Rishli Villa 2*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.810
№4 viesnīcas reitingā Sozopole
8.3 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
2.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca "Rishli" atrodas Sozopoles jaunajā daļā. Vecpilsēta atrodas 800 metru attālumā no viesnīcas. Tuvumā atrodas bāri, kafejnīcas un restorāni. Viesnīca ir piemērota romantiskam ceļojumam vai atpūtai ar draugiem.Vairāk →
аватар aleinikova.1978
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies 2019. gada jū nijā . Villa ir brī niš ķ ī ga. Kad transfē rs mū s atveda uz mā ju, mū s sagaidī ja saimnieki un pavadī ja uz istabu. Istaba tī ra, ē rta, gultas veļ a vienkā rš i sniegbalta un izcilas kvalitā tes. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2019. gada jū nijā . Villa ir brī niš ķ ī ga. Kad transfē rs mū s atveda uz mā ju, mū s sagaidī ja saimnieki un pavadī ja uz istabu. Istaba tī ra, ē rta, gultas veļ a vienkā rš i sniegbalta un izcilas kvalitā tes. Istabā bija krū zes, glā zes, liels š ķ ī vis un elektriskā tē jkanna. Internets bija lielisks un darbojā s bez pā rtraukuma, jo katrā stā vā ir savs rū teris, kā arī.4 istabā s ir arī savs gludinā mais dē lis un gludeklis. Tuvā kā pludmale no villas ir 2 minū tes lē ni, otrā ir piecpadsmit minū tes, bet arī ļ oti lē ni, ņ emot vē rā stendus. Istabu uzkopš ana ir bez maksas, tikai lī dz pulksten 10 pie durvī m jā piekar zī me, ka jā tī ra. Saimniece laipna un laba. Ja braucam uz Sozopoli, tad tikai uz š o viesnī cu, jo tā s atraš anā s vieta ir ļ oti izdevī ga. Atrodas starp divā m pludmalē m, tuvu lielveikali un mazie veikaliņ i, lī dz vecpilsē tai pā ri krastmalai jā brauc apmē ram 5 minū tes, netā lu no autoostas (ja pats brauc uz kaimiņ u pilsē tā m).
аватар turist6
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca, kuru rezervē jā m, bija aizņ emta, patiesī bā bijā m iekā rtojuš ies citā , bet tā izrā dī jā s labā ka. Draugi man ieteica doties uz Sozopoli, un es izvē lē jos viesnī cu pē c atsauksmē m. Autobuss mū s atveda uz viesnī cu, kuru rezervē jā m, izkā pā m no autobusa, viesnī cā neviena nebija, tad iznā ca saimniece un teica, ka nav vietas, bet solī ja kaut ko izdomā t. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kuru rezervē jā m, bija aizņ emta, patiesī bā bijā m iekā rtojuš ies citā , bet tā izrā dī jā s labā ka. Draugi man ieteica doties uz Sozopoli, un es izvē lē jos viesnī cu pē c atsauksmē m. Autobuss mū s atveda uz viesnī cu, kuru rezervē jā m, izkā pā m no autobusa, viesnī cā neviena nebija, tad iznā ca saimniece un teica, ka nav vietas, bet solī ja kaut ko izdomā t. Mē s viņ ai sekojā m lī dz nā kamajai ielai (nebija ē rti, ka nepalī dzē ja ar mantā m), tur mū s sagaidī ja saimniece un aizveda uz istabu, kur atstā jā m mantas un pā rģ ē rbā mies. Tā kā bija 9 no rī ta, mē s devā mies pastaigā , un viņ i tajā laikā uzkopa istabu, pē c kā mē s bijā m iekā rtojuš ies. Š ī ir ļ oti maza privā ta 4 stā vu villa, viss ziedos, vienkā rš s un glī ts, viss ar flī zē m. Ē dinā š ana tū rē nebija iekļ auta. Mē s ē dā m kafejnī cā s, kas bija ļ oti tuvu. Tuvu jū ra, pieklā jī ga pludmale un blakus viesnī cai, un tā , kas atrodas nedaudz tā lā k. Servisa nebija, visu nokā rtoja, uzkopš ana tika apmaksā ta, pē c pasū tī juma - meitene labi uzkopa. No mī nusiem - pazuda internets un pā ris dienas tā nebija. Numurs ir vienkā rš s, nekas ī paš s. . Teritorijas kā tā das nav, baseina nav. Viesnī cai varu dot stabilus 7 no 10!
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Villai ir ļ oti liela platī ba, ir kur apgriezties un kur pavadī t siltus vakarus. Ī paš i atceros vienu restorā nu, tajā ir pā rsteidzoš s interjers un ļ oti pieklā jī gi viesmī ļ i, nu, viņ i paš i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. … Tomēr ▾ Villai ir ļ oti liela platī ba, ir kur apgriezties un kur pavadī t siltus vakarus. Ī paš i atceros vienu restorā nu, tajā ir pā rsteidzoš s interjers un ļ oti pieklā jī gi viesmī ļ i, nu, viņ i paš i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Viesnī cas numuri ir ļ oti plaš i, gaiš i un, pats galvenais, tī ri. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, vienmē r smaidī gs un gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem. Man patika gandrī z viss, viesnī cai ir problē mas tikai ar internetu, š eit tas darbojas ļ oti nepareizi. Viss pā rē jais gā ja lieliski.
аватар vaura
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies ar savu pieauguš o dē lu 2018. gada jū nija beigā s. Ekskursija tika izvē lē ta pē c cenas un pē c intuī cijas. : -) Nekad neesmu to nož ē lojis! Izdevī ga viesnī cas atraš anā s vieta. Jū ra ir netā lu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar savu pieauguš o dē lu 2018. gada jū nija beigā s. Ekskursija tika izvē lē ta pē c cenas un pē c intuī cijas. : -) Nekad neesmu to nož ē lojis!
Izdevī ga viesnī cas atraš anā s vieta. Jū ra ir netā lu. Pastaigas attā lumā ir arī vecpilsē ta.
Internetu noķ ē ru viesnī cā , daž reiz rī tos/vakaros bija pā rtraukumi, bet tas nebija uz ilgu laiku.
Saimniece ļ oti pretimnā koš a un pretimnā koš a. Istabā ir ledusskapis, tē jkanna, nazis, dakš iņ as, š ķ ī vji, krū zes/krū zes, glā zes. Ir drē bju skapis, kurā - UZMANĪ BU! - bija 12 (!! ! ) pakaramie. (Pē c viena pakaramā pagā juš ā gada "marmora" Turcijas viesnī cā man tas izrā dī jā s CHIC! : -))))
Villas teritorija ir neliela. Vā rti gandrī z vienmē r ir SLĒ GTI, ī rniekiem ir atslē gas. Iegā jā m iekš pagalmā , pa kreisi stū rī tis pē du noskaloš anai no pludmales smiltī m. Tā lā k ir veranda - ieeja viesnī cā . Mā jiniekiem ir arī galds un sols. (Neuztrauca, viņ i gandrī z nekad nav redzē ti).
Mū su atpū tas dienā s lija lietus, trī s dienas bija apmā cies. Saimniece Taņ a mums juta lī dzi, ka laiks iet, un mē s esam bez jū ras. Izlidoš anas dienā (mū su lidojums tika pā rcelts) Tanya atļ ā va mums palikt istabā lī dz vakaram, lī dz pulksten 8. BEZMAKSAS! Dodoties prom, viņ i nevarē ja no viņ as atvadī ties, viņ a aizgā ja. Pē c izrakstī š anā s istaba pat netika pā rbaudī ta. (Uzticieties visam! ).
Vai man tur patika un vai es tur dotos vē lreiz? Noteikti. Bet. . . man ir princips: "Nepalieciet divreiz vienā viesnī cā . " Un tā pē c es to iesaku. Jums tur patiks!
Вилла Ришли. Вход в отель. Красиво очень! Всегда чистые ступенечки. Доска в коридоре. Прямо, дорога к морю, минут 5-7.
аватар loginov2005
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaista neliela viesnī ca, laba atraš anā s vieta, saimniece Tanya ir ļ oti laipna un labi runā krieviski. Esam ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos, iesaku š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Skaista neliela viesnī ca, laba atraš anā s vieta, saimniece Tanya ir ļ oti laipna un labi runā krieviski. Esam ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos, iesaku š o viesnī cu.
аватар s.l.darina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem! ) Beidzot izkā pu ar savu vī ru atvaļ inā jumā š ovasar) Mē s nolē mā m apmeklē t Bulgā riju. Join Up birojā uz ielas. Saksaganskaya, mums tika izvē lē ts vispiemē rotā kais piedā vā jums cenas un kvalitā tes ziņ ā . … Tomēr ▾ Sveiki visiem! ) Beidzot izkā pu ar savu vī ru atvaļ inā jumā š ovasar) Mē s nolē mā m apmeklē t Bulgā riju. Join Up birojā uz ielas. Saksaganskaya, mums tika izvē lē ts vispiemē rotā kais piedā vā jums cenas un kvalitā tes ziņ ā .
Hotel Rishli Villa 3. Pirmais iespaids ir mā jī ga, ē rta viesnī ca, ar labu remontu, kur ir viss nepiecieš amais. Patieš ā m, viesnī ca ir laba. Labs personā ls, viņ i mums pastā stī ja, kā nokļ ū t pludmalē , Sozopoles centrā , labi, plus viņ i mums parā dī ja istabu.
No mī nusiem - nav baseina, bet tā bija neliela problē ma, jo pludmalē viss ir kā rtī bā , tī rs, kopts)
Netā lu no viesnī cas atrodas kafejnī cas, restorā ni, var paē st garš ī gu maltī ti. Pati viesnī ca ir maza, nav milzī gas teritorijas, bet numuriņ i ļ oti silti un ē rti. Bet tas pilnī bā attaisno savu cenu, un mē s bijā m ļ oti apmierinā ti)
аватар rod1onova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ņ emot vē rā ekskursijas izmaksas (800 eiro par trim 9 dienā m no Minskas) - labā k nevar iedomā ties. Tī ras, jaunas mē beles, tī rā m katru dienu pē c pieprasī juma (nelielā istabā esam trī s). Balta veļ a, tī ri dvieļ i (2 katram). … Tomēr ▾ Ņ emot vē rā ekskursijas izmaksas (800 eiro par trim 9 dienā m no Minskas) - labā k nevar iedomā ties. Tī ras, jaunas mē beles, tī rā m katru dienu pē c pieprasī juma (nelielā istabā esam trī s). Balta veļ a, tī ri dvieļ i (2 katram). Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru. Kā papildu gulta standarta divvietī gā istabā bija saliekamā gulta - dē ls nesū dzē jā s. Katrā stā vā ir gludeklis un gludinā mais dē lis. Pē c pieprasī juma uz balkona tika nodroš inā ts papildu krē sls brokastī m. Ieraš anā s dienā (agrā ieraš anā s) norē ķ inā s 9.00. Izbraukš anas dienā (vē lā izbraukš ana) - atstā ja lietas pē c izrakstī š anā s (plkst. 12.00) speciā lā telpā lī dz plkst. 17.00, atļ auts izmantot tualeti un duš u. Galvenais, ka pludmales ir ļ oti tuvu, naktī ir kluss, tuvumā ir daudz lē tu ē dinā š anas vietu, vecpilsē ta ir 10-15 minū š u attā lumā . Budž eta tū ristiem, kuri dod priekš roku jū rai un apskates objektiem, nevis ē dinā š anai "viss iekļ auts", iesakā m to ar tī ru sirdsapziņ u. Turklā t ē diens un alkohols Bulgā rijā ir garš ī gi un par katru budž etu.
аватар yaremenko_60
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska par minē tajā m 3 zvaigznē m! Ļ oti tī rs, labas mē beles, viss strā dā , siltais ū dens visu diennakti, wi-fi katrā stā vā , strā dā lieliski. Saimniece brī niš ķ ī ga, draudzī ga, uzmanī ga, viesnī cas atmosfē ra pozitī va! ! Lī dz jū rai vienā virzienā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska par minē tajā m 3 zvaigznē m! Ļ oti tī rs, labas mē beles, viss strā dā , siltais ū dens visu diennakti, wi-fi katrā stā vā , strā dā lieliski. Saimniece brī niš ķ ī ga, draudzī ga, uzmanī ga, viesnī cas atmosfē ra pozitī va! ! Lī dz jū rai vienā virzienā.2 minū tes, otrā.7 minū tes. Ē diens ir atseviš ķ s jautā jums: "Zvaigznī tē " personā ls brī niš ķ ī gs, ē diens izcils, brokastī s - zviedru galds (ņ em, cik gribi), vakariņ ā s vī ns, augļ i, daudzveidī ga ē dienkarte, salā ti, porcijas ļ oti iespaidī gi, plus deserts! ! ! Tū risti ar nelielu budž etu bū s apmierinā ti. Esam ļ oti pateicī gi tū risma aģ entū rai par izvē lē to ceļ ojumu! ! !
аватар lena_ok
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viss. Villa atrodas tuvu izkā pš anas/nosē š anā s vietai - Melnā s jū ras laukumam - transfē rs nebija vajadzī gs, 3 minū tes kā jā m un jau vietā . Draudzī gā saimniece Staņ a labi zina krievu valodu - tā pē c ar saziņ u nav problē mu. … Tomēr ▾ Patika viss. Villa atrodas tuvu izkā pš anas/nosē š anā s vietai - Melnā s jū ras laukumam - transfē rs nebija vajadzī gs, 3 minū tes kā jā m un jau vietā . Draudzī gā saimniece Staņ a labi zina krievu valodu - tā pē c ar saziņ u nav problē mu. Mani izlika vienu divvietī gā istabā , vietas pietika. Viss ir tī rs, kā rtī gs un kā rtī gs. Istaba tiek uzkopta pē c pieprasī juma – tikai pirms pulksten 11:00 piekariniet zī mi uz durvju roktura ā rpusē . Dzī voju 3. stā vā.11. istabā - rī ta kafija ar skatu uz jū ru man tika nodroš inā ta. Numurā ir labs Wi-Fi. Pludmale atrodas netā lu - burtiski 2-3 minū š u gā jienā , otrā - 5-7 minū š u gā jienā . Mums paveicā s ar septembra laiku - jū ra silta, saule maiga. Vecpilsē ta ir vienkā rš i maģ iska. Es labprā t tur atgrieztos.
вид с балкона вход в виллу
аватар alina_bakr
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca nav slikta, tī ra, ē rta un smaidī ga saimniece. BET, svē tku vidū mū su istabiņ a tika aplaupī ta. Istaba tika atvē rta un slē gta ar dzimto atslē gu, koferis tika griezts uz augš u un uz leju ar nazi, jo tas tika slē gts ar kodu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, tī ra, ē rta un smaidī ga saimniece. BET, svē tku vidū mū su istabiņ a tika aplaupī ta. Istaba tika atvē rta un slē gta ar dzimto atslē gu, koferis tika griezts uz augš u un uz leju ar nazi, jo tas tika slē gts ar kodu. Viņ i nozaga e-grā matu, telefonu, sudrabu, depilatoru un visu, kas bija iegā dā ts beznodokļ u maksā . Starp citu, viesnī cā nav seifa. Reģ istratū ra ir galds uz ielas, pie kura bū tu jā sē ž saimnieces vī ram, bet viņ a gandrī z nekad nav. Veramā s durvis - nā c iekš ā , ņ em ko gribi! Arī pē c zā dzī bas nekas nav mainī jies. Saimnieki vai nu tik neuzmanī gi vai vienaldzī gi! Saimniece ž ē lojā s, ka tas nekad agrā k nav noticis, ka č igā ni viņ ai no virtuves nozaguš i atslē gas. Es nezinu, vai tie bija č igā ni vai pati saimniece, bet svē tki tika sabojā ti. Pirms š ī s viesnī cas izvē les, lū dzu, apsveriet droš ī bu. Jū s dodaties atvaļ inā jumā atpū sties, nevis sargā t savas mantas!
Starp citu, par istabā m. Ja jums ir studija, tad š ī ir plaš a istaba ar virtuvi un vairā kiem balkoniem. Bet, ja jums ir dots etalons, tad tas ir mazs skapis, kurā jū s nevarat apgriezties kopā un vannas istaba ir metrs pē c metra. Nav nekā da sakara ar standarta numuru.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _326635
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums alan303
Labdien! Lūdzu, norādiet viesnīcas kontaktinformāciju. E-pasts, telefons uc Saziņai.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums bdfysx
Cik maksās divvietīgs numurs no 1. septembra līdz 10. septembrim viesnīcā Rishli Hotel, Sozopol?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Отель «Ришли» расположен в новой части города Созополь. Старый город находится в 800 м от гостиницы. Поблизости расположены бары, кафе и рестораны. Отель подойдет для романтической поездки или для отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 км от международного аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts От моря 70 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

При выборе пансиона ВВ/НВ — питание предоставляется в ресторане Виллы Морска Звезда.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 15 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese ул. Лазурен бряг 12, Созополь, Болгария
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.