Hrizantema Hotel & Casino 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.010
pamatā
21 atsaukt
№7 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
5.2 Numurs
6.6 apkalpošana
6.2 Tīrība
9.7 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrortā, 200 metru attālumā no pludmales. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар hrystya1994
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viņ i pirmo reizi atpū tā s Bulgā rijā . Pirms tam viņ i bija tikai Ē ģ iptē labā s viesnī cā s. Viesnī ca ir kompakta, ļ oti ē rta, jo viss ir blakus un nav tā lu jā iet kā jā m. Google lasī ju atsauksmes, ka personā lam bija slikta attieksme, nepamanī jā m, viss bija labi, izņ emot rupjo vī rieti un sievieti birž ā , bet tas nav viesnī cas personā ls pē c bū tī bas. … Tomēr ▾ Viņ i pirmo reizi atpū tā s Bulgā rijā . Pirms tam viņ i bija tikai Ē ģ iptē labā s viesnī cā s. Viesnī ca ir kompakta, ļ oti ē rta, jo viss ir blakus un nav tā lu jā iet kā jā m.
Google lasī ju atsauksmes, ka personā lam bija slikta attieksme, nepamanī jā m, viss bija labi, izņ emot rupjo vī rieti un sievieti birž ā , bet tas nav viesnī cas personā ls pē c bū tī bas.
Ieejot viesnī cā uzreiz iedeva istabiņ u, iedod tikai 1 atslē gu un viss, informā cijas lapas nav. Neviens tevi nepavadī s uz istabu, arī koferi jā nes paš am. Nedaudz maldī jā mies, lī dz atradā m numuru.
Viesnī cā ir daudz ukraiņ u, visvairā k) Ir arī daudz poļ u un rumā ņ u, daž i vā cieš i, moldā vi un serbi. Mē s nemaz nesatikā m maskavieš us)
Viesnī cas lielā kais pluss ir ē diens. Tas jau ir ļ oti garš ī gs un galvenais ir svaigs. Svaigi augļ i un kafija galvenajā restorā nā ir tikai brokastī s, kafija ir ļ oti garš ī ga, ī paš i no sensorajiem kafijas automā tiem. Un tā pē c dienas beigā s varat malkot kafiju vestibila bā rā.
Š eit pastā vī gi ir pieejami sieri, tie ir ļ oti garš ī gi. Un visu laiku ir pieejamas kaltē tas spā ņ u chorizo ​ ​ desas un lī dzī gas) No augļ iem katru dienu bija melones, arbū zi, persiki, nektarī ni, apelsī ni, kivi, ā boli, ķ irš i, retā k bumbieri, zemenes, ananā si, banā ni. Gaļ as ē dieni bija daž ā di, katru dienu zivs, teļ a gaļ a, cū kgaļ a, vista. Kā dreiz bija kalmā ru gredzeni rī vmaizē. Saldē jums pusdienā s un vakariņ ā s ir cik gribi.
Un tagad par viesnī cas mī nusiem) Tī rī š ana, apkalpoš ana numurā utt. Jā lū dz tualetes papī rs. Tualete visu laiku tecē ja, un neviens to nelaboja. Istabā ū deni nelaiž , jā skrien un jā vā c dzesē tā jos...bija mazliet par traku. Istabā nav tē jkannas. Gaisa kondicionieris nedarbojas ļ oti labi. Telefons ir, bet numurs reģ istratū rā nav norā dī ts, jā iet)) Nav informā cijas lapas, kas un kur viesnī cā nekur nav norā dī ts. Dvielis zem kā jā m tika nomainī ts pret netī ru ar traipiem, tas bija pretī gi.
Bet jū s joprojā m varat samierinā ties ar š ā diem trū kumiem.
Par a la carte uzzinā jā m pē dē jā dienā , bet nesanā ca ciemos, jo jā piesakā s iepriekš ē jā dienā ((baseini bija ļ oti auksti, bet mē s nedaudz peldē jā m)) Dienas laikā ir aktī va animā cija , ir vakara animā cija un dejas bē rniem. Pieauguš ajiem dejo tikai vakarā , izklaides programmas š eit nav.
Kopumā iesaku viesnī cu, atraš anā s vieta lieliska, ē diens lielisks, tuvu jū rai, un tas mums bija pats svarī gā kais. Es noņ emu zvaigznī ti tikai apkalpoš anai numurā .
аватар korolishen
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies tur otro reizi, pirmajā reizē iespaidi bija labā ki, ieradā mies 6:00 lī dz 14:00 viņ i negribē ja iekā rtoties, lai gan pirmajā reizē mū s iekā rtoja pie bē rniem uzreiz, un tikai š ogad sapratu kā pē c, mums maksā ja par standartu, bet viņ i iedzī vojā s ekonomikā , kad pacē lā m š o jautā jumu, mums paskaidroja, ka viņ iem nav ekonomiskā s istabas, jo tā s ir 4*. … Tomēr ▾ Atpū tā mies tur otro reizi, pirmajā reizē iespaidi bija labā ki, ieradā mies 6:00 lī dz 14:00 viņ i negribē ja iekā rtoties, lai gan pirmajā reizē mū s iekā rtoja pie bē rniem uzreiz, un tikai š ogad sapratu kā pē c, mums maksā ja par standartu, bet viņ i iedzī vojā s ekonomikā , kad pacē lā m š o jautā jumu, mums paskaidroja, ka viņ iem nav ekonomiskā s istabas, jo tā s ir 4*. Bet š ogad mē s ar bē rniem dzī vojā m vienā stā vā , tas ir 1 reiz 3 istabas tuvā k - istaba bija briesmī ga, un viņ i man paskaidroja, ka viss spā rns ir ekonomiskā klase, tā pē c - secinā jums - viņ i meloja. Pirmā izmaiņ a ir tā da, ka lī dz pulksten 8 viņ a pa kluso piedā vā ja norē ķ inā ties ar papildus samaksu 40 levas, bet bez rokassprā dzē m un brokastī m nepiekritu, jo š ā di jautā jumi jā kā rto tū risma firmā m un pā rvadā tā jiem, jo ​ ​ autobusi vienmē r atbrauc Bulgā rijā no Ukrainas no rī ta un jā gaida norē ķ inā š anā s. ja ir iespē ja š o summu var iekļ aut cenā , paturē t istabiņ u uz dienu rezervē tu un vecā ki, kas ceļ os ar bē rniem bū s pā rliecinā ti, ka saņ ems istabā uzreiz no ceļ a.
Es jau ar pā rstā vi to esmu pā rrunā jis, bet viņ i saka, ka daudziem cilvē kiem ir jā iesniedz priekš likums savos galvenajos birojos, tad viņ i to var izskatī t. Istabas 1. stā vā ir vecas, lai gan daž as ir izremontē tas, bet nezinu, kā tā s tiek sadalī tas. Mums vannasistabā aizsē rē jusi noteka, duš ā flī ze saš ķ elta, nemitī gi baidī jos, lai bē rni nesavainotos, uz balkona gulē ja neizolē ts vads, un kad sū dzē jos, vienkā rš i izmeta no balkonu, noteku nedaudz iztī rī ja, lika staigā t č ī bā s priekš flī zē m un tā pē c viss, gultas veļ a mainī ta 1 reizi 13 dienā s, dvieļ i 2 reizes, pats noslaucī ju pulveri. Pagā juš ajā gadā pret ukraiņ iem izturē jā s savā dā k, daž i it kā centā s, citi ar agresiju.
Runā ju ar istabenē m, tad radā s iespaids, ka viņ i atbalsta krievus, jo viņ i nav vainī gi, Amerikai uzbruka, es slē pju konfliktu ar Krieviju, un mē s esam maza valsts, piemē ram, viņ i un cieš am, un pat sū dzē jā s par to, cik grū ti viņ iem ir kļ uvis dzī vot, pieauguš as produktu cenas utt. , tieš ā m nevarē ju pretoties un emocionā li izteicos, ka viņ u bē rni nedzī vo zem trokš ņ a un nepavada laiku pagrabos, nevis studē jot...viņ i smaidī ja krievvalodī gajiem, viņ i mums reģ istratū rā teica, ka viņ i mū s nesaprot ...Es mī lu Bulgā riju par jū ru, par ē dienu, par ē rtajā m pludmalē m, bet tas man sā pē ja...es doš os atpakaļ uz viesnī cu...ē diens ļ oti garš ī gs, š ogad ī paš s, ļ oti daudzveidī gs, jauns š efpavā rs, kurš izgā ja pie cilvē kiem, vē roja viņ u reakciju uz ē dienu, prasī ju vai garš ī gi, tieš ā m garš ī gi, for bē rniem saldē juma izvē le, labumi, uzkodas, dzē rieni, bez alkoholiskajiem dzē rieniem, bē rnu animā cija, diskotē ka, spē ļ u istaba, rotaļ u laukums...
viss ir lieliski, var aiziet pat uz Trakia hoteli - blakus un vienam saimniekam ir ū dens slidkalniņ š...jū ra blakus, gar promenā di un boutiques, blakus lielveikali, milzī gs krastmala, pastaiga un pastaiga. Ar autobusu var aizbraukt uz Nesebras vecpilsē tu - 2 levas, bet ar apskates autobusu lī dz stā viem bez jumta, piemē ram, Anglijā , par 5 levā m. Preč u cenas atgā dina mū sē jos, bet, ja ejat viss iekļ auts, tad izdevumi ir tī ri bē rnu izklaidei. Vai jū s atgrieztos Krizantē mā ? laikam jā , jo neskatoties uz visā m niansē m, es jau jutos kā mā jā s, biju Trakia Plaza, man patika personā ls, teritorija, bet ē diens bija sliktā ks...tā pē c katram savi plusi un mī nusi. Ceru, ka mana atsauksme tev palī dzē s.
аватар RasenkoYulia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien. Tā bija mū su pirmā brī vdiena Bulgā rijā . Man ļ oti patika viesnī ca! Biļ eti nopirkā m tikai pā ris dienas pirms svē tkiem, viszemā kā cena bija no TPG tū roperatora. Bijā m ļ oti gandarī ti par svē tku organizē š anu. … Tomēr ▾ Labdien. Tā bija mū su pirmā brī vdiena Bulgā rijā . Man ļ oti patika viesnī ca! Biļ eti nopirkā m tikai pā ris dienas pirms svē tkiem, viszemā kā cena bija no TPG tū roperatora. Bijā m ļ oti gandarī ti par svē tku organizē š anu. Lidojums ē rts, privā ts transfē rs uz viesnī cu. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja pieklā jī gs un izpalī dzī gs personā ls. Mums iedeva diezgan ē rtu un plaš u istabiņ u diviem. Gulta liela, ē rti spilveni, dī vā ns, galds, TV, ledusskapis, kondicionieris, duš a, fē ns, balkons ar mē belē m. Tī rī š ana notika katru dienu, dvieļ i tika mainī ti regulā ri. Nav sū dzī bu par apkalpoš anu numurā . Viesnī cas teritorija neliela, bet sakopta, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir baseins ar bē rnu zonu. Animā cija interesanta, daž ā das aktī vas spē les, vakara programmas. Personā ls ir sabiedrisks, mums ne ar vienu nav konfliktu. Ē diens ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs! Ī paš i vienmē r ir bijis bagā tī gs augļ u sortiments - ā boli, bumbieri, banā ni, apelsī ni, greipfrū ti, aprikozes, persiki, plū mes, nektarī ni, ķ irš i, arbū zi, ananā si. Vakarā bija ē dieni no vistas, cū kgaļ as, liellopa gaļ as, jē ra gaļ as, truš a. Turklā t katru dienu bija garš ī gas zivis. Dā rzeņ i, salā ti, piedevas, saldumi un deserti - katrai gaumei. Dienas laikā jū s varat ē st un dzert bā ros. Pludmale atrodas 10 minū š u attā lumā no viesnī cas. Tī rs, aizkavē jies. Jū ra lieliska, maigs saulriets, mazi viļ ņ i. Vecpilsē ta atrodas 25 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas, un to var sasniegt ar autobusu vai taksometru. Netā lu no viesnī cas ir labas mā jī gas kafejnī cas un restorā ni, suvenī ru veikali, veikali. Jū s varat vienkā rš i pastaigā ties pa apkā rtni. Par naudu viesnī ca piedā vā ļ oti labus apstā kļ us atpū tai un kopumā varu ieteikt. Paldies par pā rē jo!
аватар kymaa
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Bulgā riju devā mies pirmo reizi. Cik saprotu un zinu š ī viesnī ca neatbilst 4 ZVAIGZNĒ M. Vienī gais pluss ir plaš ā viesnī cas teritorija. Un mī nusi: ar koridoru nav izolā cijas. Ja kaimiņ i pat klusi atver durvis, tad viss trī c. Durvis gandrī z karā jas. … Tomēr ▾ Uz Bulgā riju devā mies pirmo reizi. Cik saprotu un zinu š ī viesnī ca neatbilst 4 ZVAIGZNĒ M. Vienī gais pluss ir plaš ā viesnī cas teritorija. Un mī nusi: ar koridoru nav izolā cijas. Ja kaimiņ i pat klusi atver durvis, tad viss trī c. Durvis gandrī z karā jas. Telpas tiek tī rī tas ar pirmsū dens putekļ u sū cē ju, grī da nav mazgā ta, bet droš i vien nosmē rē tikai ū dens peļ ķ i, kas pē c tam ļ oti ilgi ž ū st, istabā s ir skudras, dvieļ i un gultas veļ a ir noplukuš i, trauki ir netī ras un 20% ieplaisā juš as vai saplaisā juš as. , ī paš i krū zes un glā zes. Ē diens ir vienmuļ š . Maz augļ u.......PERSIKI ir ozolkoki vai no iekš puses sapuvuš i, vidē ja plū me. atkal 70% ozols, baigie apelsī ni.........vairs pat negribas atcerē ties. NEIESAKU KĀ.4 ZVAIGZNES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар kozlovski_mail
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Wifi sasniedz istabu, bet ļ oti lē ni. Ē diens labs, viss tī rs un regulā ri tī rī ts. Autonomais gaisa kondicionē tā js telpā ir milzī gs plus. Ceļ ojis ar 6 gadus vecu bē rnu. Viņ š bija pā rsteigts. Vienī gais negatī vais ir paš valdī bas pludmale un medū zas. … Tomēr ▾ Wifi sasniedz istabu, bet ļ oti lē ni. Ē diens labs, viss tī rs un regulā ri tī rī ts. Autonomais gaisa kondicionē tā js telpā ir milzī gs plus. Ceļ ojis ar 6 gadus vecu bē rnu. Viņ š bija pā rsteigts. Vienī gais negatī vais ir paš valdī bas pludmale un medū zas. Kopumā jū ra ir tī ra.
аватар lemira
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti lieliska! Ikviens, kurš raksta, ka viesnī ca ir 2 zvaigznes, nevis 4, tad tas ir tikai absurds! Tikko vakar atgriezos no atvaļ inā juma! Mani bē rni apceļ oja visu Krastu un izteica savu viedokli, ka Krizantē ma ir labā kā š ajā teritorijā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti lieliska! Ikviens, kurš raksta, ka viesnī ca ir 2 zvaigznes, nevis 4, tad tas ir tikai absurds! Tikko vakar atgriezos no atvaļ inā juma! Mani bē rni apceļ oja visu Krastu un izteica savu viedokli, ka Krizantē ma ir labā kā š ajā teritorijā . Un tas nav mazsvarī gs jautā jums. Numuri ir tī ri, dvieļ i un palagi tiek regulā ri mainī ti. Ē dienreizes tiek atkā rtotas, bet mā jā s nav 365 ē dienreizes gadā . Man personī gi pē c tā das pā rpilnī bas vajag ievē rot diē tu! Apkā rtnē daudz izklaides. Vai vē laties tenisu, biljardu, futbolu, š autriņ as. Ir sporta zā le. Animā cija bē rniem. Jautri! Mē s satikā m daudzus! Centrs vispā r ir sasniedzams! . Nezinu par ko sū dzē ties! Lū dza pagarinā t telpu lī dz 16 stundā m, nekā du problē mu. Piemaksā ja un problē ma tika atrisinā ta. Vienī gais negatī vais ir internets. Jū s varat sē dē t istabā , bet pastā vī gi met ā rā . Vestibilā var, bet arī izmet ā rā . Bet var iztikt bez tā un nemazgā ties! Iesaku visiem un nā kamgad, ja iespē jams, braukš u uz turieni vē lreiz!
аватар bagira-z23
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, netā lu no pludmales, 5 minū š u gā jiena attā lumā . teritorijā ir ļ oti forš as š ū poles bē rniem, skaists baseins. Ē diens izcils, visu sezonu augļ i - zemenes, ķ irš i, arbū zi, aprikozes, persiki, banā ni utt. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, netā lu no pludmales, 5 minū š u gā jiena attā lumā .
teritorijā ir ļ oti forš as š ū poles bē rniem, skaists baseins.
Ē diens izcils, visu sezonu augļ i - zemenes, ķ irš i, arbū zi, aprikozes, persiki, banā ni utt. . . Atpū tā mies ar bē rniem 4 g. , bija graudaugi - manna, griķ i, tvaicē ti dā rzeņ i, pat mazā kie a daudz daž ā du ē dienu,
daudz saldumu, tikai 5 veidu baklavas. . .
Istaba nav skaista, bet tī ra, uzkopš ana katru dienu, veļ as maiņ a, dvieļ i katru otro dienu.
Internets darbojā s bez aizķ erš anā s.
Mē s devā mies ne par lielu naudu, bet lieliski atpū tā mies.. .
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man patika viesnī ca, bet viesnī cai blakus esoš ā teritorija atstā j daudz ko vē lē ties! No vienas puses, ir iepirkš anā s centri ar drē bē m un apaviem, kas sabojā visu gaisu, no otras puses, ir brauktuve, kopumā ir daudz atkritumu, gaiss vakaros ir piesā tinā ts ar dū miem no krodziņ iem un iepirkš anā s pasā ž as, bet tas ir kū rorts! Krievijā dienvidos var elpot gaisu, bet ne tur. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, bet viesnī cai blakus esoš ā teritorija atstā j daudz ko vē lē ties! No vienas puses, ir iepirkš anā s centri ar drē bē m un apaviem, kas sabojā visu gaisu, no otras puses, ir brauktuve, kopumā ir daudz atkritumu, gaiss vakaros ir piesā tinā ts ar dū miem no krodziņ iem un iepirkš anā s pasā ž as, bet tas ir kū rorts! Krievijā dienvidos var elpot gaisu, bet ne tur. Mū zika dā rd lī dz 3 naktī , amerikā ņ i dzē rumā kliedz lī dz tai paš ai stundai. Bē rnam pastā vī gi sā pē ja vē ders no ē diena ē damistabā un no iegā dā tajā m sulā m. Putekļ us no gultas sienas nenoslaucī ja. Diskotē kas bija tikai bē rniem, pieauguš ajiem nebija ko darī t.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Adversa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 08/03/13 lī dz 08/17/13 ar diviem maziem bē rniem 4 un 2 gadi. Gribē ju uzrakstī t atsauksmi, kad biju viesnī cā , bet nolē mu pagaidī t, lai bū tu objektī vā ks un nevadā s pē c emocijā m, tā pē c aprakstī š u pē c kā da laika, bet vē l svaigā atmiņ ā , mirkļ us un nianses. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā no 08/03/13 lī dz 08/17/13 ar diviem maziem bē rniem 4 un 2 gadi. Gribē ju uzrakstī t atsauksmi, kad biju viesnī cā , bet nolē mu pagaidī t, lai bū tu objektī vā ks un nevadā s pē c emocijā m, tā pē c aprakstī š u pē c kā da laika, bet vē l svaigā atmiņ ā , mirkļ us un nianses. kas palī dzē s kā dam nā kotnē izlemt par viesnī cas izvē li.
Tā tad. Viesnī ca ā rē ji un iekš ē ji (es domā ju sienas, remonts, apdare, istaba) neapš aubā mi ir 4 zvaigznes. Istaba plaš a: savienotas divas vienvietī gā s gultas pieauguš ajiem un pietiekami liels dī vā ns bē rniem (der arī.2 pieauguš ie), skapis-spogulis-ledusskapis, skapis, balkons, vannasistabā fē ns, ziepes un vienreizē jais š ampū ns. 3 krievu kanā li un bez Wi-Fi numurā . Milzī gs mī nuss ir piekā rtas durvis, un visiem. Kaimiņ š atver vai aizver durvis, un jū su durvis aizcirtā s, tā pē c no gaiteņ a nav skaņ as izolā cijas. Tā pē c, ja tev nepaveicas ar kaimiņ iem, tad arī tev bū s skaļ š .
Lī dz jū rai iet kā das 7 minū tes lē ni un nav grū ti pat bē rnam. Pludmalē ir brī va josla no sauļ oš anā s krē sliem tieš i aiz tiem vai pa kreisi no viesnī cas Vyand pie laivā m. Sauļ oš anā s krē sls un lietussargs par 8 lev, t. i. 2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs jums izmaksā s 24 levas jeb 17 USD. dienā .
Teritorija un baseins ir labā kie kū rortā starp 4k - tas ir vienkā rš i neapstrī dams. Acs priecā jas, raugoties uz teritorijas sakoptī bu un skaistumu. Nu, baseinā tas nav bail bē rniem, kuriem ir 2 ū dens baseini, un arī slī pa nogā ze lielā baseinā , un ir vieta arī pieauguš ajiem. Pusdienā s daž kā rt varē ja atrast bezmaksas vai pat daž us bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Vā rdu sakot, š ī s ir visas š ī s viesnī cas priekš rocī bas…
Ē diens lika mums š aubī ties par viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu, jo ē dienu daudzveidī ba atstā ja daudz vē lamo. Kad ej vakariņ ā s un zini, kā di ē dieni tur tiks piedā vā ti, jo vakariņ as ne ar ko neatš ķ iras no pusdienā m, un otrdiena ir kā pirmdiena, pirmdiena ir kā treš diena....4 zvaigž ņ u viesnī cai tas nav pieņ emams. Gan jau pati ē diena kvalitā ti atzī mē š u lī menī . Brokastis katru dienu parasti ir vienā das. Bet pankū kas (drī zā k pankū kas) tiek novestas lī dz absurda apogejai. Lai pabrokastotu kopā ar viņ iem, jā stā v rindā (lī dz 8.00 no rī ta daž kā rt var izlaist rindu), lai tiktu pie kā rotā s 4 pankū kas (vairā k jau nedod), un, ja vī rs vai bē rns uznā k tu, tad viņ am jā iet lī dz rindas beigā m, lai paņ emtu jaunu, lai atkal dabū tu 4 pankū kas. Vienkā rš i augstā kais absurds, ņ emot vē rā , cik liela ir viesnī ca un cik viesnī cā ir atpū tnieku. Pē c 30 minū š u stā vē š anas rindā es vairs negribē ju pankū kas, neko. . .
Atsauksmē s bija rakstī ts, ka viesnī cā brokastī s dod putru (man tas bija svarī gi, izvē loties viesnī cu), jā dod, bet tikai mannu un katru otro vai divas dienas. Pusdienā s biež i vien bija tikai viena veida zupa.
Ē dienā patieš ā m labi bija konditorejas izstrā dā jumi un konditorejas izstrā dā jumi. Konditors ir vienkā rš i augstā kā klase, produkti katrai gaumei un krā sai. Viņ i pat deva jogurtus, kas izskatā s pē c ž elejas. Un grebš anas mā kslinieks arī mē ģ inā ja, vienmē r skaistas un interesantas figū ras.
Karsti dzē rieni, piemē ram, tē ja, kafija, kapuč ī no utt. tikai lī dz 18.00, tad par naudu, 2 levas. Pat bē rnu piena kokteilis un tas lī dz 18.00...Tā di ir pasū tī jumi. Mē s apiejā m sistē mu, vakarā ieejot restorā nā un dzerot tē ju uz atvē rtā s terases, un tā lī dz 21.00 vē l varē jā m dzert karstu.
Nav pē cpusdienas tē jas. Pē c vakariņ ā m nav ko ē st, bā rā tikai saldē jums. Karstā s sviestmaizes no 12.00 lī dz 15.00. Varat reģ istrē ties restorā nos, lai iegū tu picu, zivis un vistu. Cā lis bija katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s, zivs biež i ir asakaina (starp citu, ne katru dienu, bet pē c 1-2 dienā m) tā pē c vienreiz gā jā m pē c picas. Es nevaru teikt neko sliktu, un es nevaru teikt neko labu par viņ u, vidē ji, mē s bijā m priecī gi pavadī t vienas vakariņ as nevis galvenajā restorā nā .
Augļ i ir atseviš ķ s jautā jums. Galvenais auglis tika piedā vā ts ā bola formā , un katru dienu varē ja bū t skā bas negatavas plū mes, tie paš i negatavi persiki (1-2 reizes bija ē dami un pat garš ī gi), garš ī gi, bet atkal negatavi apelsī ni, labas zaļ as vai tumš as vī nogas. pievieno tam. un ne vienmē r arbū zs. Pirmo reizi arbū zu redzē jā m 3. vai 4. dienā , un turpat tas tika noķ erts. Visiem saviem daudzajiem viesiem viņ i diezgan biež i pasniedza 3-4 arbū zus vakarā , kad beidzā s, vairs nesniedza. Tas bija kaut kā dī vaini, ī paš i ņ emot vē rā , ka to varē ja iedot pē c dienas vai divā m. Avenes deva 2 reizes, 2 reizes tikai dzirdē jā m, ka iedeva. Tā kā visiem ciemiņ iem nepietika, brokastī s atnesa vienu vidē ja izmē ra salā tu bļ odu un vairs nenesa.
Atseviš ķ s jautā jums ir plastmasas trauki. Visos bā ros jums tiks pasniegts dzē riens tikai plastmasā . Uz baseina bā ra tikai plastmasa. Es saprotu, kad to ieber plastmasā , kad saki, ka nesē dē si mierā vai, piemē ram, ienesī si savā istabā dzē rienu, bet kad sē di vestibila bā rā , vai sauļ oš anā s krē slā pie mā jas. baseins...Nav ciets š ā da lī meņ a viesnī cai. Tad š ī s krū zes vienkā rš i lido visur, un jū s peldaties ar tā m baseinā . Tas ietver arī plastmasas karotes, nevis parastā s metā la deserta karotes, kuru nav pat galvenajā restorā nā , tā s ir tikai un vienī gi plastmasas. Sī kums, bet vē l viens "-" krā jkasī tē .
Internetu var izmantot tikai no savā m ierī cē m vestibila bā rā vai reģ istratū rā , viesnī cā nav atseviš ķ as vietas ar datoru. Paturiet to prā tā , ja dodaties š eit.
Animā cija bē rniem vī lusies. Jā , tur bija bē rnu istaba, bet nebija neviena, kas gribē ja ar bē rniem spē lē ties. Kad ievedu savus divus bē rnus uz istabā m, 9 animatori gan gulē ja uz grī das, gan turpinā ja melot, lī dz pajautā ju, kā es pati varu š eit izklaidē t savus bē rnus. Manai 2 gadus vecajai meitai piedā vā ja par 20 levā m nokrā sot spilvenu, vai par tiem paš iem 20 leviem izrotā t salā tu bļ odu. Un vaicā juš i, ko bē rni š eit var darī t bez maksas, viņ i atbildē ja, ka var vienkā rš i skraidī t pa istabu. . . Bē rnu diskotē ka ilgst 40 minū tes un notiek katru dienu un katru dienu tas pats. Animatori var pā rģ ē rbties kā indieš i vai kā ds cits, bet bē rniem tematiskā vakara nebū s, viss bū s kā vienmē r. Nā kamajā nedē ļ ā animatori vismaz kaut kā sarosī jā s un pa dienu piedā vā ja spē les uz zā les vai baseinā bē rniem vecā kiem par 8-10 gadiem. Viesnī cā reizi nedē ļ ā bija iespē ja uztaisī t mā la podu par 10 levā m un katru dienu palē kā t uz batuta par 2 levā m. 80. gadu rotaļ u laukums nebija ī paš i iespaidī gs bē rniem un vienmē r bija tukš s, daž reiz kā ds š ū pojā s.
Animā cija pieauguš ajiem bija par vienu pakā pi labā ka. Mū s aicinā ja spē lē t ū denspolo, mū s veda uz pludmali spē lē t volejbolu, š autriņ as, mini futbolu. Vakarā katru dienu jauna programma: diskotē ka, karaoke, bingo, skiti un vē l kaut kas. Labie puiš i mē ģ inā ja.
Un vē l nedaudz par personā lu. Pakalpojums vienkā rš i nav kur iet. Reģ istratū rā ir manekeni, kuri nekad neko nezina, viņ i tos nosū ta tikai vadī tā jam, kuru nerā dī s un neaicinā s. Neviens nekad nesmaida, visi izskatā s ar lielu labvē lī bu acī s. Labi darī ts tikai istabenes un apkopē jas. Apkopē jas vienmē r draudzī gi smaida un vienmē r zina, kā salabot, kā pakļ aut. Un istabenes tī rī ja katru dienu, mainī ja dvieļ us katru otro dienu, gulta 3 dienas.
Atpū tnieki viesnī cā pā rsvarā ir no Izraē las (50%), ja tev š ķ iet, ka š is ir arā bs vai, kā saka, kaukā zietis, tas bū s ebrejs no Izraē las. Viesnī cai ir virziens no Izraē las, un tas ir galvenais viesnī cas viesis. Pā rē jie tiek vienā dā s daļ ā s: vā cieš i, rumā ņ i, moldā vi, krievvalodī gie, poļ i, č ehi, lietuvieš i. Personā la attieksme pret visiem atpū tniekiem ir vienā da un vienlī dzī ga.
Tā tad, ja jū s gatavojaties doties uz š o viesnī cu, labā k ar kompā niju vai pā riem (2 diskotē kas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas), ja jau esat atpū tuš ies labā.4-istabiņ ā Saulainajā krastā , tad viesnī ca netiks pā rsteigt jū s, 14 dienas š ai viesnī cai var š ķ ist daudz, paņ emiet labā kas brokastis nevis viss iekļ auts, noteikti paņ emiet kaut ko interneta savienojumam. Valū tas kurss viesnī cā vienmē r ir labs, salī dziniet ar Crown un mainiet vai nu tur, vai viesnī cā . Ja nolemjat ceļ ot ar bē rniem, tad viesnī ca vairā k piemē rota bē rniem vecumā no 8-12 gadiem, kuri var parū pē ties par sevi. Lai jaukas brī vdienas!
аватар oxvalprim
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba diena visiem. Atpū tos viesnī cā.2 dienas, gribu uzreiz uzrakstī t par viesnī cā m. 1 - Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, liela - teritorijā: - liels peldbaseins bē rniem un pieauguš ajiem - Bā ra vestibils - restorā ns - picē rija - zivju restorā ns - tenisa korts (par papildu samaksu - 20 levas stundā ) - Internets tikai reģ istratū rā un vestibila bā rā (jū s nevarat izmantot internetu numurā ) - autostā vvieta transportam - 10 minū tes no viesnī cas (gā jienā ) tiem, kas vē las doties paš i. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Atpū tos viesnī cā.2 dienas, gribu uzreiz uzrakstī t par viesnī cā m.
1 - Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, liela - teritorijā:
- liels peldbaseins bē rniem un pieauguš ajiem
- Bā ra vestibils
- restorā ns
- picē rija
- zivju restorā ns
- tenisa korts (par papildu samaksu - 20 levas stundā )
- Internets tikai reģ istratū rā un vestibila bā rā (jū s nevarat izmantot internetu numurā )
- autostā vvieta transportam - 10 minū tes no viesnī cas (gā jienā ) tiem, kas vē las doties paš i.
- teritorija pludmalē - nav teritorijas (lietussargs + 2 sauļ oš anā s krē sli = 24 lv. )
Vē rtē jums teritorijai 9 no 10

2 - paš ā viesnī cā numuri ir mazi, un tiem nepiecieš ams kosmē tiskais remonts - vē rtē jums 7 no 10

Š is ī sumā ir par viesnī cā m. Attiecī bā uz viesnī cas personā lu - augstprā tī gs, neizglī tots, var bū t rupjš (neiedziļ inā š os). Ja gribi parunā t ar vadī tā ju, tad tu viņ u neatradī si – visiem, kuriem tu neprasi un neprasi vadī tā ju, neviens nezinā s kā viņ u atrast.
Ja JŪ S ierodaties no rī ta viesnī cā - JUMS nav paveicies gaidī t lī dz 14:00, lai reģ istrē tos (nu, to droš i vien visi zina).

Vairā k par personā lu restorā nā - ē dot, esiet uzmanī gi pret saviem ē diena š ķ ī vjiem - novē rsieties - BĒ RNIEM vairs nebū s pilna ē diena š ķ ī vja! ! ! (Personā ls ir tik gudrs un nekaunī gs, ka izņ em no deguna pilnus š ķ ī vjus ē diena!!! )

Kas attiecas uz ē dienu, es tam lieku 9 no 10.

Izklaides bē rniem ir daudz un ne visai sliktas, bet... š odien 11:00 pie manis pienā k viens no strā dniekiem, kas nodarbojas ar bē rniem ar tā diem dū miem, ka nevaru izteikties vā rdos.

Ī sā k sakot, mans personī gais secinā jums - nekad vairs nenā kš u uz š o viesnī cu, bet gan ekskursija. Aģ entū ra ir liels mī nuss š ā dai viesnī cai. Varbū t kā dam noderē s mans apskats. Starp citu, š ī ir mana pirmā negatī vā atsauksme par Bulgā riju (par nož ē lu).
Parādīt vairāk »


iemiesojums marjanalondon
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums marjanalondon
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums lenok7802
9 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 38 atbildes
iemiesojums hurenkoko
Lūdzu pasaki man! Braucam atvaļinājumā ar 8 mēnešus vecu mazuli. Vai restorānā ir blenderis, vai viesnīca nodrošina lietošanai ratus, vai ir vērts visu ņemt līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на курорте Солнечный берег, в 200 метрах от пляжа. Построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Отель прекрасно подойдёт для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 500 м от центра Солнечного берега. 35 км от аэропорта Бургаса.
Pludmales apraksts В 200 м от отеля, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

5 ресторанов (1 A la Carte), 3 бара. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, мини-дискотека, детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Анимация (6 дней в неделю). Зумба, дартс, шахматы.
  • galda teniss
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 435 номеров в двух корпусах: 3-этажном и 8-этажном.

Istabās

Все номера с балконом оборудованы кондиционером и холодильником. Собственная ванная комната с душем укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach Resort, Bulgaria
Tālruņi: +359(554)22667
Tīmekļa vietne: Hrizantema Hotel & Casino
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.