Fani 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.510
№20 viesnīcas reitingā Sozopole
5.7 Numurs
5.8 apkalpošana
6.0 Tīrība
0.2 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sozopoles kūrorta jaunajā daļā, 250 m no jūras. Viesnīca tika atvērta 1998. gadā un renovēta 2003.-2004. gadā. Netālu atrodas veikali, restorāni un kafejnīcas. Viesnīca ir piemērota individuālai atpūtai vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар vita627702
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s dzī vojā m Fani villā un devā mies ē st uz Starfish. Dzī vot Starfish ar pā rtiku ir ļ oti dā rgi, bet vienkā rš i atnā kt ē st ir ļ oti labi. Villas saimniece ļ oti jauka, vienmē r tī ra. Rezervē t un ceļ ot tieš i ir daudz lē tā k, cilvē ki labprā t ceļ otu. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m Fani villā un devā mies ē st uz Starfish. Dzī vot Starfish ar pā rtiku ir ļ oti dā rgi, bet vienkā rš i atnā kt ē st ir ļ oti labi. Villas saimniece ļ oti jauka, vienmē r tī ra. Rezervē t un ceļ ot tieš i ir daudz lē tā k, cilvē ki labprā t ceļ otu. Ceļ ojums 50 dolā ri turp un atpakaļ , par trī svietī gu numuru 10 dolā ri dienā . Blakus parks bē rniem, jū ra tī ra. Tur ir ļ oti labi. Atpū tos Zelta smiltī s un Varnā , bet š eit man patika vairā k. Ir ļ oti maz ukraiņ u, daudz bulgā ru, rumā ņ u utt. Bez satiksmes, bez kliedzieniem, mierī ga atpū ta. Labā k nekā Krimā.100%, brauc tikai tā lā k, ar lidmaš ī nu dā rgi, un ar autobusu no Odesas 50 dolā ri turp un atpakaļ .
аватар ARTYRBERT
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir normā la. Lī dz jū rai 5 min. Nav priekš izvē lī gajiem. Ja jums ir vidē js budž ets, š ī ir ī stā vieta. Ē dinā š ana viesnī cā . Bet labā k neņ emt, viesmī le skatā s mutē . Par š o naudu jebkurā kafejnī cā tā du ir daudz, un ko gribi, nevis to bufeti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir normā la. Lī dz jū rai 5 min. Nav priekš izvē lī gajiem. Ja jums ir vidē js budž ets, š ī ir ī stā vieta. Ē dinā š ana viesnī cā . Bet labā k neņ emt, viesmī le skatā s mutē . Par š o naudu jebkurā kafejnī cā tā du ir daudz, un ko gribi, nevis to bufeti. Un tā ir ļ oti skaista pilsē ta, ir ko redzē t.
аватар Bulanaya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Č au! Esmu bijis daudzviet Eiropā , bet pirmo reizi ar to sastopos. Sā kumā saimniece bija draudzī ga, lai gan pirmā s trī s dienas pē c tualetes aizsē rē š anas aizgā ju uz veikalu, viņ a tikai tī rī ja istabu, viņ a atgriezā s, pieklauvē ja pie manā m durvī m un sā ka uz mani kliegt, ka es aizsē rē ju to, ka viņ ai bija 20 Ļ evova kā dam iedeva, lai iztī ra, lai gan man liekas, ka ar Vantus elementā ru to ir viegli izdarī t un nemaz nenozī mē , ka vajag uz tū ristu bļ aut. … Tomēr ▾ Č au! Esmu bijis daudzviet Eiropā , bet pirmo reizi ar to sastopos. Sā kumā saimniece bija draudzī ga, lai gan pirmā s trī s dienas pē c tualetes aizsē rē š anas aizgā ju uz veikalu, viņ a tikai tī rī ja istabu, viņ a atgriezā s, pieklauvē ja pie manā m durvī m un sā ka uz mani kliegt, ka es aizsē rē ju to, ka viņ ai bija 20 Ļ evova kā dam iedeva, lai iztī ra, lai gan man liekas, ka ar Vantus elementā ru to ir viegli izdarī t un nemaz nenozī mē , ka vajag uz tū ristu bļ aut. Tad viņ a man pā rmeta, ka es medu nepareizi ieliku, ka viņ a ar tā du lietu iepriekš nav saskā rusies. noliek lupatu man un lai es noslauku pē c sevis. Tualetes papī rs istabā ir lē tā kais, maksā trī s kapeikas, mā jā s nekad nelietoju, burtiski jā ubago. Tad es devos uz jū ru vē lu, tā pē c kopš tā laika š ī saimniece ir kļ uvusi ļ oti nedraudzī ga un ir kļ uvusi dusmī ga, atklā ti sakot, katru reizi, kad viņ a jautā , kad es izeju no istabas, lai viņ a uzkopj, tas vispā r ir briesmī gi! Nekad
аватар wwadim_i
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
ne pē das š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ ne pē das š ajā viesnī cā .
аватар Ludmel3
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret jū ras atraš anā s vietu. 2. Draudzī gi krieviski runā još i saimnieki. 3. Kā rtī ga viesnī ca. … Tomēr ▾ 1. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta attiecī bā pret jū ras atraš anā s vietu.
2. Draudzī gi krieviski runā još i saimnieki.
3. Kā rtī ga viesnī ca.
Лестница Номер Студио 2+1 Кухонный уголок номера Студио 2+1 Балкончик Вид с балкона
аватар m_arin_a
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
manus iespaidus par Bulgā riju sabojā ja netī rā gulta, kas nebija mainī ta pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem, likā s, ka kā ds tikko no tā s piecē lies, saburzī ts, netī ras nezinā mas izcelsmes plankumos, ledusskapja plauktos gulē ja melni mati, a sarū sē jis ž ā vē tā js uz balkona un sabojā jā m savas mantas, uz visiem lū gumiem saimniece atbildē ja “mē mi”, un vispā r man radā s iespaids, ka saimniecei nepatī k krievvalodī gie tū risti, pret viņ u izturē jā s ar acī mredzamu naidī gumu. … Tomēr ▾ manus iespaidus par Bulgā riju sabojā ja netī rā gulta, kas nebija mainī ta pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem, likā s, ka kā ds tikko no tā s piecē lies, saburzī ts, netī ras nezinā mas izcelsmes plankumos, ledusskapja plauktos gulē ja melni mati, a sarū sē jis ž ā vē tā js uz balkona un sabojā jā m savas mantas, uz visiem lū gumiem saimniece atbildē ja “mē mi”, un vispā r man radā s iespaids, ka saimniecei nepatī k krievvalodī gie tū risti, pret viņ u izturē jā s ar acī mredzamu naidī gumu.
аватар elien
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar vī ru bijā m Bulgā rijā.2011. gada jū lijā . Villa "Fani" izrā dī jā s diezgan jauka. Telpas ir daž ā das. Mē s atradā mies ceturtajā stā vā zem jumta. Pateicoties tam, telpai ir slī pi griesti, kas pieš ķ ir tai romantiku un komfortu. … Tomēr ▾ Ar vī ru bijā m Bulgā rijā.2011. gada jū lijā . Villa "Fani" izrā dī jā s diezgan jauka. Telpas ir daž ā das. Mē s atradā mies ceturtajā stā vā zem jumta. Pateicoties tam, telpai ir slī pi griesti, kas pieš ķ ir tai romantiku un komfortu. Biju ciemos pie kaimiņ iem lejā - viņ u istabiņ a nav tik mā jī ga, lai gan arī diezgan patī kama. Visas telpas ir tī ras - uzkopš ana katru dienu. Dvieļ i tiek nodroš inā ti - 1 vienai personai. Mainī t reizi nedē ļ ā .
Ļ oti patī kama saimniece - mī ļ a laipna sieviete, kas labi runā un saprot krieviski. Viņ a uztur kā rtī bu istabā s. Viņ a ir ļ oti atsaucī ga, piemē ram, ja vajag fē nu, var viņ ai palū gt un pat dabū t kā roto : )
Istaba. Kā jau minē ts, gaiš s, tī rs, glī ts, mazs, mā jī gs. Ir: mini ledusskapis, divguļ amā gulta, skapis, TV (nav lietderī gi), tē jkanna, 2 naktsgaldiņ i.
Ir balkons ar galdu un 2 krē sliem. No balkona paveras skaists skats uz Sozopoles pilsē tu un jū ru. Bet pa dienu tur nevar pasē dē t - saule ļ oti cepina (nav viziera kā tā da).
Vannas istaba. Tī rs, ir izlietne, tualete, plaukti un duš a - bet bez duš as kabī nes. Mazgā joties, jū s stā vat tieš i uz flī zē m, un ū dens ieplū st caurumā grī dā . Man tas ļ oti nepatika. Vannas istabas durvī s ir liels spogulis.
Villa atrodas virs ceļ a un netā lu no parka ar kafejnī cu, tā pē c tiem, kas dzī voja zemā k, bija skaļ š .
"Infrastruktū ra". Ir neliels, bet jauks pagalms ar daudziem augiem, ziediem un...izlietni. Arī uz kā pnē m ir daudz augu - saimniece Rumjana mī l puķ upodus un iekā rto istabu ar garš u. Villas pagrabā atrodas lē ts veikals. Pā ri ceļ am ir parks, kur ir labi pastaigā ties ar bē rniem. Ja nokā pjat nedaudz aiz villas, jū s varat atrast kiosku ar lē tiem "banichki" - gardiem bulgā ru konditorejas izstrā dā jumiem un diezgan lē tu kafejnī cu-ē damistabu. Tomē r Sozopole ir maza pilsē ta dienā vai divā s, jū s varat to izpē tī t un atrast sev pieņ emamas vietas, kur ē st un nopirkt. Ak, pē rc. Vislabā k (cenā m un izvē lei) iegā dā ties tirgū un lielveikalā .
Tuvu jū ra - 5-7 minū š u gā jiena attā lumā . Lī dz Vecrī gai - 20-30 minū tes ar kā jā m.
Neskatoties uz daž ā m problē mā m, dzī ves apstā kļ i ir diezgan pieņ emami.
Tā tad, trū kumi: duš as kabī nes trū kums; varbū t: karsts balkons, trokš ņ ains; ar skatu - kā laimē jies.
Priekš rocī bas: laba saimniece; tī rs, ē rts; istabā ledusskapis un tē jkanna, blakus parks un veikals; tuvu pludmalei; skaists zaļ š pagalms; var bū t ļ oti jauks skats no balkona.
Kopsavilkums. Mē s ļ oti piekristu palikt Villa Fani vē lreiz.
аватар lastochka.708
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā vasarā palika pie drauga. Ļ oti jauka viesnī ca, brī niš ķ ī ga draudzī ga saimniece, laba atraš anā s vieta (viss blakus), brī niš ķ ī ga pilsē tiņ a! Pirms brauciena uztraucā mies par ē dienu, jo VO. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā vasarā palika pie drauga. Ļ oti jauka viesnī ca, brī niš ķ ī ga draudzī ga saimniece, laba atraš anā s vieta (viss blakus), brī niš ķ ī ga pilsē tiņ a! Pirms brauciena uztraucā mies par ē dienu, jo VO. Tas izrā dī jā s velti: kafejnī ca ir burtiski uz katra soļ a, viņ i gatavo garš ī gi un ļ oti lielas porcijas. Nav jē gas ē st vienā restorā nā : vajadzē tu sajust pilsē tas un lauku kolorī tu. Nepaliec auksts. Ir vē rts pamē ģ inā t! ! !
Один из пляжей Наш пляж Наш пляж Церковь Наш отель Вид из окна отеля Дешёвые фрукты
аватар elfi232005
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No visiem daudzajiem Bulgā rijas kū rortiem Sozopole tika izvē lē ta pē c mana drauga ieteikuma, kurš tur bija divas reizes un abas reizes radī ja vislielā kos sajū smas iespaidus. Pavedinā ti no stā stiem par vecu mazpilsē tu Melnā s jū ras pussalā , par tā s š aurajā m bruģ ē tajā m ieliņ ā m, smaidī gajiem iedzī votā jiem un neticami gardo virtuvi, mē s ar mī ļ oto nolē mā m savu pirmo atvaļ inā jumu pavadī t kopā Sozopolē . … Tomēr ▾ No visiem daudzajiem Bulgā rijas kū rortiem Sozopole tika izvē lē ta pē c mana drauga ieteikuma, kurš tur bija divas reizes un abas reizes radī ja vislielā kos sajū smas iespaidus. Pavedinā ti no stā stiem par vecu mazpilsē tu Melnā s jū ras pussalā , par tā s š aurajā m bruģ ē tajā m ieliņ ā m, smaidī gajiem iedzī votā jiem un neticami gardo virtuvi, mē s ar mī ļ oto nolē mā m savu pirmo atvaļ inā jumu pavadī t kopā Sozopolē .
Izbaudot nedaudz vairā k kā stundu ilguš o lidojumu (nebija laika iedzert kafiju, jo lidmaš ī na jau bija sā kusi nolaisties), apakš ā ieraudzī jā m gludu spī dī gu virsmu. "Š ī laikam ir jū ra. . . ", - es kaut kā ļ oti nedroš i teicu. Nē , es mē dzu lidot lidmaš ī nā s un jū rā . Tač u lī dz š im nav bijis iespē jams pā rlidot jū ru. Tā nu mē s sveicinā jā m jū ru tieš i no mā koņ iem.
Bulgā rijas piekrastē ir 2 lidostas: tū risti, kas ceļ o uz tā s ziemeļ u daļ as kū rortiem, nolaiž as Varnā , bet tie, kas dodas uz dienvidiem - Burgasā . Tā kā Sozopole ir vistā lā k uz dienvidiem esoš ais Bulgā rijas kū rorts (gandrī z Turcija! ), tad nonā cā m Burgasā . Lidosta ir lī dzī ga mū su Borispolei - tikpat š aura, bet mums tā nav sveš a. Transfē rs uz kū rortu tika veikts ar diviem mikroautobusiem, pa ceļ am (apmē ram 40 minū tes), gids mums veica nelielu Burgasas apskates ekskursiju. Š ī ir ceturtā lielā kā pilsē ta Bulgā rijā un neatstā j ī paš u iespaidu – vienkā rš i industriā lais centrs. Ceļ i ir lieliski, tā pē c mums nebija laika atskatī ties, jo nonā cā m kū rortā .
Savu pirmo iespaidu par Sozopoli es formulē ju š ā di: š ī ir vieta, kur visi ir ar visu apmierinā ti. Pē c karstuma un elles sastrē gumu nogurdinā tā s Kijevas mierī gi, smaidī gi, nesteidzī gi cilvē ki š ķ iet citas planē tas iemī tnieki. Starp citu, š ķ iet, esmu sapratusi, kā vietē jie "izrē ķ ina" tū ristus no NVS valstī m, nepasakot viņ iem ne vā rda: ar satrauktu, aizņ emtu skatienu. Mē s esam pieraduš i visur meklē t lomu, gaidī t no visa sliktā ko un vienmē r bū t gataviem sevi aizstā vē t. Daudzu gadu š ī attieksme ir paveikusi savu darbu: mū su izcelsme tiek lasī ta mū su acī s neatkarī gi no tā , cik labi mē s runā jam sveš valodā s. . .
Bet es novirzos. Tā nu autobuss mū s aizveda uz mū su Fani Hotel, neuzkrī toš i pelē ku ē ku bez izkā rtnes divu klusu ieliņ u stū rī . Caur burvī gu, niecī gu pagalmu, iegremdē ti ziedoš ajos un kā pjos augos, dodamies uz viesnī cu, iepazī stamies ar saimnieci, paņ emam no viņ as atslē gas (bez pieņ emš anas ar oficiā lajā m jaunkundzē m uniformā s, viss ir mā jā s) un dodamies augš ā uz telpa. Gaiš s koks, lieli logi "ietē rpti" ž alū zijā s, virtuves galds ar izlietni, loga niš ā mī ksts dī vā ns - viss rada nevis š iku, bet patī kamu iespaidu. Un, kad ieraudzī jā m pavisam jaunu elektrisko tē jkannu, mū su priekam nebija robež u! Uz balkona ar skatu uz jū ru (kaut arī attā linā ti) varē ja visu vakaru sē dē t pie tē jas tases, vē rot garā mgā jē jus uz ielas un viļ ņ u sudrabaino spī dumu pie apvā rš ņ a. . .
Ā tri iekā rtojuš ies, devā mies izrā dī t cieņ u jū rai. Lai arī cik reiž u esmu bijis pie jū ras, pirmais "randiņ š " ar viņ u katrā braucienā tomē r ir maza atklā sme. Varbū t tā ir atmiņ a par tā liem, tā liem senč iem, jū rniekiem vai zvejniekiem, kuriem jū ra bija labklā jī bas avots; vai varbū t tikai siltā dienvidu jū ra personificē sapni par ilgi gaidī to atvaļ inā jumu katru vasaru. . . Ap pulksten astoņ iem vakarā pludmalē neviena nebija, izņ emot nozī mī gi staigā još us albatrosus. Mī ļ otā uzreiz metā s mazgā ties, bet man tas likā s forš i. Vakars bija silts un mē s vē l pastaigā jā mies pa pilsē tiņ u. Jū lijs Sozopolē ir tū risma sezonas kulminā cija, ielas pā rpludina atpū tnieki, bet atmosfē ra ir tik draudzī ga, ka pū lis nerada diskomfortu pat man, "klī niskajam" intravertam. Uz katra stū ra tiek tirgoti visdaž ā dā kie labumi: virtuļ i, palač inki (pankū kas 50 centimetru diametrā , ar daž ā diem pildī jumiem, pē c kuriem izvē lē ties), "saldais ledus" (saldē jums), kū kas, vā rī ta kukurū za, augļ i, dā rzeņ i...vispā r. , jums ir jā iztē rē vairā k nekā viens, lai uzskaitī tu visu lapu. Varu tikai teikt, ka viss ir absolū ti svaigs, ļ oti garš ī gs un par pieņ emamu cenu, tā pē c nav vē rts braukt uz Bulgā riju “lai zaudē tu svaru” - iznā ks viens stress.
Vecā Sozopole ir dzī va ilustrā cija stā stiem par romantiskajiem dienvidiem, kur "naktis ir maigas". Gar bruģ akmeņ iem bruģ ē tajā m alejā m aug koki, kuru nosaukumus var tikai minē t. Atpazinu tikai palmas (kas te aug ne tikai kubulos, bet arī atklā tā zemē ) un vī ģ es, kuru augļ i sī rupā ir specifisks bulgā ru deserts. Pilsē tas vecā daļ a atrodas uz iegarenas akmeņ ainas pussalas un sastā v galvenokā rt no privā tmā jā m, kas iegrimuš as ziedos. Ziedi ir visur: puķ u dobē s, veikalos un restorā nos, viesnī cu vestibilos un tikai gar ielā m; to aromā ti peld gaisā , veidojot fantastisku sajaukumu ar restorā nu smarž ā m un vieglu jū ras vē smu. . . Nav iespē jams attā linā ties no suvenī ru veikaliem, kuros tiek tirgoti keramikas trauki ar oriģ inā liem rakstiem, kosmē tika uz rož ū dens un rož u eļ ļ as bā zes, izgatavotie produkti no gliemež vā kiem un koka, apbrī nojamas sudraba roku darbs rotaslietas. . . Bet es š eit neatradu skaistas un kvalitatī vas drē bes, atš ķ irī bā no kaimiņ valsts Rumā nijas, Bulgā rijas veikali piedā vā pā rsvarā niķ ī gas, nepā rprotami turku izcelsmes sī kumus. Varbū t tas ir uz labu – jums nebū s jā nē sā mā jā s divi koferi viena vietā .
Sozopolē ir divas smilš ainas pludmales: viena ir tā sauktā pilsē tas pludmale - salī dzinoš i maza un ar seklu ū deni, bet otrā Harmanite ir gara, aprī kota ar lietussargiem, sauļ oš anā s krē sliem un glā bš anas posteņ iem ik pē c 50 metriem. Mē s devā mies uz otro, tur bija tī rs, dzidrs ū dens un labs dziļ ums. Vairā kas reizes ī rē jā m katamarā nu - tie tur ir č etrvietī gi, aprī koti ar nelielu slidkalniņ u, pē c nokā pš anas lejā var ienirt dziļ umā . Arī mans mī ļ otais vī rietis divas reizes iepriecinā ja sevi ar braukš anu ar skrejriteni - iespaidu pietika nedē ļ ai, ja ne vairā k. Ū dens glā bš anas dienests strā dā tā , ka skatī ties ir ļ oti dā rgi: katru rī tu tiek izlikts laikapstā kļ u karogs: zaļ š (mierī gs) - var peldē t, dzeltens (neliels uztraukums) - var, bet esiet uzmanī gi, sarkans (vē tra) ) - pat nedomā iet ū denī , tū lī t glā bē ji cels svilpi, kā lakstī galas laupī tā ji un, ja neklausī si viņ u brī dinā jumam, tevi izvilks no ū dens aiz rokā m un kā jā m! Tū risti š eit ir loloti kā acs ā bols!
Sozopolē ir daudz restorā nu, bistro un kafejnī cu. Uzturē š anā s laikā mē s apmeklē jā m vairā k nekā pusi no tiem - un visur bija ļ oti garš ī gi, teicama apkalpoš ana un cenas diezgan pieņ emamas. Protams, nevajadzē tu cerē t, ka Bulgā rijā cenas bū s tā das paš as kā Ukrainā – ā rzemē s vienmē r viss ir dā rgā ks, ī paš i tagad, kad Bulgā rija iestā jusies Eiropas Savienī bā . Tomē r varu konstatē t faktu: viss, par ko bulgā ri ņ em naudu, viņ iem labi padodas. Apkalpoš ana ir ā tra (ī paš i salī dzinot ar Ukrainu! ), ē dieni daudzveidī gi, un vienmē r ir pieejams viss, kas norā dī ts ē dienkartē (mā jā s ar š o mū s nelutina! ), Visi produkti svaigi, porcijas ir Ļ OTI liela (man vieni salā ti aizstā ja pilnu maltī ti) . Galvenokā rt izvē lē jos jū ras veltes un svaigus dā rzeņ us, bet gaļ as ē dieni (ī paš i barbekjū ), visa veida zivis, deserti arī bija lieliski. . . Zemā k cenas daž ā m precē m un pakalpojumiem:
- izjā des ar katamarā nu - 10 lev / stundā
- braukš ana ar skrejriteni: Harmanī tes pludmalē - 50 lev / 10 min (nevar braukt mazā k par 10 min); pilsē tas pludmalē - 30 lev / 5 min
- sauļ oš anā s krē sla izmantoš ana pludmalē.1 dienu - 5 levas, stacionā ra lietussarga izmantoš ana - arī.5 levas
- alus - apmē ram 1 leva par 0.5 l
- saldē jums - no 0.6 lī dz 3.5 lev par porciju
- persiki - no 2.5 lī dz 4 levā m uz 1 kg
- virtuļ i - maza porcija (8-10 gab
- pankū ka ar pildī jumu - no 1.8 lī dz 2.5 levas, atkarī bā no pildī juma veida (vidē jai jaunai dā mai š ā da pankū ka pilnī bā aizstā s sā tī gas brokastis)
- vā rī ta kukurū za - 2 levas par vā lī ti
- visu veidu konditorejas izstrā dā jumi - apmē ram 2-3 lev par gabalu
- grilē ta vista - 9 lev
- dā rzeņ i un augļ i sortimentā - no 2.5 lī dz 6 levā m uz 1 kg, tiek pā rdoti izkā rtojumā visur
- jogurts - apmē ram 1 leva
- pusdienas / vakariņ as diviem ar vī nu - no 25 lev (atkarī bā no restorā na atraš anā s vietas).
Mū su uzturē š anā s laikā Sozopolē valū tas kurss bija: 1 USD = 1.2 levas, 1 eiro = 1.8 levas. Valū tas maiņ a jā veic tikai tajos valū tas maiņ as punktos, kur ir ievietota tabula, kurā norā dī ts valū tas kurss. Vislabā k naudu mainī t bankā (tur jā norā da uzvā rds, vā rds un pastā vī gā dzī vesvieta).
Lielā kā daļ a kafejnī cu un veikalu strā dā lī dz pulksten 20-23, tač u ir diennakts pā rtikas veikals, kā arī restorā ni strā dā lī dz pē dē jam apmeklē tā jam.
Sozopoles naktsdzī ve nav pā rsteidzoš a daudzveidī bā (tā pē c iesaku diskotē ku klubu un bā ru cienī tā jiem labā k doties uz Saulaino krastu). Ir vairā ki bā ri ar diskotē kā m, tie atrodas gar pludmali, pietiekami tā lu no vairuma viesnī cu (tā pē c mū zika lī dz rī tam nevienam netraucē miegu).
Visbeidzot - bulgā ru vā rdi, kurus atceros (varbū t kā dam noderē s):
Pasū tiet - lū dzu
Vī na kauss - glā ze vī na; byal - balts, sarkans - sarkans
Pile, pileshko - vista
Cū kgaļ a - cū kgaļ a
Skara - grils
Skaridi - garneles
Tsatsa - brē tliņ as (visbiež ā k ceptas)
Rū tis - mī klā (parasti zivis un jū ras veltes, siers)
Kashkaval - cietais siers
Sirene - siers
Degvī na ieraksts - importē tais degvī ns
Karaliene - kukurū za
Krastavici - gurķ i
Stai - istaba, dzī voklis (izī rē )
Bira - alus
Sladoled - saldē jums
Melba - saldē juma deserts ar augļ iem
Kaisin - aprikoze
Praskovi - persiki
Tikvichki - cukini
Banska - peldkostī ms
"ima" - "ir, ir" (galvas kratī š anas pavadī bā - bulgā riem tas nozī mē piekriš anu)
"nyama" - "nē , nav" (galvas mā jiena pavadī bā )
Pie pē dē jā s ir grū ti pierast, tač u kopumā valodas barjera ir ā rkā rtī gi niecī ga - pirmkā rt, daudzi bulgā ri vismaz nedaudz saprot krievu valodu, un jaunieš i vairā k vai mazā k runā angliski, otrkā rt, cilvē ki sirsnī gi cenš as jū s saprast, kas ievē rojami atvieglo saziņ u.
Apkopojot š o savdabī go ziņ ojumu, ļ aujiet man izteikt viedokli, ka Bulgā rija ir lieliska iespē ja kā dam pirmajam ā rzemju ceļ ojumam; cilvē kiem, kuri nerunā sveš valodas; brī vdienā m ar bē rniem (lai gan nevajadzē tu doties uz Sozopoli ar pusaudž iem - viņ iem var bū t garlaicī gi); "solo" atpū tai (situā cija kū rortos ir droš a).
Старый город Пляж, вид с моря Ночной пляж Вечерний Созополь-2 Вечерний Созополь Пристань
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neliela 4 stā vu viesnī ca, kas atrodas Sozopoles jaunajā daļ ā , klusā ielā , 200 m no Harmanites pludmales. Blakus skuju koku laukums ar rotaļ u laukumu un soliņ iem. Viesnī cā nav pā rtikas. Netā lu atrodas kafejnī ca-bistro ar labu ē dienu. … Tomēr ▾ Neliela 4 stā vu viesnī ca, kas atrodas Sozopoles jaunajā daļ ā , klusā ielā , 200 m no Harmanites pludmales. Blakus skuju koku laukums ar rotaļ u laukumu un soliņ iem.
Viesnī cā nav pā rtikas. Netā lu atrodas kafejnī ca-bistro ar labu ē dienu. Paš ā Fani ē kā atrodas pā rtikas preč u veikals, blakus augļ u un dā rzeņ u stends un kafijas automā ts. Tas viss sezonas laikā atvē rts no pulksten 8 lī dz 23.
Istabas: divvietī gas: 2 saliktas gultas, 2 naktsgaldiņ i, skapis, ledusskapis, TV, elektriskā tē jkanna, 2 galda lampas; balkons ar galdu un 2 krē sliem; vannas istaba ar duš u; paklā js uz grī das. Studija: 2 saspiestas gultas, 1 vienguļ amā gulta, 2 naktsgaldiņ i, tualetes galdiņ š ar spoguli, dī vā ns, 2 krē sli, kafijas galdiņ š , TV, ledusskapis, virtuves galds ar izlietni, skapis ar traukiem, elektriskā tē jkanna; balkons ar galdu un 3 krē sliem; vannas istaba ar duš u; keramikas grī das segums uz grī das. 1 personai pienā kas 1 roku un sejas dvielis, tā pē c, ja nepiecieš ams vairā k, tas jā ņ em lī dzi vai jā iegā dā jas uz vietas veikalā . Uz logiem ir ž alū zijas. Interjera dizains ir patī kams un neuzkrī toš s, gaiš ā s krā sā s. Katrā stā vā ir gludeklis un gludinā mais dē lis. Lielā kajai daļ ai istabu logi vē rsti uz laukumu, augš ē jos stā vos paveras tā ls skats uz jū ru.
Tā pat kā lielā kajai daļ ai Sozopoles mazo viesnī cu, arī Fani nav savas teritorijas, viesu ieeja ir caur nelielu ar ziediem izklā tu pagalmu. Reģ istratū ras nav, tā pē c, ja jums ir kā di jautā jumi, jums ir jā sazinā s tieš i ar saimnieci (draudzī ga sieviete, kas labi runā krieviski).
Visu laiku pieejams karstais un aukstais ū dens, santehnika ir labā stā voklī , tomē r, kā jau daudzā s Sozopoles viesnī cā s, nav duš as kabī nes, pat paplā tes ne, t. i. ū dens no duš as ieplū st bedrē grī dā - nedaudz neparasti.
Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti reizi nedē ļ ā , istaba tiek uzkopta katru dienu no aptuveni 10.30 lī dz 12.30, savukā rt uzkopš ana tiek veikta tikai viesu prombū tnes laikā , proti, ja paliksiet istabā lī dz pusdienā m, netiksiet uzkopts, ka diena.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums IRA13
Vai kāds zina Sozopoles viesnīcas Villa Fani tālruņa numuru?Pasakiet, lūdzu!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Natali-Bolg
Kādas cenas no 15. jūlija 10 dienām diviem?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Taverna Mehana Sozopol
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Sozopole
Restorāni, kafejnīcas
Ravadinovas pils
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats
Sozopoles cietokšņa sienas
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Sozopole
Arhitektūra, Stats

Отель находится в новой части курорта Созополь, в 250 м от берега моря. Гостиница была открыта в 1998 году, а реконструирована в 2003-2004 годах. Поблизости расположены магазины, рестораны и кафе. Отель подойдет для индивидуального отдыха или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 44 км от аэропорта Бургас.
Pludmales apraksts Центральный пляж Созополя в Болгарии — очень людный и шумный песчаный пляж, расположенный между Старым и Новым городом. Протяженность пляжа, по форме похожего на подкову, — 600 метров. В ширину пляжная полоса, по сравнению с другими пляжами Болгарии, достаточно узкая. Вход в море пологий, до глубины идти метров 70.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В отеле есть камера хранения багажа. Территорией отель не располагает, бассейна нет. Напротив отеля небольшой сквер с детской площадкой, что удобно для семей с детьми.

  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Отель предлагает 12 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese ул. Христо Ботев 1, г. Созополь, Болгария
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.