Planeta Hotel & Aquapark 5*– Atsauksmes

57
Novērtējums 6.410
№28 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
8.1 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no centra, netālu no visa veida izklaides un naktsklubiem. Uzcelta 2006. gadā. Pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Ieteicams jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, no rī ta tikā m sē dinā ti 7:30. Protams, es par viņ u lasī ju atsauksmes – pa pusei patiesas, pa pusei nepatiesas. Tā tad tas bija ā rē ji noteikts, man patika no bildē m. Ap viesnī cu un tirgiem un restorā niem un suvenī ru veikaliem bija viss, ļ oti laba vieta. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, no rī ta tikā m sē dinā ti 7:30. Protams, es par viņ u lasī ju atsauksmes – pa pusei patiesas, pa pusei nepatiesas. Tā tad tas bija ā rē ji noteikts, man patika no bildē m.
Ap viesnī cu un tirgiem un restorā niem un suvenī ru veikaliem bija viss, ļ oti laba vieta. 100 metri no jū ras, man patika ē diens un arī apkalpoš ana ir laba. Viss bija lieliski.
Viesnī ca atrodas tā dā vietā , ka ir piemē rota pilnī gi visiem, gan jaunieš iem, gan pā riem....ir iekš pagalms, baseins ar vairā kiem slidkalniņ iem.
аватар briz5
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1) Vā jš internets dienas laikā 2) Jū s varat dzirdē t liftu telpā , ja tas atrodas netā lu no lifta 3) Darbinieku bē rni atrodas viesnī cā un animā cijas priekš nesumu laikā bē rniem viņ i spiež as un ieņ em labā kā s vietas pie skatuves. … Tomēr ▾ 1) Vā jš internets dienas laikā
2) Jū s varat dzirdē t liftu telpā , ja tas atrodas netā lu no lifta
3) Darbinieku bē rni atrodas viesnī cā un animā cijas priekš nesumu laikā bē rniem viņ i spiež as un ieņ em labā kā s vietas pie skatuves.
4) Trauki restorā nā ir slikti mazgā ti
5) Telpas tiek uzkoptas virspusē ji.
6) Ē diens ir diezgan daudzveidī gs
7) Personā ls ir pieklā jī gs
8) Netā lu no pludmales
аватар lyvosz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Brī dinu visus cilvē kus nemainī t valū tu š ajā viesnī cā viņ i š eit pā rdod viltotas banknotes un arī daudziem darbiniekiem algas tiek maksā tas viltotos eiro. Viesnī cā ieradā mies 10. viss bija labi, viesnī ca skaista, pat ļ oti skaista priekš Bulgā rijas, ē diens arī labs, uzkopš ana lieliska, bet to visu izsvī troja situā cija ar viltotu banknoti tieš i viesnī cas teritorija. … Tomēr ▾ Brī dinu visus cilvē kus nemainī t valū tu š ajā viesnī cā viņ i š eit pā rdod viltotas banknotes un arī daudziem darbiniekiem algas tiek maksā tas viltotos eiro. Viesnī cā ieradā mies 10. viss bija labi, viesnī ca skaista, pat ļ oti skaista priekš Bulgā rijas, ē diens arī labs, uzkopš ana lieliska, bet to visu izsvī troja situā cija ar viltotu banknoti tieš i viesnī cas teritorija. Galu galā man palika nauda, ​ ​ un es nolē mu to pā rskaitī t atpakaļ dolā ros, sazinoties ar viesnī cas valū tas maiņ as biroju, viņ i man iedeva 100 USD rē ķ inu un pat neiedeva č eku, es prasī ju č eku, bet puisis man atbildē ja, ka tagad nē , viņ i saka, ka viss ir kā rtī bā , es neko nenojauš ot paņ ē mu 100 USD un devos atpū sties pē dē jo dienu tā lā k. Vakarā mans bē rns gribē ja rotaļ lietu, un man nebija pietiekami daudz lauvu, tā pē c es nolē mu samainī t š os 100 USD atpakaļ . Un kā ds bija mans pā rsteigums, kad man valū tas maiņ as punktā pateica, ka rē ķ ins ir viltots. Neko nesaprotot, es uzreiz atgriezos ar pretenzijā m, un š ie radī jumi saka, ka viņ i mani nepazī st un ķ ē mi man neko nav mainī juš i. Mē s ar ģ imeni devā mies uz reģ istratū ru, piezvanī jā m menedž erim, viņ š pamā ja ar galvu un piezvanī ja citai, bulgā ru sievietei, nokrā sota baltā krā sā , skrē ja uzreiz pie manis, kas notika, es saku jū su viesnī cas valū tas maiņ as punktā viņ i pā rdeva viltotu. tā di, un viņ a saka, ka tagad zvaniet droš ī bas inspektoram. vispā r pē c 5 minū tē m nā c padalī ties ar divus metrus garu gangsteru krū zi tetovē jumos un sā c stulbi bazarē t ar viņ as strī du. Es saku, ka tie ir jū su apmainī tā ji, atrisiniet novē roš anas kameras jautā jumu. Viņ i atkal strī das savā starpā . ī si sakot, nulles jē ga, es saku, zvaniet policijai un viņ i skatā s uz mani, lai jū s netiktu apsū dzē ts. Vispā r puiš i nav vadī ba, bet gan banda kasē kā grib, nepalī dzē ja atrisinā t jautā jumu, tikai prasī ja kad braucam prom, arī č aļ i no Ukrainas sū dzē jā s, ka š ī nav pirmā reize ka tū risti tika maldinā ti, bija daudz viltotu banknoš u un darbiniekiem maksā ja par viltotā m banknotē m ne reizi vien. Uzmanī gi
аватар ksiunia07
Pirmo reizi mū ž ā rakstu vismaz kaut kur atsauksmi, bet negribas klusē t un ka cilvē ki maksā un nonā k lī dzī gā situā cijā! ! š ī s viesnī cas 6 naktis 7 dienas i . Vī rs un 3 gadus vecs bē rns. kad nonā cā m š ajā viesnī cā , pirmais iespaids bija izcils (liela viesnī ca. … Tomēr ▾ Pirmo reizi mū ž ā rakstu vismaz kaut kur atsauksmi, bet negribas klusē t un ka cilvē ki maksā un nonā k lī dzī gā situā cijā! ! š ī s viesnī cas 6 naktis 7 dienas i . Vī rs un 3 gadus vecs bē rns. kad nonā cā m š ajā viesnī cā , pirmais iespaids bija izcils (liela viesnī ca. skaista zā le. Atzveltnes krē sli. galdi. Istaba arī š ķ iet nekas) viņ i pat ī sti nepievē rsa uzmanī bu smirdī gajai tualetei. Bet visi pirmie iespaidi ir maldinoš i. ē diens ir daudzveidī gs, bet treš ajā dienā nevar skatī ties. visas desiņ as. kotletes bez garš as un pildī tas ar soju. Zupas ir briesmī gas, daudz garš vielu. vienam patika pica un daž ā di dā rzeņ i. bet ticiet man, š ī s nav 5 zvaigznes vai pat 4. . . kad atbraucā m mā jā s, mums tik ļ oti pietrū ka pat parastā kartupeļ u biezeņ a, jo tas tur ir pulverē ts. labi, aizmirsī sim par ieš anu, protams, izvē lē ties tur, kaut ko, ko varat un jū s nepaliksit izsalkuš i. tad es jums pastā stī š u par numuru uz skapja pie ieejas ir cenrā dis, kā un cik reizes viņ iem vajadzē tu iztī rī t istabu. cik reizes jā maina gulta un dvieļ i. Es jums pastā stī š u par mums, gulta nav mainī ta pat vienu reizi. arī ar tī rī š anu, lielā kā daļ a ne reizi. Viņ i vienkā rš i nā ca katru dienu mainī t dvieļ us, un viss! !!!!! ! ! un š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Man vienkā rš i nav pietiekami daudz dusmu, kā di darbinieki tur nav izglī toti. Un vadī tā ja, blondī ne, tieva, es neatceros viņ as vā rdu, rupjā sieviete nezina, kā runā t. un atrisinā t daž as problē mas viesnī cā . sejā uzreiz var saprast, kas tas ir no dusmā m pret cilvē kiem š ķ ī bi. ļ oti liela darbinieku plū sma, viņ iem nav laika sakopt, ir normā li mazgā t traukus, visas krū zes un š ķ ī vji ir netī ri. tualetes smird. cilvē ki pusstundu stā vē ja pie lifta nevar viņ u sagaidī t. tur satiku puiš us no Pē terburgas, viņ iem ir divi bē rni un viņ i lidoja uz 10 dienā m, viņ iem ir tieš i tā ds pats viedoklis un tī rī š anas situā cija ir lī dzī ga. un viņ i samaksā ja diezgan pienā cī gu summu par š o viesnī cu. Nobeigumā teikš u, ka š ajā viesnī cā tu esi brī vā ks un bez sasprindzinā juma tu neatpū tī sies. un neskaitā mo cilvē ku straumē un burzmā nogursi un sapņ osi par klusumu ! ! bē rniem un ī paš i mazajiem tur nav ko darī t !! ! !
аватар _291951
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, ē diens izcils un garš ī gs, ē dienu daudzveidī ba. Cū kgaļ a, liellopu un jē ra gaļ a, mā jputni, daudz augļ u un dā rzeņ u! Telpas netiek tī rī tas ļ oti labi, bet katru dienu! Istabas ir lielas un nav izmiruš as! Ierodoties mums dā vanā atnesa pudeli š ampanieš a, bet draugi nez kā pē c ne, lai gan dzī voja blakus istabā . … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ē diens izcils un garš ī gs, ē dienu daudzveidī ba.
Cū kgaļ a, liellopu un jē ra gaļ a, mā jputni, daudz augļ u un dā rzeņ u!
Telpas netiek tī rī tas ļ oti labi, bet katru dienu! Istabas ir lielas un nav izmiruš as! Ierodoties mums dā vanā atnesa pudeli š ampanieš a, bet draugi nez kā pē c ne, lai gan dzī voja blakus istabā . Jū ra 5 minū š u gā jiena attā lumā , pludmale tī ra, smiltis smalkas un ieeja jū rā arī lieliska, smalkas smiltis, bez akmeņ iem, bez aļ ģ ē m! ! Apkā rt ir daudz veikalu un kafejnī cu. ES iesaku! !
аватар Urvanov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Izvē lē jā mies viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m. Viņ i apmetā s 13.00 un mū s atveda 9.00, lai gan brī dinā ja par to, ka reģ istrē š anā s ir no 14.00. 2. Viesnī cas teritorija ir maza, bet mē s tur negā jā m sē dē t paš ā viesnī cā . … Tomēr ▾ 1. Izvē lē jā mies viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m. Viņ i apmetā s 13.00 un mū s atveda 9.00, lai gan brī dinā ja par to, ka reģ istrē š anā s ir no 14.00.
2. Viesnī cas teritorija ir maza, bet mē s tur negā jā m sē dē t paš ā viesnī cā . Kopumā viesnī ca atstā ja pozitī vas emocijas.
3. No istabas balkona bija skats uz ielu. Mazliet traucē ja koncerti un skaļ a dzī vā mū zika no tuvē jā m kafejnī cā m. Istaba normā la. Biju pā rsteigta, ka vannasistabā aizkars bija tik ī ss, ka nā cā s noregulē t, lai uz grī das visu laiku neparā dī tos ū dens.
4. Ē diens bija kā rtī bā , mani pā rsteidza citu tū ristu negatī vā s atsauksmes. Serviss tieš ā m 3+.
5. Uzrakstiet, ka vispā r nav nekā , kas nepatiktu.
аватар Olga2597567
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju ģ imene, mans vī rs un divi bē rni (4 un 1.5 gadi). Lieliska plaš a istaba ar š iku vannasistabu! Divas ļ oti lielas sabī dī tas gultas un izvelkamais dī vā ns(liels, gulē ju ar diviem bē rniem un bija plaš s! ) . Liels balkons (bē rns pa dienu gulē ja ratos) Ē diens vienkā rš i brī niš ķ ī gs!! ! Pat mans vī rs bija apmierinā ts Itā lijā ) pica; deserti kū ku veidā pusdienā m un vakariņ ā m apmē ram 10 veidu; gaļ a un zivis apmē ram 6-8 preces vienmē r; dabiski! kā mū su baltkrievu saldē juma saldē jums, bija tavi bē rni un makaroni bē rniem, ļ oti garš ī gas un kvalitatī vas zupas ar labu gaļ u! , vienmē r bija augļ i, pat ķ irš i. … Tomēr ▾ Biju ģ imene, mans vī rs un divi bē rni (4 un 1.5 gadi). Lieliska plaš a istaba ar š iku vannasistabu! Divas ļ oti lielas sabī dī tas gultas un izvelkamais dī vā ns(liels, gulē ju ar diviem bē rniem un bija plaš s! ) . Liels balkons (bē rns pa dienu gulē ja ratos) Ē diens vienkā rš i brī niš ķ ī gs!! ! Pat mans vī rs bija apmierinā ts Itā lijā ) pica; deserti kū ku veidā pusdienā m un vakariņ ā m apmē ram 10 veidu; gaļ a un zivis apmē ram 6-8 preces vienmē r; dabiski! kā mū su baltkrievu saldē juma saldē jums, bija tavi bē rni un makaroni bē rniem, ļ oti garš ī gas un kvalitatī vas zupas ar labu gaļ u! , vienmē r bija augļ i, pat ķ irš i. Pirmā diena sarū gtinā ta, ieradā s 7:00, reģ istrē š anā s kā visur ap 14.00, labi
Вот второй отель по дороге на море
аватар ysa1996
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Nepietiek ar vienu atsauksmi, lai nodotu visas emocijas, ko saņ ē mu. Teikt, ka man patika Planeta Hotel, nav teikt neko. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, pā rē jais bija veiksmī gs. Pakalpojuma lī menis ir visaugstā kais. Teritorija tiek uzturē ta ideā lā tī rī bā , rū pī ga kopš ana ir manā ma katrā zā les stiebrā . … Tomēr ▾ Nepietiek ar vienu atsauksmi, lai nodotu visas emocijas, ko saņ ē mu. Teikt, ka man patika Planeta Hotel, nav teikt neko. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, pā rē jais bija veiksmī gs. Pakalpojuma lī menis ir visaugstā kais. Teritorija tiek uzturē ta ideā lā tī rī bā , rū pī ga kopš ana ir manā ma katrā zā les stiebrā . Istabas ir plaš as un ē rtas. Š eit laiks palē ninā s. Jū s š eit gaidā t! Š ī ir vieta, kur jū s ieskauj klusums un viļ ņ u skaņ as. Ē diens ir neslavē jams, katrs var atrast savu ē dienu. Tas ir kaut kas, kas jā atceras uz mū ž u)
Vā rdu sakot, man ļ oti patika Planeta Hotel. Es sapņ oju atgriezties. Liels paldies par jaukajā m brī vdienā m.
аватар bzhezitskaya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Lasī ju daudz atsauksmes par š o viesnī cu un tā s nebija ī paš i labas. . . Bet viesnī ca mums ļ oti patika. Ē diens, istabas un vispā r - viss ir ļ oti labi) No mī nusiem - tas ir neliels baseins. Numuri ir lieli un tī ri. Princeses stilā )) viss bija rozā ))) Skats uz kalniem un jū ru. … Tomēr ▾ Lasī ju daudz atsauksmes par š o viesnī cu un tā s nebija ī paš i labas. . . Bet viesnī ca mums ļ oti patika. Ē diens, istabas un vispā r - viss ir ļ oti labi) No mī nusiem - tas ir neliels baseins.
Numuri ir lieli un tī ri. Princeses stilā )) viss bija rozā ))) Skats uz kalniem un jū ru.
Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs) bija no kā izvē lē ties)
аватар tina_lady
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies č etri no 25. augusta lī dz 03. septembrim. Istaba jā izvē las uzreiz, jo viens pā ris tika ievietots istabā bez remonta ar nestrā dā još u kondicionieri 419A. Lieliski, numurs ir mainī ts uz 843, paldies. numuri 740-750 un 820-850 pē c remonta precī zi ar strā dā još iem kondicionieriem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies č etri no 25. augusta lī dz 03. septembrim. Istaba jā izvē las uzreiz, jo viens pā ris tika ievietots istabā bez remonta ar nestrā dā još u kondicionieri 419A. Lieliski, numurs ir mainī ts uz 843, paldies. numuri 740-750 un 820-850 pē c remonta precī zi ar strā dā još iem kondicionieriem. Tad trī s dienas gaidī ja pirmo tī rī š anu - brī nums nenotika, pē c reidiem reģ istratū rā , 3. dienā sā ka mainī t dvieļ us, tī rī š ana joprojā m nebija, no 7. dienas solī ja nomainī t gultu. veļ a, klusums. 8. dienā pē c tam, kad viņ i atstā ja sū dzī bu reģ istratū rā , viņ i nomainī ja gultas veļ u 9. naktī , paldies, putekļ u sū cē js, š ķ iet, š ajā viesnī cā , sabojā jā s. Kopumā dvieļ i tiks mainī ti katru dienu un gultas veļ a 8. dienā , ja atgā dinā siet par doš anos pie administratores.
Ļ oti mazs personā ls tik milzī gai viesnī cai, respektī vi, visiem vienalga, par tā du slodzi viņ iem par maz maksā . Vairā k vai mazā k iecietī ga apkalpoš ana un - ak, brī numaini karsts ē diens - sestdienā s un svē tdienā s, kad nedē ļ as nogalē ierodas bulgā ru ģ imenes. Brī vdienā s jums tiek nodroš inā ts personā la smaids restorā nā , naž u un dakš iņ u klā tbū tne uz galdiem (tos nav jā dabū ), uzsildī ts ē diens un pat grilē ta vistas fileja, atš ķ irī bā no darba dienā m, tū ristu cienā š anā s. ar saldē tā m kotletē m no lielveikalu paplā tē m. Ē dieni ir kā C klasē s Turcijā , Ē ģ iptē , Spā nijā , Grieķ ijā - omlete no olu pulvera, maizī tes, desa, siers, fetas siers, makaroni, rinda pē c olu kultenes, Zukko dzē rieni, kafija, tē ja. Pusdienā s un vakariņ ā s nedaudz vairā k daž ā dī bas. Silts ē diens un pieejams tikai uzņ emš anas sā kumā - plkst. 8, plkst. 12 un plkst. 19. Paņ em lī dzi naudu, reizē m pusdieno un vakariņ o restorā nos, ja gribas siltu gaļ u, gardus salā tus.
Ī paš s brī dinā jums bē rniem - neņ emiet sasmalcinā tus salā tus - tiek nodroš inā tas smiltis un tā rpi, augļ i arī netiek mazgā ti. Š ī viesnī ca ir atvē rta č etriem tikai nedē ļ as nogalē s!!!!! !
Spa salons - visi pakalpojumi, kas norā dī ti viesnī cas aprakstā - nedarbojas, ietver tikai pirti no 14 lī dz 16. Jū s pats varat paredzē t apkures lī meni. Hamam tikai pē rkot kompleksu ar masā ž u par 110 lev.
Baseins ir pienā cī gs, animā cija nav komentā ru.
Visi spē ļ u automā ti ir salū zuš i, tos nelabo, tā pē c neiet un nesū dzas par nestrā dā još o biljardu vai gaisa hokeju - vienkā rš i izņ em instrumentus - spē lē uz ielā m kafejnī cā s.
Pozitī vs iespaids par puiš iem baseina bā rā - pozitī vi, ā tri, tū risti viņ us nekaitina.
Turklā t viņ i dod augļ us rokā s vai uz plastmasas š ķ ī vja, lai tos izņ emtu no restorā na, lai pē c tam tos mazgā tu istabā un vē lā k mielotos ar tiem. Restorā nā nav kur nomazgā ties.
Visā s telpā s un visā s viesu zonā s ir pā rsteidzoš s attē la darbs - viņ i lieliski pastrā dā ja ar mā kslinieku - absolū ti visi ir patī kami acī m.
Pie ieejas ir Ekonomikas un enerģ ē tikas ministrijas izsniegts sertifikā ts par 5 zvaigž ņ u pakalpojumu pieejamī bu uz 5 gadiem no 2014. lī dz 2019. gadam. Acī mredzot, tā pē c zvaigzne.
Neesam dzirdē juš i nevienu pozitī vu atsauksmi ne no krieviem, ne no latvieš iem, pē rkot ekskursiju par 50 tū kstoš iem diviem, var apmeklē t š o viesnī cu, ja ir dā rgā k, labā k doties uz citu valsti.
Jū s varat apmeklē t Nesebā ras vecpilsē tu (ļ oti jauku) un Irakli pludmali, varat doties uz pilsē tu ar autobusu, jū s varat noī rē t automaš ī nu no ANNA (ļ oti jauka ģ imene) 30-35 eiro un ar pilnu apdroš inā š anu tī rs jauns auto brauc tieš i uz viesnī cu. Depozī ts 100 eiro. tā lr. +35.887 61.922, viber +35.887 61.922. Ieteicams.
Adekvā ti puiš i ū denssporta servisos gar krastu tuvā k viesnī cai Kuban iedos atlaidi, izvē loties vairā kas izklaides, nebū s rupji un "bullī š i". Iepretim viesnī cai Planet pludmalē , ū dens sporta hamlo pirms cī ņ as pieprasī ja naudu no tū rista no Ukrainas, jo viņ a mazais bē rns sē dē ja uz plastmasas slidkalniņ a uz katamarā na krastā ū dens sporta zonā , nevis nož ogots. Es nepieņ ē mu tū rista atvainoš anos, pludmalē gandrī z notika kautiņ š , ž ē l, ka viņ i nepiepildī ja š ī bura seju, bū tu vē rts viņ u nolikt savā vietā .
Pievienoju foto salī dzinā jumam ē dienreizes sā kumā un pē c stundas.
ужин со вкусными запеченными овощами завтрак в 9.00 досталось бы хоть яичница. Уважаемые, в 5 звездах это не завтрак!!
Parādīt vairāk »


iemiesojums 01011981casha
Nūdistu pludmale atrodas tālu no viesnīcas Planeta, vai līdz tai ir iespējams aiziet kājām
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums fiekikas
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 12 atbildes
iemiesojums svetakut_23
Mēs kopā ar dēlu dodamies uz planētu. Es uzpirku labu cenu un pat lidojumu no kaimiņpilsētas. Es saprotu, ka SB man nav ledus, bet man bija tikai izvēle starp to un Double Tree By Hilton, bet pirmais bija uz All, bet otrais uz HB. Man iekrita skaista istabiņa un tas, ka netālu ir Nessebar un Sveti Vlas, kur es gatavojos pāris reizes braukt. Un uz mūsu ģimenes finansiālās labklājības pasliktināšanās fona nākas taupīt atvaļinājumā, izvēloties lētāko. Tad nu lūk jautājumi, uz kuriem atbildes nevaru rast jau trešo nedēļu! :( 1. Vai vēl ir kāds jūras posms, kur ieeja nav tik maiga, bet ātri pāriet dzelmē? Arī ar bērnu urīnu atšķaidītā ūdenī plunčāties līdz ceļiem negribas. 2. Akvaparki. Es negribu iet uz lielajiem, cilvēki un tur bars - grūti izsekot dēlam, lai nenogrūst no kalna, Turcijā bija gadījums :(. Mazos akvaparkus redzēju plkst. viesnīcas Kotva, Kuban un Elenite kompleksā Es uzzināju visu par Kotvu un Kubanu, bet neko par Elenite, izņemot cenas. Kas zina, ja mēs vēlamies izmantot tualeti vai ēst un dzert, kura no tur esošajām viesnīcām var nodarboties ar šo biznesu? Vai tas ir stingri tikai akvaparka teritorijā ar savu ēdienu, vai arī var staigāt pa viesnīcas kafejnīcām-bāriem? Karaliskā pils ir vistuvāk - vai tajā var iekļūt? 3. Saka, ka Sat ir restorāns, kur ir vakara programma ar dejām uz oglēm, un nav obligāti jādodas ekskursijā uz bulgāru vakaru, tur ir tik labi. Vārds netika atrasts. Vai tu vari man pateikt? 4. Kāda ir iespējamība saslimt ar rotavīrusu jūlijā? Tā man ir lielākā problēma. Lasu tādas šausmas, ka vismaz atsakās no ekskursijas. Kāds paņem līdzi zāles, bet neraksta, vai tur palīdz? Dēls nekad nekāpj ārā no jūras, bet ne Turcijā, ne Ēģiptē, ne Grieķijā pat nebija runas par caureju, vemšanu un augstu drudzi! Tāpēc es gribu nekavējoties doties jūras dzīlēs, prom no krasta ar potenciālo vīrusa pārnēsātāju baru. Varbūt labāk ir doties uz Nesebras pludmali? Vai Sv.Vlasā? Vai arī tam ir nozīme – jūra visur ir vienāda? pieci. Nu, un, protams, kas zina, kurā spārna ēkas sānu stāvā naktī joprojām nav dzirdama mūzika no disko bāriem? Jo es guļu pa nakti un ceļos agri no rīta.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
iemiesojums Lina1990
Vai meklējat labas ģimenes brīvdienas ar 2, 3, 6 gadus veciem bērniem, nakšņojot viesnīcā Planet Hotel, Andalūzijā vai Zornitsa Sands? kurš ir labāks? pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится недалеко от центра, в непосредственной близости от всевозможных развлечений и ночных клубов. Построен в 2006 году. Последняя реставрация сделана в 2018 году. Рекомендуется для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км от аэропорта города Бургас, в 90 км от города Варна, в 100 м от центра курорта.
Pludmales apraksts Пляж в 70 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 бара, 3 конференц-зала, торговый центр, крытый бассейн с подогревом. Хранение багажа. Круглосуточная стойка регистрации. Услуги по глажению одежды. На территории есть магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация, 2 секции для детей в основном бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика, караоке, игровая комната.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Основной десятиэтажный корпус. В отеле 540 номеров.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна (банные принадлежности), кондиционер, фен, телефон, письменный стол, спутниковое ТВ, сейф (бесплатно), бесплатный Wi-Fi, утюг и гладильная доска (бесплатно), балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Солнечный Берег, Болгария
Tālruņi: +359 554 28200
Tīmekļa vietne: Planeta Hotel & Aquapark
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле есть аквапарк или горки. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.