā t. Esam apmierinā ti. … Tomēr ▾ Man viss patika, teritorija skaista, ē diens izcils. Istabā viss strā dā ja, iztī rī ts. Jū ra ir skaista, ir 2 pludmales, kur paisumā nedaudz neglī ts, uz citu - braukt, tas ir lieliski, ejiet 15 minū tes. Tuvumā nav kur staigā t. Esam apmierinā ti.
аватар Sergej735371
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ekskursijā bija iekļ autas ē dienreizes, ar to viss ir lieliski, ē diens ir lī dzī gs pie mums. Paņ ē mā m apartamentus, principā normā lu istabu, skats labs, bet matrač i nav ī paš i ē rti, vai drī zā k viens matracis nebija ē rts. … Tomēr ▾ Ekskursijā bija iekļ autas ē dienreizes, ar to viss ir lieliski, ē diens ir lī dzī gs pie mums. Paņ ē mā m apartamentus, principā normā lu istabu, skats labs, bet matrač i nav ī paš i ē rti, vai drī zā k viens matracis nebija ē rts. Jū rā daudz č ū sku, no mī nusiem. Man patika zona, ē rta, nav liela. Tas ir lieliski ar bē rniem, viņ iem ir rotaļ u laukums. Vienā pludmalē ir akmeņ i, otrā - nē , bet visu sabojā č ū skas, kuras arī rā po gar krastu. Viesnī ca stā v uz zemesraga, nav ne veikalu, ne restorā nu, nekā .
аватар Elena_Zapotichnaja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka vieta, laba apkalpoš ana un ē diens. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo gribē jā m klusu ģ imenes atpū tu, bez trokš ņ a, bez diskotē kā m. Mū s ā tri iekā rtoja jaukā istabā . Tī rī ba ir ideā la visur. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka vieta, laba apkalpoš ana un ē diens. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo gribē jā m klusu ģ imenes atpū tu, bez trokš ņ a, bez diskotē kā m. Mū s ā tri iekā rtoja jaukā istabā . Tī rī ba ir ideā la visur. Tie bija ļ oti labi svē tki.
аватар Andrej838822
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir viena no labā kajā m Bulgā rijā . Reģ istrē š anā s notika laicī gi, vienī gais, ka ieradā mies agrā k, varē ja arī savā dā k, bet viņ i nokā rtojā s paredzē tajā laikā . … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā ir viena no labā kajā m Bulgā rijā . Reģ istrē š anā s notika laicī gi, vienī gais, ka ieradā mies agrā k, varē ja arī savā dā k, bet viņ i nokā rtojā s paredzē tajā laikā . Kopumā ar istabu viss bija kā rtī bā , tikai bū tu nepiecieš ams atjauninā t remontu, jo viņ i to nebija darī juš i ilgu laiku. Teritorija ir 10 no 10, jū s nevarat iedomā ties vairā k, teritorijas dē ļ jū s varat doties uz turieni: lieli, daudzi baseini, daudzi parki. Ē diens bija iekļ auts ekskursijā , tas atbilst č etrā m zvaigznē m, bet ne piecā m, kā teikts. Serviss labs. Divas pludmales atrodas ļ oti tuvu, viesnī cai ir savi veikali. Viesnī ca atrodas it kā nomalē , tuvumā nebija nekā , ne veikalu, ne kafejnī cu. Viesnī ca kopā ar tā s teritoriju. ar pludmali, man patika.
аватар djuliia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vieta vienkā rš i lieliska, daba krā š ņ a, gaiss tī rs. Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar diviem bē rniem 3 gadi un 8 mē neš i, paņ ē mā m guļ amistabu + virtuves dzī vokli, samaksā jā m par viss iekļ auts. … Tomēr ▾ Vieta vienkā rš i lieliska, daba krā š ņ a, gaiss tī rs. Atpū tā mies š ajā viesnī cā ar diviem bē rniem 3 gadi un 8 mē neš i, paņ ē mā m guļ amistabu + virtuves dzī vokli, samaksā jā m par viss iekļ auts. Tagad kā rtī bā .
Istabā s tī rot no 5 lī dz 2 bumbā m, laminā ta grī das mazgā ja ar mitru lupatiņ u un neslaucī ja, katru dienu nā cu istabā no jū ras, noslaucī ju grī das sausas, lai nenogalinā tu sevi uz a slidena grī da. 15 dienas viņ i nekad neslaucī ja spoguļ us vannasistabā , ū dens tek no vannas istabas apakš as un pē c ieš anas duš ā ū dens ir jā noslauka no grī das. Gulta tika mainī ta ik pē c 2-3 dienā m, vienreiz bija gulta ar caurumu, otrs bija mazs palags, kuru nevarē ja pabā zt zem matrač a. Viesistabā uz aizkara bija jumta paplā tes traips no jogurta vai kaut kā cita, savos komentā ros dzirdē ju, ka nav izskalots, un viņ iem nebija arī rezerves. Plus istabā : skaists skats uz jū ru, virtuve ar visu nepiecieš amo, 2 kondicionieri, TV ar kanā liem krievu valodā . Ē dieni: Restorā nā katrs otrais š ķ ī vis saplaisā jis, izvē le maza, bet izsalkuš i nepalikā m (bet ņ emiet vē rā , ka š ī nav Turcija), nav diē tiskā s pā rtikas, bet bē rnus var pabarot no 1.5 g. . Tiem, kas gatavojas pirkt viss iekļ auts, brī dinu, š ajā viesnī cā NAV viss iekļ auts. Jums bū s brokastis, pusdienas, vakariņ as un pē cpusdienas tē ja, soda dzē rieni, vī na alus, bet tikai pusdienā s, vakariņ ā s un pē cpusdienas tē ja, tē jas kafija tikai brokastī s un pē cpusdienas tē ja. Pā rē jā restorā na laikā dzē rieni bū s jā iegā dā jas bā rā vai veikalā , istabā nav minibā ra.
Viesnī cā ir 2 pludmales, viena tieš i zem kalna, kur jā kā pj lejā pa kā pnē m, otrā var braukt ar mini vilcienu, sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu par viss iekļ auts bez maksas, pā rē jā s maksā.6 eiro. . Pludmale ir mazi oļ i ar smiltī m, jū ra sekla, tī ra un silta bē rniem, vienkā rš i paradī ze.
Bē rniem: š ī vieta ir paredzē ta tikai maziem bē rniem. Atraš anā s vieta ir tā da, lai jū s varē tu vē rot savus bē rnus jebkurā kompleksa vietā . Trī s baseini, no kuriem viens ir 75 cm dziļ š , rotaļ u laukums, 2 animatori, vakarā mini diskotē ka, pē c kuras animatori izklaidē bē rnus rotaļ u laukumā , bē rnu istaba ar auklī ti, kur var atstā t bē rnu. Tieš i 21.00 ierodas odi, mazi, ļ auni un kož , kas tur ir imū ni pret izsmidzinā š anu un daž ā du ķ ī miju.
Pieauguš ajiem: kompleksa teritorijā ir 1 bā rs un a la carte restorā ns, kurā vakaros skan dzī vā mū zika, pludmalē var spē lē t volejbolu. Pā ri ceļ am no viesnī cas atrodas futbola laukums.
аватар ksuha7777
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga. . Jū ra tī ra, apkā rt klusa, prom no visiem pā rē jiem. Viesnī cas teritorija ir sakopta, baseini labi, ir pat bē rniem. Bet! Remontu kvalitā te kopumā ē kā m ir vā ja. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta ir brī niš ķ ī ga. . Jū ra tī ra, apkā rt klusa, prom no visiem pā rē jiem. Viesnī cas teritorija ir sakopta, baseini labi, ir pat bē rniem. Bet! Remontu kvalitā te kopumā ē kā m ir vā ja. . Bulgā ri neprot bū vē t. Galvenais viesnī cas trū kums ir telpas uzkopš anas kvalitā te. . BRIESMĪ GI! Viss atvaļ inā jums pats mazgā ja grī das dzī voklī . Vannas istaba un tualete tika iztī rī ta reizi 28 dienā s. . Paš ā viesnī cas ē kā labā k tī ra, bet mā jā s ar apartamentiem tas ir pretī gi. . Viesnī cas istabā s ir paklā js, un dzī vokļ os laminā ts-smiltis pastā vī gi nokļ ū st istabā tā vai citā di. . Mums vajag putekļ sū cē ju, un viņ i slauka ar slotā m. Noteikti izmetiet dvieļ us uz grī das, pretē jā gadī jumā tie netiks mainī ti. . Grī dlī stes nokrita pie mazā kā pieskā riena, vannas istabā noplū da ū dens. . Bet par to visu tika samaksā ts daudz. . Vieta ir ekskluzī va, tikai rezervā ts. Tā tad mē s saņ ē mā m ekskluzī vu bulgā ru valodā . . Kopumā apkalpoš ana klibo, viesmī les restorā nā biež i sajauc vai aizmirst pasū tī jumus. . Jā ! Nemē ģ iniet tur taisī t pedikī ru - cena 50 levas (mū su tū kstoš i rubļ u), pedikī ru taisa gumijas cimdos, ar aparā tu mā jas lietoš anai, vispā r kā ja izslī d, ā da netiek noņ emta atbilstoš i uz tehniku. . Paldies Dievam, ka nesā pē ja. . Es varu darī t labā k sev. . Labā k aizbraukt uz Sozopoli un darī t to tur. Brokastis normā las, viss ē dams, garš ī gs, lai arī vienmuļ š . . Par maksu restorā nā var pasū tī t putras bē rniem. . Ja dzī vojat dzī vokļ os, katrā ir virtuves iekā rta, varat gatavot pats. . Tieš i tā preč u klā sts vietē jā veikalā ir minimā ls, jā brauc uz pilsē tu pē c pā rtikas. No viesnī cas lī dz Sozopolei ir nepiecieš ams marš ruta autobuss, pieauguš ā biļ etes cena turp un atpakaļ ir 10 levas (200 rubļ i). Bet pē c 2.5 stundā m tas aizņ em nedaudz laika, ja vē laties pastaigā ties. . Jebkurā gadī jumā maksā jiet par visu ceļ u turp un atpakaļ , pat ja dodaties atpakaļ ar taksometru. . Taksometrs uz viesnī cu maksā.20-25levs (400-500r), ja jums paveicas. . Kopumā , ja š is ir tavs pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m, tad droš i vien patiks viss. . Ja jums ir ar ko salī dzinā t, tad noteikti ievē rosiet mī nusus. . Kopumā vieta super, daba un jū ra par 5 ballē m, teritorija par 4 ballē m, viesnī ca ar pakalpojumiem un uzkopš anas kvalitā te par 3 ballē m. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Комплекс занимает небольшой скалистый мыс. Это живописное тихое место вдали от крупных курортов. Здания построены в стиле старинных домов г. Созополь. Рекомендуется для спокойного отдыха. Построен в 2008 году. Отель состоит из двух частей: отельной и апартаментной. Всего 22 четырехэтажных корпуса. Здания комплекса расположены вокруг открытых бассейнов. Подходит для семейного отдыха и парного отдыха вдвоем.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км от аэропорта города Бургас, в 11 км от центра курортного городка Созополь, в 2 км к югу от курорта Дуни и в 10 км от Приморско.
Pludmales apraksts Пляж Св. Тома в 100 м от отеля (шезлонги и зонты бесплатно). Отель имеет частную пляжную зона на пляже Аркутино в 1 км от отеля (зонты и шезонги бесплатно). Шатл до пляжа Аркутино и обратно по графику (бесплатно). Бар на пляже Аркутино — платно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокс (платно), 3 бара, вегетарианское питание (бесплатно), 2 ресторана — 1 основной ресторан на 140 мест с террасой, 1 A la Carte — итальянский ресторан La Cantina на 80 мест), 2 конференц-зала, магазины, 5 открытых бассейнов, 1 крытый бассейн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские секции в бассейнах. Мини-клуб бесплатно в рамках раб. времени.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 22 четырехэтажных корпуса.

Istabās

Во всех номерах есть балкон, ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями, а также телевизор со спутниковыми каналами. В каждом номере работает бесплатный проводной доступ в Интернет.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Arkutino, 8130 Sozopol, Bulgaria
Tālruņi: Tel: + 359 884 351 545, +35929151715
Tīmekļa vietne: Saint Thomas Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.