Paloma Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 5.610
№70 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.0 Numurs
6.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta centrālajā daļā, netālu no pludmales. Blakus ir veikali, restorāni, klubi. Nesebras vēsturiskajā kvartālā ar automašīnu var nokļūt 9 minūšu laikā, savukārt Burgasas lidosta atrodas 27 km attālumā. Viesnīca ir piemērota āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар ligapchenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ir pagā jusi gandrī z nedē ļ a, kopš atgriezos no atvaļ inā juma, bet garī gi joprojā m Saulainajā Krastā . Par viesnī cu: tī ra gultas veļ a un dvieļ i, brokastis vienmuļ as, bet paē dā m tik daudz, ka pirms vakariņ ā m negribē jā s ē st! Viesnī cas baseins ir lielisks! Istaba tika tī rī ta katru dienu (lifehack for "manekeniem" - ja vē laties, lai istaba tiek uzkopta, vienkā rš i atstā jiet atslē gas reģ istratū rā : ). … Tomēr ▾ Ir pagā jusi gandrī z nedē ļ a, kopš atgriezos no atvaļ inā juma, bet garī gi joprojā m Saulainajā Krastā . Par viesnī cu: tī ra gultas veļ a un dvieļ i, brokastis vienmuļ as, bet paē dā m tik daudz, ka pirms vakariņ ā m negribē jā s ē st! Viesnī cas baseins ir lielisks! Istaba tika tī rī ta katru dienu (lifehack for "manekeniem" - ja vē laties, lai istaba tiek uzkopta, vienkā rš i atstā jiet atslē gas reģ istratū rā : ). No mī nusiem - fē na trū kums un tikai viena izeja telpā .
Kopumā Paloma viesnī ca ir tā da, kurā var atgriezties vē lreiz. Paldies par uzņ emš anu.
аватар annkka
Viesnī ca un vieta jaunieš iem nemaz nav slikta. Un ļ oti jaukas sievietes, kuras katru dienu uzkopa istabu. Bet reģ istratū rā bija sieviete 50+, viņ ai, atklā ti sakot, mē s nepatikā m, lai gan mē s tam neteicā m iemeslu un tikai gulē jā m un brokastojā m viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī ca un vieta jaunieš iem nemaz nav slikta. Un ļ oti jaukas sievietes, kuras katru dienu uzkopa istabu.
Bet reģ istratū rā bija sieviete 50+, viņ ai, atklā ti sakot, mē s nepatikā m, lai gan mē s tam neteicā m iemeslu un tikai gulē jā m un brokastojā m viesnī cā . Lū gta vienreiz izmantot dzelzi, viņ a mums pateica 1 levu. Mē s neiebilstam, lai gan gludeklis jā sagā dā bez maksas. Tas bija vakarā un mē s atdevā m gludekli nā kamajā dienā (tā bija mū su kļ ū da, lai gan, ja kā dam vajadzē ja, tad varē ja viegli paņ emt pie mums), un sieviete mums teica, ka gludekļ a noma maksā.1 levu stundā . Mē s bijā m ļ oti saš utuš i, jo. Viņ a mums to neteica.
Atnā cā m atpū sties trī s, 3 meitenes. Un protams vakarā gā jā m uz daž ā dā m iestā dē m, atnā cā m no rī ta, Kaut kā kā ds jauns vī rietis nolē ma mū s paņ emt, atveda uz reģ istratū ru un mē s atvadā mies no viņ a, kā š ī sieviete mums uzbrū k ar raudu, ka neviens nevar jā ienes istabā . Mē s bijā m vienkā rš i š okē ti, kā viņ a vispā r varē ja iedomā ties, ka mē s trī s vedī sim uz istabu jaunekli un viņ a priekš ā bija ļ oti neē rti. Attieksme, it kā mē s bū tu viegli tikumi, lai gan patiesī bā nevienam nav tiesī bu iejaukties mū su dzī vē un atpū tā . Un ja jau esam ieraduš ies viesnī cā , tad kamē r mē s tur dzī vojam, tā ir mū su, es domā ju. Un viņ ai nav tiesī bu bā zt degunu kas mū s pavada, un vē l jo vairā k pateikt, kuram jā brauc, kuram. nav. (Es atkā rtoju, ka mē s negrasī jā mies, bet pats fakts). Vispā r no š ī s nepatī kamā s sievietes un viņ as skatī š anā s uz mums ir tik daudz negatī vu emociju ikreiz, kad nā kam un ejam, ka vairs nav vē lē š anā s nā kt vē lreiz. Paldies
аватар lyulechka07
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikā m apsē duš ies uzreiz, personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru otro dienu. Ļ oti tī rs, ē rts! Ir neliels ledusskapis, var ē st pie galdiņ a uz balkona. Ļ oti tī rs baseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. … Tomēr ▾ Tikā m apsē duš ies uzreiz, personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs. Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru otro dienu. Ļ oti tī rs, ē rts! Ir neliels ledusskapis, var ē st pie galdiņ a uz balkona. Ļ oti tī rs baseins ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Man ļ oti patika brokastis: katru dienu no visa varē ja izvē lē ties ko jaunu, piemē ram, š odien - piena, rī t - sviestmaizes ar kafiju vai tē ju, parī t - saldumi, arbū zs, medus, bija arī makaroni ar olu kulteni vai desiņ as. . . Vispā r brokastī s apē dā m tik daudz, ka lī dz pusdienā m negribē jā s ē st pie jū ras! Lī dz jū rai jā brauc 5 minū tes, pa ceļ am ir daudz kafejnī cu, kur var paē st pusdienas vai vakariņ as. 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals "Mladost", kur var taupī t par zemā m cenā m: VISS maksā.1-3 levas (0.5 - 1.5 eiro). Piemē ram, sarkanā saldē ta zivs maksā.3, 9 levas par 1 kg! Labs vī ns un brendijs - no 7 lev. Ē diens ir ļ oti lē ts un kvalitatī vs!
Un Paloma viesnī ca ir brī niš ķ ī ga vieta tiem, kas meklē perfektu cenas / kvalitā tes attiecī bu!
это двор отеля вход в отель Через день меняют полотенца
аватар looovinka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā biju otro reizi un nenož ē loju. Viesnī ca atrodas jaunieš iem nozī mī gajā kū rorta centrā . Klusa un maza viesnī ca, brokastī s nebija rindu un vienmē r varē ja atrast vietu pie baseina. Brokastis ir vienkā rš as un vienmuļ as: olas, desiņ as, š ķ iņ ķ is, dā rzeņ i un augļ i, kopumā viss, ko parasti ē dam brokastī s. … Tomēr ▾ Viesnī cā biju otro reizi un nenož ē loju. Viesnī ca atrodas jaunieš iem nozī mī gajā kū rorta centrā . Klusa un maza viesnī ca, brokastī s nebija rindu un vienmē r varē ja atrast vietu pie baseina. Brokastis ir vienkā rš as un vienmuļ as: olas, desiņ as, š ķ iņ ķ is, dā rzeņ i un augļ i, kopumā viss, ko parasti ē dam brokastī s. Telpas ir mā jī gas un sakoptas. Lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes, tas ir mazliet par Bulgā riju, jū s ejat caur centru.
аватар volovik234
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1) laba atraš anā s vieta 2) pieklā jī gs personā ls 3) mā jī ga viesnī ca 4) regulā ras brokastis, bez volā niem … Tomēr ▾ 1) laba atraš anā s vieta
2) pieklā jī gs personā ls
3) mā jī ga viesnī ca
4) regulā ras brokastis, bez volā niem
аватар Oleksii64
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neliela standarta budž eta viesnī ca. Nav sliktā vietā , nedaudz tā lā k no ī paš i trokš ņ ainā m vietā m, 50 metri no Centra pieturas, 150 Kuban viesnī ca, 300 jū ra un mols. Telpas ir izremontē tas, tī ras un sakoptas, ir baseins ar bā ru, vestibila bā rs, bē rnu rotaļ u istaba. … Tomēr ▾ Neliela standarta budž eta viesnī ca. Nav sliktā vietā , nedaudz tā lā k no ī paš i trokš ņ ainā m vietā m, 50 metri no Centra pieturas, 150 Kuban viesnī ca, 300 jū ra un mols. Telpas ir izremontē tas, tī ras un sakoptas, ir baseins ar bā ru, vestibila bā rs, bē rnu rotaļ u istaba. Istabā s ir balkons, kondicionieris, ledusskapis, TV, duš a. Mē beles jaunas, grī da ir flī ze/laminā ts. Katru dienu saklā ja gultu un izmeta miskastes. Bija veļ as maiņ a, bet nepievē rsu uzmanī bu, cik reizes. Divi dvieļ i vienai personai, ziepes un tualetes papī rs. Pielika papī ru, bet kaut kā ar ziepē m nesanā ca, un viss : )
Ē diens bija HB, un, ja brokastis bija diezgan blī vas un daudzveidī gas (zviedru galds), tad vakariņ as bija a la carte un daudz vā jā kas par brokastī m. 30 metru rā diusā no viesnī cas atrodas 5 daž ā da veida un specializā cijas ē dinā š anas punkti - uzkost nav problē ma.
Bezmaksas wifi un dators. Seifs reģ istratū rā , dā rgs - 3 eiro / diena - neizmantoja.
Lifts, marmora kolonnas un durvju sargs krā sojumā - nē .
Ideā la viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2011. gada jū lijā atpū tā mies Paloma viesnī cā . Pirmkā rt, ceļ ojumu aģ entū rā , pē rkot biļ eti, solī ja ē dinā š anu puspansijas veidā - zviedru galds no rī ta un vakarā , bet atbraucot dabū jā m vakariņ as un kad atnā cā m uz "restorā nu" viņ i mū s speciā li salauza: lika apsē sties un paš i atnesī s . … Tomēr ▾ 2011. gada jū lijā atpū tā mies Paloma viesnī cā . Pirmkā rt, ceļ ojumu aģ entū rā , pē rkot biļ eti, solī ja ē dinā š anu puspansijas veidā - zviedru galds no rī ta un vakarā , bet atbraucot dabū jā m vakariņ as un kad atnā cā m uz "restorā nu" viņ i mū s speciā li salauza: lika apsē sties un paš i atnesī s . i. , nebija bufetes, un porcijas reizē m bija ļ oti mazas un daudzi (ī paš i vī rieš i) neē da pietiekami daudz. Ļ oti biež i vakariņ ā s ē dienkarti veidoja produkti, kas brokastī s netika ē sti. No rī ta "zviedru galds" sastā vē ja no lē tā siera, brynza, desu, š inki grieš anas. Vā rī tas olas, olu kultenis, ceptas desiņ as, kā postu salā ti, gurķ i un tomā ti, arbū zs, graudaugi ar kefī ru, ceptas pufas. Dzē riens no UPI koncentrā ta, tē ja un "kafija" Istabā s solī ja fē nu - tā nebija. Par gludekli - 2 levas. Istabas nebija ļ oti labi iztī rī tas, gultas un dvieļ i netika mainī ti 10 dienas. Vispā r š ī viesnī ca uz 3 * nekā dā veidā nevelk, nevienam neiesaku tur apmesties. Vienī gā priekš rocī ba ir š ī viesnī ca Saulainā Krasta centrā . Man arī nepatika apkalpoš ana restorā nā : darbinieki ir ģ ē rbuš ies nejauš i (divi puiš i š ortos), nav ī paš as formas, vakariņ u laikā viņ i pastā vī gi staigā un valkā netī ras drē bes. Rodas iespaids, ka cilvē ki, ne tikai neapmā cī ti, nā ca no ielas un dabū ja pagaidu darbu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Augustā atpū tā mies, bet 2008. g. Nekas nemainī jā s. Jū s lasā t tā , it kā viņ i rakstī tu par manu uzturē š anos viesnī cā . Viesnī ca ir kā nekā , bet tā nav 3 * (zvaigznī š u vē rtē jums tiek dots gaisa kondicionē š anai, ledusskapim un televizoram, ja viņ iem bū tu baseins, š ī bū tu 4 * viesnī ca). … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies, bet 2008. g.
Nekas nemainī jā s. Jū s lasā t tā , it kā viņ i rakstī tu par manu uzturē š anos viesnī cā .
Viesnī ca ir kā nekā , bet tā nav 3 * (zvaigznī š u vē rtē jums tiek dots gaisa kondicionē š anai, ledusskapim un televizoram, ja viņ iem bū tu baseins, š ī bū tu 4 * viesnī ca).
Brokastis ir pretī gas, ja atnā c 8.30 (brokastis sā kas 8.00), tad var iedzert tā du dzē rienu kā Jupi (daudz) un aiziet kaut kur brokastī s, jo š ajā laikā nav NEKAS. Kā beidzā s desas, dā rzeņ i utt. tā s netika atvestas, lai gan brokastis lī dz 10.00.
Istaba netika iztī rī ta. Bet vissliktā kais ir skudras. Viņ i nopirka persikus un, atnā kot no pludmales, atstā ja uz galda....Persiks kustē jā s pa visu un vesela skudru armija to sī kos gabaliņ os vilka pie sevis, nezin kur ū delē , an skudru pū znis.
Vienī gais pluss ir jā , mē s dzī vojā m kū rorta centrā .
Bet tas mū su atpū tu neietekmē ja, izbraucā m pilnā sastā vā .
Es mī lu Bulgā riju un bulgā ru tautu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в центральной части курорта Солнечный берег, недалеко от пляжа. Рядом находятся магазины, рестораны, клубы. До исторического квартала Несебра можно доехать на автомобиле за 9 минут, а расстояние до аэропорта Бургаса составляет 27 км. Отель подойдёт для активного отдыха.

Atrašanās vieta 27 км от аэропорта Бургаса. 15 минут ходьбы от автовокзала.
Pludmales apraksts Пляж в 10 минутах ходьбы.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната.
Telpu apraksts

Всего в отеле 46 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Chaika neighbourhood, 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359 55 422 904
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.