Sirena Delfin 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.710
№74 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.2 Numurs
6.0 apkalpošana
6.6 Tīrība
5.0 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca piedāvā lieliskas iespējas un apstākļus ģimenes brīvdienām. Atrodas 1. līnijā.Vairāk →
аватар Zhanna1503
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ovasar atpū tā mies viesnī cā , gribu uzsvē rt, ka viesnī cā ir uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls No plusiem viesnī ca atrodas 1. lī nijā un ļ oti ē rti No mī nusiem ē diens ir ļ oti lī dzī gs un reizē m ar garš vielu pā rbagā tī bu Internets maksā ja 5levs dienā Viesnī cu iesaku jaunieš iem un jauniem pā riem. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tā mies viesnī cā , gribu uzsvē rt, ka viesnī cā ir uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls
No plusiem viesnī ca atrodas 1. lī nijā un ļ oti ē rti
No mī nusiem ē diens ir ļ oti lī dzī gs un reizē m ar garš vielu pā rbagā tī bu
Internets maksā ja 5levs dienā
Viesnī cu iesaku jaunieš iem un jauniem pā riem. Viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar maziem bē rniem
Gribu atzī mē t, ka istaba ir tī ra un izremontē ta, uzkopjot istabu katru otro dienu
Lai visiem laba atpū ta
аватар miolars
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vidē ja viesnī ca. Istabas ir pelē cī gi zaļ os toņ os, kā slimnī cā , uz logiem ir zaļ i aizkari bez tills un ž alū zijā m, principā tā pē c istabā vienmē r ir tumš s, arī gultas veļ a ir pelē kzaļ a, kā ķ irurģ ijas nodaļ ā . … Tomēr ▾ Vidē ja viesnī ca. Istabas ir pelē cī gi zaļ os toņ os, kā slimnī cā , uz logiem ir zaļ i aizkari bez tills un ž alū zijā m, principā tā pē c istabā vienmē r ir tumš s, arī gultas veļ a ir pelē kzaļ a, kā ķ irurģ ijas nodaļ ā . Veļ u maina reizi nedē ļ ā . Bet sliktā kā daļ a ir slikta skaņ as izolā cija. No gaiteņ a puses dzirdamas visas skaņ as (durvis ir no kartona), no otras puses ir lieliska akustika, no pulksten 4 putni skaļ i kliedz. Ļ oti daudz ukraiņ u. Pludmalē pie viesnī cas - sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Ap baseinu - bez maksas, bet baseins vienmē r ir netī rs.
аватар krusialia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca mazliet nelī dz savā m 3 zvaigznē m, bet tā , kā mē s gā jā m lī dz jū rai, un ne jau lai apskatī tu viesnī cas sienas, bet principā diezgan normā ls nakš ņ oš anas variants. … Tomēr ▾ Viesnī ca mazliet nelī dz savā m 3 zvaigznē m, bet tā , kā mē s gā jā m lī dz jū rai, un ne jau lai apskatī tu viesnī cas sienas, bet principā diezgan normā ls nakš ņ oš anas variants.
аватар Gerinovich
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man tas patī k! Neskatoties uz vidē jiem numuriņ iem (duš a ar tualeti bez starpsienā m, lai vienlaicī gi varē tu nomazgā ties un atslogot : ) ļ oti ē rta atraš anā s vieta (visur gā jā m lī dz centram 15min, lielveikals 5, Nesebā ra 20 min un lī dz jū rai 5 min. … Tomēr ▾ Man tas patī k! Neskatoties uz vidē jiem numuriņ iem (duš a ar tualeti bez starpsienā m, lai vienlaicī gi varē tu nomazgā ties un atslogot : ) ļ oti ē rta atraš anā s vieta (visur gā jā m lī dz centram 15min, lielveikals 5, Nesebā ra 20 min un lī dz jū rai 5 min. !!!!! ! ! ! ) + garš ī gs ē diens brokastī s, un galvenais, cik augļ u maizī tes un viss pā rē jais! Ja nā ks pretī otrajam stā vam bū s liela veranda, bet kam augstā ks skats uz jū ru! ! ! Baseins labs. Istabas tika tī rī tas katru dienu!
аватар nata-ha1976
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
laba viesnī ca. un ja biļ ete arī nav dā rga (kā man bija) 8 dienas-14000 brokastu vakariņ as, tad domā ju, ka patiks. … Tomēr ▾ laba viesnī ca. un ja biļ ete arī nav dā rga (kā man bija) 8 dienas-14000 brokastu vakariņ as, tad domā ju, ka patiks.
аватар inwer
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
… Tomēr ▾
bar pered oknami-muzika s utra do utra,kriki. do morja ne 100, a 300 mertow, da i tam o4en okna ne otkiwalis, a pered dwer sidenie unitaza men postel


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель предлагает идеальные возможности и условия для семейного отдыха. Расположен на 1 линии.

Atrašanās vieta Отель Sirena Delfin расположен на первой линии, в южной части курорта, в 150 метрах от пляжа, в непосредственной близости от старинного города Несебр.
Pludmales apraksts Зонты и шезлонги у бассейна бесплатно, на пляже - платно.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

128 номеров: стандартные, стандартные трехместные, Maisonette.

Adrese Sunny Bech 8240 Bulgaria
Tālruņi: 8-10-359-55-42-32-80
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.