Viesnīca, kas patīkami pārsteidza

Rakstīts: 26 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 17 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Kā vienmē r, viesnī cu izvē lē jos pē c Tophotels mā jaslapas un citu lī dzī gu vietņ u atsauksmē m. Pagā juš ajā gadā bija atsauksmes par Trakijas viesnī cu - vai nu viss ir lieliski, vai viss ir briesmī gi. Bet slidkalniņ u klā tbū tne un slē gtā teritorija mani uzpirka, tā pē c nopirkā m ekskursiju un devā mies.
Ceļ oju ar savu 8 gadus veco dē lu. Mums nepaveicā s uzreiz reģ istrē ties, bet ieradā mies viesnī cā.10:00, un es principā biju tam gatava - dē la peldkostī ms un peldbikses ar dvieļ iem bija tuvu koferī , pā rģ ē rbā mies tualetē un devā mies. peldē ties baseinā . Koferi tika atstā ti reģ istratū rā , viņ iem nav bagā ž as telpas, diemž ē l.
Iepriekš es ļ oti lū dzu mū s izmitinā t kreisajā spā rnā tā lā k no zirgiem, bet lai istabā bū tu Wi-Fi. Mū s izmitinā ja pusdivos, kreisajā spā rnā.418. kabinetā , viss bija tā , kā prasī ju, arī Wi-Fi. Par istabā m jau ir daudz rakstī ts, viss strā dā , mē beles nav jaunas, bet kaut kā man der. Pienā cī ga izmē ra balkons, tajā ir lielisks ž ā vē tā js, divi plastmasas krē sli un galds ar pelnu trauku. Istabā , kā arī viesnī cas telpā s smē ķ ē t nedrī kst, bet ā rā smē ķ ē t var visur. Kam š is jautā jums ir bū tisks – paturiet to prā tā .

Vanna - lai nelī stu atklā ti uz grī das, iebā zā m aizkaru paplā tē un bija labi, labi, vienu dvieli paturē jā m uz grī das. Protams, palete varē ja bū t lielā ka - biju vidē ja auguma un tajā kaut kā ietilpa 46 apģ ē rba izmē ri. Bet ir labi mazgā t.
Logi vē rsti uz ielu, austrumu virzienā - no rī ta istabā saulains, vakarā nav karsts. Kustī ba pa ielu, protams, lī dz rī tam, bet kaut kā tas netraucē ja, varbū t izglā ba augstais stā vs. Iztī rī ja - labi, bet istabā necū kojā mies, uz paklā ja nebija smilš u, sū ca lī dz sirdsapziņ ai, veļ a tika mainī ta 1 reizi, dvieļ i - pē c 3 dienā m, 2 lieli un 2 mazi.
Ē diens viesnī cā , protams, bija ļ oti iepriecinoš s un daudzveidī gs, un viss ir vienmē r, un arī uzkodas ar desiņ ā m, siltā s sviestmaizes, saldē jumu - ja vien netrū ktu lifta ar nepiecieš amī bu klī st pa trepē m uz 4. stā vu, tur noteikti apē stu pā ris izmē rus. Bā rā patī kams gaiš ais alus, pā ris reizes ņ ē mu baltvī nu - normā lu, sausu galda vī nu, taisa arī labus kokteiļ us, bē rniem taisa bezalkoholiskos, dē lam patika. Puiš i un meitenes ļ oti pieklā jī gi, jautri, gandrī z visi runā vai vismaz saprot krieviski, reģ istratū rā runā un saprot.
Lī dz jū rai jā iet pa ē nainu ieliņ u garā m veikaliem, gā jā m 7 minū tes, tas nemaz netraucē ja, labā k laicī gi nā c uz pludmali, ja gribi apsē sties tuvā k ū denim. Protams, slikti, ka nav dvē seles, ko izskalot, bet es to neatceros arī Zelta smiltī s. Viesnī cas ieejas priekš ā ir birste - var notī rī t smiltis no kā jā m.

Viesnī ca mums patika, ja dosimies uz Saulaino Krastu vē lreiz - š o viesnī cu noteikti apsvē rsim, par tā s cenu tieš ā m pā rsteidzu ar kvalitā ti. Ja netraucē tas, ka istabā nebū s superjaunu mē beļ u un neliela pastaiga lī dz jū rai nav nekā da traģ ē dija – droš i vari doties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu