Šausmas un tikai

Rakstīts: 21 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 9 — 11 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
"Mē s saņ ē mā m" - tā ī si var raksturot iespaidu, kā ds mums radā s, kad apmetā mies š ajā bordelī , piedodiet, viesnī cā . VISS, kas tiek teikts vietnē s par š o vietu, ieskaitot fotoattē lu, ir NEPAREIZS. Š ī ir vieta gaviļ niekiem un ballī š u apmeklē tā jiem, kuriem nav vienalga, kur dzert un gulē t. Cilvē kiem adekvā ti - tas ir nepieņ emami! Par laimi, mans vī rs un mans mazais dē liņ š , 1.8 gadi, izrā dī jā s cieti rieksti un atradā s š ajā vietā.2 dienas, tad caur draudiem, sū dzī bā m un mū su tū roperatora TezTour palī dzī bu pā rvā cā mies uz lielisku vietu (kura , man jā saka, un rē ķ inā jā s) !
No mī nusiem - atraš anā s vieta apģ ē rbu tirgus vidū , no logiem paveras skats uz tirgu un milzī gu mē mu ē ku ar kaudzi arvien trokš ņ ainu kondicionieru; odi vairojas tieš i mitrā vannā ; pelē jums uz sienā m dvē selē nav gaismas; veļ a un dvieļ i ir netī ri; neviens netī ra un neko nemaina; sienas un durvis ir plā nas - visu dzird, jebkurš var ienā kt; nav uzņ emš anas; neviens nekontrolē piekļ uvi viesnī cai; nav seifu; neviens nesavā c miskasti; nav masā ž as, peldbaseini, rotaļ u laukumi; neaprī kota virtuve utt.
No plusiem - kondicionieris, netā lu no jū ras un akvaparka, mē beles un remonts paš ā istabā - vairā k vai mazā k.

Visvairā k striom ir rež isors Angel. Jauns, nekaunī gs, neadekvā ts bandī ts! Ja mē s bū tu tikuš i caur Booking, mē s neko nebū tu pierā dī juš i un dzī vojuš i ar mazu bē rnu necilvē cī gos apstā kļ os! ! ! Bet sakarā ar to, ka brauciens bija caur tū risma aģ entū ru, menedž eri, izpē tī juš i mū su situā ciju un personī gi vē rojot, kā mans vī rs gandrī z cī nā s ar direktoru, pā rcē la mū s uz citu viesnī cu!
Kopumā , ja jums patī k civilizē tas brī vdienas un esat pieraduš i pie augstas kultū ras un apkalpoš anas - Bulgā rija vienkā rš i nav priekš jums. . . ))
Izņ emot brī niš ķ ī gas vietas, piemē ram, Veco Nesebru, Sozopoli, Sofiju utt. )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu