Svezhest 3*– Atsauksmes

19
Novērtējums 5.810
№53 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.2 Numurs
6.3 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.7 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrorta centrālajā daļā un 5 minūšu gājiena attālumā no jūras. Pēdējā renovācija notika 2010. gadā. Lieliski piemērots jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jos š o viesnī cu cenas dē ļ . Viesnī ca atrodas tuvu pludmalei, lieliska atraš anā s vieta. Internets ir tik un tā , ē diens pā rā k vienmuļ š . Numuri nav lieliski. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu cenas dē ļ . Viesnī ca atrodas tuvu pludmalei, lieliska atraš anā s vieta. Internets ir tik un tā , ē diens pā rā k vienmuļ š . Numuri nav lieliski.
аватар Oyla_
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gas brī vdienas! Atpū tā s ar meitu 28.08. 19-03.09. 2019. Viesnī cā ieradā mies 11.00, puisis reģ istratū rā uzreiz pateica par reģ istrē š anā s laiku pē c 14.00, izrakstī š anā s no istabiņ as pirms 12. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gas brī vdienas! Atpū tā s ar meitu 28.08. 19-03.09. 2019. Viesnī cā ieradā mies 11.00, puisis reģ istratū rā uzreiz pateica par reģ istrē š anā s laiku pē c 14.00, izrakstī š anā s no istabiņ as pirms 12.00. Saziņ a no personā la vienmē r bija tikai pieklā jī ga. Pā rģ ē rbā mies peldkostī mos, atstā jā m somas bagā ž as nodalī jumā un devā mies iepazī ties ar jū ru, tuvā kā pludmale ir 7-10 minū š u gā jiena attā lumā . 12.15 mū s uzlika rokassprā dzes un devā mies vakariņ ā s. Mums bija All inclusive light, sā kumā baž ī jos, ka bez alkohola, izrā dī jā s, tikai bez stiprā dzē riena, un alus un vī ns, balts, rozā , ir iekļ auti jebkuros daudzumos lī dz 22.00. Alus garš ī gs, daudzi dzē ra baltvī nu, bet man patika rozā vairā k. Bā rmenis ielej alu, jū s pats lejat vī nu no mucā m.

Ē diens ir atseviš ķ a saruna. Uzreiz teikš u, ka iepriekš esam atpū tuš ies 3.4 un 5 zvaigznē s Ē ģ iptē un Turcijā . Ē diens Freshness ir nesalī dzinā mi garš ī gā ks nekā jebkurā pieciniekā Ē ģ iptē -Turcijā!
Brokastis vienmē r ir standarta - siers, feta, vairā ku veidu desiņ as, olu kultenis, desiņ as, š ķ iet, sautē tas pupiņ as, brokastu pā rslas. Tē ja, kafijas automā ts (nav dabī gs, protams, bet ļ oti labs), kapuč ī no, ir dzē rieni, kola fanta, sulas kā Jupi) Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir dā rzeņ i, salā ti kā grieķ u un ne tikai, vairā ku veidu gaļ a ( turklā t tieš ā m GAĻ A , vista, cū kgaļ a, panē ta zivs, tī rradņ i), vairā ki piedevas, sautē ti dā rzeņ i. Ē dienu ir pietiekami daudz un daudzveidī ga, tukš ā s paplā tes laicī gi nomaina uz pilnā m, un galvenais, GARDĪ GI. Omā ri, protams, netiek pasniegti, bet mē s arī neesam VIP viesnī cā . No 16 lī dz 17 saldē jumu liec sev, cepumi, kā rtī gas sviestmaizes. Nav iespē jams palikt izsalkuš am

14.00 mums iedeva istabiņ as atslē gas, lifts sā kumā ir aizdomī gs, bet mū su uzturē š anā s laikā problē mu nebija.
Istaba gaiš a, divas atseviš ķ as gultas, naktsgaldiņ i, skapis ar pakaramiem, katram gadī jumam ir segas, TV, tikai antenu vajag pieslē gt paš am, ir ledusskapis, bet mē s to neieslē dzā m , kondicionieris darbojas labi, vannas istaba apvienota, tī ra. Duš a ir kanalizā cija grī dā , mums personī gi nesagā dā ja nekā das grū tī bas, tikai nevirziet ū dens strū klu uz tualeti, bet nestā viet zem duš as stundu un ū dens netecē s istabā ) Mani patī kami pā rsteidza moskī tu tī kls uz balkona. Balkons uz brauktuves, jā , nedaudz trokš ņ ains, bet var redzē t kalnus, un vienkā rš i jauks skats uz pilsē tu, un aiztaisī t balkonu naktī un ielas trokš ņ i netraucē s) Bija sā kotnē ji netī ri dvieļ i, viens vai divas levas (15-30 grivnas) istabenei katru dienu viņ i risina jautā jumu) Starp citu, izbraukš anas dienā meitene ienā ca un pateicā s)

Jū ra silta, tī ra, vairā kas dienas bija viļ ņ i, tajos ir lieliski lē kt, š ū poties, bet ar matrač a apļ iem ieiet aizliegts.
Tad bija mierī ga caurspī dī ga jū ra. Ir pliks pludmale. Mē s klaiņ ojā m pa pilsē tu, ne tik krā sainu kā Turcija. Bet Nesebā ra – vecpilsē ta – noteikti jā apmeklē ikvienam. Tas ir nereā ls skaistums un traka enerģ ija! Autobusu pietura pie viesnī cas, biļ ete 1.30 leva, autobusi kursē biež i. Kronā nauda tika mainī ta bez komisijas maksā m, viss OK, tie ir uz katra stū ra. 5-7 minū š u gā jiena attā lumā lielveikals Mladost, lē tā kais, cenas tā das paš as kā pie mums, Harkovā . Sezonas kulminā cijā jū lijā -augustā var bū t nedaudz neē rti lielā tū ristu skaita dē ļ , bet augusta beigā s mums paveicā s ar visu: jū ra silta, gaisa temperatū ra ē rta, Nesebā ra ir pā rsteidzoš s!

Paldies visam personā lam! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m)
аватар ritazaboloyna
Bulgā rijā bijā m pirmo reizi, iespaidi labi, ļ oti skaista, lē ta un draudzī ga valsts. Ir viesnī cas katrai gaumei un budž etam. Mē s izvē lē jā mies Svejest, 3 *, ko ieteica draugi. Pā rsū dzē ja t-par TPG. Pā rvaldniece sniedza visu nepiecieš amo informā ciju pilnī bā , neslē pa, kas viesnī cai ir un tā s nepilnī bas, tač u tā s vē rtī bas ziņ ā tie ir niecī gi. … Tomēr ▾ Bulgā rijā bijā m pirmo reizi, iespaidi labi, ļ oti skaista, lē ta un draudzī ga valsts. Ir viesnī cas katrai gaumei un budž etam. Mē s izvē lē jā mies Svejest, 3 *, ko ieteica draugi. Pā rsū dzē ja t-par TPG. Pā rvaldniece sniedza visu nepiecieš amo informā ciju pilnī bā , neslē pa, kas viesnī cai ir un tā s nepilnī bas, tač u tā s vē rtī bas ziņ ā tie ir niecī gi. Komunikā cija tika uzturē ta pastā vī gi. Viesnī cai ļ oti patika attieksme pret viesiem, sirsnī gi tiek sagaidī ti, personā ls atsaucī gs, sabiedrisks. Mū s uzreiz sasē dinā ja istabā ar balkonu. Telpā ir daudz vietas, labs apgaismojums. Uz balkona ir gulta, skapis, galds, kā arī ā ra mē beles. TV, kondicionieris, ledusskapis - viss darbojas. Vannasistaba aprī kota ar labas kvalitā tes santehniku, bija pieejami daž ā di tualetes piederumi un dvieļ i. Tī rī š ana notiek normā li, regulā ri un bez atgā dinā jumiem. Viesnī cas cenā ir iekļ autas brokastis, kur bez ierastajā m olā m un kafijas bija arī daž ā da veida sieri, smalkmaizī tes, piedevas, augļ i. Ģ eogrā fiski viesnī ca atrodas ļ oti tuvu veikaliem, kafejnī cā m, restorā niem, bā riem, tirgum. Tikai pā ris minū š u gā jiens lī dz pludmalei, jū ra tī ra, viss izskatā s sakopts. Viesnī cas teritorijā ir arī pilnī gs pasū tī jums, ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un neliels "brokbaseins" bē rniem. Nezinu, ko vē l var sagaidī t no 3* viesnī cas, bet viss man bija lieliski un esmu apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu. Viesnī ca ir lieliski piemē rota budž eta ceļ otā jiem un atpū tai ģ imenē m.
аватар lora.kop
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Istabas uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a 1 reizi. 2. Ē diens ir labs kā bufete. 3. No jū ras 5-7 minū tes lē nā tempā . 4. Visu diennakti ir karsts ū dens 5. Dzē rieni, kas bija iekļ auti Visā : vī ns, alus, sprite, kola, Fanta, sulas (mums nepatika, š ķ iet, ka atš ķ aidī tas krā svielas). … Tomēr ▾ 1. Istabas uzkopš ana katru dienu, dvieļ u maiņ a 1 reizi.
2. Ē diens ir labs kā bufete.
3. No jū ras 5-7 minū tes lē nā tempā .
4. Visu diennakti ir karsts ū dens
5. Dzē rieni, kas bija iekļ auti Visā : vī ns, alus, sprite, kola, Fanta, sulas (mums nepatika, š ķ iet, ka atš ķ aidī tas krā svielas).
P. s. Ar atpū tu principā esam apmierinā ti, viesnī cā bijā m tikai pa nakti, un vai nu pie baseina vai pie jū ras. Kā budž eta variantu iesaku.
аватар deychuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija vidū atpū tā s. Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca All sistē mā darbojas tikai otro gadu. Š ī ir ideā la viesnī ca budž eta brī vdienā m Saulainajā Krastā . Ē diens bija vienkā rš i super-vienmē r garš ī gs. … Tomēr ▾ Jū nija vidū atpū tā s. Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca All sistē mā darbojas tikai otro gadu. Š ī ir ideā la viesnī ca budž eta brī vdienā m Saulainajā Krastā . Ē diens bija vienkā rš i super-vienmē r garš ī gs. Numuri ir tikko izremontē ti. Ū dens pie vannas vienmē r bija karsts. Nav piemē rots tū ristiem, kuri ieradā s uzbriest. Stiprais alkohols nav iekļ auts All, maksimā lais vī ns / alus un pē c tam pusdienu / vakara laikā . Daudzas ģ imenes ar bē rniem. Baseins nav liels, bet diezgan dziļ š - tie, kuri ir mazi un neprot peldē t, baseinu izmantoja ļ oti reti, dziļ ums 1.6 m. Bē rniem ir bē rnu baseins. Kaut kur lasī ju, ka kā dam pie baseina iztraucē jis koks - it kā tas baseinā radī jis lielu ē nu. Tā drī zā k ir priekš rocī ba, jo daudzi sauļ oš anā s krē sli atrodas relatī vā ē nā un veci cilvē ki var viegli atpū sties karstajā laikā pie baseina. Gultas istabā s ir labas, izņ emot bē rnu ī su.
Atraš anā s vieta lieliska - centrs.

Mī nusi: daž i sauļ oš anā s krē sli bija salauzti
Ī sa gulta bē rnam no 12-13 gadiem
Tualete pirmajā stā vā ir vienkā rš i elle (iespē jams, vienī gā vieta)
kur nebija remonta. )

Viesnī cu iesaku, ja š aubā ties braukt vai nē , noteikti brauciet!
аватар elenasoykina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kā da ir š ā das viesnī cas cena. ))) Trī s un trī s Ā frikā ! Kā jau iepriekš rakstī ja, tuvu jū rai (50m), viesnī cā s ir mazs veikaliņ š , kur var nopirkt ū deni, saldē jumu un visas tā s blē ņ as, aiz viesnī cas 2 minū tes ir Aldo lielveikals. … Tomēr ▾ Kā da ir š ā das viesnī cas cena. ))) Trī s un trī s Ā frikā ! Kā jau iepriekš rakstī ja, tuvu jū rai (50m), viesnī cā s ir mazs veikaliņ š , kur var nopirkt ū deni, saldē jumu un visas tā s blē ņ as, aiz viesnī cas 2 minū tes ir Aldo lielveikals. Istaba maza, bet nomaļ a: divas atseviš ķ as gultas, TV, ledusskapis, 2 naktsgaldiņ i, kondicionieris (kondicionieris mū s izglā ba, darbojā s lieliski, jo bija ļ oti karsts), tualete, duš a no sienas ( par to jau bija rakstī ts) bet mums derē ja, istabā tikai gulē ju. Personā lu nepamanī jā m. Silta jū ra, jauka plaš a pludmale, ir brī va zona, kur var apgulties uz sava dvieļ a. Ē diens (paņ ē mā m tikai brokastis, ar vakariņ ā m var arī uz viesnī cā m) kā parasti Bulgā rijā pirmajā trijniekā viss standarta: kafija, tē ja, olas, bulciņ as, desa 2 veidi, desiņ as, skā benes, ievā rī jumi, dā rzeņ i, tur bija tikai arbū zi no augļ iem. Bulgā rijā jau piektā reize. Par savu cenu normā la viesnī ca un kam nepatī k viesnī ca, tad kungi pelniet vairā k un ņ emiet piecus! Par š o naudu, aiziet!
аватар bilonozhko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es iesaku. Blakus pludmale, centrs, veikali, autoosta. Ja nesē di viesnī cā no rī ta lī dz vakaram, vari iet. Nepiecieš ams! )) … Tomēr ▾ Es iesaku. Blakus pludmale, centrs, veikali, autoosta.
Ja nesē di viesnī cā no rī ta lī dz vakaram, vari iet. Nepiecieš ams! ))
аватар toma.tom4ik
Viesnī cai ir tikai divi plusi - 1-vieta, 2-brokastis. Pā rē jais ir š ausmas! 1- istabas nav tī rī tas. Ar skandā lu pieskrē ja pats menedž eris un sā ka slaucī t grī du ar netī ru mopu, bez ū dens. Ž ē l, ka nenofotografē jā mies! Viņ š arī sā ka apvainot viņ as vī ru. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir tikai divi plusi - 1-vieta, 2-brokastis.
Pā rē jais ir š ausmas! 1- istabas nav tī rī tas. Ar skandā lu pieskrē ja pats menedž eris un sā ka slaucī t grī du ar netī ru mopu, bez ū dens. Ž ē l, ka nenofotografē jā mies! Viņ š arī sā ka apvainot viņ as vī ru. 2 - dvieļ i tika mainī ti 4dien, arī ar skandā lu. Atnesa 4 vietā tikai 3.3 - Ledusskapis istabā nedarbojā s. Tika arī nomainī ts ar skandā lu. 4-nav tā lvadī bas pults no televizora. Man arī bija jā maina TV. Arī ar skandā lu! Istabā nav 5-skapja. to aizvieto neliela niš a sienā ar durvī m. . Pakaramie knapi ietilpā s. Biksē m nav pakaramo. Pē c vī ra lū guma, lai tā s iedotu, darbinieki reaģ ē ja ar mež onī gu aizkaitinā jumu. Turklā t uz jebkuru mū su lū gumu darbinieki varē ja parā dī t pie ā rdurvī m, saka, ja nepatī k, ej ā rā ! Tā du viesnī cu jū s neatradī siet nekur citur! Kas netic, izvē lieties to. Bū s ko atcerē ties. Bet labā k ne!
аватар urgoofyr
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā kā budž ets bija ierobež ots, izvē lē jā mies svaigumu. Ierodoties viņ i teica, ka svaigumā nav vietas un apmetā s citā Azuro viesnī cā . Azuro ir laba viesnī ca, tā s paš as zvaigznes un tuvā k jū rai nekā Freshness. … Tomēr ▾ Tā kā budž ets bija ierobež ots, izvē lē jā mies svaigumu. Ierodoties viņ i teica, ka svaigumā nav vietas un apmetā s citā Azuro viesnī cā . Azuro ir laba viesnī ca, tā s paš as zvaigznes un tuvā k jū rai nekā Freshness. Bet tomē r nolē ma pastaigā ties un paskatī ties uz svaigumu. Mani nepā rsteidza izskata svaigums, pelē kā vecā ē ka nav izgaismota. Viesnī ca no ā rpuses nebija iespaidī ga. Mē s nedzī vojā m š ajā viesnī cā , tā pē c nevarē jā m to objektī vi novē rtē t. Bet tas neizskatā s daudz. . .
аватар leila92
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nopirku tū ri uz 10 naktī m ar brokastī m (gulta un brokastis) Brauciena laikā rū pī gi izpē tī ju "š o jautā jumu", no interneta burtiski "netika ā rā ". Paņ ē mu tikai brokastis, lai netiktu "pieķ erta" viesnī cai. Paē st lē ti var visur. … Tomēr ▾ Nopirku tū ri uz 10 naktī m ar brokastī m (gulta un brokastis) Brauciena laikā rū pī gi izpē tī ju "š o jautā jumu", no interneta burtiski "netika ā rā ". Paņ ē mu tikai brokastis, lai netiktu "pieķ erta" viesnī cai. Paē st lē ti var visur. Daž kā rt palī dzē ja pirts un jogurts.
Es sā kš u pirmais.
1. Ceļ ojumu aģ entū ra Jā bū t ceļ ojumam.
Ī paš s paldies aģ entei Svetlanai. Ja ne viņ as pacietī ba, viegla neatlaidī ba, es droš i vien nekur nebū tu devies)))
2. Tū risma operators Il Tour.
Turpravdā lasī ju daudz pretī gu lietu par š o operatoru. Es neuzņ emos nevienu tiesā t vai atmaskot. Es izteikš u savu viedokli.
Autobusos š oferi mainī jā s vairā kas reizes. Tikai pirmais ukraiņ u braucē js bija vī lies. Viņ š steidzā s, nelaida mani ā rā , bet varbū t tā nav viņ a vaina. Uz Odesas š osejas kā vienmē r ceļ u remonts. Apbraucā m vairā kus sastrē gumus. Vienī gais, kas mani saniknoja, bija tas, ka, kad cilvē ki lū dza aiziet uz tualeti, š oferis solī ja mani izlaist laukā.
Cilvē ki bija saš utuš i – konflikts bija beidzies.
Stā da tikai "kultū ras" vietā s). Č erņ ivcos jau bija normā li š oferi, diezgan adekvā ti, kulturā li, gatavi atbildē t uz visiem jautā jumiem, kamē r mē s stā vē jā m uz Rumā nijas robež as un gaidī jā m pases.
Pret bulgā ru braucē jiem pretenziju vispā r nav. Balkan Express Travel Assistants ī paš nieks, Il Tour partneris, cik es saprotu, kopā ar mums devā s uz Nikolajevu. Par tiem rū pē jas viņ u pasaž ieru rū pes un cieņ a. Apstā š anā s tika veikta, kad radā s nepiecieš amī ba. "Silts" ū dens tika dots pē c pieprasī juma.
Padoms: neņ emiet lī dzi lielgabarī ta segas, tā s aizņ ems autobusa grī du, jū s nenomirsiet vienā dienā . Paņ emiet tē jas tases.
Zelta smiltī s atpalika divas sievietes. Viņ i sastā dī ja protokolu un devā s tā lā k. Rumā nijas priekš ā mums tiek zvanī ts un lū gts uzņ emt pasaž ierus no autobusa, kas brauca cauri Č erņ ivci. . Mē s gaidā m…
Es aprakstu situā ciju - piebraucam, izejam ā rā - kurš smē ķ ē , kurš tikai izskatā s.
Divas sievietes sē ž autobusa pieturā . Runā jiet ar maniem pavadoņ iem.
Mē s gaidā m. Tad pasaž ieri saka, ka nolē muš i atgriezties caur Č erņ ivci, lai gan atpakaļ ceļ a iekā pš anas kartē skaidri uzrakstī ja "Sozopole - Odesa - Kijeva". Pē c tam es viņ iem jautā ju, kā pē c tas notika, viņ i teica, ka aģ ents viņ iem to teica. Es saku - vai tu neesi redzē jis, ko esi uzrakstī jis? Viņ i redzē ja. Kā pē c es toreiz nejautā ju aģ entam? Ak, izdariet savus secinā jumus.
Tiek uzskatī ts, ka ar autobusu dienu aizbraukt ir grū ti, tā tieš ā m ir. Bet, tā kā bija biež as pieturas un bija iespē ja nomazgā ties, autobusu tū res nav tik briesmī gas, kā tas ir krā sots))) Saulainajā krastā cauri Č erņ ivci gā ja diena un piecas stundas. Uz Kijevu caur Odesu - viena diena un trī s stundas. Robež kontrole visur tika veikta ā tri, ne vairā k kā.3 stundas. Visbriesmī gā kais robež sargs bija Moldovas robež a.
Visrū pī gā k mē s veicā m sejas kontroli, kas lika visiem smaidī t)))
3. Viesnī cas svaigums.
Kā jau teicu, pirms ceļ ojuma rū pī gi izpē tī ju atsauksmes, fotogrā fijas un izraku visu informā ciju, kas bija iespē jama par š o viesnī cu. Tā pē c nebija nekā du cerī bu, un pē c tam nebija arī vilš anā s.
Viesnī ca ir izpildī jusi visas manas, es jums teikš u, nepretenciozā s prasī bas. Meitenes reģ istratū rā , Dž erija un Gabriela, ir ļ oti pieklā jī gas, uzmanī gas un smaidī gas. Kad vien iespē jams, centā mies atbildē t uz visiem jautā jumiem. No mī nusiem - prasī ja glā zi - nedeva. Nedeva – un nevajag – aizgā ja nopirka. Tagad atmiņ ā ir keramikas krū ze)))
Un tā nu istabiņ a - divvietī ga, vienvietī ga, tī ra. Minimā li funkcionā las mē beles, TV, ledusskapis. Es domā ju, ka gaisa kondicionē tā js septembrī nebū s vajadzī gs - vajadzē ja))) tieš ā m bija ļ oti karstas dienas.
Skapis ar duci pleciem, no vannas istabas deva ziepes un regulā ri papildinā ja tualetes papī ru, kas ir svarī gi. Jo nav duš as kabī nes kā tā das.
Ū dens, lai kā es centos, lidoja uz visā m pusē m, pē c kā , atvainojos par detaļ ā m, tualetes pods bija jā noslauka ar papī ru, lai nesē dē tu uz slapja)))
Istabene katru dienu saklā ja gultu, iznesa atkritumus. Gultu mainī ja 5. dienā , dvieļ us mainī ja ik pē c trim dienā m. Grī da vienreiz izmazgā ta un paldies par to. Es ī paš i netraucē ju un nesanā ca sē dē t istabā . Es katru dienu pateicos kreisajiem par ī paš u uzmanī bu. Es saku ī paš i - jo vecmā miņ as no Krievijas sū dzē jā s, ka viņ iem nav saklā tas gultas, "ne jau padomju laikos". Es nerunā ju par lauvu gultā …
Brokastis, kā daudzkā rt minē ts vietnē , ir vienmuļ as, bet diezgan ē damas. Margarī nu, pienu, kafiju un krā sainu ū deni neņ ē ma. Nav ē dams.
Es neē du arī kartupeļ us un makaronus. Mā jā s ar to pietiek. Paņ ē ma sieru, tomā tus, gurķ us, olī vas.
Uz š ķ ī vja sagriezu un pagarš oju ar vī nogu etiķ i un saulespuķ u eļ ļ u - sanā ca gandrī z Shopska salā ti) Ē du arī vā rī tas desiņ as, ceptas un vā rī tas olas. OBLIGĀ TI - skā bs mī ksts un salds (rū guš piens ar ievā rī jumu). Daž reiz es paņ ē mu sieru, medu. Es dzē ru tē ju katru dienu, jo mana tē jkanna nedarbojā s. Un istabā es nevarē ju palutinā t sevi ar kaiju. Bija arī graudaugi, musli, arbū zi, ā boli un apelsī ni. Man ir aizspriedumaina attieksme pret apelsī niem rudens sā kumā...Varē ja cept grauzdiņ us uz gaisa grila vai pagatavot karstā s sviestmaizes. Tiklī dz kaut kas bija beidzies, viesmī lis Tihomirs to nekavē joties nonesa pie galda.
Trauki bija neskarti un absolū ti tī ri. Viņ am pie rokā m nekas nelipa. Salvetes bija pā rpilnī bā.
Nav interneta. Pieejams tuvē jos restorā nos un pā ri ielai no Freshness lī dz interneta klubam, 3 reizes stundā.
Ja neatceraties kirilicas alfabē ta izkā rtojumu - neejiet. Tastatū ra visur ir latī ņ u valoda. Valoda ir iestatī ta bulgā ru valodā.
Nu ja vien neraksti latī ņ u valodā.
Sveš iniekus iekš ā nelaiž - kas priecē , jo slē dzenes ir parastas. Lifti tī ri, halle plaš a. Baseins ir tī rs, es nepeldē jos. Es uzskatu par zaimoš anu peldē ties baseinā , ja tuvumā ir jū ra.
Skats no istabas - pa kreisi - uz jū ru, taisni uz leju - uz baseinu, pa kreisi - uz kalniem - visi dzī ves prieki)))))))))
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta - viss ir tuvu: pasts, autoosta, kū rorta centrs, lē ti restorā ni, jū ra)
4. Ekskursijas.
Mana ceļ ojuma mē rķ is bija iepirkš anā s un pludmales brī vdienas. Tā pē c arī nav daudz ekskursiju - uz veco Nesebā ru biju divas reizes. Jo man nepietika ar vienu dienu)))
Š ī pilsē ta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, es nevē los to pamest.
Nopirka visaptveroš u biļ eti par 12 levā m, lai apmeklē tu 5 objektus: Arheoloģ ijas muzeju, Svē tā Stefana baznī cu, Glā bē ju, Etnogrā fisko muzeju, Kristus Pantokrā tu baznī cu. Un par š auš anu samaksā ja 6 levas. Etnogrā fijā nav ko darī t, tikai tad, ja interesē.30. gadu mode. Pestī tā ja baznī ca ir brī nums.
Ir jū tama sajū ta, ka Dievs tevi apskauj freskā . Kā arī veco ielu savijums, divstā vu mā jas, visur dakstiņ u jumti, daudzi restorā ni. Un tū kstoš iem ā rzemnieku no Rietumeiropas, kurus septembrī Nesebā rā velk iepirkties)))
5. Iepirkš anā s.
Mladost lielveikalā tieš ā m ir viszemā kā s cenas. Un ne tikai uz produktiem. Arī rozā kosmē tikai tika pā rdota skaista bulgā ru apakš veļ a. Nopirku abus) pa ceļ am uz "Mladostu" atradu veikalu ar bulgā ru drē bē m. Arī neizturē ja. Nopirku daž as izcilas kvalitā tes blū zes un š ortus.
Visa dabī gā kokvilna, ti, kokvilna)) Blū zes 120 UAH, š orti 72. Bū tu vairā k naudas - nopirktu vairā k, Ķ ī nas-Turcijas lupatas jau ir pā ri rī klei (. Tirgū pirktas arī ā das ortopē diskā s sandales Karyoka par 270 UAH.
ar atlaidi varē ja nopirkt arī izcilus ā das apavus tikai par 180 UAH, bet nauda mē dz beigties))).
Ziņ kā rī bas pē c devos uz Lidl lielveikalu. Maz. Jebkurš no mū su "Silpo" ir vairā k. Izvē le arī nav liela, bet visas preces, ko pirku, ir labas kvalitā tes un pat lē tā kas nekā Mladostā . Dodieties no autoostas ar autobusu uz Ravdu. Maksa - 1.8 levas. Nav slikti staigā t no Ravdas, lai gan visi mums teica - nav tā lu)))
Nebija skaidrs, kā atgriezties, bet runa ne tikai vedī s uz Kijevu)))
6. Pludmale.
Pludmale ir gandrī z tī ra. Noteikti tī rā ks nekā Krimā . Es nesauļ ojos uz maksas sauļ oš anā s krē sliem. Sauļ oš anā s krē sls - 8 levas, lietussargs - 8 levas. Summē jiet un reiziniet visu ar 6. Tikai brī vā zona. Nesebā rā der par 5 levā m.
Reiz, meklē jot vē l brī vā ku zonu, aizklī da aiz sarū sē juš a mola (tuvā k Nesebarai) un uzgā ju nū distu pludmali))). Tas ir paredzē ts sauļ oš anā s mī ļ otā jiem.
Regulā ri gā ju sagaidī t saullē ktu - maģ isku skatu, kad saule lec no ū dens...
Neesiet slinki - ja jums jau ir tā da iespē ja, noteikti vismaz vienu reizi dodieties apbrī not saullē ktu)))
Ū dens bija silts visu laiku, jebkuros laikapstā kļ os. Biež i vē trains. Bet jū ra ir ļ oti sekla, tā pē c joprojā m peldē ja.
Pludmales izklaide ir lē tā ka nekā Krimā . Paraselē š ana - 300 UAH, laiku neatceros, bet likā s, ka 15 minū tes, braucot ar skrejriteni 15 minū tes - 15 levas un tad proporcionā li 1 min - 1 leva)
7. Ē diens.
Viņ a biež i devā s uz Farga un Janet restorā niem. Cenas ir zemā kas nekā Nesebā ras bulvā rī.
Nesebā rā pamē ģ inā ju tanti - man nepatika pā rā k sā ļ š . Varbū t es neveiksmī gi izvē lē jos restorā nu (neatceros nosaukumu). Bieš u lietņ i (ar sieru pildī ti pipari - 4).
5 levas), Shopska salā ti (lī dz 3 levā m), bannitsa (1 lev), kavarmas zā ģ is (sliktā kajā gadī jumā sautē ta vista ar dā rzeņ iem - 8 levas) ā rpus konkurences))) Bulgā ru pankū kas (2.5 levas) nepā rsteidza - mana mā te ir garš ī gā ka))) Garš ī ga moussaka (3-5 lauvas), esiet uzmanī gi, ja jums tiek lū gts likt krē jumu vai rū guš pienu))) Aparā tos diezgan ē dama kafija - 0.5 -0.7 stotinki.
Tē ja nav garš ī ga. Kebabs nepatika. , atgā dinā ja vate Tarator neē d - š ī ir zupa slā pju remdē š anai karstā dienā ))) Garda pupiņ u zupa (pupiņ u zupa - apmē ram 2 levas). Ļ oti garš ī gi saldie persiki ar dā rzeņ u kompozī cijā m - no 1.9 lī dz 2.5 levā m. Citā s vietā s tas ir daudz dā rgā ks. Ļ oti garš ī gs Toffee saldē jums, ar daž ā dā m piedevā m, kā arī turku saldumu veikalā Nesebā ras bulvā rī . Es nopirku 5 litrus ū dens Mladostā - 1 leva. Mladostam nepatika gatavot. Pā rā k daudz majonē zes salā tos, kotletē s "kokvilna")). Amatierim.
8. Valū ta.
Mainī ts tikai apmainī tā jos.
Ienesiet eiro Bulgā rijā - visrentablā kais risinā jums. Gandrī z visur 1 leva likme ir 1.91. Nesebā rā.1. 94. Grivna tika apmainī ta pret UAH 1 - BGN 0.175 centrā aiz Kuban Hotel. Izņ ē ma tā dā paš ā veidā no kartes Bulgā rijas Alfa - bankā - izrā dī jā s 1 leva - 6 UAH.
9. Iepazī stieties ar ballī ti.
TEDDY KAM ir vienī gā darvas karote manā medus medū ))). Kad viņ a ieradā s, neviens nevienu nesatika.
Bija ļ oti karsts, un, lai gan man jau bija pie rokas karte, nav skaidrs, cik tā lu lī dz viesnī cai ar kā jā m. Rezultā ts ir divas pieturas no dedzinoš ā s saules. Cik ī paš i, nebija kam jautā t (((
Nu, tas arī viss. Ja vē l ko atcerē š os - pievienoš u)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums leila92
Vai kāds var man pateikt, vai viesnīcā ir Wi-Fi? Ja nē, kur (kur) ir pieejams bezmaksas Wi-Fi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums natasha114
///
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums iren27
SVEIKI. PUIŠI, KAS BIJA VIESNĪCĀ "FRESHNESS" (SAULAINĀ PLUDMA), LŪDZU, PADALIES ATSAUKSMES. NEKO NEVAR ATRAST.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в центральной части курорта Солнечный берег и в 5 минутах ходьбы от моря. Последний ремонт проводился в 2010 году. Прекрасно подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 26 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 бара, магазин. Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Терраса для загара. Общий лаундж/гостиная с телевизором.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 121 стандартный номер и 22 апартамента.

Istabās

В числе удобств номеров кондиционер, телевизор с кабельными каналами, холодильник, телефон и собственная ванная комната с душем. Во всех номерах есть балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach, 8240, Burgas, Nesebar
Tālruņi: +359 554 2 22 61
Tīmekļa vietne: Svezhest
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.