Yavor Palace 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.310
№58 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.7 Numurs
6.3 apkalpošana
5.7 Tīrība
4.3 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta centrālajā daļā. Uzcelta 2005. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 4 stāvu ēkas.Vairāk →
аватар natalaki25
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Ieradā mies no rī ta astoņ os. Mū su istabiņ a bija brī va, bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, 14:30 nesagaidī jā m, paldies par to. Tū risma aģ entū rā mū s brī dinā ja, ka brokastis mums nav atļ autas, tač u tā s var iegā dā ties par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Ieradā mies no rī ta astoņ os. Mū su istabiņ a bija brī va, bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, 14:30 nesagaidī jā m, paldies par to. Tū risma aģ entū rā mū s brī dinā ja, ka brokastis mums nav atļ autas, tač u tā s var iegā dā ties par papildus samaksu. Kā izrā dī jā s, mums pat neļ ā va pusdienot, jo viesnī ca mainī ja noteikumus, un izbraukš anas dienā pusdienosim. Mums lika iereģ istrē ties istabā un pulksten piecos nā kt uz reģ istratū ru pē c rokassprā dzē m! Tas ir, lī dz pieciem ne ē st, ne pat dzert! Man vajadzē ja nopirkt pusdienas (40 levas č etrā m). Ar karti nevar norē ķ inā ties, viņ i skrē ja mainī t valū tu.
Pati viesnī ca ir normā la, numurs ar skatu uz baseinu, santehnika un mē beles salī dzinoš i jaunas. BET! Papildgulta jaunā kajai meitai ir saliekamais krē sls, š ausmī gi ciets. Gulta 7 dienas netika mainī ta pat vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bet tie bija apš aubā ma svaiguma. Viņ i arī tī rī ja katru dienu: aizveda atkritumus, iedeva tualetes papī ru un sū cē ja istabu. Duš as kabī nē nav neviena plaukta, absolū ti nav kur likt ziepju piederumus. Ir fē ns, ledusskapis, TV ar vietē jiem kanā liem. Mū su istabā AC darbojā s labi, bet pā rē jie puiš i sū dzē jā s.
Numurā nav mini bā ra.
Uz vietas nav ū dens atrakciju parka.
Nav arī iespē jas maksā t ar karti.
Lai gan viss iepriekš minē tais viesnī cas aprakstā ir.
Wi-Fi ir maksas. 10 eiro par 7 dienā m, un tas ir tikai par vienu telefonu. Mē s to nepaņ ē mā m, par laimi istabā un pie baseina noķ ē rā m vā ju signā lu no kaimiņ u viesnī cas, sociā lajā tī klā bija pietiekami.
Un pā rtika. . . Tas kopumā ir atseviš ķ s jautā jums. To sauc nevis par "viss iekļ auts", bet gan par "kam bija laiks".
Brokastī s sviesta vietā bija margarī ns un kaut kā ds "imitators", kura galvenā sastā vdaļ a bija palmu eļ ļ a. Kaut kā ds neē dams siera izstrā dā jums, vairā ku veidu desas. Ceptas olas, vā rī tas olas, cepts bekons, kas peld savos taukos.
Pusdienas un vakariņ as ir lī dzī gas. Zupa, gurķ i-tomā ti, dā rzeņ u salā ti, gaļ a, makaroni vai rī si, frī kartupeļ i. Zivis ir ļ oti retas (visu laiku bija 3 reizes), bet garš ī gas. Augļ i - atkal, kam bija laiks.
Pusdienā s var paņ emt lī dzi saldē jumu (š ī ir vienī gā reize), cepumus, sviestmaizi vai hotdogu. Kurš atnā ca nedaudz vē lā k, viņ š ē da hotdogu no diviem maizes gabaliņ iem un pa vidu pusi desas. Kafija-tē ja tikai brokastī s un pē cpusdienas tē ja, pusdienā s un vakariņ ā s karsts ū dens no dzesē tā ja. Turklā t zemā kā s kvalitā tes š ķ ī stoš ā s kafijas, tē jas arī pilnī gi nav. Bija arī audzē ts divu veidu yuppie.
Bā rā varē ja paņ emt to paš u š ķ ī stoš o kafiju, tē jas nebija. Vienkā rš s dzeramais ū dens no dzesē tā ja bija tikai ē damzā lē (par restorā nu to nevar nosaukt) un bā rā , kas tika atvē rts pulksten 11. Tas ir, ja jū s vē laties dzert no 9 lī dz 11, tad jums nav nekā du iespē ju. Mē s to paņ ē mā m lī dzi pudelē , viņ i lamā ja ar mums. Visi dzē rieni tika salieti vienreizē jā s lietoš anas plastmasas plā nā s krū zē s. Jū s to paņ emat, un tas noliecas pa visu.
Pludmale ir ne vairā k kā.10 minū tes. Mē s neatradā m tualeti pludmalē , viņ i nezina reģ istratū rā , vai tā pat ir tur! Izejot no pludmales, nav dvē seles, nav ko nomazgā t smiltis no kā jā m. Pludmale tiek tī rī ta katru vakaru, bet jū ra ir netī ra, viss peld.
Kā dam liksies, ka esam pā rā k izvē lī gi, bet vairā k te nenā ksim!
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad atnā cā m pie mū su ceļ ojumu aģ enta, bija akcija, ka 1 diena ir bez maksas. Tā pē c ilgi nedomā jā m un nolē mā m doties atvaļ inā jumā . Reģ istrē š anā s š ajā viesnī cā ir standarta. Kā bija noteikts, tā arī bija. … Tomēr ▾ Kad atnā cā m pie mū su ceļ ojumu aģ enta, bija akcija, ka 1 diena ir bez maksas. Tā pē c ilgi nedomā jā m un nolē mā m doties atvaļ inā jumā . Reģ istrē š anā s š ajā viesnī cā ir standarta. Kā bija noteikts, tā arī bija. Viesnī cas teritorija, pludmale un jū ra nesalī dzina ar Ukrainu, viss ir daudz labā k. Viesnī ca atrodas 2. vai 3. lī nijā , lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens. Pietiekami tuvu.
Paš ai viesnī cai bija problē mas ar internetu, bet netā lu esoš ā viesnī ca nodroš inā ja bezmaksas Wi-Fi. Mums nebija jā pē rk internets mū su viesnī cā vai jā pē rk karte, mums bija pietiekami daudz Wi-Fi no nā kamā s viesnī cas.
аватар Igor_1989
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tika uzrakstī ti normā li komentā ri un nolē mā m paņ emt š o viesnī cu, bet, viņ u lī nijas recepte ir vairā k nekā.3 gadus veca un uzzinā siet kas tur tagad notiek. Atpū tā mies no 29.06. 17 lī dz 03.07. 17 Kurš rakstī ja par to, ka viņ iem iedeva rokassprā dzi un viņ i pirms iekā rtoš anā s aizgā ja uz bā ru un pusdienot, Tas tur NAV VAIRĀ K! Mū s nokā rtoja principā. … Tomēr ▾ Tika uzrakstī ti normā li komentā ri un nolē mā m paņ emt š o viesnī cu, bet, viņ u lī nijas recepte ir vairā k nekā.3 gadus veca un uzzinā siet kas tur tagad notiek. Atpū tā mies no 29.06. 17 lī dz 03.07. 17
Kurš rakstī ja par to, ka viņ iem iedeva rokassprā dzi un viņ i pirms iekā rtoš anā s aizgā ja uz bā ru un pusdienot, Tas tur NAV VAIRĀ K! Mū s nokā rtoja principā.14. 30, nevis minū ti ā trā k.
Istaba: maza, nepiecieš ams remonts, sienā s plaisas, nolobī juš ies griesti, stū ros zirnekļ u tī kli, pē dē jā dienā istabā tika atrasti tarakā ni, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, istaba netika tī rī ta, gulta bija mainī ta 1 reizi 5 dienā s un dvieļ i tika izdalī ti ar traipiem ar plankumiem, lai gan pē c pieprasī juma mainī ja, gulbjus negrieza, mums nepatī k skatī ties TV, tā pē c ir tikai 6 kanā li (un viss ir bulgā ru valodā ) mums bija vienalga.
Virtuve: katru dienu ē diens vienmuļ š , pē dē jā s dienā s brokastī s ņ ē ma tikai jogurtu un augļ us (augļ u bija daudz, visiem pietika, lai gan pē c izskata smuki, bet iekš ā negatavi) maize un bulciņ as bija rū pnī cā gatavotas, pavā ri neko necepa,
Pusdienā s tika pievienoti vairā ku veidu ē dieni (cū kgaļ a, vistas gaļ a, reiz uzkā puš i uz truš a), reizē m gaļ a bija cieta un lī dz galam nesagatavota, kā arī sē ņ u vai dā rzeņ u zupa.
Pē cpusdienā pusfabrikā ts, pica, hotdogs, hamburgers, saldē jums (sā kumā bija daudz garš u, tad, kad saprata, kuru demontē , pā rtrauca importē t. )
Vakariņ as, tā s paš as brokastis tikai profilā , bez jogurtiem. Nav ī paš as pā rtikas daudzveidī bas.
Teritorija: maza, sauļ oš anā s krē slu maz un visi vienmē r aizņ emti, lietussargi vispā r ir 4.
Izklaide: nav neviena, nav animatoru, nav dž akuzi.
Bā rs: atvē rts 11.00 balts un sarkans atš ķ aidī ts pulvervī ns, vairā k vai mazā k normā ls alus, 5 veidu kokteiļ i un stiprie alkoholiskie dzē rieni, degvī ns, dž ins, brendijs, martini un vē l 2.
Jū ra un pludmale: lai arī ir komentā ri par viesnī cu, bet tomē r, pludmale ir netī ra (izsmē ķ i, stikla gabali, nav skaidrs, kas Odesa numur 2 ir tikai viss iekļ auts), jū ra ir netī ra, es nebija laika iet lī dz ceļ iem, un manas pē das vairs nav redzamas, ir daudz pī ļ u un aļ ģ u. Kad sā kas naktsdzī ve, jū s ejat pa ielā m kā caur miskasti, visur ir skrejlapas no visā m iestā dē m, ū dens parkiem un barkeriem uz jū su bā ru.
Un visbeidzot: cenas ir ļ oti dā rgas salī dzinā jumā ar citiem kū rortiem, Saulainais krasts ir visdā rgā kais un netī rā kais (paradokss).
аватар
Mē s pē dē jos 10 gadus atpū š amies Bulgā rijā katru gadu un tikai Yavor viesnī cā . Ļ oti draudzī gs personā ls, patī kama, gandrī z ģ imenei draudzī ga atmosfē ra viesnī cā . Tiesa, ir trokš ņ aina publika, tač u tā vairs nav viesnī cas vaina, bet gan viņ u nelaime. … Tomēr ▾ Mē s pē dē jos 10 gadus atpū š amies Bulgā rijā katru gadu un tikai Yavor viesnī cā . Ļ oti draudzī gs personā ls, patī kama, gandrī z ģ imenei draudzī ga atmosfē ra viesnī cā . Tiesa, ir trokš ņ aina publika, tač u tā vairs nav viesnī cas vaina, bet gan viņ u nelaime. Un, ja jū s runā jat no sirds uz sirdi ar tiem, kas pā rtrauc klusumu, tad viss ir pat labi. Cenas un kvalitā tes attiecī ba ir optimā la.
Ja godī gi, es nevē los reklamē t š o viesnī cu, jo tajā ir tik grū ti iekļ ū t, tā vienmē r ir pā rpildī ta, bet es rakstu tikai tā pē c, ka lasu visas muļ ķ ī bas, ko viņ i raksta atsauksmē s. Jā , kaut kur tek duš a, varē tu domā t, ka santehnika jū su mā jā vienmē r strā dā nevainojami. Bet tajā paš ā laikā viņ i neievē ro, ka tie paš i darbinieki visu operatī vi likvidē un viss tiek darī ts laipni, jo tieš i š ajā viesnī cā , iespē jams, ir viscilvē cī gā kais personā ls un jebkuras tautī bas un vecuma cilvē kiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar draugiem, viesnī ca noteikti nevelk uz 4*, bet visus mī nusus kompensē ē diens, izpalī dzī gs personā ls, izklaide tuvumā , bet tajā paš ā laikā relatī vs klusums naktī (salī dzinot ar citiem rajoniem), un kaimiņ u viesnī cas akvaparks (mums reģ istratū rā iedeva rokassprā dzes bez maksas). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugiem, viesnī ca noteikti nevelk uz 4*, bet visus mī nusus kompensē ē diens, izpalī dzī gs personā ls, izklaide tuvumā , bet tajā paš ā laikā relatī vs klusums naktī (salī dzinot ar citiem rajoniem), un kaimiņ u viesnī cas akvaparks (mums reģ istratū rā iedeva rokassprā dzes bez maksas). Nav jē gas uz turieni doties ar maziem bē rniem, bet no 10 gadu vecuma var, animatori katru dienu bē rnus izklaidē ja baseinā . Ē dienu ir daudz un vienmē r viss ir ļ oti garš ī gs. Ekskursijas var rezervē t viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s 04.09-15.09. 2013. ar maziem bē rniem 1.1 un 2.10 g. Nepatika viesnī ca. Ļ oti maza teritorija, baseins, apkā rt sauļ oš anā s krē sli un viss. Vienkā rš i nav kur staigā t, skriet vai vienkā rš i spē lē ties ar bē rniem. … Tomēr ▾ Atpū tā s 04.09-15.09. 2013. ar maziem bē rniem 1.1 un 2.10 g. Nepatika viesnī ca. Ļ oti maza teritorija, baseins, apkā rt sauļ oš anā s krē sli un viss. Vienkā rš i nav kur staigā t, skriet vai vienkā rš i spē lē ties ar bē rniem. Ja laiks bū s slikts, bū s jā sē ž istabā , jo zā le ir ļ oti maza. Bet mums paveicā s ar laiku +25+27, jū ra silta un tī ra. Istabā : uz grī das paklā js, mē beles - skapis, galds, naktsskapī š i, izremontē ts un ļ oti pieklā jī gs. Bē rnu gultiņ as ir bī dā mie krē sli - tumsa. Tī rī ja labi - katru dienu, dvieļ us arī mainī ja, veļ u 2 reizes 11 dienā s. Ē damistaba (to vienkā rš i nevar saukt par restorā nu). Ē diens vienmuļ š , garlaicī gs 2-3 dienas. Brokastis joprojā m kā rtī gas, daudz bulciņ as, virtuļ i, sieri, ievā rī jumi, desa, 4 veidu brokastu pā rslas, desiņ as, desiņ as, olas. Pusdienas un vakariņ as lī dzī gas, 4 veidu salā ti vai dā rzeņ i, un brokastī s neē sts siers (lī dzī gs sieram), pusdienā s smalki sagriezts un pā rkaisī ts ar dā rzeņ u salā tiem !! ! ! Pamatē dieni vista (ikdienā ) viena un tā pati recepte, makaroni vai rī si, vai lē cas, vai cepta paprika, vai cepti tomā ti, vai kartupeļ u biezeni, koka frī kartupeļ i, zivs bija 2 reizes garš ī ga, kotletes es nezinu no kā , vienmē r pā rcepta un cieta, vispā r nav ē dama, cū kgaļ a mē rcē ir skarba, no augļ iem - ā boliem, banā niem, persikiem tika likti 50 gab un tie tika izš ķ irti 2 minū tē s, arbū zs, tas pats, vī nogas bija garš ī gas, bija 2 lieli bļ odas, tas arī ā tri tika izjaukts. Saldē jumu varē ja paņ emt tikai pusdienu vai vakariņ u laikā , pā rē jā laikā ledusskapis bija ciet. Bā rs - vietē jie dzē rieni, alus, vī ns var dzert, balts, sarkans (dienu vē lā k automā ts ar vī nu, tad ar alu nestrā dā ja) vispā r, uzkrā jumi, dž ins, degvī ns, viskijs, vē l kaut kas, viss vietē jais , par garš u neko nevaru pateikt nedzē ra. Kopumā viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m, jaunieš iem (18-22 gadi), visticamā k, ir piemē rota. Vai budž eta brī vdienas. par to paš u naudu mums piedā vā ja Chrysanthemum un Kalina Garden Hotel (ticiet man, tā s ir daudz labā kas). Starp citu, nekā das animā cijas, nekā das izklaides un vē l jo vairā k diskotē kas. Netā lu no jū ras, 5 minū š u gā jiena attā lumā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Antulaz
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies 2012. gada septembrī . Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs. Viesnī cā ieradā mies ap 12:00. Mums lika pagaidī t lī dz pulksten 14:00, lai numuriņ i bū tu gatavi reģ istrā cijai. Uzvilkā m rokassprā dzes, varē jā m iet pusdienā s un uz bā ru. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2012. gada septembrī . Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs.
Viesnī cā ieradā mies ap 12:00. Mums lika pagaidī t lī dz pulksten 14:00, lai numuriņ i bū tu gatavi reģ istrā cijai. Uzvilkā m rokassprā dzes, varē jā m iet pusdienā s un uz bā ru. Baseina bā rs ir bezmaksas. Sortimentā Pepsi, Mirinda, Sprite, baltvī ns un sarkanvī ns, brendijs, baltais un sarkanais martini, degvī ns, brendijs, menta (piparmē tru dzē riens), dž ins, alus. Viss ir vietē jais. Vestibilā bā rā ā rvalstu produkcijas dzē rieni, par samaksu.
Numurs ar skatu uz baseinu ir diezgan jauks. Jauna santehnika, mē beles. No mī nusiem: duš ā izplū stoš as ​ ​ durvis un lī dz ar to pastā vī gi ū dens uz grī das vannas istabā . Tī rī ts katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta vairā kas reizes 12 dienu laikā . Par tī rī š anu sū dzī bu nav.
Viens krievu kanā ls.
Iespē jams, ja numurs bū tu vē rsts pretī viesnī cai ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu, iespaids par viesnī cu bū tu daudz sliktā ks.
Viesnī ca piedā vā brokastis, pusdienas, pē cpusdienas tē ju un vakariņ as.
Brokastis vienmuļ as, bet izvē le ir. Pusdienas: viens vai divi salā ti, divu veidu zupas, divu vai trī s veidu karstie ē dieni, divu vai trī s veidu garnē jums, augļ i (arbū zs, apelsī ni, persiki vienmē r; vī nogas, ā boli, bumbieri, granā tā boli vai periodiski, vai beidzas mū su ieraš anā s, mē s nesapratā m), dā rzeņ i, saldē jums, divu veidu atš ķ aidī ts UPI, trī s vai č etru veidu kū kas. Vakariņ ā s viss kā pusdienā s, tikai viena veida zupa. Pē cpusdienas uzkodā m deva tē ju ar cepumiem, saldē jumu.
Ir galdiņ i paš ā restorā nā (2 zā les) un restorā na priekš ā , ā rā zem jumta.
Atceros, ka katru dienu (no 12 viesnī cā pavadī tajiem) vakariņ ā s tika iedots kā ds jauns ē diens. Pusdienā s un vakariņ ā s nav karsto dzē rienu (tē ja un kafija), tikai verdoš s ū dens no dzesē tā ja.
No mī nusiem: Restorā nā nav tē jkarotes, š ķ ī vju, gandrī z katrs (! ) Ar č ipsiem, ne vienmē r labi mazgā ts. Par to es ieliku 4 par servisu.
Mazā k nekā desmit minū tes lī dz pludmalei. Mē s gā jā m atpakaļ taisnā lī nijā , cauri un cauri divu viesnī cu vestibilam. Jū ra gandrī z vienmē r ir vē traina. Zaļ ais karogs bija uz vienu dienu. Pludmalē ir daudz cigareš u izsmē ķ u.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es biju ar sievu 1 reizi atpū tusies 15 dienas. NEPATIKA! ! ! solī tā minibā ra ledusskapja vietā . kondicionieris neder. mē beles vecas. telijs ir pirmsū dens. veļ a nav izstiepta. pilnī ga vienaldzī ba pret personā la izteikumiem. nav atpū ta no piedzē ruš ā s jaunī bas, it ī paš i naktī s, troksnis dunā . … Tomēr ▾ Es biju ar sievu 1 reizi atpū tusies 15 dienas. NEPATIKA! ! ! solī tā minibā ra ledusskapja vietā . kondicionieris neder. mē beles vecas. telijs ir pirmsū dens. veļ a nav izstiepta. pilnī ga vienaldzī ba pret personā la izteikumiem. nav atpū ta no piedzē ruš ā s jaunī bas, it ī paš i naktī s, troksnis dunā . viesnī ca neatbilst 4 zvaigznē m. maksimums 2 zvaigznes un tad ar interferences fit. TE VAIRS NEBŪ S! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku tur ar savu sievu tikai vienu nedē ļ u, bet man tas patika! Istabas lieliskas, fē ns, duš a, mī ksta gulta. Telpas tiek uzkoptas katru dienu, pat Jū su personī gā s mantas tiks rū pī gi novietotas! Ē diens garš ī gs, iepriecinā ja bezmaksas saldē jums (mums bija viss iekļ auts komplekts) Atrodas paš ā kū rorta centrā , tā pē c visi klubi un restorā ni ir ļ oti tuvu! Kopumā jū s varat lieliski pavadī t nakti un netē rē t naudu par taksometru - galu galā viesnī ca ir ļ oti tuvu)))))) mans vē rtē jums ir 5))) vienī gais negatī vais ir varbū t 250 metri (5 minū š u gā jiens) uz pludmali, bet baseins par to vairā k nekā kompensē ja. … Tomēr ▾ Es paliku tur ar savu sievu tikai vienu nedē ļ u, bet man tas patika! Istabas lieliskas, fē ns, duš a, mī ksta gulta. Telpas tiek uzkoptas katru dienu, pat Jū su personī gā s mantas tiks rū pī gi novietotas! Ē diens garš ī gs, iepriecinā ja bezmaksas saldē jums (mums bija viss iekļ auts komplekts) Atrodas paš ā kū rorta centrā , tā pē c visi klubi un restorā ni ir ļ oti tuvu! Kopumā jū s varat lieliski pavadī t nakti un netē rē t naudu par taksometru - galu galā viesnī ca ir ļ oti tuvu)))))) mans vē rtē jums ir 5))) vienī gais negatī vais ir varbū t 250 metri (5 minū š u gā jiens) uz pludmali, bet baseins par to vairā k nekā kompensē ja. Kopumā apmierinā ts! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums karpovichev1983
Viena tūrista bildē redzami slidkalniņi slēpošanai baseinā, sakiet šie slidkalniņi pieder šai viesnīcai????
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в центральной части курорта. Построен в 2005 году. Последний ремонт сделан в 2012 году. Отель состоит из одного 4-этажного здания.

Atrašanās vieta Отель в курортном комплексе Солнечный Берег, в 35 км от аэропорта города Бургас, в самом центре курорта.
Pludmales apraksts В 300 м от моря.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Торговый центр, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • džakuzi  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.