Jautājums o Saulainā pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
777 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vēlos uzzināt par bērnu nometni "Zvaigžņu klubs"
Sveiki. Vēlos uzzināt par Star Club bērnu nometni. Sporta klubs, kuru apmeklē mans bērns, organizē lauka treniņnometni šajā viesnīcā. Izlasot atsauksmes, biju nedaudz apmulsusi. Atsauksmes ir tik pretrunīgas, ka jūs pat nezināt, ko domāt. Bērnam ir 7 gadi, puika. Viņš jau patstāvīgi devās uz vasaras nometni pagājušajā vasarā un uz sanatoriju. Bet tagad es neuzdrošinos sūtīt bērnu tik tālu, un caur Ukrainu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-01-317 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Igor_m
Vai jūs ticat, ka Ukrainā ēd mazuļus? Brauciet caur Krieviju.
аватар irina_1901
Sveiki. Neesmu dzirdējis par tādu nometni, bet paskatījos informāciju par to, jo. Es ļoti labi pazīstu Saulaino Krastu. Viesnīca atrodas dienvidu daļā, tas ir kluss rajons. No jūras 250 m, nav tālu. Klubs aizņem divas jaunas viesnīcas, tāpēc apstākļi ir labi. Es savu dēlu vienu 7 gadu vecumā nekur nelaidu, bet viņš jau gāja tev līdzi. Tātad viņam būs ērti. Kas attiecas uz ceļu, tad tavā jautājumā neatradu informāciju - no kurienes un pa ko brauks bērns? Mēs paši ik gadu braucam pa Ukrainu ar vilcienu, līdz šim esam dzīvi. Ir, protams, daži brīži krieviem, īpaši manam pieaugušajam dēlam. Bet tas nav biedējoši, līdz šim viņi vienmēr ir bijuši garām, ja viņiem ir talons atvaļinājumam Bulgārijā. Šogad atkal ejam pa to pašu maršrutu. Ar autobusu, ja brauc vairāk par dienu, protams, nogurdinoši. Bet bērni visu iztur vieglāk, mazajiem ir ērtāk gulēt. Tātad jūs varat atlaist. Bet mans ieteikums - brauciet paši uz šo kūrortu uz bērna uzturēšanās laiku, lai ir kontrole.
аватар irina_1901
Es turpināšu. Saulainajā krastā, dienvidu daļā, atrodas ļoti lēta Korona viesnīca. Rezervējiet to brokastīm, vairāk nevajag, jo. ēdiens viesnīcā atbilst tās cenai. Atrodi kur paēst, tur ir daudz visa kā. Tas nav rīcības ceļvedis, bet tikai pieredzējuša tūrista un mātes padoms.
аватар lu4ik.20
Igor, kāds tam sakars ar ēšanu vai neēšanu. Kā māte esmu nemierīga.
аватар lu4ik.20
irina_1901, Mēs esam no Minskas. Bērni brauks ar autobusu. nakšņos apstāsies Luckā, Družbas ciemā. Pagaidām nav zināms, kurā mēnesī viņi dosies. Zinu, ka viņiem līdzi būs treneris.
Es labprāt dotos atvaļinājumā ar visu ģimeni. Taču finanses to neļauj.
Lasu atsauksmes par šo viesnīcu, daudzi raksta, ka saplīsušas mēbeles, bufetes ēdieni, bērni nepieskatīti. Bija pat gadījumi, kad bērni tika izmitināti vienā viesnīcā, bet pavadošās personas citā.
аватар Igor_m
u4ik.20, Tavs uztraukums ir diezgan saprotams, bet Ukrainai un tās iedzīvotājiem nevajadzētu būt par cēloni. Četras dienas pēc atgriešanās no Aizkarpatēm Viškā nebija iespējams rezervēt viesnīcas numuru - līdz janvāra beigām visu aizņem viesi no Baltkrievijas, un tas ir brīnišķīgi! Bet pārcelties uz Bulgāriju ar autobusu ir problēma (autobuss no Kijevas uz sestdienu vasarā brauc 36 stundas), es nebrauktu. Un bez vecākiem, vai ļoti tuviem cilvēkiem es nekad nebūtu sūtījusi bērnu tādā vecumā. Un ir vērts iet, bet vasarā. Mani brāļadēli nodarbojas ar kung fu, un viņi vairākus gadus pēc kārtas devās uz SB, bet kopā ar mammu. Apstākļi nav tik karsti, bet bērniem šāds brauciens ir ļoti svarīgs gan sporta, gan izglītības ziņā.Lai veicas!
аватар L_ena
Neiesaku braukt cauri Ukrainai.
Šeit septiņus gadus veci baltkrievu zēni vienkārši pazūd partijās. Un tad viņi nez no kurienes parādās ar izšūtu kreklu, Labā sektora karogu un izdala Jaroša vizītkartes visiem.
Es neriskētu.
Ja par tēmu Bulgārijas bērnu nometnes, tad iekļūt labā ir patiešām problemātiski.
Būtībā tās ir vecas bāzes, kas sen nav renovētas un nav pirmajā rindā. Barošana būs ļoti vienkārša. Sekošana ir virspusēja. Piekļuve alkoholam un cigaretēm būs praktiski neierobežota.
Ja vien viņi nebrauks daudzu treneru un sporta ārstu pavadībā, būs 2 treniņi dienā un diennakts kontrole.
аватар irina_1901
L_ena paskatījos datu bāzē. Tās ir jaunas viesnīcas. Un, ja mēbeles ir saplīsušas, tad tās saplīst paši bērni. Tas ir tāds kontingents... Neesmu neko dzirdējis par puiku pazušanu, dzīvoju Minskā. Mums šīs ziņas būtu visur.
lu4ik, ēdiens visticamāk ir bufete. Par bērnu pieskatīšanu neko neteikšu, tas atkarīgs no pavadoņiem. Vecāki bērni, cik zinu, var darīt sliktas lietas (nopirkt vīnu un cigaretes), mazajiem diez vai tas interesēs.
Visai ģimenei nav jābrauc, ja finanses neļauj, bet kādu nedēļu tev kā mammai var būt jāpaskatās, kā tur ir. Paskatieties uz šo viesnīcu - Corona on Belfresh, maksā santīmu, un pat akcija - jūs maksājat par 5 dienām, jūs saņemat 7. Var braukt ar vilcienu Minska-Kišiņeva, un no Kišiņevas autobuss ir 40 eiro turp un atpakaļ, viņi izbrauc vakarā, un no rīta, jau atrodoties vietā, viņi jūs aizvedīs tieši uz kūrortu. Es ietu apskatīties apstākļus, jūsu bērns ir mazs.
аватар tanusha1973_05
Puiši nesūta bērnus uz Star Klab!!!!! Vadītājs ir brīnišķīgs, bet diemžēl svētki ir sabojāti! Pa ceļam salūza autobusi, kā rezultātā bērns brauca uz viesnīcu uz autobusa kāpnēm, kas viņus savāca, tā teikt !!! Ēdiens ir šausmīgs!!! Jūra ir visa Tīnā!!!! Ēd vietējā McDonaldā, jo nav izvēles! Labi, ka viņa iedeva pietiekami daudz naudas!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saulainā pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl