Kūzi dziesma: "... shnyaga-shnyaga kopējā dzīve ..."

Rakstīts: 2 septembris 2014
Ceļošanas laiks: 21 augusts — 1 septembris 2014
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Ģ imenes atpū tai izvē lē jos apart-viesnī cu 4 pieauguš ajiem (bē rniem 18 un 19 gadi), izvē le bija steidzama un pā rsteidzī ga, 4 dienas pirms izlidoš anas piekritā m piedā vā jumam no kategorijas "vairā k vai mazā k". Jā , es lasī ju negatī vā s atsauksmes par viesnī cu - un es biju garī gi sagatavojies trokš ņ aino holandieš u studentu apkā rtnei, vecā m mē belē m un sliktai santehnikai, un jau labi zinā majam "netī rajam un smirdī gajam" aizkaram. vannasistaba. . . Un š ie "š armi "Saņ ē mā m pilnu programmu. . (Bet gumijas cimdi, dezinfekcijas lī dzekļ i, grī das lupata, virve un drē bju š ķ ipsnas - tas bija mans "dž entlmeņ u" komplekts). Bet tas, kas mū s gaidī ja, nav saprā tī gs. Pirmais zvans bija brī dinā jums, reģ istrē joties no vadī tā jas kundzes "pā rbaudiet, vai viss ir kā rtī bā ". Izrā dī jā s, ka istabā karā jas saraksti ar pieejamajiem piederumiem, tehniku, segu skaitu, spilveniem, dvieļ iem utt.
Labi, bē rnī ba pagā ja pionieru nometnē s, "mē s zinā m, mē s peldē jā m". Ā tri saskaitī ja karotes un glā zes, apskatī ja netī rā s, nobruž ā tā s sienas un mē beles, grimasē pie nokarenā matrač a un nobruž ā tiem dvieļ iem. . Bija arī tē jkanna, kas pilē ja no caurulē m tualetē uz katla. . .
Sapratā m, ka Eiropas jaunatne š ajos dzī vokļ os "zumdo" regulā ri un vē rienī gi, un no renovā cijas te nav ne smakas jau kopš dibinā š anas dienas 2006. gadā . Bet tas mums netraucē ja baudī t jū ru un sauli. Un 3 dienas pirms izbraukš anas apkopē ja atlocī ja nož ē lojamo, nolietoto aizkaru - dienvidu saulē novecojuš ā tilla - stū ra krokas un parā dī ja mums caurumu. Acī mredzot pienā cis laiks to atrast.

Vispirms atskrē ja administratora puisis, pē c tam pā rvaldnieks - nu, protams, apgalvoja, ka mē s esam vainī gi pie ī paš uma "bojā jumiem". Un š ī nolietotā "fartiņ a" reģ istratū rā tika novē rtē ta uz 260 ASV dolā riem.
Sā kumā smaidī jā mies un pretenzijas neuztvē rā m nopietni, bet, kad sarunā s iesaistī jā s tū risma aģ entū ras pā rstā vis, viņ i kopā ar menedž eri sā ka mani aktī vi spiest, es sapratu, ka esmu figū ra garā . - izveidots scenā rijs. Viņ i piedā vā ja "kompromisu" - nepeldē ties un sauļ oties atlikuš ā s 3 atpū tas dienas, bet gan veikt gā jienu pa veikaliem un ateljē un, asiņ ainiem no deguna, iegā dā ties lī dzī gu, bet VIENMĒ R JAUNU fart-aizkaru.
Vai es izskatos pē c akmeņ iem nomē tā ta holandieš u studenta?
Varbū t viņ i maksā reģ istratū rā par visu, ko viņ i saka, jo pē c ballī tē m nav atmiņ as...
Pā rē jais ī si - pē c draudiem izsaukt policiju (var iedomā ties ž andarmu ar š o noplī suš o aizkaru rokā s nobruž ā tā istabā ? ) Un pat (PILNA MISKASTE) zvans uz Baltkrievijas konsulā tu (iedomā jieties, tautai nav bremzes vispā r !! ! ) laicī gi apsē dā mies uz pā rsē š anos un aizgā jā m.
Pat ja kā rš u atklā š anas sā kumā man bija kā ds impulss atstā t naudu "par atlikuš o vē rtī bu pē c daudzu gadu nolietoš anā s" (lai to tā sauc), tad pē c draudiem tā pazuda. Sabojā ts garastā voklis. . . Un runa nav par manu cilvē cisko alkatī bu (š ī ekskursija nemaz nebija lē ta) - bet kā var necienī t klientu, ciemiņ u, "padodot roku". . . galu galā mē s, tū risti, barojam viņ i. . .

Un visbeidzot par labo - "gaismas staru" - restorā nu viesnī cā . Iegā dā jā mies puspansiju: ​ ​ brokastis pieticī gas, bet vakariņ as diezgan pieklā jī gas, ī paš i garš ī gi ir grilē ti ē dieni. Paldies š efpavā ram un viesmī ļ iem. Man patika, ka tā nebija bufete, bet gan pē c pasū tī juma. Ļ oti daudz apmeklē tā ju restorā nā ierodas no ā rpuses. . .
Kungi, tū risti, ja jū s dodaties uz Saulaino Krastu - atrodiet citu viesnī cu, kur reģ istrē ties, un dodieties uz Severī nu pusdienā s vai vakariņ ā s...
P. S. un vē l viena lieta par automaš ī nu nomu. Scenā rijs ir lī dzī gs. Satikā m pā rī ti no Maskavas un sarunas laikā atklā jā s, ka viņ i ī rē ja auto uz 2 dienā m, atstā ja depozī tu 500 eiro un aizbrauca. . (lī dzī gi - nu lietots auto, apkalpojams, ko vē l vajag? ) pē kš ņ i sā ka skaitī t visus daudzgadī gos skrā pē jumus, insultus un skrā pē jumus uz kapuces. Kā pē c atdot depozī tu - lai maksā š ie bagā tie saldie krievi.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар