Jasmin Club 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.910
№39 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.4 Numurs
7.2 apkalpošana
7.6 Tīrība
5.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2004. gadā un atjaunota 2011. gadā. Atrodas Saulainā Krasta kūrorta centrālajā daļā, 350 metru attālumā no ūdens atrakciju parka. Tas darbojas kā viens komplekss ar Kokiche un Jasmine Residence viesnīcām. Viesi var izmantot visu Kokiche Hotel infrastruktūru. Dzīvokļu viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Tratri
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir maza, nav ī paš as teritorijas, bet gandrī z visas š ā das viesnī cas atrodas Saulainajā krastā . Mē s tajā pavadī jā m maz laika, visu laiku, kad atradā mies pludmalē Atraš anā s vieta - lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens, sakarā ar to, ka ejat pa rosī gu ielu, kur attiecī gi daudz veikalu un kafejnī cu un daudz cilvē ku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, nav ī paš as teritorijas, bet gandrī z visas š ā das viesnī cas atrodas Saulainajā krastā . Mē s tajā pavadī jā m maz laika, visu laiku, kad atradā mies pludmalē
Atraš anā s vieta - lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens, sakarā ar to, ka ejat pa rosī gu ielu, kur attiecī gi daudz veikalu un kafejnī cu un daudz cilvē ku. Blakus veikali/aptiekas/restorā ni/kafejnī cas katrai gaumei, kur pastaigā ties un uzkā pt.
Viesnī cai nav savas pludmales, devā mies uz jebkuru pludmali, kas mums patika un tur atpū tā mies. Ja neņ emat lī dzi lietussargu un klā ja krē slu, tad varat to izmantot bez maksas.
Pludmalē ir daudz pludmales bā ru un kafejnī cu.
Istaba bija paredzē ta 2 personā m, ar virtuvi. Tas bija ē rti, jo mums nebija ē dinā š anas. Istaba nav maza, ir balkons, TV, ē rta gulta, trauki, pat vannasistaba, nevis duš as kabī ne (š odu redzu pirmo reizi), kopumā ir tī rs, tī rī ja katru dienu. Par numuru sū dzī bu nav. BET esiet gatavi, ka dzirdamī ba ir spē cī ga, un, ja naktī tū risti staigā s pa koridoru un skaļ i runā s, tad viss bū s dzirdams.
Mū s iekā rtoja precī zi 14:00, lai gan ieradā mies 10:00, tur bija rupjš administrators. Tad sapratā m, ka tā di cilvē ki tur mē dz sastapt.
Baseins ir mazs, bet sauļ oš anā s krē sli pie tā ir maksas, un, ja tu nemelo, bet vienkā rš i peldies, tad tas ir bez maksas.
Pilsē tas ē rta atraš anā s vieta, ja grib, var aiziet lī dz Nesebā rai, otrā virzienā uz St Vlas, visur izstaigā jā m kā jā m.
Tā tad viesnī ca ir visparastā kā , tī rā kā . Negā jā m sē dē t istabā , bet gan staigā t un peldē t, tā pē c kopumā viss bija ļ oti patī kami.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabā pat nav galdiņ a, tikai neliels kafijas galdiņ š . Krē slu nav. Tualetes durvis neaizvē rā s un televizora pults nedarbojā s. Uz Saulaino krastu devā mies bez ē diena, lielā cerī ba bija uz virtuvi istabā . Kokovo bija mū su saš utums, kad nā kamajā dienā viss ledusskapī esoš ais ē diens sabojā jā s, izrā dī jā s, ka gandrī z nesasalst. … Tomēr ▾ Istabā pat nav galdiņ a, tikai neliels kafijas galdiņ š . Krē slu nav. Tualetes durvis neaizvē rā s un televizora pults nedarbojā s. Uz Saulaino krastu devā mies bez ē diena, lielā cerī ba bija uz virtuvi istabā . Kokovo bija mū su saš utums, kad nā kamajā dienā viss ledusskapī esoš ais ē diens sabojā jā s, izrā dī jā s, ka gandrī z nesasalst. Uz lū gumu mainī t ledusskapi nekā di netika atbildē ts. Man nā cā s nepirkt pā rtikas preces. Istaba tika iztī rī ta ļ oti virspusē ji: izlietne vannas istabā un tualete nekad netika mazgā ta. Nevienam neiesaku viesnī cu. Un ejot prom, mums arī pateica, ka mū su istabā trū kst divi drē bju pakaramie un prasī ja par tiem 6 levas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар di4kaboy
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā es paliku kopā ar ģ imeni 14 dienas. Sā ksim ar plusiem: 1. ē rta atraš anā s vieta: netā lu no lielveikala, akvaparka, dā rzeņ u un augļ u bā zes, bez trokš ņ a. 2. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ i un veļ a ik pē c trim dienā m 3. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā es paliku kopā ar ģ imeni 14 dienas. Sā ksim ar plusiem: 1. ē rta atraš anā s vieta: netā lu no lielveikala, akvaparka, dā rzeņ u un augļ u bā zes, bez trokš ņ a. 2. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ i un veļ a ik pē c trim dienā m 3. Pieklā jī gs personā ls un ļ oti ā tra reģ istrē š anā s. Skaista teritorija, viss apstā dī jumā . Bē rniem ir rotaļ u laukums, strā dā animatori. 4. Istabā ir virtuve, kas ir ļ oti ē rta (bet pā rbaudiet š o, varbū t ne visā s istabā s), ir arī tē jkanna, trauki, kondicionieris, ž ā vē tā js, TV (ir krievu kanā li), telefons. tiek iznomā ts gludeklis un fē ns. Mī nusi: 1. tā lu no jū ras (15 min gā jienā ), bet ceļ š pa galveno ielu gar veikaliem pilnī bā pā rstā j bū t tā lu) 2 maksas wi-fi 3 un FOOD !!!! ! Bija tikai brokastis, ktr vienmuļ as un negarš ī gas. Kopumā ar uzturē š anos viesnī cā bijā m apmierinā ti.
аватар semenyuk8
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem! !! š ovasar biju atvaļ inā jumā ar draugiem Jasmī nā ! Godī gi sakot, patiesī bā viesnī ca ir daudz labā ka nekā bildē ! tad kā tev jā iet, pat nekavē jies dē ļ vecā m fotogrā fijā m internetā! Runā jot par personā lu, vē los pateikties viņ iem par ļ oti labo un laipno attieksmi, saprotot, ka viņ i brauc palī gā tū ristiem! Jo dē ļ iltur, kurš izrā dī jā s nesaskaitī jis lī dzekļ us, mū s deportē ja un gotiņ a administratore palī dzē ja atrisinā t š o jautā jumu! Ī paš s paldies viņ ai par to! !! Man un man bija tikai bufetes brokastis, godī gi sakot, ja mē s ē dā m labi) Istaba bija ļ oti tī ra, mē s tī rī jā m katru dienu un mainī jā m dvieļ us un gultas veļ u ik pē c 3 dienā m. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! !!
š ovasar biju atvaļ inā jumā ar draugiem Jasmī nā ! Godī gi sakot, patiesī bā viesnī ca ir daudz labā ka nekā bildē ! tad kā tev jā iet, pat nekavē jies dē ļ vecā m fotogrā fijā m internetā!
Runā jot par personā lu, vē los pateikties viņ iem par ļ oti labo un laipno attieksmi, saprotot, ka viņ i brauc palī gā tū ristiem! Jo dē ļ iltur, kurš izrā dī jā s nesaskaitī jis lī dzekļ us, mū s deportē ja un gotiņ a administratore palī dzē ja atrisinā t š o jautā jumu! Ī paš s paldies viņ ai par to! !!
Man un man bija tikai bufetes brokastis, godī gi sakot, ja mē s ē dā m labi) Istaba bija ļ oti tī ra, mē s tī rī jā m katru dienu un mainī jā m dvieļ us un gultas veļ u ik pē c 3 dienā m. Numuri ir plaš i un gaiš i. Mē s dzī vojā m piektajā stā vā un mums bija ļ oti skaists skats uz kalniem, un mani draugi dzī voja 2, un viņ iem bija virtuve istabā...tā pē c visur man ir savi mazie plusi)
вид з мого номера
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir parasta, ekonomiskā klase. Mē s paē dā m brokastis un tas bija BRIESMĪ GI!!! ! ! Nav ko ē st, izņ emot maizi, sviestu un pastē ti, tē ja-kafija ir kaut kā ds š ķ idrums, sulas vietā - yupi. Bet var paņ emt lī dzi un tur ieliet verdoš u ū deni. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir parasta, ekonomiskā klase. Mē s paē dā m brokastis un tas bija BRIESMĪ GI!!! ! ! Nav ko ē st, izņ emot maizi, sviestu un pastē ti, tē ja-kafija ir kaut kā ds š ķ idrums, sulas vietā - yupi. Bet var paņ emt lī dzi un tur ieliet verdoš u ū deni. Lai gan devā mies pusdienot un vakariņ ot viesnī cas restorā nā , ē dieni ir pieklā jī gi pagatavoti, porcijas milzī gas un cenas viszemā kā s. Atpū š as galvenokā rt bē rnu grupas, bet ir arī ģ imenes. Plusi - tuvu augļ u vairumtirdzniecī bas tirgi, akvaparks. Lī dz jū rai 15 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Jui-etta
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ties no 29.06. 2012 lī dz 10.07. 2012 Viesnī ca ir laba. Teritorija skaista, divi baseini, viss tī rs un sakopts. Personā ls ir draudzī gs, uzkopj katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m, gultas veļ a ik pē c č etrā m dienā m. … Tomēr ▾ Atpū ties no 29.06. 2012 lī dz 10.07. 2012 Viesnī ca ir laba. Teritorija skaista, divi baseini, viss tī rs un sakopts. Personā ls ir draudzī gs, uzkopj katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m, gultas veļ a ik pē c č etrā m dienā m. Numurā ir gaisa kondicionieris, TV, ledusskapis. Vanna un tualete apvienota. Iekā rtojoties vannā , divi gabaliņ i ziepes un vairs nedod ā rā . Bet tualetes papī rs tika vests katru dienu rullī ! Ē dieni mums bija tikai brokastis viesnī cā "Kokiche" (atrodas vienā teritorijā ar "Jasmine") BRIESMĪ GI! ! ! Visas desmit dienas viens makarons, ū deņ aina omlete, ceptas desiņ as, vā rī ta desa (viena sojas pupa), pastē te, parastais siers, fetas siers, gurķ i, tomā ti, grauzdiņ i (cepts klaips), brokastu pā rslas ar pienu, divu veidu ievā rī jums (avenes) un vai nu ā bolu, vai plū mju), svaigu kā postu salā ti, ā boli, apelsī ni, aprikozes divas reizes. Tē ja, kafija ir vienkā rš i BRIESMĪ GA pasaka. Es nekad neesmu dzē ris tā dus netī rumus! Reiz es atnā cu ieliet kafiju, tā pē c tā s vairs nebija viņ u samovā rā , bet viņ i laipni pielieca man samovā ru un lē ja no turienes. . . kafijas vā rī š anas virca! ! ! No pirmā acu uzmetiena, lasot, ē diens š ķ iet nav slikts, bet jū s to pamē ģ inā sit. . . Un tas viss pā rē jā laikā ! Pusdienā s un vakariņ ā s devā mies uz kafejnī cā m, restorā niem citā s viesnī cā s. Man ļ oti patika kā viņ i gatavo, apkalpo! Nu nolē mā m pamē ģ inā t kā viņ i gatavo "mū su" viesnī cā par naudu. Pasū tī jā m sē ņ u zupu-biezeni, bē rnam vistas zupu. Patika. Nepavisam nelī dzinā s brokastī m. Tikai viens BET. . . Bē rns saindē jā s ar viņ u zupu! Visu nakti vemja tieš i zupu! Nekā cita vemš anā nebija (atvainojos par tā dā m detaļ ā m), caureja un drudzis ! ! ! Tā tad š ī s viesnī cas ē dieni atstā ja jū s saprotat, kā du iespaidu! Lī dz jū rai 10-15min gā jiens pa galveno ielu caur tirgu. Aiz viesnī cas atrodas vairumtirdzniecī bas noliktavas. Iesaku tur pirkt augļ us un dā rzeņ us! ! ! Daudz lē tā k nekā tirgū ! Un tirgus ir klā t! Kā dreiz tirgū par 2 tomā tiem prasī jā m 1 eiro (2 levas) Noliktavā s par š o naudu var nopirkt 1.5 kg. Pludmalē lietussargs maksā ja 8 levas, sauļ oš anā s krē sls 8 levas! ! ! Savu lietussargu izdevī gā k ir pirkt tirgū , tas maksā no 10 lī dz 25 lev. Ir arī viens ne visai patī kams cilvē ks no firmas ALMA HOLIDAYS, vā rds kā Anita (varbū t kļ ū dos) Stā sta informā ciju par ekskursijā m un par apmainī tā jiem utt. utt. d. Uzreiz teicā m, ka ar apmainī tā jiem ekskursijā s nebrauksim, izdomā sim (jo visu vajadzī go jau uzzinā jā m pirms izbraukš anas). Viņ a lika man kā rtī gā tonī uzrakstī t kvī ti, ka atsakā mies uzklausī t informā ciju par ekskursijā m (precī zā k rakstī ju, ka tikai no ekskursijā m, bet citu informā ciju neatsaku) Mū s lū dza iziet no zā les, jo mū su klā tbū tne viņ a neko neteiks, jo mē s viņ ai iedeva kvī ti. Protams, centā mies kundzei paskaidrot, ka vienkā rš i negribam doties ekskursijā s un, lai netē rē tu viņ as un mū su laiku, ļ aujiet viņ ai pastā stī t kaut ko, kas neattiecas uz ceļ oš anu. NĒ ! Viņ a atkal lika mums doties prom. Pazudis un aizmirsts. Dienu pirms izlidoš anas viņ a atkal bija viesnī cā kopā ar citiem tū ristiem. Es piegā ju pajautā t, cikos mums rī t bū s autobuss. Ziniet, pē c š ā dā m dā mā m ir vairā k, un jū s nevē laties tur iet. Kamē r viņ a uz mani rē ja, es nož ē loju, ka vispā r piegā ju viņ ai klā t. Mē s viņ ai iedevā m kvī ti, tā pē c tagad jums pat nevajag mū s sveicinā t un runā t! Tieš i tā ! Tā pē c nedomā jiet, ka tur viss ir ļ oti skaisti. Visur ir savi plusi un mī nusi. Un oda š ā dai č ū skai var sabojā t visu iespaidu. Bet vispā r, ja taisā mies turp doties, tad noteikti ne uz š o viesnī cu. Man tur ļ oti nepatika ē diens. Iesaku ņ emt viss iekļ auts vai neē st vispā r. Lai jaukas brī vdienas!
аватар lisenko7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca lieliska - mums viss patika. atpū tā mies ar mazu bē rnu - un laipni uztaisī jā m viņ am spilvenu gultu (kā no krē sla) - bija ē rti. Istabā bija ledusskapis, kondicionieris, TV un pat veļ as ž ā vē tā js. Un uzmanī bu! Es ļ oti baidī jos satikt lī dzī gu problē mu Jasmī nā - bet izrā dī jā s, ka viņ iem ir vannas istaba! Kanalizā cija bija gan vannas istabā , gan uz grī das, jo nebija aizkaru. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska - mums viss patika. atpū tā mies ar mazu bē rnu - un laipni uztaisī jā m viņ am spilvenu gultu (kā no krē sla) - bija ē rti. Istabā bija ledusskapis, kondicionieris, TV un pat veļ as ž ā vē tā js. Un uzmanī bu! Es ļ oti baidī jos satikt lī dzī gu problē mu Jasmī nā - bet izrā dī jā s, ka viņ iem ir vannas istaba! Kanalizā cija bija gan vannas istabā , gan uz grī das, jo nebija aizkaru. Viss bija ļ oti ē rti. No mū su istabas logiem pavē rā s skats uz viesnī cu Kokiche ar skaistu zaļ u zā lienu. Mē s dzī vojā m otrajā stā vā un Wi-Fi bija tieš i istabā . Mums ir aizdomas, ka, ja tas ir augstā ks (viesnī ca ir 5 stā vi), tad signā ls jau ir vā jš un cilvē ki nokā pa uz vestibila bā ru. Ir peldbaseins - pieauguš ajiem un atseviš ķ s bē rniem. Nez kā pē c tas darbojas tikai lī dz 1.00. Tas ir vienī gais iemesls, kā pē c es to vairs nevē rtē ju. Sauļ oš anā s krē sls maksā.3 levas dienā (ar plastmasas galdiņ u cenā ir iekļ auts lietussargs) - č eku skatī tā js izsniedz tieš i uz vietas. Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no jū ras - 15-20 minū š u gā jiena attā lumā taisne. Bet tieš i Saulainā Krasta centrā – virs viesnī cas Kuban. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar tā s atraš anā s vietu – jo vē lē jā mies klusumu naktī . Un tā s viesnī cas, kas bija tuvā k, bija naktsdzī ves centrā - diskotē kas, kafejnī cas utt.
Kopumā tie, kas vē las labi atpū sties - negaida greznī bu, bet vē las pieņ emamus apstā kļ us atpū tai - viesnī ca ir piemē rota.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Saulainajā krastā atpū tā mies no 2011. gada 3. lī dz 13. jū nijam. Paņ ē mā m vauč erus uz 10 dienā m, izbraukš ana no Minskas no BALKANINTUR. vauč eri + vī za + apdroš inā š ana diviem maksā ja 1100 $. Izvē le krita uz JASMINE - maza mā jī ga 3 * viesnī ca. … Tomēr ▾ Saulainajā krastā atpū tā mies no 2011. gada 3. lī dz 13. jū nijam. Paņ ē mā m vauč erus uz 10 dienā m, izbraukš ana no Minskas no BALKANINTUR. vauč eri + vī za + apdroš inā š ana diviem maksā ja 1100 $. Izvē le krita uz JASMINE - maza mā jī ga 3 * viesnī ca. Ļ oti laba atraš anā s vieta - viss nepiecieš amais ir pastaigas attā lumā . Lī dz jū rai lē nā tempā - 15 minū tes. Lī dz centrā lajai gā jē ju ielai - piecas minū tes. Lī dz akvaparkam - 6-7 minū tes ar kā jā m. Viesnī ca mums patika: tī ra, kā rtī ga, laipns personā ls. Tī rī š ana - katru dienu, dvieļ u maiņ a un mazgā š ana - 1 reizi 4 dienā s, gultas veļ a - 1 reizi nedē ļ ā . Numuram ir balkons, kondicionieris, laba vannasistaba (ar vannu), TV ar 3 kanā liem krievu valodā . Brokastis, pusdienas un vakariņ as ņ ē mā m tikai restorā nos. Cenas pieņ emamas. Pā rē jais ļ oti patika, BALKANINTOUR ir brī niš ķ ī ga tū risma aģ entū ra ar izciliem darbiniekiem, bez pretenzijā m! VEIKSMĪ GS CEĻ OJUMS!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca, numuriņ š brī niš ķ ī gs, apkalpoš ana labs, 2009. gadā braucu viena, centrā lī dz jū rai bija 10 minū tes, paņ ē mu tikai brokastis, un vairā k nevajag, ir daudz gardu restorā nu, ī paš i patika Filipopols. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, numuriņ š brī niš ķ ī gs, apkalpoš ana labs, 2009. gadā braucu viena, centrā lī dz jū rai bija 10 minū tes, paņ ē mu tikai brokastis, un vairā k nevajag, ir daudz gardu restorā nu, ī paš i patika Filipopols. ļ oti taupī gi atpū tos! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Numuriņ š.2+ viesnī cai diezgan labs: skapis, 2 gultas, 2 naktsgaldiņ i, spogulis, TV, balkons, vannasistaba. Mums patika, vienī gais, kas mulsinā ja vannas istabu, kurā ietilpa vannas istaba, izlietne un duš a (nevis duš a! ). Pē c ieš anas duš ā visa grī da bija slapja, pie vannas istabas pat bija ū dens, pie izejas no vannas istabas bija jā izliek dvieļ i, lai istabā uz grī das nebū tu slapju pē du)))). … Tomēr ▾ Numuriņ š.2+ viesnī cai diezgan labs: skapis, 2 gultas, 2 naktsgaldiņ i, spogulis, TV, balkons, vannasistaba. Mums patika, vienī gais, kas mulsinā ja vannas istabu, kurā ietilpa vannas istaba, izlietne un duš a (nevis duš a! ). Pē c ieš anas duš ā visa grī da bija slapja, pie vannas istabas pat bija ū dens, pie izejas no vannas istabas bija jā izliek dvieļ i, lai istabā uz grī das nebū tu slapju pē du)))).
Vē rš u jū su uzmanī bu, ka iesaku paņ emt istabiņ u ar skatu uz viesnī cas Jasmine baseinu, jo. tie, kas dzī voja istabā s ar skatu uz Kokiche baseinu, bija noguruš i no trokš ņ a un trokš ņ a, ko radī ja poļ i (pie Kokiche baseina ir bā rs).
Brokastī s (no 8 lī dz 10) devā mies uz blakus esoš o viesnī cu Kokiche. Bufete 2 nedē ļ as nav mainī jusies. Mē s ar draudzeni ē dā m augļ us (kivi, banā nus, ā bolus, greipfrū tus), sieru ar tomā tiem, sieru, š ķ iņ ķ i, olu kulteni, ievā rī jumu. Arī brokastī s bija spageti, desiņ as un cepta desa, rū guš piens, grauzdiņ i (kas, mū suprā t, nebija lī dz galam ē dami). Tē ja un kafija - atseviš ķ a saruna, nav iespē jams dzert. Paņ ē mā m lī dzi kafiju un lū dzā m viesmī ļ iem atnest karstu ū deni.
Netā lu no viesnī cas atrodas augļ u un dā rzeņ u noliktavas, veikali, restorā ns Gianni, akvaparks. Ejiet lī dz jū rai 10-15 minū tes.
Es mē dzu katru gadu atpū sties Tuapse, Evpatorijā , Miskhorā , Sudakā . Tā s bija brī niš ķ ī gas brī vdienas, bet pē c atvaļ inā juma Bulgā rijā sapratu, ka Krima un Kaukā zs “atpū š as”. Bulgā rija ir lieliska vieta visu vecumu cilvē kiem. Bijā m apmierinā ti ar atvaļ inā jumu un atgriezā mies mā jā s ar milzī gu iespaidu bagā ž u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums vovknataliya
autobuss mūs izlaiž pie Balkāniem, vai varam staigāt vai jābrauc? paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель построен в 2004 году и реконструирован в 2011 году. Находится в центральной части курорта Солнечный берег, в 350 м от аквапарка. Функционирует как один комплекс с отелями Kokiche и Jasmine Residence. Гости могут пользоваться всей инфраструктурой отеля Kokiche. Апарт-отель подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургаса составляет 26,8 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

На территории есть магазин. К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

5-этажное здание с лифтом. 70 Апартаментов.

Istabās

В номерах: кондиционер, ванная комната и туалет, телевизор с кабельными каналами, холодильник, мини-бар.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach 8240, Bulgaria
Tālruņi: +359 554 23 021
Tīmekļa vietne: Jasmin Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.