Polyusi 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.010
№47 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.8 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca Polyusi atrodas 250 metru attālumā no Saulainā Krasta centra un 900 metru attālumā no ūdens atrakciju parka Action. Uzcelta 1994. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2008. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai pludmalē.Vairāk →
аватар natka.tim
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā "Polyusi" no 07.06. 2016 lī dz 20.07. 2016. Izlasot iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu, mē s to pat neuzskatī jā m par vienu no mū su brī vdienu iespē jā m. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā "Polyusi" no 07.06. 2016 lī dz 20.07. 2016. Izlasot iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu, mē s to pat neuzskatī jā m par vienu no mū su brī vdienu iespē jā m. Bet InterCity mums teica, ka jaunais viesnī cas ī paš nieks garantē cienī gu atpū tu par zemu cenu. Un mē s izlē mā m, jo ​ ​ jau vairā kus gadus braucam no InterCity. Divas nedē ļ as ne reizi neesam nož ē lojuš i, ka ieradā mies š ajā viesnī cā (paldies InterCity! ). Pat negaidī jā m, ka trijā s zvaigznē s varē tu bū t ne sliktā k kā č etrā s (pirms tam bijā m 4* viesnī cā ), un vē l labā k. Standarta vienistabas apartamenta vietā mē s gaidī jā m divistabu apartamentus ar skaistu skatu uz baseinu. Lī dz jū rai - sasniedzamā attā lumā ! Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, daudz augļ u, deserti, pusdienā s un vakariņ ā s saldē jums. Kopumā lieliska atpū ta! Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Gribē tos š eit atgriezties vē lreiz.
аватар natka.tim
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā "Polyusi" no 07.06. 2016 lī dz 20.07. 2016. Izlasot iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu, mē s to pat neuzskatī jā m par vienu no mū su brī vdienu iespē jā m. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā "Polyusi" no 07.06. 2016 lī dz 20.07. 2016. Izlasot iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu, mē s to pat neuzskatī jā m par vienu no mū su brī vdienu iespē jā m. Bet InterCity mums teica, ka jaunais viesnī cas ī paš nieks garantē cienī gu atpū tu par zemu cenu. Un mē s izlē mā m, jo ​ ​ jau vairā kus gadus braucam no InterCity. Divas nedē ļ as ne reizi neesam nož ē lojuš i, ka ieradā mies š ajā viesnī cā (paldies InterCity! ). Pat negaidī jā m, ka trijā s zvaigznē s varē tu bū t ne sliktā k kā č etrā s (pirms tam bijā m 4* viesnī cā ), un vē l labā k. Standarta vienistabas apartamenta vietā mē s gaidī jā m divistabu apartamentus ar skaistu skatu uz baseinu. Lī dz jū rai - sasniedzamā attā lumā ! Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, daudz augļ u, deserti, pusdienā s un vakariņ ā s saldē jums. Kopumā lieliska atpū ta! Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un izpalī dzī gs. Gribē tos š eit atgriezties vē lreiz. Paldies visam viesnī cas "Polyusi" personā lam par neaizmirstamajā m brī vdienā m un tū risma aģ entū rai "InterCity" (jo ī paš i Marijai Prokofjevai) par pā rliecinā š anu mū s š eit ierasties.
на территории отеля
аватар mittya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Cik saprotu, tad viesnī cā viss ir mainī jies pavisam nesen. Un cik, es nezinu, jo, braucot uz Bulgā riju, es arī š aubī jos, lasot atsauksmes. Savukā rt Ambotis vadī tā js man teica, ka ir remonts, jauna vadī ba, un cena nav pieaugusi (pagaidā m! ), tā pē c labs variants. … Tomēr ▾ Cik saprotu, tad viesnī cā viss ir mainī jies pavisam nesen. Un cik, es nezinu, jo, braucot uz Bulgā riju, es arī š aubī jos, lasot atsauksmes. Savukā rt Ambotis vadī tā js man teica, ka ir remonts, jauna vadī ba, un cena nav pieaugusi (pagaidā m! ), tā pē c labs variants. Nav tā , ka es ņ ē mu savu vā rdu, tur bija arī teikts, ka pat pē c vecā m atsauksmē m bija skaidrs, ka atraš anā s vieta ir laba, daudz baseinu, laba pludmale, tuvumā restorā ni un klubi, vai arī jums nav iziet ā rpus teritorijas, un uz tā s ir kafejnī cas. Un man nav daudz prasī bu attiecī bā uz telpā m un apkalpoš anu.
Tomē r izmaksu ziņ ā visveiksmī gā kais variants bija viss, ieskaitot bulgā ru alkoholu, diezgan pienā cī gas kvalitā tes. Ē diens bez pretenzijā m no manas puses vispā r, un augļ i un gaļ a uz atklā tas uguns. Lī dz ar to kafejnī cas ir ekonomiskā kas, lai gan arī š eit ir lē tas.
Istaba izskatī jā s pieklā jī gi un viss bija vannasistabā , daž kā rt tika pamanī ta uzkopš ana, lai gan biež i vien izgā jā m no istabas vē lā k par uzkopš anas laiku. Netā lu ir akvaparks, bet tas nebija manas intereš u jomas. Un tā , kas vē l interesants - ka tā ir it kā nomaļ a vieta, ko ieskauj apstā dī jumi, un tajā paš ā laikā iekš ā Droš ī bas padomē .
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas nomaļ ā un tajā paš ā laikā Saulainajā krastā , izklaides centrā un netā lu no labas pludmales, kur ir daudz cilvē ku, bet tas nav piemē rots sezonai un viesnī cai ar zemā m cenā m. Lieliska apkalpoš ana un ē dinā š ana, jū tams remonts (solī ts - pā rbaudī ts). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nomaļ ā un tajā paš ā laikā Saulainajā krastā , izklaides centrā un netā lu no labas pludmales, kur ir daudz cilvē ku, bet tas nav piemē rots sezonai un viesnī cai ar zemā m cenā m. Lieliska apkalpoš ana un ē dinā š ana, jū tams remonts (solī ts - pā rbaudī ts).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар korneeva.7777
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ceļ ojis ar draugiem 2014. gada augustā . Padomju viesnī ca ar fiktī vu remontu. Ē dinā š ana ieņ ē ma brokastis un vakariņ as. Brokastis ir bufete, bet tas ir kā ē st vietā s, kas nav tik attā las. Viņ š pā rsvarā ē da vā rī tas olas un sviestmaizi ar sviestu un tē ju. … Tomēr ▾ Ceļ ojis ar draugiem 2014. gada augustā . Padomju viesnī ca ar fiktī vu remontu. Ē dinā š ana ieņ ē ma brokastis un vakariņ as. Brokastis ir bufete, bet tas ir kā ē st vietā s, kas nav tik attā las. Viņ š pā rsvarā ē da vā rī tas olas un sviestmaizi ar sviestu un tē ju. Ja ierodaties 08:00, tad darbinieku vē l nav, ē damzā le ir slē gta, un, protams, tē ja un kafija nav uzsildī ta un auksta. Tē ja un kafija tvertnē s un pagatavota, š ķ iet, pirms mē neš a. Kartupeļ i - š ķ iet, no McDonald's un ne pirmais svaigums. Kū pinā tas desas - suns diez vai piekritī s izmē ģ inā t. Vakariņ ā s - cietas, ceptas gaļ as gabals ar rī ta kartupeļ iem. Nā kamajā dienā no neē stā s gaļ as taisa kotletes - 13 dienā s izdarī ju precī zu secinā jumu. Viesnī cā pā rsvarā ir ā rzemnieki. Tas ir tas, kas mū s pievī la! Vā cu jaunatne ir kaut kas! Visu dienu guļ un dzer alkoholu pie baseina, tad bļ auj un visu nakti kā traki skraida pa viesnī cu, klauvē jot pa sveš inieku istabā m. Tā tad jū s varat aizmirst par mierī gu miegu. Dzī voklī dzī voja paziņ a ar sievu un bē rnu. Mū su uzturē š anā s 5. dienā istaba tika aplaupī ta. Durvis tika atvē rtas ar atslē gu. Viņ i nozaga kameru, planš etdatoru un sī kumus. Labi, ka nesa lī dzi pases un biļ etes. Varu iedomā ties problē mas, ja pases bū tu nozagtas. Nu par Bulgā rijas policiju klusē š u - pieklā jī gi smaidi un krievu valodas nezinā š ana. Viesnī ca kā kompensā ciju nosū tī ja uz numuru apkopē ju ar š ampanieš a pudeli un š okolā des kasti. Viesnī cas menedž eris netika atrasts visas uzturē š anā s laikā . Reiz es nolē mu izmantot Wi-Fi viesnī cas vestibilā , kas, starp citu, nav par brī vu - 3 levas stundā , bet es nevarē ju tehnisku problē mu dē ļ , kuras viesnī cas darbinieki nevarē ja novē rst. Es vairs nemē ģ inā ju iet tieš saistē . Daž i vā rdi par kafejnī cu "Tanya", kur man palaimē jā s pā ris reizes papusdienot. Tagad es saprotu, kas ir pā rtika Eiropas Savienī bā . Izslavē tā Bulgā rijas nacionā lā virtuve pat ne smakas. Nē , ir ē dieni ar zinā miem nosaukumiem, bet viss ē diens ir no atkausē tiem produktiem, garnē jums - atkausē ta kukurū za, zirņ i, burkā ni, atkal "putu" kartupeļ i. Slavenie Bulgā rijas vī ni - skā ba gaļ a, maksā no 35 levā m par pudeli. Bet tas ir amatieris. Vā rdu sakot, Bulgā rija atstā ja nomā coš u iespaidu un ne tikai ē dinā š anas un naktsmī tņ u kvalitā tes dē ļ . Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, bija labie laikapstā kļ i, uzturoties Eiropas Savienī bā . ))
аватар antonynickname
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. VIESNĪ CAS TERITORIJA IR SLĒ GTA, TIEŠ Ā M KLUSĀ . DAUDZ ANGĻ U UN HODERANDIEŠ U, KRIEVI, PAR LAIMI, NAV NOTIKUSI, IR UKRAINIE. LĪ DZ PLUDMAAI 5-7 MINŪ TES. VIESNĪ CAS PERSONĀ LS NESAPROTAS RUNAS, KAS NAV KRIEVIEŠ U, NAV UKRAINIEŠ U. 2. … Tomēr ▾ 1. VIESNĪ CAS TERITORIJA IR SLĒ GTA, TIEŠ Ā M KLUSĀ . DAUDZ ANGĻ U UN HODERANDIEŠ U, KRIEVI, PAR LAIMI, NAV NOTIKUSI, IR UKRAINIE. LĪ DZ PLUDMAAI 5-7 MINŪ TES.
VIESNĪ CAS PERSONĀ LS NESAPROTAS RUNAS, KAS NAV KRIEVIEŠ U, NAV UKRAINIEŠ U.
2. WI - FI TELPĀ S NAV, VISS IR PAPILDUS MAKSAS:
- 1 STUNDA - 5 LEV
- 1 DIENA - 9 LAUVA
- 1 NEDĒ Ļ A - 30 LVV. (1 LEV — 8 UAH).
3. VAR Ē ST DAŽ Ā DOS RESTORĀ NOS PAR SAPRĀ TĪ GĀ M CENĀ M (2-4 levas zupā m, 6-10 levas galvenajiem ē dieniem).
3. BRAUKŠ ANA. PAR 1 LEVU AUTOBUSA VAR APMEKLĒ T KAIMIŅ U KŪ RORTUS – VECĀ NESEBĀ RA UN ELITES SAINT VLAS.
VISPĀ R MAN PATĪ K BULGĀ RIJĀ .
аватар Homka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz š o viesnī cu devā mies atpū sties č etri (2 pā ri). Lai ietaupī tu naudu, paņ ē mā m vienu istabu č etrā m personā m. Atpū tuš ā s 10 dienas samaksā ja 800 eiro. Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Un tagad sī kā k. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies atpū sties č etri (2 pā ri). Lai ietaupī tu naudu, paņ ē mā m vienu istabu č etrā m personā m. Atpū tuš ā s 10 dienas samaksā ja 800 eiro. Viņ i paņ ē ma tikai brokastis.
Un tagad sī kā k.
Viesnī ca ir ļ oti kompakta un mā jī ga, sastā v no divā m 6 stā vu ē kā m, pā rsvarā.4-vietī gi numuriņ i. Jo š o viesnī cu apmeklē ģ imenes vai uzņ ē mumi, piemē ram, mē s. Galvenais kontingents ir briti, daž i ukraiņ i un ļ oti maz baltkrievu, krievs vispā r ir piliens jū rā .
Biju nobaž ī jies, ka bū s ļ oti skaļ š , tač u galī gi kļ ū dī jos, ap pulksten 11 briti dodas uz karaoke bā ru un dzied dziesmas, malkojot kokteiļ us vienu pē c otras, než ē lojot naudu un veselī bu. Teritorijā visu nakti ir ļ oti kluss, un pa dienu pie baseina guļ vieni un tie paš i angļ i, tā pē c ja gribi tur apgulties, vajag agri celties un paņ emt sauļ oš anā s krē slu ar dvieli. Teritorijā ir 3 baseini: viens ir ļ oti liels, 2. ir sekla - bē rniem, un treš ais, aiz vienas no ē kā m, ir dziļ š , bet mazs.
Ir trī s restorā ni, pusdienā s var pasū tī t jebko, bet tas bū s nedaudz dā rgā ks nekā ā rpus teritorijas. 10 dienā s apbraukā jā m 8 daž ā das kafejnī cas un ir ar ko salī dzinā t (pielikumā foto), jo tā lā k dziļ umā , jo lē tā k un garš ī gā k.
Brokastis viesnī cā vienmuļ as, kā saka ikdienas stabilitā te (fri, olu kultenis, ceptas olas, vā rī tas olas, grauzdiņ i, tomā ti, gurķ i, 3 veidu desiņ as, 2 veidu desiņ as, siers, sviests, piens, brokastu pā rslas, arbū zs , apelsī ni, ā boli, pulverveida sulas, tē ja, kafija, ievā rī jums, kruasā ni, bulciņ as ar ievā rī jumu), nedaudz apnikuš i, bet dzī vot var.
Mū su istabiņ a bija pirmajā stā vā - 12A, logi pavē rā s uz pagalmu, kur atradā s 3. baseins. Istabā ir kondicionieris, bet mē s to nekad neizmantojā m, jo ​ ​ pirmais stā vs ir diezgan vē ss, nā cā s pat paņ emt segu. Mē s gā jā m uz 6. stā vu, tur bija ļ oti smacī gs, domā ju, ka tur izmantoja konderu. Telpā ir nedaudz nepatī kama mitruma smaka, bet izmē rī ts. Paņ emiet veļ as auklu ar drē bju š ķ ipsnā m, jo ​ ​ veļ a tiek ž ā vē ta uz balkona margā m un tā pastā vī gi krī t, tā pē c dzī vojot pirmajā stā vā mē s vienmē r savā cā m sveš as apakš bikses, T-kreklus utt. Ir TV, daudz krievu kanā lu, bet pā rsvarā skatī jā mies viņ u vietē jo mū ziku, smieklī gu lī dz asarā m. Tī rī ja katru dienu, bet pieticī gi, bija jā lū dz nomainī t dvieļ us un veļ u.
Starp citu, mums bija ā rkā rtas situā cija, tā pē c rakstu tiem, kuri, tā pat kā mē s, baidī jā s izmantot apdroš inā š anu. Manam vī ram bija aizbā zta auss un pē c 3 dienā m sā kā s strutas. Zvanī jā m uz slimnī cu, numurs norā dī ts apdroš inā š anā , izpuš ķ ojā m stā stu (mums ieteica, lai daktere ā trā k atbrauktu) un, lū k, pē c 20 minū tē m. atbrauca pē c mums un aizveda uz slimnī cu, tur ļ oti draudzī gi puiš i, kas labi runā ja krieviski, iedeva aizpildī t veidlapu un aizsū tī ja uz LOR, viņ š paskatī jā s ausī , iedeva antibiotikas un pilienus, paskaidroja lauzī tā krievu valodā , bet viss bija skaidrs un novē lē ja ā tru atveseļ oš anos, neko nemaksā ja un saņ ē mā m teicamu apkalpoš anu, liels paldies. Sē ž ot slimnī cā es visu redzē ju pietiekami daudz, cilvē ki pat tika uz slimnī cu, tā viņ iem nepaveicā s. Protams, labā k neslimot, bet, ja kaut kas notiek, nebaidieties zvanī t apdroš inā š anas kompā nijā m, jo ​ ​ viņ i ī paš i biedē , ka ā rstē š ana ir dā rga, bet tas tieš ā m ir dā rgi, ja konsultē jieties ar ā rstu no viesnī cas.
Cenas š ogad celtas visam, tā pē c Bulgā rija ir nedaudz vī lusies, salī dzinot ar pagā juš o gadu. Pludmalē tika veiktas nelielas izmaiņ as, ierā dī tas speciā las zonas tā diem freeloaderiem kā mums, un uz maksas brauca uz pilnu klapi, par vietu smiltī s prasot 8 levus. Sauļ oš anā s krē sls - 8 levas, lietussargs - 8 lev. Jū ra š ogad ļ oti netī ra, bijā m š okā , pastā vī gi aļ ģ es, atkritumi. Devā mies uz nū distu pludmali, kur jū ra ir tī rā ka un mierī gā ka.
Aizbraucā m uz Nesebras akvaparku uz manu dzimš anas dienu, domā ju, ka man tas bū s par brī vu, paņ ē mu pat pasi, figū riņ as, par vienu samaksā ju 38 levas. Akvaparks nepā rsteidza, bet Krimā ir vē l forš ā k (Koktebel), uz pirkstiem var saskaitī t cik reiž u ripoja pa slī dkalniņ iem, uz katra gandrī z reizi, jo rindas ir kilometru garas, guvis 4 traumas - "satriecoš i "DR Forš a atrakcija - raftings - ļ oti jautri un sirsnī gi smē jos, mums š ī nav. Ē dienu cenas kā viesnī cas restorā nos.
Š is ir tā ds atvaļ inā jums, un atpū ta vienmē r nā k par labu.
Кафе находится перпендикулярно пляжу по главной улице от отеля Кубань, там еще вывески деревянные вдоль кафе и при входе вывеска - цаца, берешь поднос и тебе ложат что понравилось. Прихожая Прихожая с уголком и телеком, первая дверь - санузел Вторая комната- проходящая, с кондером Ворона в поисках еды


iemiesojums jruiyy-smelkin
Kāpēc es nevaru rezervēt numuru šajā viesnīcā? 2017. gadā - tajā gadā lieliski atpūtāmies
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Solarice
vakar apskatījos bildes un video un atradu tādu detaļu kā lietussargu trūkums pie sauļošanās krēsliem pie baseina? kas tur pēdējos gados atpūtās, var tā teikt?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums Solarice
vakar apskatījos bildes un video un atradu tādu detaļu kā lietussargu trūkums pie sauļošanās krēsliem pie baseina? kas tur pēdējos gados atpūtās, var tā teikt?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Polyusi расположен в 250 м от центра курорта Солнечный Берег и в 900 метрах от аквапарка «Экшн». Построен в 1994 году. Последний ремонт сделан в 2008 году. Отель подойдет для пляжного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до ближайшего международного аэропорта в городе Бургас составляет 29 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Караоке
  • biljards
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

Отель предлагает 110 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 8230 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359 554 2 70 01
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.