Jautājums o Saulainā pludmale

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
777 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
HB viesnīcas izvēle Saulainajā Krastā
Cienījamie eksperti! Vēlreiz vēršos pie jums pēc padoma! Izvēlos viesnīcu atvaļinājumam 2016. Man vajag HB(brokastis-vakariņas).Nemeklēju greznību,būtu tīrs un ēdiens ēdams.-kaut kas animācija.Pagaidām Balaton,Trakia Garden,Azurro , Pliska, Phoenix ir prātā. Vidus. Atsauksmes par visiem ļoti pretrunīgas, gribu zināt patieso info. Vai varbūt varat ieteikt kādu citu viesnīcu, ko apskatīt?
Paldies, ka neatstājiet manu jautājumu bez atbildes!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2015-10-118 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар Vic-Grin
Kāpēc tāda steiga? Gadu pirms svētkiem daudz kas var mainīties.
аватар vovka2010
paskatieties OREL hotelī par cenu tīrs,skats no balkona burvīgs,ēdiens super.Bijām divus gadus pēc kārtas,sauļošanās krēsli bez maksas,bārs pludmalē.Viss iekļauts ,bet salīdzinot ar citām viesnīcām,tas tev izmaksās brokastu un vakariņu cenu.Atbraucām otrreiz un satikām cilvēkus kuri arī tajā gadā atpūtās.Nenožēlosiet.
аватар jlena75
Steidzieties no tā, ka 12.10 atver agru rezervāciju 2016. gada vasarai un 2. nedēļas cenas būs zemākās
аватар jlena75
Un Orels, cik atceros, tieši promenādē? Kā ir istabās, vai ir liels troksnis no ielas? Draugi šogad atpūtās Zornicā, viņi pat nevarēja gulēt ausu aizbāžņos.. Un paldies par padomu, jums jāpievērš uzmanība šai viesnīcai
аватар irina_1901
Man personīgi Ērglis nepatīk, jo tas atrodas centrā. Man patīk dienvidu puse. Man patīk Trakia Garden, labi atrodas pagalmā, bet vakariņās dzērieni ir pilnīgi visi apmaksāti, t.sk. tēja. Es to uzskatu par mīnusu. Pliska atrodas labi, bet nav pārliecināts, vai tajā ir gaisa kondicionētājs. Sredets un Nessebar pludmale atrodas labā vietā. Es arī meklēju, bet mums vēl nav cenas. Šeit galvenais ir tas, ka nav rumāņu nometņu un vācu pusaudžu, viņi parasti dodas uz lētām viesnīcām tuvu centram, lai viss iekļauts. Kamēr domāju par Continental Prima 3*+. Ēdiens ir jebkura veida, bet es gribu tikai brokastis, šeit man ir savas domas, varu padalīties ar personīgo pastu, lai neaizņemtu citu uzmanību.
аватар jlena75
Šogad ar ģimeni atpūtāmies Nesebaras pludmalē. Man viss ļoti patika.Nometnes nebija (ja interesē var palasīt manu atsauksmi). Bet otrreiz pie tās pašas egles iet negribas. Par Continental dzirdēju ne pārāk glaimojošas atsauksmes no tur atpūšamajiem tautiešiem, kurus satiku pludmalē. Roola, būs ļoti interesanti uzzināt tavu viedokli par Continental, raksti personīgi, ja tas apgrūtina!
аватар monalisa29
Labs vērtējums un atsauksmes par viesnīcu Majestic. Tas atrodas pirmajā līnijā kūrorta ziemeļu daļā, kur nav tik skaļš. Viesnīca ir liela, ar labu animāciju un programmām vakaros. Ēdināšana ir HB, dzērieni tiek apmaksāti, ja atvaļinājumā nelietojat lielu daudzumu alkoholiskos dzērienus, kā daži, tad tas var jums derēt. Es nezinu, vai šai viesnīcai ir agrīnās rezervācijas piedāvājumi. Es neiesaku steigties. Pērn lielas atlaides bijušas arī martā un aprīlī. Vēl ir pietiekami daudz laika
аватар jlena75
Es noskatījos Majestic un Helena, bet man tas ir nedaudz dārgi (es spriežu pēc pagājušā gada cenas). Meklēju kaut ko budžeta..
аватар jlena75
Spriežot pēc pēdējiem trim gadiem, cenas nebija lētākas par pirmajām 2 nedēļām agrās rezervācijas laikā (mūsu "galos")
аватар vovka2010
Orelē togad bijām 10 stāvā,šogad prasījām no 10.Dzīvojām uz 11 ļoti skaistu skatu,tas ir tā vērts.Aizvērām durvis uz balkonu un klusums,gājām ar bērniem uz gadu un 4. vēl Astoria,bet tur pārmaksā par istabiņām.Bijām vēl Planetā,bet viesnīca pretencioza,skaista,milzīgi skaisti numuriņi un ar to arī visi plusi beidzās.Ēdiens nav īpaši labs,augļu praktiski nav.
аватар irina_1901
Majesticā sngl istabas ir ļoti dārgas, bet slavē, saka, ka uztura ziņā labāks par Helēnu. Jūs varat redzēt Burgas Beach, laba viesnīca, bet par mūsu cenām tā ir nedaudz lētāka nekā Tiara Beach, kas atrodas netālu. Šajā situācijā es labāk būtu paņēmusi Tiāru, man tur patika.
аватар monalisa29
Es jau redzēju, ka esi no Igaunijas. Jūsu reģionā cenas var būt pavisam citas (viena tūroperatora piedāvājumos redzēju pielikumu dažām viesnīcām - cenas nav spēkā tirgos: Vācija, Austrija, Baltijas valstis, Polija, Beļģija, Šveice)
аватар izmir
Labdien! Azurro un Balaton – tas ir sliktākais sapnis, kādu vien var iedomāties. Nessebar Beach ir laba ideja;) cik es zinu, viņi ir ļoti mājīgi un par tiem nav nekādu pretenziju, lai gan es nezinu, kā viņiem ir nauda.
аватар izmir
Bet par Continental - tas vienmēr ir jautri. Es personīgi vienmēr braucu tikai uz Continental, jo nejauši nokļuvu šajā viesnīcā 2009. gadā, braucu tur, dažreiz 2 reizes vasarā. Es paliku gan 3*, gan 2*, gan braucu ar autobusu un lidoju, kad man bija nauda...un vienmēr, mūžīgi, katru sezonu ir neapmierinātie;) Nezinu vai man dzīvē veicas , tad es zinu, kā vest sarunas, bet ne reizi Kontinentālā man nav teikts nē nevienam no maniem lūgumiem.
Ja ņem 3 * (dbl sngl lietošanai), tad cena protams ir nedaudz augstāka, bet ne kritiska, 6 gadus nebija problēmu ar pārtiku viesnīcā, liela slēgta teritorija un priežu parks (tas padara esmu ļoti laimīgs), nav animācijas kā tādas. Pirms Nessebar 3 vai 4 autobusu pieturām (pietura netālu no viesnīcas).
аватар irina_1901
izmir, labi, ka atsaucies, un es visu laiku atcerējos, kurš brauc tikai uz Kontinentālu? Sakiet, lūdzu, vai Continental Prima ēka ir ļoti tuvu ceļam? Vai tiešām 3 * ēkā nav gaisa kondicionēšanas? Nu es gribu uz turieni šogad un viss. Redzēju, ka netālu atrodas Happy land bērnu nometne, bet tas bija dzirdams arī dārgajā Tiārā, kad viņiem bija pasākumi.
аватар izmir
Diadēma atrodas tieši pretī (vismaz daļa no tās), protams, ka viņi tur visu dzird, bet bērni atrodas aiz slēgtiem vārtiem un viņiem tiek izgaismota pēc grafika, un šī Happy Land ir tikai uz kontinentālo ēku bāzes: )
Viņi melo nekaunīgi, 3 * ir gaisa kondicionieris un televizors un ledusskapis, un balkoni ir pienācīgi.
Kopumā es neredzu iemeslu iet uz 3+. Ēdiens visiem vienāds, teritorija viena...
3* pilnīgi normāli, jauns remonts, ērtas gultas, vanna/tualete ar milzīgu spoguli, fēns (vājš, kā gariem matiem, bet...) austrumu puse, no rīta saule) vai uz baseinu (ērti turēt). acs uz bērnu teritorijā, bet vakarā saule spīd pa logiem) nu, vēlams iepriekš norādīt stāvu (kāds grib 1., kāds nē). Vienkārši palūdziet tūroperatoram izteikt papildu komentārus par stāvu skaitu un sāniem (korti / baseins), manas vēlmes vienmēr tika ņemtas vērā viesnīcā.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Saulainā pludmale
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl