Pomorie Sun Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.610
№64 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.4 Numurs
7.0 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.4 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas lieliskā vietā, smilšu kāpu malā, kas ved uz lielisku pludmali. Pa pludmales promenādi no viesnīcas Pomorie varat sasniegt rosīgo Saulainā Krasta centru tikai dažu minūšu laikā. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар jan.ukr_ivan
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Biju 2014. gada vasaras beigā s. Izvē lē jos Pomorie Hotel kū rortā Saulainais krasts. Mani lū gumi nav lieli, tā pē c viss patika. Kam patī k š iks, lai tevis te nav. PS. Mē nesi pē c pā rē jā s saņ ē mu lielu un treknu sveicienu no Bulgā rijas, no kartes konta tika izņ emta pieklā jī ga naudas summa, kas nopelnī ta. … Tomēr ▾ Biju 2014. gada vasaras beigā s. Izvē lē jos Pomorie Hotel kū rortā Saulainais krasts. Mani lū gumi nav lieli, tā pē c viss patika. Kam patī k š iks, lai tevis te nav.
PS. Mē nesi pē c pā rē jā s saņ ē mu lielu un treknu sveicienu no Bulgā rijas, no kartes konta tika izņ emta pieklā jī ga naudas summa, kas nopelnī ta. . Naudu izņ emu tikai no viesnī cas bankomā ta. Tā tad secinā jumus izdariet paš i. Un jauku atpū tu. . .
аватар reufqrf
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi uzdroš inā jā s tikt uz labā ko trijnieku un nož ē loja! Ī paš i, ja ir ar ko salī dzinā t. Vienī gais lielais viesnī cas pluss ir pludmales tuvums (50 m). 13.30 ieradā mies ar rokassprā dzē m 14.00 pusdienas nedevā m. … Tomēr ▾ Pirmo reizi uzdroš inā jā s tikt uz labā ko trijnieku un nož ē loja! Ī paš i, ja ir ar ko salī dzinā t. Vienī gais lielais viesnī cas pluss ir pludmales tuvums (50 m). 13.30 ieradā mies ar rokassprā dzē m 14.00 pusdienas nedevā m. Standarta viesnī cas numuri atš ķ iras (ir vecā un jaunā ē ka). Mē beles gan istabā s, gan vestibilā ir nobruž ā tas. Karstums istabā ir necieš ams, nekur nav gaisa kondicionē tā ju un fē nu. Skaņ as izolā cijas NAV (VISPĀ R NAV!! ! ), esiet gatavi klausī ties mū ziku no diskotē kas "Lazur" un piedzē ruš os vā cieš u kliedzieni lī dz 5-6 no rī ta. Viesnī ca tī ra, bet neviens neapgrū tina uzkopš anas kvalitā ti. Ē diens ir normā ls, tā dā ziņ ā izsalcis nepaliksi, tač u arī lielu izvē li neceri. ī paš i brokastis (olas un desa cepta tvaicē ti un neapstrā dā ti). Nezinā mas izcelsmes tē ja un kafija mucā s. Ir arī viens kafijas automā ts, bet pie tā ir gara rinda un tikai uz brokastī m. Dzē rieni kā visur alus, degvī ns, dž ins, tekila, viskijs. Bā rā nav ne vī na, ne kafijas. Vienā zā lē ir divi bā ri, treš ais bā rs pie baseina ir maksas. Otrajā m brokastī m un pē cpusdienas uzkodā m viņ i paņ ē ma tikai saldē jumu. Pie baseina ir netī rs, jo cilvē ki nesteidzas to nest miskastē , bet mē s tur bijā m trī s reizes uz pusstundu. Ir kaut kā da animā cija, bet ir. Ir bē rnu klubs. Kopumā , lai kā mē s censtos pievē rt acis uz viesnī cas trū kumiem, iespaids par Pomoriju nav ī paš i labs. Trī skā rš s ir trī skā rš s (lai gan mums teica, ka tas vē l nav tas sliktā kais). Neskatoties uz visu, mē s labi atpū tā mies, bet es vairs nevē los braukt uz Pomoriju! Iesaku apmeklē t akvaparku Neseborā .
аватар vovancik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Fotogrā fijas pā rskatī š anai "Decent 3" … Tomēr ▾ Fotogrā fijas pā rskatī š anai "Decent 3"
Басейн Тагил рулит
аватар vovancik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
Вид с номера Уборка номера Зумба
аватар vovancik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tinā jā m 3 pieauguš os un divus bē rnus (6 un 5 gadus vecus) "viss iekļ auts". Istaba 6. stā vā galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru (Dzī vokļ i - 2 istabas). Ē diens normā ls (pat garš ī gs), batoniņ š normā li uzliets (ja draudzē jas ar bā rmeņ iem). … Tomēr ▾ Mē s atpū tinā jā m 3 pieauguš os un divus bē rnus (6 un 5 gadus vecus) "viss iekļ auts". Istaba 6. stā vā galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru (Dzī vokļ i - 2 istabas). Ē diens normā ls (pat garš ī gs), batoniņ š normā li uzliets (ja draudzē jas ar bā rmeņ iem). Pludmale 30 sek. aiziet. Animā cija ir klā t, vienmē r visur pilna ar tā m. (jaunieš i). Lifti ir veikli un ā tri. Personā ls nekad nav rupjš . (Jā , un es vienkā rš i mē ģ inā tu...).
Vā rdu sakot, man patika viss, un galvenais ir saprast, ka ej uz 3*, nevis uz 5 ultra. (un nevelciet vergu smadzenes ar faniem, lai gan ir ar ko salī dzinā t Turciju 5 ultra un 4 *). Mē s braucā m ar savu spē ku ar automaš ī nu no Ivanofrankivskas. Viss brauciens uz grupu maksā ja vī zas, ceļ š un viesnī ca - "pasmejas" 1100 Eiropas rubļ u (eiro), Krimā par tā du naudu sanā ktu tikai nejauki. . . Tiesa, rezervē ju caur Bukinu.
Jū ra super, 40 metrus lī dz ceļ iem sekla, bē rnu paradī ze.
Un pats galvenais, garastā voklis, jums jā iet atpū sties, nevis meklē t mī nusus.
Bet ir nelieli mī nusi, kurus viesnī ca nekā di nevar ietekmē t: 1) liela ķ ekars krā sotu uzvalku no maziem lī dz lieliem - Anglijas karalienes pavalstnieki. š ņ abis ar spritu un daž reiz izmet "apaļ us dzelzs gabalus" (nacionā lā spē le) ) Uz jū ru neviens neiet, kā pē c tad braukt uz jū ru?
2). Viesnī cas priekš ā ir diskotē ka "azure" - naktī trokš ņ o, bet bē rni un mē s nekā dā veidā - tas neietekmē ja. Visi labi gulē ja - jū ra paņ ē ma spē ku...
Ī sā k sakot, viņ i negribē ja doties prom.
аватар mari444ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viņ a ieradā s atpū sties viena. Ar tū roperatoru tika panā kta vienoš anā s, ka viņ i tiks izmitinā ti divvietī gā numurā ar kondicionē tā ju. Pē c ieraš anā s mums tika pieš ķ irta istaba bez gaisa kondicionē š anas. … Tomēr ▾ Viņ a ieradā s atpū sties viena. Ar tū roperatoru tika panā kta vienoš anā s, ka viņ i tiks izmitinā ti divvietī gā numurā ar kondicionē tā ju. Pē c ieraš anā s mums tika pieš ķ irta istaba bez gaisa kondicionē š anas. Reģ istratū rā teica, ka brī vu istabu ar kondicionē tā ju nav un š is jautā jums jā precizē ar manu tū risma operatoru. Laiks nebija karsts, es nedevos trakot un iekā rtojos istabā , kas tika piedā vā ta. Ja jū s nemeklē jat trū kumus, tad skaitlis ir parasts. Divas vienvietī gas gultas, divi spoguļ i, skapis, naktsgaldiņ i, TV. Duš as kabī ne nav pirmo gadu, bet funkcionē normā li. Vispā r ja nu vienī gi nakš ņ ot, tad pacieš ami. Ē diens bija viss iekļ auts. Brokastis visu nedē ļ u bija vienā das. Č etru veidu olas, graudaugi, 3-4 veidu kū pinā jumi, siers, pā ris veidu desiņ as, bulciņ as. Pusdienā s deva divu veidu zupas (izmē ģ inā ju tikai vienu reizi, vairā k neņ ē mu), 3-4 veidu piedevas, 3-4 veidu pamatē dienu, pā ris veidu ceptus dā rzeņ us. Svaigi dā rzeņ i - gurķ i, tomā ti, kā posti, burkā ni, sī poli - bet, kas attiecas uz mani, tur no svaiguma nebija ne smakas. Desertā - "cepumu kū ka", ķ irš i, plū mes, arbū zs. Vakariņ as bija tā das paš as kā pusdienas. Principā pieļ aujams. . Viesnī cas animatori centā s viesus izklaidē t katru dienu. Bē rniem programma bija tā da pati, cik ievē roju. Pieauguš ajiem vienreiz bija karaoke, reiz mini priekš nesums, pā rē jais bija dejas. Ko dara dejoš ana, viss pie vienas un tā s paš as mū zikas, atkā rtojot animatoru kustī bas. Var tikai vē rot, kā viesi, kuri visu dienu ir krietni iedzē ruš i, cenš as adekvā ti kustē ties. Vē l viens viesnī cas trū kums – dzirdamī ba. Bet es domā ju, ka š ī problē ma ir visur. Viesnī cas atraš anā s vieta ir noteikts plus, 10 minū tes un jū s esat pludmalē . Gandrī z visi darbinieki runā krieviski, smaidī gi un draudzī gi. Istabu tī rī ja katru dienu, tas ir, izmeta atkritumus un mainī ja dvieļ us pē c vajadzī bas. Kopumā , ja jū s ē dat pie jū ras, nevis sē dē jat hlorē tā baseinā - š ī viesnī ca jums bū s piemē rota
аватар Nika234
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
pirmo reizi ceļ oju uz ā rzemē m. Viesnī cas atraš anā s vieta super. Ceļ ojā m ar bē rniem, viss patika, ir protams nelieli mī nusi, bet kopumā nav slikti. Ē diens bija normā ls, daudzveidī gs un garš ī gs, bufete ļ oti ē rta ar bē rniem, katrs ē d ko grib. … Tomēr ▾ pirmo reizi ceļ oju uz ā rzemē m. Viesnī cas atraš anā s vieta super. Ceļ ojā m ar bē rniem, viss patika, ir protams nelieli mī nusi, bet kopumā nav slikti. Ē diens bija normā ls, daudzveidī gs un garš ī gs, bufete ļ oti ē rta ar bē rniem, katrs ē d ko grib. Vakaros animā cija, jautrī ba. Un pats galvenais, jū ra ir tuvu! ir mī nusi, istabiņ ā s nav kondicionieru, bet ne visiem arī mā jā s ir. . . savā dā k bija apmierinā ti


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в отличном месте на краю песчаных дюн, ведущих к великолепному пляжу. По пешеходной набережной, протянувшейся вдоль пляжа, можно добраться из отеля Pomorie до оживленного центра курорта Солнечный берег всего за несколько минут. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта г. Бургас, от 40 км г. Бургас, от 5 км г. Несебр, на курорте Солнечный Берег.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация, детское отделение в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • sērfošanu
  • vindsērfings
Telpu apraksts

В отеле 310 номеров.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: (359) 55 422756
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.