Laba viesnīca ģimenēm

Rakstīts: 18 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 6 — 17 augusts 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca Laguna Park diezgan atbilst 4 *. Salī dzinot to ar VISĀ M 4 * viesnī cā m Grieķ ijā , Itā lijā , Bulgā rijā un 5 * Turcijā , manā personī gajā vē rtē jumā tā izrā dī jā s viena no labā kajā m.
1. Reģ istrē š anā s viesnī cā - no 14-00. Ieradā mies pulksten 11 un reģ istrē jā mies pulksten 13.00. Mē s saņ ē mā m labu numuru B blokā virs galvenā s ieejas, tas bija kluss un gandrī z visu dienu ē nā . Viesnī ca bez greznī bas, stingra, pieticī ga interjera. Ir neliela zaļ ā zona. Sadalī ts piecos blokos. A, B, C galvenajā ē kā , D un E otrajā korpusā . Pie katras ē kas ir peldbaseins. Blakus baseinu bā ri ar dzē rieniem. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Istaba izremontē ta, viss strā dā , labas gultas, tī rs. Mū su fē ns sabojā jā s (neizslē dzā s, kad tas bija pakā rts vietā ), viņ i teica istabenei, tehniķ is ieradā s pē c 10 minū tē m un, kamē r mē s bijā m jū rā , nomainī ja fē nu pret citu, kas darbojas). Dvieļ i mainī ti katru dienu, palagi ik pē c 3 dienā m. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti no rī ta reģ istratū rā , un vakarā jū s tos iemetat grozā pie baseina. Wi-Fi bez maksas ir pieejams tikai vestibilā .
2. Atraš anā s vieta - jā , š ī ir 3. lī nija, bet ja izej no viesnī cas pa labiem vā rtiem, ej 150 metrus, nogriež as pa kreisi un ej pa taciņ u starp Riu un Neptun pludmales viesnī cā m, pa kuru aug ziedoš s hibisks, tad pē c 5 minū tē m jū s bū siet pludmalē . Un tas nav steigā , pastaigas tempā . Viesnī ca atrodas kū rorta centrā lajā daļ ā , tač u š eit ir kluss, tuvumā nav trokš ņ ainu iestā ž u.

3. Ē diens ir galvenokā rt uzslavas. Brokastis - visa veida olas, putras, pankū kas, vafeles, grildesiņ as, cepts speķ is, grauzdiņ i, desa, siers uc Pusdienas - 2 veidu zupas, 3-4 veidu gaļ a vai zivis, garnē jums ar vairā ku veidu kartupeļ iem, spageti, mussaka, pildī ti cukini, baklaž ā ni, paprika, svaigi dā rzeņ i, kaut kā da uzkoda. Vakariņ as - pusdienā s tiek pievienots pavā ra ē diens (pī le, trusis, lasis, zī dī tā jcū kas, cū kgaļ as knuckle, jē ra gaļ a utt. - katru dienu kas jauns, lasis bija tikai divas reizes 12 dienā s). Vienmē r ir saldais galds, bulgā ru rū guš piens, greipfrū ti, apelsī ns. No augļ iem - arbū zs, melone, bumbieri, ā boli, banā ni, nektarī ni, persiki, plū mes. Saldē jums (labas kvalitā tes 4 veidi) pusdienā s un vakariņ ā s un pē cpusdienā uzkodu bā rā neierobež otā daudzumā . Vī ns ir diezgan pieklā jī gs gan balts, gan sarkans. Uzkodu bā rā pica, č ipsi, hamburgeri, hotdogi u. c.
4. Pludmale ir plaš a, plaš a, lietussargi stā v lielā attā lumā viens no otra. Bet lietussarga un divu sauļ oš anā s krē slu izmaksas ir 3x8 = 24 levas (gandrī z 12 eiro. 1 eiro = 1.91 leva). Visā pludmalē zonas ar lietussargiem mijas ar zonā m bez tiem, kur bez maksas var uzturē ties tie, kas vē las. Baltā s smiltis Bulgā rijā var salī dzinā t tikai ar Baltijas jū ras piekrastes pludmalē m, un ū dens augustā bija 26-27 grā di kā Turcijā .
5. Atpū tnieki - 80% - briti (š ķ iet, viņ i nemaz neiziet no viesnī cas - pa dienu pie baseiniem, vakarā pie bā riem), pā rē jie ir vā cieš i, franč i, bulgā ri un krievvalodī gie pilsoņ i. Pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem vai vecā ki pā ri.
Bē rnu animā cija un vakara izklaides angļ u valodā . Ir bē rnu klubs 10 lev/stundā .
6. Iesaku viesnī cu relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu