Jauka viesnīca, bet ne klusa.

Rakstīts: 24 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 21 jūnijs — 5 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tieš i kū rorta dienvidu daļ ā . mums š ī daļ a patī k visvairā k. Salī dzinoš i kluss un nav pā rā k tā lu no centra. Viesnī ca ļ oti tī ra, apkopē jas strā dā.5+. Arī telpas tika iztī rī tas ļ oti labi, dvieļ i, trī s no tiem, tika mainī ti katru dienu bez atgā dinā jumiem un mē tā š anā s uz grī das.
Istabas lielas, grī das flī zes. Bet es gribu jū s brī dinā t, ka ir daž as ļ oti mazas vienvietī gas istabas, tā s ir 134.234, 334.434. Nesamierinieties ar tā m. ir ļ oti š aura vannas istaba un kondicionieris pū š tieš i galvā . Vispirms mani iekā rtoja 334. gadā , bet pē c mana steidzama lū guma pā rcē la uz 160. istabu. Tā jau bija pavisam cita lieta.
Ē diens viesnī cā ir diezgan labs, vienmē r gaļ as ē diens, zivis un vista. Gardi dā rzeņ u kastroļ i, daudz augļ u, saldumu. Vairā ki bā ri ar dzē rieniem ir atvē rti lī dz pulksten 23:00. No pulksten 16:00 lī dz 17:00 nelielais restorā ns 1. stā vā piedā vā picas, cepumus, saldē jumu un dzē rienus.

Animā cija augstā lī menī . Animā cijas komanda - pulksteņ a puiš i. Ī paš i man patika Dž uliā ns, kurš vadī ja ū dens vingroš anu, viņ š spē ja aizraut ļ oti daudz cilvē ku, t. sk. jaunī ba, kā du citā s viesnī cā s neesmu redzē jis.
Ir divi baseini - viens pieauguš ajiem un viens bē rniem. normā li baseini. Blakus bē rniem ir š ū poles.
Mums vispā r nav pretenziju pret viesnī cu, bet, lū k. viesnī cas vide ir ļ oti trokš ņ aina. Ī paš i skaļ š no Laimī gā s zemes bē rnu nometnes. Viesnī cā "Kaukā zs" ir nemitī gi jucekli, bet lī dz 23:00. No otras puses, viesnī ca ir arī ļ oti trokš ņ aina, no rī ta lī dz vakaram. Lī dz ar to nav iespē jams palikt ar atvē rtu balkonu lī dz naktij. Mē ģ inā ju atrast kā du klusu pusi, iespē jams, tā atrodas pie Galvenā s ieejas, pret ceļ u, kas ir gandrī z nedzirdams. Vai beigā s.
Secinā jums - kurš ir gatavs visu laiku dzī vot ar slē gtu balkonu, tad tev te patiks. Un kurš mī l klusumu un vē las ieslē gt gaisa kondicionieri tikai nepiecieš amī bas gadī jumā - jū s š eit neesat.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu