Bavaro Hotel 4*– Atsauksmes

33
Novērtējums 6.010
№41 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
6.6 Numurs
5.8 apkalpošana
6.1 Tīrība
5.4 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta dienvidu daļā, starp aktīvu infrastruktūru. Atvērts 2003. gadā. Tā ir viena 5 stāvu ēka. Viesnīca ir piemērota budžeta ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар sokkkoo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skaista un tī ra viesnī ca, dabū jā m istabu ar milzī gu balkonu ar skatu uz jū ru un diviem daž ā diem kū rortiem, personā ls draudzī gs un diezgan runā krieviski. Brokastis arī labas, ir ko ē st izvē lī gajiem un visē dā jiem! Veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, tas rakstī ts viesnī cas noteikumos! Skaista promenā de, garš ī gi ē dieni restorā nos, atrakcijas, klubi pludmalē , ū denspī pes un daudz kas cits, katrs atradī s sev interesantu vietu. … Tomēr ▾ Skaista un tī ra viesnī ca, dabū jā m istabu ar milzī gu balkonu ar skatu uz jū ru un diviem daž ā diem kū rortiem, personā ls draudzī gs un diezgan runā krieviski. Brokastis arī labas, ir ko ē st izvē lī gajiem un visē dā jiem! Veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c trim dienā m, tas rakstī ts viesnī cas noteikumos!
Skaista promenā de, garš ī gi ē dieni restorā nos, atrakcijas, klubi pludmalē , ū denspī pes un daudz kas cits, katrs atradī s sev interesantu vietu. Plā nojam atgriezties nā kamgad.
Mī nusi: slikts Wi-Fi pat vestibilā , viņ iem ir pā ris serveri, bet abi nevar tikt galā , jo ir liels tū ristu skaits, kas atpū š as kopā ar bē rniem, kuri pastā vī gi tusē jas tieš saistes spē lē s un sociā lajos tī klos.
Un vē l viens trū kums - tā ir spē cī ga dzirdamī ba, tas ir tikai murgs, cik pateicī gs es biju viesnī cas darbiniekiem, ka mums nebija kaimiņ u ar bē rniem !! ! !
аватар Avtomaxxx
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī bija mū su pirmā pieredze, ceļ ojot uz kū rortu ar autobusu. 15 stundas no Odesas un esam klā t. Tas bija finansiā li tā vē rts. Biļ ete mums izmaksā ja tikai 165 eiro no cilvē ka uz 10 naktī m ar divā m ē dienreizē m dienā . … Tomēr ▾ Š ī bija mū su pirmā pieredze, ceļ ojot uz kū rortu ar autobusu.
15 stundas no Odesas un esam klā t.
Tas bija finansiā li tā vē rts.
Biļ ete mums izmaksā ja tikai 165 eiro no cilvē ka uz 10 naktī m ar divā m ē dienreizē m dienā .
Autobuss mū s atveda agri no rī ta, apmetne bija jā pagaida lī dz pusdienā m.
Mē s prasī jā m istabu 5 stā vā ar skatu uz jū ru. Mū su lū gums tika apmierinā ts.
Tā tad Corona viesnī ca. . .
TERITORIJA UN SKAITS.
Š ī s viesnī cas teritorija ir neliela, un tajā ir vidē ja izmē ra peldbaseins un 2 desmiti sauļ oš anā s krē slu. Bet Bulgā rijai tas ir normā li, š eit, pē c Eiropas standarta, viesnī cā s nav lielu platī bu.
Istaba primitī va, vidē ja izmē ra, viss nepiecieš amais ir istabā .
Jaucē jkrā ns duš ā bija sliktā stā voklī , bet mē s pielā gojā mies
Uz balkona nav ž ā vē tā ja.
APKALPOŠ ANA .
Tī rī š ana telpā tyap blooper.
Atkritumi tika izvesti, un 10 dienu laikā dvieļ i tika mainī ti vienu reizi.
Personā ls reģ istratū rā ir draudzī gs.
Ē dnī cā viesmī ļ i tiek galā , tač u nepamet sajū ta, ka viņ i ir nolaidī gi pret savu darbu. Tī rī bas nekur nav.
PĀ RTIKA UN BĀ RI.
Tas ir godī gi. . . Tik nejauki mē s nekad nekur neesam tikuš i baroti.
No rī ta olu kultenis, kartupeļ i un pā ris salā ti.
Karsts ū dens no dzesē tā ja, bet patiesī bā knapi silts, tē jas maisiņ š tajā nevē las brū vē t.
Kafija ir tik nejauka, ka to nemaz nevar izdzert.
Š ī viesnī ca nenodroš ina ē dinā š anu.
Un vakariņ ā m visas 10 dienas ir vienā das.
Cepta vista, kotletes makaronu kartupeļ i un rī si.
pā ris primitī vo salā tu veidi.
Viss.
Bet, atceroties, par kā diem santī miem mē s š eit saņ ē mā m, es pā rstā ju bū t saš utis.
Bā rs strā dā ja tikai vestibilā . Cenas ir augstas.
Baseina bā rs nedarbojā s.
PLUDMA UN JŪ RA.
Viesnī cai nav savas pludmales.
Tuvā kā pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā .
Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir vienkā rš i neadekvā ti dā rgi.
Divu sauļ oš anā s krē slu un lietussargu komplekts 30 lev jeb 15 eiro.
Ir tā saucamā s brī vā s zonas.
Kur lī dz pusdienlaikam cilvē ki ir sapakoti tik daudz, ka nav iespē jams paiet garā m.
Jū ra tī ra, saulriets maigs, bet ne sekls.
KOPĀ .
Bulgā rija un jo ī paš i viesnī ca Korona mani nepā rsteidza.
Viesnī ca atrodas uz pā rkā puma robež as.
Ē diens pretī gs, lifts nestrā dā . Visa viesnī ca putekļ iem.
Bet atceroties, ka tas bija lē tā kais cenrā dī , saproti, ka brī numi nenotiek.
Pats kū rorts stipri atgā dina mū su postpadomju kū rortus ar pā rdoš anu nevajadzī gu atkritumu kaudzi un cilvē ku pū ļ iem.
Atkal jū s varat apmeklē t Bulgā riju, bet ne Crown Hotel. Pat par tik mazu naudu.
аватар nataliyadocenko26
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vienvietī ga numura izmaksas bija zemā kas nekā citā s piekrastes viesnī cā s, jo ī paš i tā pē c, ka lī dz pludmalei nebija nekā , ne vairā k kā.5 minū tes. Tī rī š ana istabā atstā j daudz vē lamo, atkritumi tika izvesti katru otro dienu, dvieļ i tika mainī ti 1 reizi reģ istrā cijas laikā . … Tomēr ▾ Vienvietī ga numura izmaksas bija zemā kas nekā citā s piekrastes viesnī cā s, jo ī paš i tā pē c, ka lī dz pludmalei nebija nekā , ne vairā k kā.5 minū tes. Tī rī š ana istabā atstā j daudz vē lamo, atkritumi tika izvesti katru otro dienu, dvieļ i tika mainī ti 1 reizi reģ istrā cijas laikā . Gaisa kondicionē tā js ir tik un tā (istaba atradā s austrumu pusē ). Brokastis vienmuļ as, bet izvē le bija, atbilstoš i bufetes veidam. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas kafejnī cas un bistro. Netā lu sabiedriskā transporta pietura. WI-FI tikai viesnī cas vestibilā , un ar nosacī jumu, ka ir maz cilvē ku, pretē jā gadī jumā savienojums bū s ļ oti garš . Viesnī cas izskats ir nedaudz nevī ž ī gs, lai gan fotoattē lā izskatā s jauki. Bet nā kamreiz es nedomā ju, ka izvē lē š os š o viesnī cu.
аватар nina_vrublevskki
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jos š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , nebija ī paš i labas atsauksmes, bet patiesī bā izrā dī jā s, ka nav slikta viesnī ca, ē diens bija labs, istabiņ a liela ar lodž iju, ledusskapis un TV bija mazi, bet strā dā ju jū ra bija 100 metru attā lumā , tuvumā bija daudz kafejnī cu un veikalu, lī dz Nesebā rai var aiziet ar kā jā m. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu pē dē jā brī ž a ceļ ojumā , nebija ī paš i labas atsauksmes, bet patiesī bā izrā dī jā s, ka nav slikta viesnī ca, ē diens bija labs, istabiņ a liela ar lodž iju, ledusskapis un TV bija mazi, bet strā dā ju jū ra bija 100 metru attā lumā , tuvumā bija daudz kafejnī cu un veikalu, lī dz Nesebā rai var aiziet ar kā jā m. Viesnī cā ir bā rs, pieklā jī gs, masā ž as telpa un protams baseins. No trū kumiem ir apjomī gi un neē rti sauļ oš anā s krē sli pie baseina un paklā js istabā s (varbū t kā dam tas ir pluss)
аватар irina_1901
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labi, kū rorta dienvidu daļ ā . Pati ē ka diezgan skaista, divi lifti. viens no tiem ir panorā mas. Gaiteņ os un istabā s jauns paklā js, nav negatī vu smaku. Numuri ir plaš i. Sā kumā mē s pat nesapratā m, kā pē c viesnī ca ir lē ta? Viss kļ uva skaidrs vē lā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labi, kū rorta dienvidu daļ ā . Pati ē ka diezgan skaista, divi lifti. viens no tiem ir panorā mas. Gaiteņ os un istabā s jauns paklā js, nav negatī vu smaku. Numuri ir plaš i. Sā kumā mē s pat nesapratā m, kā pē c viesnī ca ir lē ta? Viss kļ uva skaidrs vē lā k. Gaisa kondicionieri gandrī z nevilka. Mē s Koronā bijā m ā rpus sezonas, katru otro dienu bija apmā cies, tā pē c mums tas nebija svarī gi. Bet karstumā es nezinu, kā tur bū s, man š ķ iet, ka tas ir grū ti. Mē s dzī vojā m 5 stā vā . Sieviete no 3. stā va teica, ka viņ iem ar kondicionieriem viss kā rtī bā , pat forš i. Tā ka nezinu. . .
Galvenais viesnī cas trū kums ir apkopē ja, kurai pat nebija putekļ u sū cē ja. Mū su 8 nakš u laikā mums nebija laika ļ oti sapucē jties, mē s centā mies nesasmē rē ties. Bet divas nedē ļ as es nebrauktu uz š o viesnī cu. Dvieļ i mainī ti vienu reizi, gultas veļ a nekad.
Paņ ē mā m tikai brokastis. Tā s ir vairā k vai mazā k normā las, ņ emot vē rā , ka viesnī ca ir ļ oti lē ta. Iesaku pirkt lielveikalā tē ju un brū vē t maisiņ us paš iem, kafiju arī vajag, viesnī cā pretī ga. Un tā - siers, desa. desiņ as, olas un ceptas olas. cepumi, daž i augļ i. Visā visumā . tu nepaliksi izsalcis. Jums nav jā ņ em vakariņ as. Apkā rt ir daudz kafejnī cu ar akcijā m, kur var normā li paē st par 5-7 levā m.
Secinā jums ir tā ds - ja dodaties nevis karstajā sezonā , uz nedē ļ u, vē laties atpū sties ar budž etu un neē st viesnī cā , tad varat droš i doties. Viesnī cas atraš anā s vieta nevar bū t labā ka. Es apsvē rtu š o viesnī cu jū nija vai septembra pirmajā pusē . Tikai neaizmirstiet, ka, samaksā jot 3 kapeikas, jū s nesaņ emsit 5 *.
аватар clyopa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kijeva - Burgasa. 29.08. 16. Acī mredzot pilots bija piedzē ries un gandrī z avarē ja lidmaš ī nu. Es atceros frā zi no Trī s musketieriem: "Dzī ve ir svaiga! )"...- Pilna OPA)))))) Burgasa. BON-TOUR. Atbrauca Mercedes ar piekabi mū su č umodā niem. Protams, š oferis tika appludinā ts pretē jā virzienā BULGĀ RIJAS PIENA VEŽ OTĀ JIEM))))))))))) Piena kravas maš ī nas ar vieglu izbī li aizbē ga, bet. … Tomēr ▾ Kijeva - Burgasa. 29.08. 16. Acī mredzot pilots bija piedzē ries un gandrī z avarē ja lidmaš ī nu. Es atceros frā zi no Trī s musketieriem: "Dzī ve ir svaiga! )"...- Pilna OPA))))))
Burgasa. BON-TOUR.
Atbrauca Mercedes ar piekabi mū su č umodā niem. Protams, š oferis tika appludinā ts pretē jā virzienā BULGĀ RIJAS PIENA VEŽ OTĀ JIEM))))))))))) Piena kravas maš ī nas ar vieglu izbī li aizbē ga, bet...Mē s nepametā m policiju. Mē s kā du stundu marinē jā mies karstumā . Cik ļ oti mū su STEPOBARINS tos atsprā dzē ja - tā ds bija viņ a vā rds, - es nezinu. Tad viņ š steidzā s caur š o karstumu uz kā du viesnī cu no centra lī dz pat Nesebarai, tad viņ š steidzā s atpakaļ - sajaukts, vai kā ? - atkal pretē jā virzienā , bet uz kā du citu viesnī cu centrā . - Viņ i izslī dē ja cauri! ) Bet acī mredzot viņ š kroni paturē ja uzkodā m. Tā pē c, izejot no piegā des un nokļ uvusi CROWN zā lē , es sveicinā ju reģ istratū ru kā Gaja Jū lija Cē zara gladiatorus. Kijevas vā rdā , KANEŠ NA! )
Puiš i, jū s neticē siet – viņ i man iedeva labā ko numuru. 531. Pirmais, ko izdarī ju - pē c Kijevas Wiederstrall ieteikuma - es pā rbaudī ju seifu. Vispirms to aizslē dza. Un tad es aizmirsu paroli. . . ES BIJA Š OKĒ . Man Kijevā teica, ka par seifu – naudu. VAJAG PĀ RBAUDĪ T! Bet nē , tas ir tas, ko viņ am vajag, viņ š pats ir vainī gs! )
***
Ar dvieļ iem, grubā m un lietā m, kas izkustinā juš ā s duš ā un gultā - viss ir tā . Krē mī gi smilš krā sas brū ns dizains. Hlors. Uz balkona saplī susi plastmasa. Un jumts ir kā nepieejama spa elite -
brī niš ķ ī gs skats! )
Trī s dienas iekā rtojos istabā , pā rvietoju mē beles, apvienoju interjeru. Jo es negribu bū t saulē , tikai jū rā . Jā , un laiks ir jū ra. Galvenais, ka lidojā m! ) Š ajā gadī jumā nepirku saliekamā s mē beles, bet tikai cepures, dvieļ us un peldkostī mus, istabā uztaisī ju peldlelles dizainu. Tomē r atnā ca apkopē ja un it kā manas č ī bas - it kā zolī tes - pā ri. KĀ ? . . Es tos izmetu.
Kopumā pē c lidojuma arī es par to nedomā ju.
Neviens atsauksmē s nav rakstī jis, ka ē dnī cā nevar dzert kafiju. Drī zā k tā nav kafija, bet gan cepta shnyaga, kas atš ķ aidī ta ar hlora ū deni.
Kopumā pē c lidojuma arī es par to nedomā ju.
Es izaicinoš i uzmā cu reģ istratū ru, un viņ i salaboja WC, kas bija bezcerī gi apstā jies, kad es ierados ballē .
Cerē ju, ka beidzot paliks garlaicī gi.
Bet diemž ē l briti nonā ca KROONIS. Briti, vā rdu sakot.
Nopirku somu ar britu karogu, baltu Č ā rlija Č aplina boulinga cepuri un T-kreklu ar Putina attē lu un uzrakstu - VIŅ I MŪ S NEBŪ S.
Nodomā ju, ka tagad beidzot paliks garlaicī gi. Bet neaudzinā tā "Lielbritā nija" joprojā m vakariņ ā s turpinā ja kauj kazu zem mana balkona. Ļ oti skaļ i. Sliktā ks gaisa kondicionieris.
Un katru vakaru desmit reizes pa balkonu atskanē ja dzī va skaņ a - miljons koš i rož u. Man bija jā aizver balkons. Turklā t ods aizķ ē rā s.
Pludmalē sauļ oš anā s krē slu aizsargi mani nosauca par krievu bastardu.
Un es viņ iem teicu – nu, atvainojiet, es esmu no Baltijas. Es meloju – varbū t esmu blondī ne, un viņ i noticē ja. Bet viņ i pat neatvainojā s! 10 levu sauļ oš anā s krē sls un 10 levu lietussargs. Sapratu, ka tie ir apsargu personī gie ienā kumi pludmalē - kā pē c viņ i septembrī tik daudz lamā jas ar blondī ni no Kijevas?????.....
Tā ir vienī gā grū tī ba tur - pludmale, jo Taš kenta tur ir specifiska. Ā frika. Iegā dā tie lietussargi neglā bj.
***
Un Crown Hotel ir normā la. Tikai ar kafijas oderi Un kur - Bulgā rijā ? Bulgā rijā - viesnī cā ! - viņ i krā pj, glā bj pat Dievu uz rī ta kafijas! )
BET VISPĀ R. . . Pē c Kijevas-Bulgā rijas lidojuma es arī par to nedomā ju. Viss pasaulē ir relatī vs. Tā tad. . .
***
Kungi, viesnī ca izklausā s = MĒ S NO GABROVO = š iks. Personā ls ir pasakains. Viesnī ca ir pieprasī ta britu vidū , iesaku! )
***
Ar mī lestī bu uz viesnī cu KORONA, Marina.
Go to the hotel Californiya!)
аватар Ann-Anty
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kotnē ji izvē lē jā mies viesnī cu no lē tā m, un sezona ir riskanta - rudens sā kums. . . Bet tomē r, kā vienmē r, jū s cerat, ka jū su atvaļ inā jums bū s veiksmī gs, jo bulgā ru viesmī lī ba un zelta smiltis pie maigā s jū ras ir brī niš ķ ī gas brī vdienas atslē ga. … Tomēr ▾ Sā kotnē ji izvē lē jā mies viesnī cu no lē tā m, un sezona ir riskanta - rudens sā kums. . . Bet tomē r, kā vienmē r, jū s cerat, ka jū su atvaļ inā jums bū s veiksmī gs, jo bulgā ru viesmī lī ba un zelta smiltis pie maigā s jū ras ir brī niš ķ ī gas brī vdienas atslē ga.
Bet! Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, un tas uzreiz sabojā ja garastā vokli. Un tad vē l viesnī ca. . . Lielā kā viesnī cas priekš rocī ba ir atraš anā s vieta. Ļ oti tuvu jū rai: 5 minū tes uz koka klā ja cauri smilš u kā pā m.
Ē ka uzbū vē ta ļ oti oriģ inā la, skaista, mū sdienī ga! Tikai neviens to neatbalsta pienā cī gā lī menī , tas ir atstā ts likteņ a ž ē lastī bā . Pat vestibils (kur visi pulcē jas, lai izmantotu Wi-Fi) ir skaisti iecerē ts, bet patiesī bā tas izskatā s nož ē lojami. Nepietiek vietas cilvē kiem (bē rni vienkā rš i sē ž uz grī das, jo nepietiek elementā ru soliņ u un krē slu), ne dekoru (vismaz pā ris toveri ar dzī viem augiem).
Viesnī cas teritorija, tā pat kā visur citur Bulgā rijā , ir neliela, tač u pat tā nav labi kopta, nerada komfortu un labu garastā vokli, ir pamesta. Izstā dī tie viltotie ziedi (ne tā s labā kā s kvalitā tes) ir vē l nomā coš ā ki.
Atseviš ķ i ir vē rts runā t par restorā nu un ē dienu. Tas, ko viņ i gatavo un pasniedz viesiem, izraisa spē cī gu riebumu pret ē dienu! Pavā rs pilnī bā nogalina apetī ti un ticī bu bagā tī gajai un gardajai bulgā ru virtuvei. Viss ir vienā ds, katra diena ir vienā da. Tiesa, katru dienu bija augļ i (arbū zs, plū mes, ā boli un puszaļ i persiki), bet ne normā la gaļ a, ne ē dami deserti. Pretī gi! Protams, tu nepaliksi izsalcis, vismaz ar kaut ko piepildī si vē deru, bet sā tī gs un apmierinā ts noteikti nebū si.
Personā ls ir draudzī gs, kā jau visi bulgā ri, tač u arī tas neglā bj no neatlaidī gā s sajū tas, ka š eit neesi gaidī ts. . . jo katrā interjera un infrastruktū ras detaļ ā jū ti bā renī bu, nož ē lojamī bu un nevē rī bu pret viesiem.
Atgriež oties no skaistā s jū ras, zeltainā s pludmales (pat sliktos laikapstā kļ os...vai drī zā k, ī paš i sliktos laikapstā kļ os), jū s vē laties sajust brī vdienu un izbaudī t atvaļ inā jumu! Bet "Crown" pilnī bā nogalina jebkuru cerī bu.
Tie, kas saka, ka nav svarī gi, kur gulē t, kā piebā zt vē deru, galvenais ir laba pludmale un jū ra...savā veidā , viņ iem bū s taisnī ba. Un tikai ar tā du noskaņ ojumu var doties uz š o viesnī cu.
Mē s vairs neesam š eit. Š ī viesnī ca bū tu labā s rokā s. . . lai š ajā kronī bū tu pā ris dimantu. . . Bet tas jau ir cits stā sts!
аватар koluchka_nik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies atvaļ inā jumā.2014. Divi pieauguš ie un bē rns (2 gadi 10 mē neš i). Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, pē c apraksta un daļ ē ji pē c atsauksmē m, tā pē c neko daudz negaidī jā m. Reģ istrē š anā s notika diezgan ā tri (ieradā s 21:00). … Tomēr ▾ Mē s devā mies atvaļ inā jumā.2014. Divi pieauguš ie un bē rns (2 gadi 10 mē neš i). Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, pē c apraksta un daļ ē ji pē c atsauksmē m, tā pē c neko daudz negaidī jā m. Reģ istrē š anā s notika diezgan ā tri (ieradā s 21:00). Negā ja pastaigā ties (negribē ju staigā t vienai, bet bē rnam laiks gulē t), uzvā rī ja ū deni (paņ ē ma katlu lī dzi - ne reizi vien palī dzē ja), uzvā rī ja putru priekš . bē rns, tē ja sev un atpū tā s pē c ceļ a. . . No rī tiem, pateicoties savam bē rnam, vienmē r ceļ amies agri, tā pē c bijā m vieni no pirmajiem, kas nā ca brokastī s. Ņ emot to vē rā , mē s nemanī jā m nekā das problē mas ar trauku, ē diena vai drupač u trū kumu uz galdiem. Varbū t vē lā k tas bija, bet mē s to nekad neredzē jā m. Tā pē c pā rskatos aprakstī tais mī nuss tika neitralizē ts pats par sevi. Kas man ļ oti patika š ajā konkrē tajā Viesnī cā - tā atrodas otrajā lī nijā , bet aiziet lī dz jū rai ir pavisam vienkā rš i (taisnais ceļ š ir asfaltē ts), 3 min. un mē s esam pludmalē . Stā voš o viesnī cu priekš ā nav jā brauc pa apli. Mums tas ir liels pluss, bē rnu tas nenogurdinā ja. Pludmale ir smalkas smiltis. Istaba bija standarta. Ka ir tikai duš a – viņ i zinā ja un nebija pā rsteigti. Tiesa, pē c nomazgā š anā s grī da ir slapja un slidena, un pati istabene lika mums dvieļ us mest uz grī das kā paklā ju, lai bē rns neslī d - tā arī darī jā m. Mazgā š anas lī dzekļ us iedeva tikai vienu reizi, pē c tam neatjaunoja - mums viss bija paš iem un, atkal, tas nebija mī nuss (var iegā dā ties arī netā lu esoš ajā veikalā ). Tualetes papī ra bija vairā k nekā pietiekami. Uz balkona nebija ž ā vē tā ja, tikai galds un divi plastmasas krē sli, bet mē s no rī ta prasī jā m pludmali un, kad atgriezā mies vakariņ ā s, tā jau bija tur. Izlietni mazgā š anai mums neiedeva, nebija ī paš i ē rti mazgā t bē rnu lietas. Mani kā sievieti iepriecinā ja fē na klā tbū tne, kas atzī mē ta kā pluss. Veļ as un dvieļ u maiņ a bija regulā ra un bez atgā dinā jumiem (kā teikts aprakstā ). Atkritumi tika izvesti katru dienu. Runā jot par tī rī š anu, es atzī mē š u vienu lietu ar Bold Minus — ja atrodaties istabā un esat aizslē gts ar atslē gu, tas neapturē s kalponi. viņ a vispirms ievieto atslē gu slē dzenē un jau klauvē pie durvī m, un NEKAD otrā di. Bet š o mī nusu atzī mē jā m tikai tad, kad bē rns saslima. un lielā ko daļ u laika nā cā s pavadī t telpā maiņ ā s. Viņ i piekā ra zī mi "Netraucē t": vienreiz tā tika vienkā rš i noņ emta, bet pē c tam vienkā rš i ignorē ta. Es atkā rtoju, tas viss mani sarū gtinā ja tikai mana bē rna slimī bas dē ļ , kad es gribē ju mieru un klusumu. Citu negatī vu par paš u viesnī cu nebija. Pati slimī ba mums kļ uva par traucē kli, tuvojoties brī vdienu beigā m. Mū s izlika 12, bet pā rsū tī š ana 17:20. un ar bē rnu rokā s (spē cī gs vā jums), mē s sē dē jā m vestibilā . Pieteicā mies uz istabiņ as pagarinā jumu (un par papildus samaksu, un uz dienu) gan savā s, gan kaimiņ u viesnī cā s - atteikums. Rezultā tā paņ ē mā m tā lā ko stū ra dī vā nu un iemidzinā jā m bē rnu tieš i vestibilā . Par laimi, atpū tas laikā bija vairā k pozitī vu emociju. Viesnī ca neatrodas centrā , kur ir diezgan trokš ņ ains, un neviens mums nakts miegu nebojā ja. Pā ris vakarus pastaigā jā mies paš ā kū rorta sirdī un ar to mums pietika. Mū su istabas logi gā ja taisni uz galveno ieeju viesnī cā , uz jū ru, bet no 2. stā va un lē cienā š o jū ru nevar redzē t))) viesnī cā mē s paņ ē mā m tikai brokastis, pusdienas un vakariņ as daž ā das kafejnī cas - izmē ģ inā jā m visu jauno)) Ļ oti patika pastaiga Nesebā rā . Skati ir pā rsteidzoš i, jū ras velš u garš a restorā nos ir unikā la. Uz turieni devā mies ar sabiedrisko transportu, un atpakaļ - ar laivu, bija jau tumš s un ļ oti skaisti - viss Saulainais krasts ir gaismā - neaizmirstami!
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti slikts ē diens. . . katru dienu viens un tas pats. Nekā du augļ u. … Tomēr ▾ Ļ oti slikts ē diens. . . katru dienu viens un tas pats. Nekā du augļ u.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар khovanets
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nu, ar to arī beidzas mū su tikš anā s ar Bulgā riju, Saulaino krastu un kroni, par ko tagad nedaudz uzrakstī š u. Raugoties uz priekš u, teikš u, ka viesnī cai Korona un manai sievai un piecgadī gajam bē rnam ļ oti patika, ir daudz plusu un mī nusu. … Tomēr ▾ Nu, ar to arī beidzas mū su tikš anā s ar Bulgā riju, Saulaino krastu un kroni, par ko tagad nedaudz uzrakstī š u.
Raugoties uz priekš u, teikš u, ka viesnī cai Korona un manai sievai un piecgadī gajam bē rnam ļ oti patika, ir daudz plusu un mī nusu. Mē s bijā m apmetuš ies 12 gadu vecumā . dienā.5. stā vā.535 numuriņ os ar skatu uz baseinu, sā kumā nož ē lojā m, ka nav skats uz jū ru, un jau reģ istratū rā bijā m vienojuš ies, ka otrajā dienā par 10 levā m nomainī sim istabu pret mā ju pie jū ras, bet mainī jā m prā ti uz nakti pirmajā.3 5 stā vā nav ī paš i redzama jū ra, jo Kroņ a priekš ā ir augstā kas viesnī cas, un otrajā saule ļ oti karsta pie loga un siltums istabā.
Š ajā viesnī cā ir viss nepiecieš amais nakš ņ oš anai: aukstais un karstais ū dens bija ā trs, tualetes papī rs tika atjaunots katru dienu, dvieļ i arī , kondicionieris darbojā s, ledusskapis arī strā dā ja, bija seifs, bet par tā izmantoš anu bija jā maksā reģ istratū rā , gulta mū su veļ a tika mainī ta divas reizes 11 dienu laikā , un dvieļ i, kad gribē jā m, tas ir, kad gribē jā m tos mainī t kiala tikai uz grī das. Televizors istabā rā dī ja 2 krievu kanā lus un pā rē jie bija vai nu bulgā ru vai rumā ņ u. Ī paš s paldies viesnī cai par brokastī m un vakariņ ā m, pabaroja tur tikai kauš anai, bija bufete ar ē dienu gū zmu, kas tieš ā m varē tu bū t nedaudz daudzveidī gā ks, vakariņ as nopirkā m atseviš ķ i reģ istratū rā , kad gribē jā m, pieauguš ajam 10 levas , bē rniem 5 levas.
Baseins skaists, katru rī tu tī rī ts, jo ir aukstā ks par jū ru, saskaitī ju 95 sauļ oš anā s krē slus no balkona, baseina bā rs nav forš s, varē tu bū t labā ks un diapazons nav ļ oti, bet tā nav problē ma, Saulainajā krastā alternatī vie bā ri ir bagā ti.
Ī paš s kompliments pludmalei, kas ir ļ oti tī ra un tī ra katru dienu
(redzot savā m acī m), jū ra silta, gaiss tī rs, vā rdu sakot, pretenziju nevar bū t.
Un tagad nedaudz par viesnī cas mī nusiem: kā kā ds rakstī ja atsauksmē s, š ai viesnī cai ir neliela problē ma ar uzkopš anu, principā mums nebija ko tī rī t. Bet cī ņ ā tie bija atkritumu savā kš ana, tualetes papī ra papildinā š ana un daž reiz slaucī š ana. Un no putekļ u sū cē ja viņ i tiek izlikti no istabas.
Rezumē jot, mē s ļ oti iesakā m Hotel Korona, jo tā pilnī gā k atspoguļ o mū su samaksā to naudu.
PS.
Starp citu, vai kā ds pamanī ja, ka Crown logo uz reģ istratū ras bija nevis 4 zvaigznes, bet 3, vai arī pati zvaigzne godī gi nokrita, vai arī darbinieki pielā goja logotipu viesnī cas paš reizē jam stā voklim.
Kam bū s kā di jautā jumi, ar prieku atbildē š u.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в южной части курорта, среди активной инфраструктуры. Открыт в 2003 году. Представляет собой одно 5-ти этажное здание. Отель подходит для бюджетного семейного отдыха и молодёжи.

Atrašanās vieta В 30 км от аэропорта г. Бургас, в 40 км от г. Бургас, в 3 км от г. Несебр.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля. Вход в море: песчаный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе, сейф на reception (платно), утюг (по запросу на reception, платно), сувенирный магазин, 1 ресторан, 2 бара (в лобби и у бассейна), 1 открытый бассейн, у бассейна: зонты, шезлонги — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Ночной клуб, солярий.
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 240 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое ТВ, радио, телефон, холодильник, санузел с душем и феном, балкон, утюг (по запросу на reception, платно). Уборка номера: ежедневно, смена постельного белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach 8240
Tālruņi: +359-554-23000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.