Rakstīja vienu, bet patiesībā citu.

Rakstīts: 5 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 3 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 3.0
Tika uzrakstī ti normā li komentā ri un nolē mā m paņ emt š o viesnī cu, bet, viņ u lī nijas recepte ir vairā k nekā.3 gadus veca un uzzinā siet kas tur tagad notiek. Atpū tā mies no 29.06. 17 lī dz 03.07. 17
Kurš rakstī ja par to, ka viņ iem iedeva rokassprā dzi un viņ i pirms iekā rtoš anā s aizgā ja uz bā ru un pusdienot, Tas tur NAV VAIRĀ K! Mū s nokā rtoja principā.14. 30, nevis minū ti ā trā k.
Istaba: maza, nepiecieš ams remonts, sienā s plaisas, nolobī juš ies griesti, stū ros zirnekļ u tī kli, pē dē jā dienā istabā tika atrasti tarakā ni, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, istaba netika tī rī ta, gulta bija mainī ta 1 reizi 5 dienā s un dvieļ i tika izdalī ti ar traipiem ar plankumiem, lai gan pē c pieprasī juma mainī ja, gulbjus negrieza, mums nepatī k skatī ties TV, tā pē c ir tikai 6 kanā li (un viss ir bulgā ru valodā ) mums bija vienalga.

Virtuve: katru dienu ē diens vienmuļ š , pē dē jā s dienā s brokastī s ņ ē ma tikai jogurtu un augļ us (augļ u bija daudz, visiem pietika, lai gan pē c izskata smuki, bet iekš ā negatavi) maize un bulciņ as bija rū pnī cā gatavotas, pavā ri neko necepa,
Pusdienā s tika pievienoti vairā ku veidu ē dieni (cū kgaļ a, vistas gaļ a, reiz uzkā puš i uz truš a), reizē m gaļ a bija cieta un lī dz galam nesagatavota, kā arī sē ņ u vai dā rzeņ u zupa.
Pē cpusdienā pusfabrikā ts, pica, hotdogs, hamburgers, saldē jums (sā kumā bija daudz garš u, tad, kad saprata, kuru demontē , pā rtrauca importē t. )
Vakariņ as, tā s paš as brokastis tikai profilā , bez jogurtiem. Nav ī paš as pā rtikas daudzveidī bas.
Teritorija: maza, sauļ oš anā s krē slu maz un visi vienmē r aizņ emti, lietussargi vispā r ir 4.
Izklaide: nav neviena, nav animatoru, nav dž akuzi.
Bā rs: atvē rts 11.00 balts un sarkans atš ķ aidī ts pulvervī ns, vairā k vai mazā k normā ls alus, 5 veidu kokteiļ i un stiprie alkoholiskie dzē rieni, degvī ns, dž ins, brendijs, martini un vē l 2.
Jū ra un pludmale: lai arī ir komentā ri par viesnī cu, bet tomē r, pludmale ir netī ra (izsmē ķ i, stikla gabali, nav skaidrs, kas Odesa numur 2 ir tikai viss iekļ auts), jū ra ir netī ra, es nebija laika iet lī dz ceļ iem, un manas pē das vairs nav redzamas, ir daudz pī ļ u un aļ ģ u. Kad sā kas naktsdzī ve, jū s ejat pa ielā m kā caur miskasti, visur ir skrejlapas no visā m iestā dē m, ū dens parkiem un barkeriem uz jū su bā ru.
Un visbeidzot: cenas ir ļ oti dā rgas salī dzinā jumā ar citiem kū rortiem, Saulainais krasts ir visdā rgā kais un netī rā kais (paradokss).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu