More 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.910
№3 viesnīcas reitingā Sozopole
8.8 Numurs
9.4 apkalpošana
9.6 Tīrība
6.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Četrstāvu ģimenes viesnīca "More" atrodas Sozopolē, 400 metru attālumā no vecpilsētas. Ieteicams relaksējošām pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar bē rniem 2013. gada jū nija sā kumā , brī niš ķ ī ga viesnī ca, ļ oti ē rta atraš anā s vieta, viss ir tuvu pludmalei un vecpilsē tai. Ir kur iet ar bē rniem (vecpilsē tā ir slidkalniņ i, batuti utt. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem 2013. gada jū nija sā kumā , brī niš ķ ī ga viesnī ca, ļ oti ē rta atraš anā s vieta, viss ir tuvu pludmalei un vecpilsē tai. Ir kur iet ar bē rniem (vecpilsē tā ir slidkalniņ i, batuti utt. ) Pati pilsē ta skaista, nav trokš ņ aina, zem logiem nav bā ru, dejas un dzē rā ju kompā nijas, ī paš i svarī gi tas ir ar bē rniem. Atseviš ķ i vē los pieminē t ģ imeni - viesnī cas saimnieki, brī niš ķ ī gi cilvē ki, ļ oti draudzī gi, visu izstā stī s, izskaidros, orientē sies pa pilsē tu, atpū tī sies. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, svaigi palagi, dvieļ i, istabā viss nepiecieš amais- TV, tē jkanna, fē ns, kondicionieris, dzī vā istaba vē l jaukā ka kā bildē (balto toņ u un tumš ā koka kombinā cija), ļ oti ē rti! ! ! Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар karjagin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi bijā m Bulgā rijā , pirms tam bijā m Melnkalnē (pirms pieciem gadiem), vē l agrā k Krimā un Soč os, mana 4 gadī gā meita pirmo reizi mū ž ā bija jū rā . Principiā lu apsvē rumu dē ļ nolē mā m doties kā neorganizē ti tū risti, t. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bijā m Bulgā rijā , pirms tam bijā m Melnkalnē (pirms pieciem gadiem), vē l agrā k Krimā un Soč os, mana 4 gadī gā meita pirmo reizi mū ž ā bija jū rā . Principiā lu apsvē rumu dē ļ nolē mā m doties kā neorganizē ti tū risti, t. i. rū pes par viesnī cas rezervē š anu, vī zu saņ emš anu, aviobiļ eš u iegā di utt. org. jautā jumi krita uz mū su pleciem ar manu sievu, jo Es negribē ju maksā t aģ entū rā m, kuras pē c tam kaut kur slē pjas ar klientu naudu. Uzreiz teikš u, ka lielas baž as tas neradī ja, mū sdienu pasaulē visi š ā di jautā jumi tiek atrisinā ti diezgan ā tri un ē rti.
Kā pē c viņ i izvē lē jā s Bulgā riju - smilš aino pludmaļ u dē ļ , ē rtas maziem bē rniem (Melnkalnē tas bija grū ti, tur ir vai nu oļ i un liels akmens, vai mā kslī ga pludmale, bet no smalki samalta akmens, kas arī ir nepatī kama pat pieauguš o kā jas bez apaviem), kā arī salī dzinoš i ā trs gaisa ceļ ojums. Soč i, Anapa un Krima atkrita pakalpojumu lī meņ a dē ļ , kas acī mredzami nav tā s naudas vē rts, ko viņ i par to prasa.
Kā pē c izvē lē ta Sozopole - patika, ka pilsē tai ir vē sture (ir ko redzē t) un salī dzinoš i maza. Diskotē kā s ar sievu jau esam noķ ē ruš i visus ar savā m vā verē m biksē s, meita vē l maza, vecā kais dē ls negā ja, jo mā cī jā s augstskolā un gribē jā m klusu, relaksē još u atpū tu ar iespē ju pastaigā ties. utt.
Kā pē c izvē lē jā ties viesnī cu "More" – pē c atsauksmē m un sajū tā m (intuī cija). Bet valsts, un pilsē tas, un viesnī cas izvē le un iespē ja ceļ ot ar "mež oņ iem" sevi pilnī bā attaisnoja.
Aviobiļ etes tika pirktas AK "Sibir" regulā rajam lidojumam (turp un atpakaļ trī s apmē ram 47 tū kstoš i rubļ u), tā s lidmaš ī nas diezgan regulā ri lido uz AP "Burgas", no kurienes viegli sasniedzama Sozopole. Es arī par biļ etē m samaksā ju ar Visa algas karti tieš i viņ u mā jaslapā , saņ ē mu elektroniskā s biļ etes pa pastu, izdrukā ju. Mē s iegā dā jā mies dzī vī bas un veselī bas apdroš inā š anu RESO (1.5 tū kstoš i rubļ u par trim).
Tā kā tū risms ir neorganizē ts, vē stniecī bai nepiecieš ams ienā kumu apstiprinā jums un nepiecieš amā s summas pieejamī ba katram ceļ otā jam. Es dabū ju izziņ u no darba, kurā bija norā dī ta alga, sievai ir bankas izraksts, kas apliecina depozī tu par pieklā jī gu summu, un manai meitai vē stniecī ba lū dza sievai uzrakstī t sponsorē š anas vē stuli tieš i vī zu centrā . Vispā r vī zas tika dotas bez problē mā m.
Izlidojā m ar 1.5h kavē š anos, jo pē c iekā pš anas lidmaš ī nā (Boeing 767) izrā dī jā s, ka kā ds elektroniskais bloks nav kā rtī bā . Kamē r mē ģ inā ja salabot, tad nomainī ja pret lietojamu, pagā ja laiks, bē rni sā ka lē nā m sā kt darboties. Bet viņ i ieradā s tikai ar 0.5 stundu kavē š anos, acī mredzot viņ i panā ca lidojumu.
Viesnī cā viss ļ oti labi, saimnieku attieksme it kā bū tu atbraukuš i ciemos pie tuviem radiem, istabiņ a kā rtī ga, uzkopju katru dienu, meita gulē ja uz atseviš ķ a dī vā na, mē s ar sievu uz divguļ amā s gultas (divas blakus esoš ie naktsskapī š i). Istabā ir kafijas galdiņ š , elektriskā tē jkanna ar glā zē m (no rī tiem dzē ra kafiju uz balkona, vakaros tē ju vai vī nu, attaisā mo var palū gt Dimč o, par arbū ziem/melonē m var pajautā t Dimč o Gali sievai. lielam š ķ ī vim ar nazi), ledusskapis, liela kumode ar milzī gu spoguli, mazs televizors ar trim krievu kanā liem, bet ja kaut ko skatī jā s, tad gandrī z visu laiku tikai multeņ u kanā lus bulgā ru valodā - manas meitas valodas nezinā š ana š ajā jautā jumā nebija š ķ ē rslis : -) Bet bū tī bā visu dienu pavadī jā m ā rā : pludmale pie jū ras, atvē rta kafejnī cas veranda, peldbaseins viesnī cā , promenā de gar ielu. . Ropotamo, lē kā š ana pa piepū š amiem vai vienkā rš iem slidkalniņ iem utt. Viņ i ieradā s mā jā s tikai tā pē c, lai pā rģ ē rbtos, ieietu duš ā vai vakarā gulē tu.
Jū lija-augusta svelmainajā karstumā neiekļ uvā m, pā ris reizes laiks nedaudz pasliktinā jā s, un izbraukš anas priekš vakarā bija pat vē ss (pē cpusdienā kaut kur +15), bet tā dā s dienā s ī rē jā m maš ī nu un devos uz Varnu (jū s nevarat braukt, delfinā riji Maskavā ir labā k, vismaz tas, kas agrā k bija Semjonovskas metro stacijā - tas ir labā k par divā m kā rtā m, un ceļ ojums prasī s visu dienu), uz Nesebā ru (I nepatika tā vecpilsē ta, viss ir merkantils, Sozopolā vecpilsē ta labā ka - klusa, skaista, staigā jat sava prieka pē c), bet var iet uz pā rmaiņ ā m, jo ​ ​ ī paš i, ka nav tā lu. Ir arī akvaparks, bet mē s todien nenokļ uvā m vē sā laika dē ļ - ir zem skaidrā m debesī m un ū dens nav uzsildī ts. Paš ā Burgasā , mū suprā t, Carrefour pie Burgas Plaza ir pelnī jis apmeklē t. Pats veikals bū tī bā ir mū su Auchan, bet ir interesanti veikali: apavi no Botticelli, lē ti un kvalitatī vi, un mums arī bija izpā rdoš ana, bē rnu rotaļ lietu veikals (meita ievā rī juma dienā man palū dza nopirkt leļ ļ u ģ imeni: tē tis, mamma grū tniece ar atveramu vē deriņ u un mazuli tajā , maza meitenī te ratiņ os) un pati labā kā ir animā cija bē rniem. Vecā ku-pircē ju bē rniem tur tika izveidota bē rnu pilsē tiņ a, no kuras meitu diez vai izvilkā m tikai pē c trim stundā m. Š is prieks bē rniem un ē rtī bas vecā kiem maksā.7 levas stundā (apmē ram 140 rubļ i) - iesakā m vecā kiem ar bē rniem!
Vē l viena diena pagā ja ceļ ojumā uz Plovdivu un Bahkovas klosteri. Gleznainas vietas, klosteris kalnos, Plovdivā redzē jā m amfiteā tri no senā s Romas laikiem, redzē jā m kalnā pieminekli Aljoš ai (tagadē jā jaunatne vairs nezina, bet mē s ar sievu joprojā m atceramies dziesmu, mē s to iemā cī jies skolā ) - piemineklis stā v. Tač u laika apskatei bija maz, jo. ceļ š ir garš - apmē ram 250 km vienā virzienā , un varbū t nedaudz vairā k. Slaucī jā mies pa vietē jo autobā ni - nekas lī dzī gs mū su Jaunajai Rī gai vai Simferopolkai daž viet Maskavas apgabalā , tikai ceļ a segums ir jaunā ks.
Ļ oti dā rgs benzī ns, 95. mums ir aptuveni 55 rubļ i / litrā . Paņ ē ma Opel Corsa 1.2 litru, labu auto, ekonomisku, bet tomē r, kopā nobraucot ap 1100 km, iztē rē ja ap 4 tū kstoš iem rubļ u. ar mū su naudu. Par degvielas uzpildī š anu labā k norē ķ inā ties ar bankas karti, jo. Bulgā rijā vispirms uzpilda, un tad maksā .
Paš ā Sozopolē var aizbraukt uz vecpilsē tu, klusa, skaista, tiek tirgoti daž ā di jū ras suvenī ri (gliemež vā ki, krabji u. c. ), bet maz un neuzkrī toš i, atš ķ irī bā no Nesebras vecpilsē tas. Ir vē rts pastaigā ties pa ielu. Ropotamo, kur turpat uz ielas var nopirkt ļ oti garš ī gas daž ā da veida zivis, manai meitai ļ oti patika Tsatsa (mazas zivtiņ as, apviļ ā tas miltos un ceptas, ē d kā sē klas, bet nevajag tī rī t). Ir arī Paradī zes restorā ns - atpū tnieku ar maziem bē rniem ē dinā š anas ziņ ā iesakā m, jo ​ ​ š ī , iespē jams, ir vienī gā iestā de, kurā gandrī z visos ē dienos (arī š aš likos) pē c noklusē juma nav melno piparu, kas noder mazi bē rni. Pā rē jā s kafejnī cā s mana meita varē ja ē st tikai zupas zupu (mū suprā t, vistas zupu) un varbū t neko vairā k. Bē rnu ē dinā š anas ziņ ā Bulgā rija vī lusies, jo. mums tā bija reā la problē ma - normā li pabarot bē rnu. Labi, ka sieva paņ ē ma no mā jas bē rnu graudaugus, uzvā rī ja ar verdoš u ū deni – tā viņ i aizbē ga, lī dz atrada Paradī zi.
Citā di viss ļ oti patika, smilš u pludmales (tī ras un tī rī tas katru dienu, vismaz Centrā lā - maziem bē rniem labā k), silta jū ra, pat kad gaiss kļ ū st vē sā ks, brī niš ķ ī ga vietē jo iedzī votā ju attieksme, zemas cenas pā rtikai un daž as lietas.
аватар KCP5568608
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š is nav pirmais gads, kad atpū š amies Bulgā rijā , š ī valsts ir ļ oti pā rvaldī ta. 2012. gadā atpū tā mies Sozopolē , ļ oti mī ļ ā pilsē tiņ ā ar bagā tu vē sturi, kur var pastaigā ties, daudz zaļ umu, skaistas klusas ieliņ as un bē rnu izklaides. … Tomēr ▾ Š is nav pirmais gads, kad atpū š amies Bulgā rijā , š ī valsts ir ļ oti pā rvaldī ta. 2012. gadā atpū tā mies Sozopolē , ļ oti mī ļ ā pilsē tiņ ā ar bagā tu vē sturi, kur var pastaigā ties, daudz zaļ umu, skaistas klusas ieliņ as un bē rnu izklaides. Labas pludmales, promenā de un serviss. Daudz mā jī gu kafejnī cu. Iesakā m atpū tai. Apmetā mies mazajā ģ imenes viesnī cā More (knā bā jā m labas atsauksmes, bet tagad nevaram tā m pievienoties), mū su logi pavē rā s uz kluso pusi, no augš ē jā stā va pavē rā s skaists skats. mē beles koka, bet eņ ģ es č ī kst, saimnieks runā krieviski, iedod pilsē tas karti. Tač u viesnī ca atrodas "jaunpilsē tā " uz augsta kalna un atrodas tā lu, kilometru no jū ras (15 minū tes gā jienā vispirms no kalna un tad otrā di), ar maziem bē rniem tas diez vai bū s ē rti. Dodoties vakara pastaigā , noteikti paņ em lī dzi istabas atslē gu, lai nepaliktu pie durvī m, jo ​ ​ nav diennakts reģ istratū ras (nejauš i nonā cā m š ā dā situā cijā ), nav tvaika nosū cē ja un logu aizslietņ i tualetē (odu nav, bet muš as atgrū ž ), duš a atvē rta tipa - visa grī da slapja un var paslī dē t. Pat š ajā (budž eta) cenu kategorijā ir liela viesnī cu izvē le pie jū ras. Iesaku paskatī ties.
аватар laurajoohnson
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labsirdī gi saimnieki, kuri runā krieviski. Tā kā ierados svē tdienas vakarā , kad bankas bija slē gtas, tad pats ī paš nieks man piedā vā ja vakariņ ā s iedot 50 levas, par ko esmu viņ am ļ oti pateicī gs. Viņ š arī izdeva pilsē tas karti, paskaidroja, kur ir labi restorā ni, apskates objekti, veikali. … Tomēr ▾ Labsirdī gi saimnieki, kuri runā krieviski. Tā kā ierados svē tdienas vakarā , kad bankas bija slē gtas, tad pats ī paš nieks man piedā vā ja vakariņ ā s iedot 50 levas, par ko esmu viņ am ļ oti pateicī gs. Viņ š arī izdeva pilsē tas karti, paskaidroja, kur ir labi restorā ni, apskates objekti, veikali. Tī rī š ana istabā - katru dienu. Mana istaba bija plaš a ar balkonu. Ir bezmaksas wifi. Ir neliels baseins un sauļ oš anā s krē sli. Daž iem zinā ms attā lums no pludmalē m (apmē ram 400m) un augstums, kurā atrodas viesnī ca, var š ķ ist trū kums, tač u tas nav tik bū tiski. Turklā t, pateicoties tam, viesnī ca atrodas klusā , mierī gā vietā , vakarā nav trokš ņ a. Pa ceļ am no jaunā s pilsē tas centra uz viesnī cu atrodas veikals un dā rzeņ u stends. Rezultā ts ir lē ta, bet mā jī ga un klusa viesnī ca. ES iesaku! "
аватар zheludkov
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Daudz ceļ oju pa Eiropu ar auto. Ļ oti patika Bulgā rija, un Bulgā rijā senā pilsē ta pie jū ras-Sozopole. Tī ras smilš u pludmales, maigs jū ras un kalnu gaiss. Dabī gi gandrī z paš taisī ti produkti, lē ti augļ i. bez liela turku š ika bet cenas un kvalitā tes attiecī ba ideā la. … Tomēr ▾ Daudz ceļ oju pa Eiropu ar auto. Ļ oti patika Bulgā rija, un Bulgā rijā senā pilsē ta pie jū ras-Sozopole. Tī ras smilš u pludmales, maigs jū ras un kalnu gaiss. Dabī gi gandrī z paš taisī ti produkti, lē ti augļ i. bez liela turku š ika bet cenas un kvalitā tes attiecī ba ideā la. Sajū ta paliekot pie labiem draugiem vai tuviem mī ļ otiem radiem. Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti laba, ļ oti tuvu pludmales un centrs, vecpilsē ta. Un tajā paš ā laikā miers un kluss. Viss nepiecieš amais labai atpū tai. Atbildī gi iesaku. Sazinies-izstā stī š u visu par brī vdienu Bulgā rijā .
Вид из окна номера отеля Море Созополь В старом городе. Новый город (Созополь)
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klusums, mierī ga atmosfē ra, uzmanī gs un izpalī dzī gs saimnieks. Patī kami pā rsteidza baseina klā tbū tne. No istabas logiem un no terases-skats uz jū ru. Paldies saimniekiem par patī kamo uzturē š anos! … Tomēr ▾ Klusums, mierī ga atmosfē ra, uzmanī gs un izpalī dzī gs saimnieks. Patī kami pā rsteidza baseina klā tbū tne. No istabas logiem un no terases-skats uz jū ru. Paldies saimniekiem par patī kamo uzturē š anos!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Jenna48
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izpalī dzī gs personā ls, tī rī ba, stilī gs interjers, labas brokastis. Viesnī cas ī paš nieks Dimo ​ ​ brī vi pā rvalda krievu valodu. … Tomēr ▾ Izpalī dzī gs personā ls, tī rī ba, stilī gs interjers, labas brokastis. Viesnī cas ī paš nieks Dimo ​ ​ brī vi pā rvalda krievu valodu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Четырехэтажная семейная гостиница «Море» расположена в Созополе, в 400 метрах от Старого города. Рекомендована для спокойного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta 23 км до аэропорта Бургаса, 92 км до аэропорта Варны.
Pludmales apraksts 400 м от центрального пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, автомобиль с шофёром, персонал говорит на русском.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

21 апартамент, 11 двухместных номеров, 3 небольших двухместных номера.

Istabās

Терраса, кондиционер, телевизор с 70 кабельными каналами, телефон, мини-бар, холодильник, бесплатный Wi-fi, ванная комната с душем или ванной, фен.

Adrese Болгария, г. Созополь 8130, ул. Стара планина, 29
Tālruņi: +359 550 / 2 34 57
Tīmekļa vietne: More
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .