Jautājums par viesnīca Morska Villa 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
vai ir rotaļu laukums, virtuve?
Ieradīsimies ar bērniem no 1 un 2 gadiem. Interesē: vai ir bērnu gultiņa (cena), rotaļu laukums un mini virtuve (ja jāpagatavo kaut kas bērniem)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2015-04-069 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар irina_1901
Šī viesnīca nav gluži Sozopolē, bet gan Budjakas rajonā, ja nemaldos. Pagājušajā vasarā mani konsultēja kāda ģimene šajā rajonā. Es viņus atrunāju, jo. tālu no centra, bet viņi ļoti gribēja un tomēr gāja. Un tad viņi man rakstīja, ka viņiem ar bērnu tas nemaz neder. Pirmkārt, tāpēc, ka viņi dodas uz Sozopoli - pastaigas pa vecpilsētu, tā jums būs nepieejama mazu bērnu dēļ, ļoti tālu. Otrkārt, viņiem nepatika pludmale, tur ir akmeņains rajons. Patiešām, skaisti skati. Kopumā, ja jūs nekur neejat un nesēdat ar bērniem netālu no viesnīcas, tad labāk doties uz Ravdu, Yana Villa viesnīcu slavē visi. Vismaz reljefs ir līdzens. Un šī ģimene man šogad atrakstīja vēl janvārī, un tagad viņi jau ir ieklausījušies manā ieteikumā, viņi dodas uz lētu viesnīcu upes krastā. Paskaties pats.
аватар Natassha_Kiev
Atbalsts Poola viesnīca nav īsti piemērota šāda veida atpūtai - būs vienkārši garlaicīgi un neērti. Sozopolē ir daudz mazu ģimenes viesnīcu un villu ar virtuvīti. Villa Listā noteikti ir rotaļu laukums. Un tā - pašā pilsētā ir vietas
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Morska Villa 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl