Villa Mare 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.210
№34 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.6 Numurs
7.9 apkalpošana
6.0 Tīrība
9.3 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca Villa Mare piedāvā nevainojamu apkalpošanu un visas nepieciešamās ērtības relaksējošai atpūtai. Atvērts 1996. gadā. Viesnīca tika pilnībā atjaunota 2014. gadā. Ieteicams relaksējošām brīvdienām ģimenēm, pāriem, jauniešiem.Vairāk →
аватар Oleg83316
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu principā neiesaku nevienam! 4 zvaigznes, kas tur karā jas, tad paņ emiet 2 — un tas bū s pareizi. Nav darbinieku. Nav numura. Sē nī te 4 zvaigž ņ u viesnī cas numurā . Istaba gandrī z nav iztī rī ta. Ē damistabā visiem nepietiek vietas. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu principā neiesaku nevienam! 4 zvaigznes, kas tur karā jas, tad paņ emiet 2 — un tas bū s pareizi. Nav darbinieku. Nav numura. Sē nī te 4 zvaigž ņ u viesnī cas numurā . Istaba gandrī z nav iztī rī ta. Ē damistabā visiem nepietiek vietas.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika, ka tā ir maza, mā jī ga. Animā cijā bija tikai 16 gadus vecs zē ns, kurš lē kā ja un katru reizi rā dī ja vienu un to paš u. Nebija ļ oti tī rs, tī rs, duš as kabī nes bija salauztas. Biju kopā ar 13 gadī gu bē rnu un maksā ju par to kā pieauguš ais, bet krē sls, kurā mums iedeva gulē t, nebija ē rts ne man, ne bē rnam. … Tomēr ▾ Man patika, ka tā ir maza, mā jī ga. Animā cijā bija tikai 16 gadus vecs zē ns, kurš lē kā ja un katru reizi rā dī ja vienu un to paš u. Nebija ļ oti tī rs, tī rs, duš as kabī nes bija salauztas. Biju kopā ar 13 gadī gu bē rnu un maksā ju par to kā pieauguš ais, bet krē sls, kurā mums iedeva gulē t, nebija ē rts ne man, ne bē rnam. Es negribē tu ieteikt tur doties.
аватар _901129
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ir divas problē mas. Pirmā pat nav problē ma, un daudzā s viesnī cā s tā ir. Netā lu no viesnī cas atrodas bā rs. Formā li tas strā dā lī dz 24-00, bet faktiski - lī dz pē dē jam klientam. Pirmajā vakarā mums iedeva istabu tieš i pretī bā ram. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir divas problē mas.
Pirmā pat nav problē ma, un daudzā s viesnī cā s tā ir. Netā lu no viesnī cas atrodas bā rs. Formā li tas strā dā lī dz 24-00, bet faktiski - lī dz pē dē jam klientam. Pirmajā vakarā mums iedeva istabu tieš i pretī bā ram. No trokš ņ a neglā ba pat stikla pakeš u logi un biezie aizkari. Kaut kur pē c vieniem naktī bā rmenim pamodā s sirdsapziņ a, un viņ š izslē dza mū ziku, bet braš ie vā cu puiš i kvē li dziedā ja dziesmas vē l 3 stundas. Mē s devā mies pie viesnī cas menedž era, un viņ i mū s pā rcē la uz citu spā rnu un bija kluss.
Otra problē ma ir tī rī š ana. Paņ em lī dzi trī s. Zirnekļ u tī kli stū ros, putekļ i uz palodzē m. Bet tualetes papī ru nesa katru dienu. Varbū t mē s bijā m kā dupš u ģ imene – es nezinu. Bet, kad tualetē sakrā jā s 10 ruļ ļ i, devos pie menedž era, un viņ i pā rstā ja nest papī ru.
Tagad plusi.
Pā rsteidzoš i labs ē diens tik mazai viesnī cai. Jā , restorā nā neatradī siet 10 š ķ irnes siera un 20 desu š ķ irnes kā lielajā s viesnī cā s (tur bija 2 š ķ irnes sieri, 3 desiņ as un 3 desas). Bet vienmē r ir 3-4 gaļ as ē dieni, daž ā di dā rzeņ i/augļ i. Mana sieva un meita ir diezgan izvē lī gas attiecī bā uz ē dienu, tač u viņ as š eit vienmē r bija laimī gas. Ļ oti gudras viesmī les restorā nā . Man nebija laika pabeigt pē dē jo gabalu - tie parā dā s no nekurienes un paņ em š ķ ī vi.
Laba atraš anā s vieta. Protams, 300 m lī dz pludmalei ir klaji meli, bet lī dz pludmalei var aiziet 5-7 minū tē s. Netā lu no sabiedriskā transporta un autoostas.
Meitai patika baseins.
Secinā jums: ja esat iedzimts, jū su vē nā s plū st zilas asinis, jums ir nosliece uz perfekcionismu un bail no putekļ iem - š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. Pā rē jo varat atpū sties.
Ja plā nojat iedzert kompā nijā , lū dziet labo spā rnu pirmajā stā vā , pretī bā ram. Viņ š atvē ra balkonu - un vienmē r tur ir jautra kompā nija.
аватар Olia_Slobodian
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca ģ imenes atpū tai. Laba teritorija, daudz apstā dī jumu. Lai gan uz vietas ir bā rs, viņ š pie mums nepalika. Mū zika lī dz kā diem pulksten 12. Ņ emot vē rā , ka viesnī ca atrodas centrā , diezgan klusa. Lī dz jū rai 5-7 minū tes. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenes atpū tai. Laba teritorija, daudz apstā dī jumu. Lai gan uz vietas ir bā rs, viņ š pie mums nepalika. Mū zika lī dz kā diem pulksten 12. Ņ emot vē rā , ka viesnī ca atrodas centrā , diezgan klusa. Lī dz jū rai 5-7 minū tes. Vakaros ir kur pastaigā ties, daudz jautrī bas. Darbinieki dara labu darbu, draudzī gi un cieņ pilni pret iedzī votā jiem. Ī paš i jā atzī mē virtuve un pavā rs. Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Kamē r restorā ns ir atvē rts, viņ š stā v un vē ro tū ristus un skatā s, vai beidzas kā di ē dieni, lai nekavē joties ziņ otu. Un pat ja lī dz slē gš anai ir atlikuš as 10 minū tes un ē diens ir beidzies, atnesiet svaigu. Plikais, kas uzrauga restorā nu un viesmī ļ us, ir tikai profesionalitā tes piemē rs! ! ! ! ! Viņ š pastā vī gi strā dā un dzenā viesmī ļ us. Un pat tad, kad viņ a maiņ a bija beigusies un viņ š vairs nebija kombinezonā , viņ š nevarē ja paiet garā m galdam, kur krū ze bija tukš a. Tū lī tē ja tī rī š ana.

Vē los pateikties administratorei Valentī nai.
Cienī jami, draudzī gi un smaidī gi, un arī ukrainiski! Izpildi jebkuru pieprasī jumu un padomu. Ir ļ oti patī kami dzirdē t dzimto valodu ā rzemē s. Bā rmenis Mitko ir tikai Harijs Poters. Garš ī gs kokteilis katrai gaumei tiek pasniegts ar smaidu un dā vā labu garastā vokli! Ļ oti jauks puika un skaists! )) Arī citi bā rmeņ i ir lieliski, tikai vā rdus nezinu. Un animators Danilo! Kā teica mans dē ls – “Viņ š ir forš s! ” Izklaidē bē rnus dejojot pē cpusdienā . Pagaidā m š ī s jautrā s dziesmas un jautrā s dejas nenā k no manas galvas.

Secinā jums: tas viss ir lielisks draudzī gs kolektī vs un augsta atbildī ba par savu darbu. Tā turpinā t! Veiksmi! ! ! !!

P. S. Par tī rī š anas trū kumiem. Lai gan tī rī ja katru dienu, ā tri visu noslaucī ja ar mopu. Bet varbū t tā pē c, ka bijā m sezonā , daudz iedzī votā ju. Un vē l viens interneta trū kums. Ļ oti vā jš ....kam ir iespē ja izā rstē t atkarī bu. ))) Un baudī jā m jū ru, un vakarā pastaigā jā mies un iepirkā mies.
аватар JULIJA525604
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā jau esam atpū tuš ies, patī k, ka cilvē ku ir maz un ē diens nav pietiekami slikts, daudzveidī gs. Jū ra ir tā lu, aiziet 3-5 minū tes. Skaitlis mums atbilst, mī nusu mums nav. Par to naudu varbū t. Cena atbilst kvalitā tei. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā jau esam atpū tuš ies, patī k, ka cilvē ku ir maz un ē diens nav pietiekami slikts, daudzveidī gs. Jū ra ir tā lu, aiziet 3-5 minū tes. Skaitlis mums atbilst, mī nusu mums nav. Par to naudu varbū t. Cena atbilst kvalitā tei. Lī dz veikalam arī jā brauc 3-5 minū tes, kā arī lī dz jū rai, tā tad ē rta atraš anā s vieta. Mums viesnī cā nebija gida, neviens nepiedā vā ja nekā das ekskursijas. Viesnī cā bija animā cija, bē rnam patika. Baseins arī nav liels. Viesnī cā ir klusas, mierī gas brī vdienas.
аватар annaffn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā mums ir labi iespaidi no pā rē jiem. Braucā m ar ģ imeni - 2 pieauguš ie un 2 mazi bē rni. Aiziet uz jū ru uz 10 min. Ē diens labs un daudzveidī gs, bija no kā izvē lē ties gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ir bē rnu slidkalniņ š un bē rnu baseins, kas bē rniem ļ oti patika. … Tomēr ▾ Kopumā mums ir labi iespaidi no pā rē jiem. Braucā m ar ģ imeni - 2 pieauguš ie un 2 mazi bē rni. Aiziet uz jū ru uz 10 min. Ē diens labs un daudzveidī gs, bija no kā izvē lē ties gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Ir bē rnu slidkalniņ š un bē rnu baseins, kas bē rniem ļ oti patika. Draudzī gs personā ls, labs animators.
No niansē m - tī rī š ana. Iebraucā m ne pā rā k sakoptā istabā . Un pa nedē ļ u mainī ja tikai dvieļ us un nesa tualetes papī ru, un nebija manī ts, ka kā ds slaucī tu vai ko citu darī tu. Mē s, pā rē jie, par to zinā jā m un bijā m gatavi. Par bā ru teritorijā - viņ š pie mums nedzī voja. Lai gan mū su istaba atradā s pretī bā ram, patiesī ba ir 3. stā vā . Ja trokš ņ aini aizver durvis un viss. Pirmajā stā vā bā rā alkohols, lai gan tikai alkohols un viss, pie alus nebija nekā du uzkodu, bet mums tas nebija svarī gi. Mē s arī domā jā m, ka neliela augļ u izvē le.
Sazinoties ar citiem tū ristiem, sapratā m, ka Bulgā rijā ierasta viesnī ca, kas raksta 4 zvaigznes - atbilst 3 zvaigznē m, un daž as nesasniedz 2.
аватар Liudmils
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, jo atvaļ inā jumā devā mies ar visu ģ imeni, ar diviem bē rniem. Prioritā te bija laba ē š ana, minimā ls cilvē ku skaits, neliels attā lums lī dz jū rai. Viesnī cu var attiecinā t uz ģ imenes tipu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, jo atvaļ inā jumā devā mies ar visu ģ imeni, ar diviem bē rniem. Prioritā te bija laba ē š ana, minimā ls cilvē ku skaits, neliels attā lums lī dz jū rai. Viesnī cu var attiecinā t uz ģ imenes tipu. Atrodas pilsē tas centrā , 10 minū š u gā jienā lī dz jū rai. Viesnī cas iekš puse ir ļ oti mā jī ga, ir lifts. Istaba, kuru saņ ē mā m, bija ļ oti laba. Numurā ir televizors, ledusskapis, fē ns, gaisa kondicionē tā js. Gultas veļ as un dvieļ u maiņ a pē c pieprasī juma, uzkopš ana katru dienu. Ē dinā š ana tiek nodroš inā ta restorā nā . Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Atpū ta ir ļ oti apmierinā ta. Ja atkal dosimies uz Bulgā riju, tad tikai š ajā viesnī cā .
No mī nusiem ir tas, ka viesnī cā ir bā rs, kas ir atvē rts visu diennakti. Vakarā un naktī ir ļ oti skaļ š , pat stikla pakeš u logi neglā bj. Ja iespē jams, lū dziet istabu, kas atrodas tā lā k no š ī bā ra.
аватар solodko.chernika
Atpū ta ar maziem bē rniem. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Virtuve ir daudzveidī ga un ļ oti, ļ oti garš ī ga. Baseins ir salī dzinoš i liels. Teritorija ir tī ra. Mū zika bā rā tieš ā m skaļ a, bet forš a un tikai lī dz 12:00. … Tomēr ▾ Atpū ta ar maziem bē rniem. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Virtuve ir daudzveidī ga un ļ oti, ļ oti garš ī ga. Baseins ir salī dzinoš i liels. Teritorija ir tī ra. Mū zika bā rā tieš ā m skaļ a, bet forš a un tikai lī dz 12:00. Naktī kluss. Gaisa kondicionieri klusē . Personā ls ir apzinī gs. Viesnī ca un apkalpoš ana pā rsniedza mū su cerī bas.
аватар Accessorii_de_sa_rbatori_si_altele-Vera
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2017. gada jū lijā . Reģ istratū rā mū s labi uzņ ē ma un jau pirms laika iekā rtojā mies numurā , jo ieradā mies agri no rī ta un reģ istrē š anā s parasti notiek 14. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2017. gada jū lijā . Reģ istratū rā mū s labi uzņ ē ma un jau pirms laika iekā rtojā mies numurā , jo ieradā mies agri no rī ta un reģ istrē š anā s parasti notiek 14.00. Uzreiz gribu atzī mē t paš u numuru . Ļ oti mā jī gs. tī rs. labi mē belē ts. ē rtas gultas. plakans televizors. gaisa kondicionieris unTD. pati viesnī ca ir ļ oti skaista. š ī ir patieš ā m liela villa. Jauks pagalms. Daudz zaļ umu. neliels peldbaseins. Animatori vienmē r ir strā dā juš i ar bē rniem. Serviss labs. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. viss ir garš ī gi. tagad mī nusi - pirmais un lielā kais ir bā rs tieš i viesnī cas pagalmā , kas gan neattiecas uz paš u viesnī cu. tur vienmē r ir skaļ š . Un mū zika skan lī dz trijiem naktī . Tā pē c, ja ir iespē ja paņ emt istabu nevis pirmajā stā vā , ņ emiet to. vai nu pirmajā , bet prom no bā ra. mē s nonā cā m tieš i tā priekš ā . tā pē c atlika tikai naktī baudī t kokteiļ us bā rā (starp citu, ļ oti garš ī gi). otrs mī nuss ir tas, ka pusdienu laikā . Nebija pietiekami daudz galdiņ u brokastī m un vakariņ ā m. Š ajā viesnī cā nav aprē ķ inā ts, ka visi viesi, piemē ram, var ierasties vakariņ ā s vienlaikus - tas, kurš ieradā s pirmais, saņ em galdiņ u. Pā rē jie bija spiesti gaidī t, kamē r citi ē d. Mans ieteikums ir izpē tī t restorā na grafiku un vienmē r bū t pirmajam. tad tu paņ emsi galdu un tev pietiks ē diena. Kopumā , ja jū s nepievē rš at uzmanī bu š iem trū kumiem, mums patika atpū ta š ajā viesnī cā kopumā . Lai visiem jaukas brī vdienas!
Внутренний двор
аватар sveta-lisichka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū ties ar ģ imeni Bulgā rijā.2015 Sunny Beach hotel Villa Mare jū lija beigas augusta sā kumā . Pati viesnī ca ļ oti laba, nav pā rpildī ta, es teiktu "family type". Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, brī niš ķ ī gi un draudzī gi animatori un personā ls, bet telpu uzkopš anā bija "nianses"; gultas veļ as maiņ a; nekad nav atjauninā tas ziepes, duš as ž eleja un š ampū ns bez prasī š anas. … Tomēr ▾ Atpū ties ar ģ imeni Bulgā rijā.2015 Sunny Beach hotel Villa Mare jū lija beigas augusta sā kumā . Pati viesnī ca ļ oti laba, nav pā rpildī ta, es teiktu "family type". Garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, brī niš ķ ī gi un draudzī gi animatori un personā ls, bet telpu uzkopš anā bija "nianses"; gultas veļ as maiņ a; nekad nav atjauninā tas ziepes, duš as ž eleja un š ampū ns bez prasī š anas.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Villa Mare предлагает безупречное обслуживание и все необходимые удобства для хорошего отдыха. Открыт в 1996 году. Отель полностью обновлен в 2014 году. Рекомендуется для спокойного отдыха семей, пар, молодёжи.

Atrašanās vieta Отель находится в центральной части курорта Солнечный берег. Аэропорт Бургас в 27 км от отеля.
Pludmales apraksts Отель расположен в 300 м от муниципального песчаного пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытый бассейн, зонты и шезлонги возле бассейна, ресторан, лобби бар, бар на бассейне, WI-FI в лобби, парковка (предварительная резервация).

В основном ресторане: завтрак шведский стол – 08:00 – 10:00ч; обед шведский стол – 12:00 – 14:00ч; ужин шведский стол – 18:00 – 20:00ч; снэк-бар – 11:00 – 15:00ч, пиццерия – 11:00 – 15:00ч, кофе, чай, печенья и мороженое с 15:00 до 18:00ч. Алкогольные и безалкогольные напитки болгарского производства с 11:00-23:00ч. в лобби баре.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • volejbols
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 49 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach Bulgaria
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.