Jauktas jūtas - 69!)

Rakstīts: 11 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 9 septembris 2016
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 10.0
Kijeva - Burgasa. 29.08. 16. Acī mredzot pilots bija piedzē ries un gandrī z avarē ja lidmaš ī nu. Es atceros frā zi no Trī s musketieriem: "Dzī ve ir svaiga! )"...- Pilna OPA))))))
Burgasa. BON-TOUR.
Atbrauca Mercedes ar piekabi mū su č umodā niem. Protams, š oferis tika appludinā ts pretē jā virzienā BULGĀ RIJAS PIENA VEŽ OTĀ JIEM))))))))))) Piena kravas maš ī nas ar vieglu izbī li aizbē ga, bet...Mē s nepametā m policiju. Mē s kā du stundu marinē jā mies karstumā . Cik ļ oti mū su STEPOBARINS tos atsprā dzē ja - tā ds bija viņ a vā rds, - es nezinu. Tad viņ š steidzā s caur š o karstumu uz kā du viesnī cu no centra lī dz pat Nesebarai, tad viņ š steidzā s atpakaļ - sajaukts, vai kā ? - atkal pretē jā virzienā , bet uz kā du citu viesnī cu centrā . - Viņ i izslī dē ja cauri! ) Bet acī mredzot viņ š kroni paturē ja uzkodā m. Tā pē c, izejot no piegā des un nokļ uvusi CROWN zā lē , es sveicinā ju reģ istratū ru kā Gaja Jū lija Cē zara gladiatorus. Kijevas vā rdā , KANEŠ NA! )

Puiš i, jū s neticē siet – viņ i man iedeva labā ko numuru. 531. Pirmais, ko izdarī ju - pē c Kijevas Wiederstrall ieteikuma - es pā rbaudī ju seifu. Vispirms to aizslē dza. Un tad es aizmirsu paroli. . . ES BIJA Š OKĒ . Man Kijevā teica, ka par seifu – naudu. VAJAG PĀ RBAUDĪ T! Bet nē , tas ir tas, ko viņ am vajag, viņ š pats ir vainī gs! )
***
Ar dvieļ iem, grubā m un lietā m, kas izkustinā juš ā s duš ā un gultā - viss ir tā . Krē mī gi smilš krā sas brū ns dizains. Hlors. Uz balkona saplī susi plastmasa. Un jumts ir kā nepieejama spa elite -
brī niš ķ ī gs skats! )
Trī s dienas iekā rtojos istabā , pā rvietoju mē beles, apvienoju interjeru. Jo es negribu bū t saulē , tikai jū rā . Jā , un laiks ir jū ra. Galvenais, ka lidojā m! ) Š ajā gadī jumā nepirku saliekamā s mē beles, bet tikai cepures, dvieļ us un peldkostī mus, istabā uztaisī ju peldlelles dizainu. Tomē r atnā ca apkopē ja un it kā manas č ī bas - it kā zolī tes - pā ri. KĀ ? . . Es tos izmetu.
Kopumā pē c lidojuma arī es par to nedomā ju.
Neviens atsauksmē s nav rakstī jis, ka ē dnī cā nevar dzert kafiju. Drī zā k tā nav kafija, bet gan cepta shnyaga, kas atš ķ aidī ta ar hlora ū deni.
Kopumā pē c lidojuma arī es par to nedomā ju.
Es izaicinoš i uzmā cu reģ istratū ru, un viņ i salaboja WC, kas bija bezcerī gi apstā jies, kad es ierados ballē .
Cerē ju, ka beidzot paliks garlaicī gi.
Bet diemž ē l briti nonā ca KROONIS. Briti, vā rdu sakot.
Nopirku somu ar britu karogu, baltu Č ā rlija Č aplina boulinga cepuri un T-kreklu ar Putina attē lu un uzrakstu - VIŅ I MŪ S NEBŪ S.
Nodomā ju, ka tagad beidzot paliks garlaicī gi. Bet neaudzinā tā "Lielbritā nija" joprojā m vakariņ ā s turpinā ja kauj kazu zem mana balkona. Ļ oti skaļ i. Sliktā ks gaisa kondicionieris.

Un katru vakaru desmit reizes pa balkonu atskanē ja dzī va skaņ a - miljons koš i rož u. Man bija jā aizver balkons. Turklā t ods aizķ ē rā s.
Pludmalē sauļ oš anā s krē slu aizsargi mani nosauca par krievu bastardu.
Un es viņ iem teicu – nu, atvainojiet, es esmu no Baltijas. Es meloju – varbū t esmu blondī ne, un viņ i noticē ja. Bet viņ i pat neatvainojā s! 10 levu sauļ oš anā s krē sls un 10 levu lietussargs. Sapratu, ka tie ir apsargu personī gie ienā kumi pludmalē - kā pē c viņ i septembrī tik daudz lamā jas ar blondī ni no Kijevas?????.....
Tā ir vienī gā grū tī ba tur - pludmale, jo Taš kenta tur ir specifiska. Ā frika. Iegā dā tie lietussargi neglā bj.
***
Un Crown Hotel ir normā la. Tikai ar kafijas oderi Un kur - Bulgā rijā ? Bulgā rijā - viesnī cā ! - viņ i krā pj, glā bj pat Dievu uz rī ta kafijas! )
BET VISPĀ R. . . Pē c Kijevas-Bulgā rijas lidojuma es arī par to nedomā ju. Viss pasaulē ir relatī vs. Tā tad. . .
***
Kungi, viesnī ca izklausā s = MĒ S NO GABROVO = š iks. Personā ls ir pasakains. Viesnī ca ir pieprasī ta britu vidū , iesaku! )
***
Ar mī lestī bu uz viesnī cu KORONA, Marina.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu