Jautājums o Saulainā pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
777 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu Saulainajā Krastā netālu no jūras un pilsētas centra
Lūdzu, informējiet viesnīcu Saulainajā Krastā. Mēs ceļojam ar draugu. Gribētos lai būtu netālu no jūras un pilsētas centra.Lai būtu vairāk jaunatnes un sporta animācijas (aerobika,vingrošana)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-04-057 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар izmir
Meitenes, es jūs tagad globāli sarūgtināšu, bet tur, kur ir daudz jauniešu, sporta animācija nemaz nav pieprasīta :) , atvaļinājumā ar sportu neinteresē, jo dunkšķ, lai mamma ne. skumt. Turklāt Saulainais krasts būtībā ir 24/7 ballītes, daudz diskotēku, bāru, striptīza klubu, tāpēc labāk izvēlēties klusāku viesnīcu. Ja gribi pavadīt atvaļinājumu sportiski un prātīgi, tad jāmeklē kādas "a la sports tours", citādi... ak vai :). Varat arī vienkārši apskatīt viesnīcu ar sporta zāli. Neapvainojies, bet braukt uz Bulgārijas bailīgāko kūrortu izķepuroties??? nevar būt!!!
аватар Anna572
Nē, mums vajag aerobiku, vingrošanu vajag tīri pa dienu, lai pamīšus jūru ar kaut ko, citādi visa diena pludmalē ir garlaicīga). Un Drošības padomē ir jaunieši studentu vecumā vai vecāki? Starp citu, vai jūs kaut ko zināt par Planeta 4 viesnīcu?
аватар irina_1901
Tur ir labas, klusas viesnīcas, bet ne centrā. Var atrast netālu no centra. Sunny Beach jums ir piemērots, 100%. Un viesnīcas izvēle ir atkarīga no budžeta. Ja budžets ir lielāks. tad paņemiet Continental 3 *. Jūs varat Trakia 3 *. tas ir ļoti tuvu centram, bet vieta ir trokšņaina. Netālu no Trakia Garden ir daudz klusāks, bet baseins ir bez slidkalniņiem. Varbūt Iskar viesnīca.
Dārgāks - Tiara Beach.
Nelietojiet Planet Hotel. viņš ir slikts. Ir daudzas lietas, kas jāņem vērā. Uzraksti kurā mēnesī ēdat, cik dienas un cik esat gatavs maksāt par viesnīcu un pārtiku (bez ceļa, vīzām, apdrošināšanas). Tad varēsim sniegt precīzākus padomus. Un tad jūs ieteiksiet lētāk, bet jums tas nepatīk, un jūs varat maksāt vairāk naudas par pārējo, no tā izriet pārējā kvalitāte. Mēs apmeklējam sestdienu katru gadu, mēs neievērojam nekādas nelikumības, jo mēs zinām labas vietas. Bet dažās viesnīcās tas noteikti nav nepieciešams.
аватар jlena75
Nessebar Beach 3 * ir laba viesnīca.. Un animācija, un ūdens aerobika, un bezmaksas trenažieru zāle, un deju nodarbības... Un atrodas netālu no centra un pludmales..
аватар Anna572
irina_1901. Jūlijā plānojam 7 dienas. Nu, planēta mums tika aprēķināta 35-40 uz vienu - tas ir ar ceļu un vīzu. Būtu vēlams ieskaitīt šajā limitā. Kāpēc planēta ir slikta?
аватар izmir
Iepriekš Planēta bija laba, bet pēdējā laikā viņi sūdzas par atklāto "srach" viesnīcā un ļoti sliktu ēdienu. Šeit varat lasīt atsauksmes.
аватар monalisa29
uzraksti, cik eiro esi saskaitījis
аватар Anna572
Mūs uzreiz saskaitīja rubļos
аватар monalisa29
Apmēram pēc likmes, cik daudz ir orientēties. Cena Bulgārijas viesnīcām eiro
аватар Anna572
aptuveni 503 eiro. Tīri viesnīcā ar dārgu, bet bez vīzas
аватар irina_1901
Anna572, izmir visu uzrakstija pareizi. Lūdzu, ņemiet vērā, ka SB centrs neatrodas pie jūras. Jums ir jāizvēlas viesnīca tuvu centram, bet ne centrā. Nesebaras pludmale ir laba viesnīca un arī Burgasas pludmale, taču šogad mums tās nav pārdošanā.
Paskatīšos mūsu vietējo TA cenas tām viesnīcām, kuras man patīk un uzrakstīšu.
аватар Anna572
Liels paldies
аватар irina_1901
Anna, šķiet, ka mūsu cenas Baltkrievijā ir nedaudz atšķirīgas. Mūsu planēta (skatījos no 5. līdz 12. jūlijam) maksā par diviem "viss iekļauts" - 749 eiro, un šī ir tikai viesnīca, bez ceļa, vīzām, apdrošināšanas. Un citas viesnīcas: Iskar - 491 eiro par visu, Trakia Garden - 406 p / pansija, Continental 3 * - 299 brokastīm + 196 visiem, Continental Prima - 308 + 196 visi, Kolizejs un Longoza par 468 par visiem, Slāvu - 377 par brokastis. Ir lēta Corona viesnīca, tā ir 4 *, bet diez vai atbilst 3 *, tur ir akcija līdz aprīļa beigām - maksā par 5 dienām, saņem 7. Ir brokastīm - uz 7 dienām - 208 eiro . Ļoti labi atrodas. Ja līdzekļi atļauj, tad var neiet brokastīs, bet paņemt all-in blakus esošajā Tiara Beach viesnīcā – par diviem no 40 eiro dienā. Pēc tam saņemiet pilnu skaņu. Jūs varat mēģināt Tiarā pusi dienas, un pusi pusdienas un vakariņas paņemt pilsētā, netālu ir vecas mājas restorāns, vakariņu atlaides ir ļoti labas.
No visa šī es noteikti izvēlētos Longoza vai Corona.
аватар Anna572
Irina, liels paldies par informāciju. Es pētīšu)
аватар irina_1901
Jautājiet, un ja vēlaties, tad rakstiet personīgi. Longozā un Koronā šīs cenas ir līdz aprīļa beigām. Longoza atrodas tālāk no centra nekā Korona, bet tuvāk Nesebārai - UNESCO arhitektūras mantojumam. Viesnīca ir ļoti laba.
аватар izmir
Mani draugi brauca uz Longozu - bija apmierināti, likās, ka bija tālāk no centra, bet tagad tilts pār smirdīgo upi ir cēls, vienmēr ir gaišs, var jebkurā laikā staigāt un tad, netālu ir Cacao pludmale (tāds moderns pludmales klubs). Kronis šogad kļuvis 3*, vietas ziņā labāks, bet nav skaidrs, kāpēc tā zaudē zvaigznes. Lai gan personīgi es uz Koronu dotos vai nu bez ēdienreizēm, vai tikai brokastīs, Bulgārijā ir grūti nomirt badā, un restorāni tur ir vienkārši brīnišķīgi.
аватар monalisa29
Ja gribi viesnīcu ar animāciju (aerobika, sporta aktivitātes), tad vajag skatīties viesnīcas tikai ar VISU, bet tad vairs savā summā neieguldi, lētas jūlija viesnīcas jau kājās. Iespējams, ka Planēta tika apsvērta jums nedaudz agrāk, kad bija lielāks agrās rezervācijas procents. Ticu, ka tik trokšņainā un lielā kūrortā jaunieši atradīs sev izklaidi, tāpēc ieskaties par iespējām, ko ieteica irina_1901
аватар Anna572
Labi. Paldies visiem par atbildēm)
аватар __Lena__
Šis pulkstenis ir tikai lielas viesnīcas, kas atrodas Cocoa Beach rajona centrā. Varbūt tur var atrast vingrošanu vai aerobiku.
аватар ottiq10
Sveiki visiem, varbūt reklāmas malā, bet tomēr.
Mēs ar vīru iegādājāmies studijas tipa dzīvokli Bulgārijā, Saulainajā krastā.
Izīrējam jūnijs, septembris 30E diena / 3 cilv., un jūlijs-augusts 35E / diena 3 personām.
Ar pārtiku nav absolūti nekādu problēmu - ir daudz dažādu iestāžu, cenas nekož.
Ēdienu varam arī nedārgi sataisīt pēc viss iekļauts sistēmas viesnīcā 10 min no mums, nevis uz vietas, bet man liekas, ka par 30E / 10 dienām tas ir vienkārši lielisks variants.
Dzīvoklis ir 10 minūtes no jūras, divas reizes un tur, centrs arī ir 10 minūtes, netālu parks, kakao pludmale. Tajā pašā laikā māja ir klusa, gandrīz neviens neīrē mājokli.
Ir autostāvvieta un peldbaseins.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saulainā pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl