Sunny Planex 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
5.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Mazā, ģimenes pārvaldītā viesnīca Sunny Planex atrodas 2 km attālumā no Saulainā Krasta centra un senās Nesebras pilsētas. Viesi var apmeklēt restorānus, bārus un pludmales klubus netālu no viesnīcas. Viesnīca ir piemērota jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар serega829
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no Bulgā rijas. Kopumā pā rē jais bija lieliski, bet vispirms vispirms: Tū risma operators Join Up principā sū dzī bu nav, tač u es vē los izcelt daž us punktus: 1) vī zas ļ oti kavē jā s (pieprasī jā m divus mē neš us, un atdevā m mums dienu pirms izbraukš anas svē tdienā ); 2) lidojums no Bulgā rijas tika pā rcelts uz 1 dienu (tā dē jā di pagarinot atvaļ inā jumu bez maksas, mums tas bija labi, bet kā dam tas varē ja bū t kritiski); 3) lidojā m uz Burgasas lidostu (30 minū tes lī dz viesnī cai), un lidojums tika mainī ts uz Varnas lidostu (2. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Bulgā rijas. Kopumā pā rē jais bija lieliski, bet vispirms vispirms:
Tū risma operators Join Up principā sū dzī bu nav, tač u es vē los izcelt daž us punktus:
1) vī zas ļ oti kavē jā s (pieprasī jā m divus mē neš us, un atdevā m mums dienu pirms izbraukš anas svē tdienā );
2) lidojums no Bulgā rijas tika pā rcelts uz 1 dienu (tā dē jā di pagarinot atvaļ inā jumu bez maksas, mums tas bija labi, bet kā dam tas varē ja bū t kritiski);
3) lidojā m uz Burgasas lidostu (30 minū tes lī dz viesnī cai), un lidojums tika mainī ts uz Varnas lidostu (2.5 stundu transfē rs).
Ieraš anā s - lidosta Burgasā ir maza, bet tā kā ieradā mies no rī ta, 6.00 (izlidoš ana no Kijevas-Ž uļ ani 4.40), tad rindu nebija. Solvex saimnieks, ā tri iesē dinā ja mū s autobusos, 30 min. un esam Saulainajā krastā .
Hotel Sunny Planex 3* ir neliela ģ imenes viesnī ca ar 11 standarta numuriem un diviem divistabu apartamentiem. Mē s saņ ē mā m parasto numuru. Istabā : gulta, skapis, minibā rs (tukš s, izmantojā m ledusskapja vietā ), TV (4 krievu kanā li, pā rē jie bulgā ru un Eiropas), balkons, galds, krē sls, vannas istaba. mezgls (tualete, izlietne, duš a). Sā kumā kondicionieris nestrā dā ja (uzreiz salaboja), no zem izlietnes nedaudz pilē ja ū dens (nav kritisks). Seifa nav, naudu un pases slē dzā m koferī , un reizē m aizmirsā m telefonus, portatī vo datoru, nekas netika pazaudē ts. Uzkopš ana katru dienu, dvieļ u un veļ as maiņ a ik pē c 3 dienā m. Brokastis - zviedru galds, bet vienmuļ as (olu kultenis, grauzdiņ i, pankū kas, desiņ as, sagriezti dā rzeņ i, desiņ as, siers, tē ja, kafija). Citā laikā par papildus samaksu Par maksu var pasū tī t alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus. Teritorija neliela, bet sakopta, baseins (var izmantot jebkurā diennakts laikā ). Wi-Fi - reģ istratū rā un zonā pie baseina ir bezmaksas, par istabu neuzzinā ju. Personā ls ir draudzī gs, vadī tā ja un viņ as palī gs runā krieviski, pā rē jais personā ls ir nedaudz saspringts. Mums paveicā s, ka mums iedeva istabiņ u uzreiz pē c ieraš anā s. Daudzā s viesnī cā s cilvē ki gaidī ja noteiktos 14.00
Man patika vieta. Lī dz pludmalei 7 min. nesteidzī gs solis (apzī mē ts ar hronometru). Pludmalē.60% teritorijas ir maksas zona, atlikuš ajā brī vajā zonā ir daudz cilvē ku. Laiks bija karsts un jū ra silta. Uzmanī bu! ! ! Pludmalē , ja paņ emat lī dzi vē rtī gas lietas, neatstā jiet tā s bez uzraudzī bas (mū s aizveda, un kaimiņ us aplaupī ja).
Blakus ē kā (ja stā vat ar muguru pret viesnī cas izeju - pa labi, Elite-tour zī me), otrajā stā vā atrodas Alliance Bank filiā le, ar ļ oti labiem valū tas kursiem. Ja ej uz galveno ielu, tad pa labi (50 metri) bū s lielveikals "Zora", pa kreisi (150 metri) ģ imenes restorā ns "Memory" (tur mums patika visvairā k, lielas porcijas, ā tra apkalpoš ana, labas cenas). Viesnī ca atrodas gandrī z Saulainā Krasta nomalē , pastaigas attā lumā (30 min) no jaunā s Nesebras, kur uz galvenā s ielas Tē vs Paisiy, daudz kafejnī cu (iesaku aizbraukt uz Mehana Jumbo un nogarš ot mī dijas krē mī gā ķ iplokā mē rce), punkti ar suvenī riem un lielveikals "Mladost" (tur ir lē tā kā s cenas, bet sī kā k par cenā m zemā k). Jū s varat arī doties uz Veco Nesebru ar autobusu vai vilcienu (uz riteņ iem). Pā ri ceļ am no viesnī cas, pa ceļ am uz pludmali, var iznomā t velosipē dus un Segway (skrejritenis ar elektromotoru, forš a lieta).
Ekskursijas: Mē s paš i braucā m ar autobusu uz Veco Nesebru (pē c kartes ar apskates objektiem izdrukā š anas no interneta), mums ļ oti patika. Pavadī jā m arī ekskursiju uz 1 dienu pa marš rutu: Driven Stones - Balchik - Cape Kaliakra, man arī ļ oti patika.
Valū tas maiņ a: Internetā jau ir daudz rakstī ts, ka nauda jā maina tikai bankā s, kronu maiņ as punktos, ā rkā rtē jos gadī jumos, maiņ as punktos viesnī cā s, iesaku paklausī ties (redzē jā m pā ris cilvē kus, kuri bija saš utuš i, ka izkrā pts maiņ as punktos, bet viņ iem š ī š ķ irš anā s ir likumī ga, nav kur sū dzē ties). Mē s, kā jau rakstī ju iepriekš , mainī jā mies Alliance Bank filiā lē , kurss 1.95 levas par 1 eiro. Salī dzinā jumam Crown valū tas maiņ as punktos - 1.91, lidostā.1, 59.
Cenas: visu doš u Bulgā rijas levā s, lai iegū tu cenu eiro - dala ar 1.95.
Transports: autobuss uz Veco Nesebru - 1, ar vilcienu uz to paš u vietu 3. Segway noma - 20/st. , velosipē ds 20/dienā . No Old Nessebar jū s varat doties ar laivu (hidrofoil tipa Comet) uz Sozopol 25 lev. Auto noma no 60. Benzī ns 95. - 2.61, dī zeļ degviela - tikpat daudz.
Restorā ni: vakariņ as diviem maksā no 25-40 lev. Piemē rs restorā nā Memory ir steiki no Melnā s jū ras haizivs katran (400 gr. ) + cepts Sargan (nez kā pē c to sauca par zuti) uz grila (400 gr. ) + Shopska salā ti (300 gr. ) + glā ze svaigas sulas + 0.5 alus " Kamenitsa", mums izmaksā ja 36 lev. Mī dijas Mehana Jumbo maksā.8 levas (milzī gs ē diens).
Ekskursijas: Nesebā rā , kā viņ š rakstī ja, brauca paš i, ekskursija no tū roperatora uz visu dienu katram maksā ja 99 levas.
Veikali: kā jau rakstī ju lē tā kais lielveikals "Mladost" Jaunajā Nesebā rā (ir arī Saulainajā krastā , bet tā lā k aiziet un atrast). Cenu piemē ri: Sujuk 200 gr. -4.04, Lukanka 200 gr. -4.66, maize-1.12, Kamenica alus-1.17, ū dens 1.5 l. -0.72, Rakia "Pomorie Muscat" - 11.48. Cenas Zorā , kas atrodas netā lu no viesnī cas, ir par 10-25% augstā kas, galvenā s ielas veikalos cenas par 40-50% augstā kas. Cenas beznodokļ u valodā : skaitļ u secī ba, piemē ram, Mladostā , tikai nevis levā s, bet eiro, t. i. divreiz dā rgā ks.
Izbraukš ana: transfē rs uz Varnas lidostu 2.5 stundas. Bagā ž as iepakoš ana - rinda (cena vidē jam koferim 10 levas, lielajam 15 levas). Liela – vidē ja noteikš anas kritē riji ir skaidri tikai fasē tā jiem. Lidojums aizkavē jā s par 1 stundu. Ceļ ā.1 stunda 15 minū tes. un mē s esam Zhuliany. Tieš i tur viņ i saprata, ka ir atgriezuš ies Ukrainā , jo. pasu kontrolē bija rindas min. 30-40.
Patiesī bā viss. Novē lu jums visiem jaukus svē tkus! Gatavs atbildē t uz jautā jumiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Небольшой семейный отель Sunny Planex расположен в 2 км от центра курорта Солнечный Берег и древнего города Несебр. Гости могут посетить рестораны, бары и пляжные клубы рядом с гостиницей. Отель подойдет для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургаса составляет 24 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. К услугам гостей открытая терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Отель состоит из 13 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach – west, 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359 554 42 33 25
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.