Sirena Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.510
6.5 Numurs
9.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta dienvidu daļā, 100 metru attālumā no pludmales. Sastāv no 7 stāvu ēkas un veido kopīgu kompleksu ar Dolphin Hotel. Viesnīca uzcelta 1973. gadā, pēdējā renovācija veikta 2020. gadā. Veikali, restorāni un bāri atrodas tiešā Sirena viesnīcas tuvumā. Piemērots ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар kovalenko123
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kad ieradā mies un tikko iegā jā m viesnī cā , noskaņ ojums uzreiz pacē lā s. Diezgan patī kama atmosfē ra un nekaitinoš s interjers. Personā ls ir ļ oti laipns un gā dī gs. Draugam bija dzimš anas diena, viesnī cai uzdā vinā ja saldē juma kū ku, bija ļ oti jauki un garš ī gi. … Tomēr ▾ Kad ieradā mies un tikko iegā jā m viesnī cā , noskaņ ojums uzreiz pacē lā s. Diezgan patī kama atmosfē ra un nekaitinoš s interjers. Personā ls ir ļ oti laipns un gā dī gs. Draugam bija dzimš anas diena, viesnī cai uzdā vinā ja saldē juma kū ku, bija ļ oti jauki un garš ī gi. Ē diens reizē m patika, bet visvairā k man nepatika “zupa” vermicelli veidā , pildī ta ar tomā tu mē rci. Ē dienu izvē le nepavisam nav liela. Es to pat nevarē tu nosaukt par bufeti, jo atpū tos Turcijā un ir ar ko salī dzinā t, bet kā.3 zvaigzne, tas droš i vien ir normā li. Pusdienas nav bufete. Vienī gais, kas man š ausmī gi nepatika, ka gultas veļ u nemainī jā m pat reizi 12 dienā s, kaut gan vajadzē tu mainī t reizi nedē ļ ā . Mē s dzī vojā m 2 stā vā , tur bija milzī ga terase, kur varē ja sauļ oties un atpū sties. Nav diskotē ku vai izklaides. Tas bija ļ oti satraucoš i. Man bija jā gū st laiks pē c iespē jas labā k. Protams, kaut kur centrā varē tu atrast kaut kā du klubiņ u, bet es gribē tu, lai animatori bū tu klā t paš ā viesnī cā . Vē l viens mī nuss bija tas, ka telpas nebija labi iztī rī tas, reizi pa visu laiku izsū ca putekļ usū cē ju un tad kad bija nereā la cū kkū ts. Kopumā , ja jū s saņ emat punktus par visā m š ī m mazajā m neē rtī bā m, š is atvaļ inā jums bija veiksmī gs. Paldies cilvē kiem, kas tur bija. Ģ imenes svē tkiem tas bū s ļ oti, ļ oti veselī gi : ) Iesaku *
аватар Anwar
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sirē na (Sirē na-Delfin) 3* Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas Saulainā Krasta kū rorta dienvidu daļ ā . Nesebras pilsē ta atrodas aptuveni 2 km attā lumā . Tikpat daudz lī dz Saulainā Krasta kū rorta centrā lajai daļ ai. Lī dz pludmalei - 200 metri. … Tomēr ▾ Sirē na (Sirē na-Delfin) 3*

Atraš anā s vieta.
Viesnī ca atrodas Saulainā Krasta kū rorta dienvidu daļ ā . Nesebras pilsē ta atrodas aptuveni 2 km attā lumā . Tikpat daudz lī dz Saulainā Krasta kū rorta centrā lajai daļ ai. Lī dz pludmalei - 200 metri. Taka uz pludmali ved cauri smilš u kā pā m pa koka ietvi, vietā m nolauzta un ar smiltī m klā ta (eksotiska un traumatiska).

Teritorija.
Viesnī cā ir peldbaseins ar bē rnu peldbaseinu. Baseins ir jauks, veidots delfī na formā . Bē rniem teritorijā ir arī vienas š ū poles un viens neliels plastmasas slidkalniņ š.
Pie baseina - bā rs.

Numurs.
Visi (vai gandrī z visi) viesnī cas numuriņ i ir ar skatu uz jū ru, bet jū ra ir redzama sā kot no 4. stā va. Numuros ir balkons, gaisa kondicionē tā js, neliels televizors un mini bā rs ledusskapī . Istabu stā voklis ir "apmierinoš s" un sliktā ks. Mū su istabā otrajā uzturē š anā s dienā vannas istabā tecē ja griesti (pareizā k sakot, duš as telpa, vannu istabā s nav) - bija jā pā rvietojas.
Problē mas bija arī citā telpā - uz sienas istabā bija sē nī š u bojā jumu pē das, duš ā pie griestiem bija ū dens noplū des un drū poš a apmetuma pē das, slikti aizveramas durvis uz duš u (tualete), saplaisā jusi flī ze plkst. durvis, slikti strā dā još a ā rdurvju slē dzene, kura pā ris dienu laikā ir saplī susi. Jaucē jkrā na maisī tā js duš ā ir "dzī vs" - nav piestiprinā ts pie sienas. Pē c pā ris dienā m duš as galvas sadalī tā js nokrita. Numuros nav matu ž ā vē tā ja.

Apkalpoš ana.
Par personā lu reģ istratū rā sū dzī bu nav, viņ i ir draudzī gi un gatavi palī dzē t. Telpas uzkopš ana ir regulā ra, bet virspusē ja (paklā js uz grī das nav sū kts 2 nedē ļ as). Ziepes tika ievietotas istabā tikai reģ istrē joties. Š ampū nu (ž eleju) principā neliek - tas ir tik ierasts š ajā viesnī cā , ka mums tas likā s ļ oti dī vaini.

Uzturs.
Mums bija tikai brokastis. Pā ris reizes ē dā m savā restorā nā . Brokastis vienmē r ir vienā das. Š eit ir ē dienu saraksts:
karstas un siltas - ceptas desiņ as un desa (cieta soja un ciete), olu kultenis (garš a - varbū t no pulvera), vā rī tas olas un bannica (ļ oti garš ī ga kā rtainā mī kla ar sieru);
aukstā s uzkodas - siers un siers, kū pinā ta desa un š ķ iņ ķ is;
no dā rzeņ iem - tikai sasmalcinā ti tomā ti un gurķ i;
augļ i - tikai arbū zs;
muslis, pā rslas, kakao bumbiņ as + piens;
daž ā das kū kas, cepumi, kruasā ni ar š okolā des pildī jumu, medus, ievā rī jums;
kafija un tē ja no automā ta, š ķ ī stoš ais kakao no skā rdenes, auksti dzē rieni divā s garš ā s;
visi.

Pludmale un jū ra.
Jū ra tī ra, ieeja maiga, viļ ņ u maz, smilš u daudz, cilvē ki arī . Ne pā rā k sā ļ o Melno jū ru papildus atš ķ aida te (Saulainā Krasta dienvidu daļ ā ) plū stoš a neliela, bet auksta upī te.
Ē rta peldē š anā s bē rniem un slikti peldē tā jiem.
Sauļ oš anā s krē sls - 7 levas, lietussargs - 7 levas (140 Krievijas rubļ i). Salī dzinā jumam: Pomorijā sauļ oš anā s krē sls vai lietussargs ir 5 levas, Burgasā pilsē tas pludmalē - 3 levas.

Izklaide.
Nav animā cijas.
Ir trenaž ieru zā le.

Bē rni.
Par iepriekš minē tajā baseinā esoš o "brokbaseinu". Nav bē rnu kluba.

Atzinumi.
Es neiesaku. Knapi velk trī s zvaigznes. Plusi - atraš anā s vieta prom no trokš ņ ainā centra un diskotē kā m. Tač u krastā , 300 metrus no viesnī cas, atrodas disko bā ri, kas strā dā pat naktī , bet tos gandrī z nedzird. Mī nusi ir aprakstī ti iepriekš . Bet, ja par naudu neatradā t neko labā ku, tad tas ir atkarī gs no jums - varat izmantot Sirena-Delfin *** viesnī cas pakalpojumus. Par nakš ņ oš anu bez sū dzī bā m.


iemiesojums inwer
kto tam jil, napi6ite pliz, kakoj tam 6um, serwis, gadkie komnati,
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в южной части Солнечного берега, в 100 метрах от пляжа. Состоит из 7-этажного здания и образует общий комплекс с отелем «Дельфин». Отель построен в 1973 году, последняя реновация проведена в 2020 году. В непосредственной близости от отеля Sirena находятся магазины, рестораны и бары. Подойдёт для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 3 км от центра Солнечного берега. 25 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан с террасой, вместимость 150 человек. Лобби-бар, бар у бассейна. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер. Принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ночной клуб.
Telpu apraksts

Номера расположены в 7-этажном здании отеля.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi, душ, туалет, полотенца, телефон, холодильник, TV: спутниковое.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359554/22816 ; +359887235183; +359887991736
Tīmekļa vietne: Sirena Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.