Kontinental 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 4.210
pamatā
21 atsaukt
№86 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
3.9 Numurs
6.9 apkalpošana
4.9 Tīrība
3.6 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Park Hotel Continental komplekss atrodas Saulainā Krasta dienvidu daļā skaistā parkā, blakus priežu mežam. Viesnīcas komplekss sastāv no vairākām dažādu kategoriju ēkām - Continental II Sunny Beach 2*, Continental III Sunny Beach 3* un Continental III+ Sunny Beach 3*+. Atvērts 1978. gadā. Pēdējā renovācija notika 2011. gadā. Atrodas netālu no pludmales un smilšu kāpām. Piemērots budžeta ģimenes vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар firetex
Vecas telpas, Jū tos pamesta. Paklā js istabā ir netī rs, nav ī paš i ē rts, basā m kā jā m staigā t nicī gi. Nebija atkritumu maisu. Gultas ir pā rā k mī kstas – ja ir problē mas ar muguru, labā k tur negulē t. Ak, un brokastis ir briesmī gas! No visa Bulgā rijas dā rzeņ u daudzveidī bas bija tomā ti (kuriem ziemā garš o kā mums - nav, kur tad tos sezonā ņ em?? ), Gurķ i (tie vē l nekas) un sā lī tas olī vas - UN TAS IR VISS uz visā m 10 dienā m! ! Pā rē jais - Š is ir lē tā kais 3 veidu siers, desa, desiņ as ar 2% gaļ u, makaroni un olu kultenis, nu un sī kumi. … Tomēr ▾ Vecas telpas, Jū tos pamesta. Paklā js istabā ir netī rs, nav ī paš i ē rts, basā m kā jā m staigā t nicī gi. Nebija atkritumu maisu. Gultas ir pā rā k mī kstas – ja ir problē mas ar muguru, labā k tur negulē t.
Ak, un brokastis ir briesmī gas! No visa Bulgā rijas dā rzeņ u daudzveidī bas bija tomā ti (kuriem ziemā garš o kā mums - nav, kur tad tos sezonā ņ em?? ), Gurķ i (tie vē l nekas) un sā lī tas olī vas - UN TAS IR VISS uz visā m 10 dienā m! ! Pā rē jais - Š is ir lē tā kais 3 veidu siers, desa, desiņ as ar 2% gaļ u, makaroni un olu kultenis, nu un sī kumi. Un augļ i protams plaš ā klā stā - Plū mes un ā boli. 10 dienu laikā nekas nav pievienots. Ā , un 1 dienu bija griķ i. Cik skumji.
аватар yuryyury
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Teritorija ir sakopta. Parka teritorija netiek kopta. Ē diens pietiekams, ē dams, bez volā niem, kopumā atbilst klasei. WiFi vestibilā ir vā jš . Pā rsteidza ikdienas, kaut arī virspusē ja tī rī š ana ar dvieļ u maiņ u) Smilš aina pludmale piecu minū š u sasniedzamī bas attā lumā , daļ u no kuras ī rē uzņ ē mums no Sofijas, kas savus lietussargus un sauļ oš anā s krē slus uzstā dī jis par 10 levā m ((Tiesa, ir no tā m brī vas zonas, kur atrodas lielā kā tū ristu daļ a. … Tomēr ▾ Teritorija ir sakopta. Parka teritorija netiek kopta. Ē diens pietiekams, ē dams, bez volā niem, kopumā atbilst klasei. WiFi vestibilā ir vā jš . Pā rsteidza ikdienas, kaut arī virspusē ja tī rī š ana ar dvieļ u maiņ u)
Smilš aina pludmale piecu minū š u sasniedzamī bas attā lumā , daļ u no kuras ī rē uzņ ē mums no Sofijas, kas savus lietussargus un sauļ oš anā s krē slus uzstā dī jis par 10 levā m ((Tiesa, ir no tā m brī vas zonas, kur atrodas lielā kā tū ristu daļ a.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Reģ istrē š anā s no 14, ieradā mies 12, bija jā staigā.2 stundas. Viesnī ca atrodas labā vietā , 300 metri no jū ras. Tuvumā ir kalni un skuju koku parks. Personā ls draudzī gs. Viesnī ca protams mē reni nogurusi, jau redzē ts ne mazums tū ristu, bet viss tī rs un sakopts. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s no 14, ieradā mies 12, bija jā staigā.2 stundas. Viesnī ca atrodas labā vietā , 300 metri no jū ras. Tuvumā ir kalni un skuju koku parks. Personā ls draudzī gs. Viesnī ca protams mē reni nogurusi, jau redzē ts ne mazums tū ristu, bet viss tī rs un sakopts. Viesnī cas cenas un kvalitā tes attiecī ba.
аватар Inna368288
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika viesnī ca fotogrā fiju un atsauksmju dē ļ . Par savu cenu viss bija labi, viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Istabā viss darbojā s, viss bija labi. Viesnī cā mums bija labas brokastis, teritorija mums bija piemē rota, bija baseins un jū ra bija tuvu. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca fotogrā fiju un atsauksmju dē ļ . Par savu cenu viss bija labi, viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. Istabā viss darbojā s, viss bija labi. Viesnī cā mums bija labas brokastis, teritorija mums bija piemē rota, bija baseins un jū ra bija tuvu. Protams, pludmalē bija daudz cilvē ku, tā pē c daž kā rt visiem nepietika vietas. Blakus viesnī cai bija veikali, restorā ni un tirgi, par ko viņ š arī ir pluss.
аватар Katja143963
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 9 no rī ta, un viņ iem ir check-in no 14. Ko pasū tī ju, to saņ ē mu. Vietnē viss ir pareizi. Animā cija bija, bet viņ a neapmeklē ja. Wi-Fi nav, un tas ir liels mī nuss, pie reģ istratū ras ir tikai viens kvadrā tmetrs un vakarā nav kur apsē sties. … Tomēr ▾ Ieradā mies 9 no rī ta, un viņ iem ir check-in no 14. Ko pasū tī ju, to saņ ē mu. Vietnē viss ir pareizi. Animā cija bija, bet viņ a neapmeklē ja. Wi-Fi nav, un tas ir liels mī nuss, pie reģ istratū ras ir tikai viens kvadrā tmetrs un vakarā nav kur apsē sties. Tuvu jū rai. Doš os uz turieni otro reizi.
аватар ludakotik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i mū s atveda uz viesnī cu 8 "no rī ta, un reģ istrā cija bija 14" pē cpusdienā , bet mē s tā pieņ ē mā m, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies dzert kafiju, tad jū ra, pusdienas. Istabā (3***) mū s patī kami pā rsteidza kondicionieris, ledusskapis, balkons uz skuju koku mež a, plaš a vannas istaba ar labu santehniku. … Tomēr ▾ Viņ i mū s atveda uz viesnī cu 8 "no rī ta, un reģ istrā cija bija 14" pē cpusdienā , bet mē s tā pieņ ē mā m, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies dzert kafiju, tad jū ra, pusdienas. Istabā (3***) mū s patī kami pā rsteidza kondicionieris, ledusskapis, balkons uz skuju koku mež a, plaš a vannas istaba ar labu santehniku. Mū s ļ oti pā rsteidza brokastis un vakariņ as. Bijā m noskaņ oti trakā kais. Bet sanā ca otrā di. nemē ģ inā ju, varē ja nosprā gt. Izvē le laba un salā ti, uzkodas, piedevas, pat kartupeļ i vienmē r ir bijuš i 3 veidu. Frī kartupeļ i, vā rī ti un sautē ti. Š efpavā rs izcils !! ! Arī dzē rieni bija vakariņ ā s. Jā ļ oti izcils baseins. Internets bija vestibilā , bet maksā jā m 20 levas un internets bija istabā . atvē ra balkonu Vieta nav slikta tuvu izklaidei, bet klusa. Ja ejam uz S. B. tad atkal uz Continental Uzrakstiet pā ris teikumus
аватар yulia_ukr
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tieš i Turpravdā mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu, tā pē c ierodoties uzreiz gribu padalī ties savos iespaidos. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs. Var redzē t, ka visi darbinieki smagi strā dā . Reģ istratū rā administratore vienmē r ir uz vietas, visi vienmē r smaidī gi, telpas tiek tī rī tas katru dienu un rū pī gi, baseins tiek uzraudzī ts, teritorija pastā vī gi tiek uzkopta, krū mi tiek izgriezti. … Tomēr ▾ Tieš i Turpravdā mē s ar vī ru izvē lē jā mies viesnī cu, tā pē c ierodoties uzreiz gribu padalī ties savos iespaidos. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir ļ oti labs. Var redzē t, ka visi darbinieki smagi strā dā . Reģ istratū rā administratore vienmē r ir uz vietas, visi vienmē r smaidī gi, telpas tiek tī rī tas katru dienu un rū pī gi, baseins tiek uzraudzī ts, teritorija pastā vī gi tiek uzkopta, krū mi tiek izgriezti. Mums ļ oti patika.
Numurs
Dzī vojā m 3* istabā . Tajā ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, neliels televizors. Viesnī cā ir arī vienkā rš ā ki 2 * numuri bez gaisa kondicionē š anas, kā arī.3 * + ē ka. Intereses pē c lū dzā m apskatī t telpas 3+. Tie ievē rojami atš ķ iras no parastajiem 3 * - labā ka apdare, mē beles, vairā k platī bas un telpas, kā arī vannas istaba. Mums teica, ka daž ā s istabā s ir virtuves, bet es tā s neredzē ju. Ē ka izskatā s daudz forš ā ka: Otis lifts, paklā ji uz grī dā m, skaistas ā das mē beles reģ istratū rā .
Tagad par mū su 3* istabu. Vannas istabā uz visas sienas ir liels spogulis, gaitenī vē l viens, un vē l viens uz tualetes galdiņ a. Balkonā ir 2 krē sli un zems galds - patī kami vakaros pasē dē t. Uz balkona ir arī ž ā vē tā js. Istaba ir vienkā rš a, bet jauka: tumš i zils paklā js, gaiš as mē beles. Sienas ir balinā tas, bet balinā š ana netiek ņ emta. Mī nuss - mū su divguļ amā gulta sastā vē ja no 2 matrač iem.
Telpas tika tī rī tas katru dienu un diezgan rū pī gi.
Teritorija
Es neteiktu, ka tā ir ļ oti liela, bet lielā ka par daudzā m citā m viesnī cā m. Piemē ram, 4 * Meridian, kas atrodas netā lu, teritorija ir daudz mazā ka un mums no malas š ķ ita, ka visi sē ž viens otram uz galvas. Kontinentā la teritorija ir atvē rta, bet nav izbraucama. Ē kas atrodas nelielā attā lumā no ceļ a. No mū su balkona pavē rā s neliels zā liens ar jaunā m eglē m, aiz kura bija 2 tenisa korti, un tikai aiz tā bija ceļ š . No vē l divu ē ku balkoniem paveras skats uz baseinu, no otras paveras skats uz priež u stā dī jumu (š is stā dī jums atrodas viesnī cas teritorijā ), vē l daļ ai numuru ir balkoni ar skatu uz viesnī cas autostā vvietu.
Mū su istaba bija pietiekami klusa, lai gulē tu ar atvē rtu balkonu. Odu nebija.
Pagalmā ir augsta ā bele, no kuras mē s ē dā m ā bolus. Pie baseina - 2 vī ģ u krū mi, no kuriem mē s (kopā ar pusi viesnī cas)) ē dā m vī ģ es. Tā kā brokastī s bija arī ā boli un saldie persiki, augļ us gandrī z nepirkā m.
Uz jū ru
Pretī Continental atrodas Tiara Beach (mums bija logi ar skatu uz to), tā s priekš ā ir dzī vokļ u komplekss, un tā priekš ā , gandrī z pludmalē , atrodas Burgas viesnī ca. Bet lī dz jū rai nav ilgi jā dodas, pa ceļ am tirgo visu veidu ielas ē dienu, apģ ē rbu, suvenī rus, peldē š anas lietas.
Peldbaseins
Sastā v no divā m daļ ā m: bē rniem un visiem vecā kiem. Dziļ ums daž ā dā s vietā s ir atš ķ irī gs. Ū dens ir hlorē ts, bet smarž a ir dzirdama tikai atrodoties ū denī , un tad tikai nedaudz. Ā da pē c peldes nesavelkas. Vienī gais, kad ū dens nokļ ū st degunā , tas ir diezgan nepatī kami. Nā kamreiz, iespē jams, ņ emsim lī dzi daž us deguna mietiņ us. Baseins man š ķ ita pietiekami plaš s, nekad neesmu redzē jis, ka tas bū tu pā rpildī ts.
Pie baseina vienmē r atrodas darbinieks, kurš ar tī klu noķ er jebkuru lidojoš u lapu. Lē kt no malas oficiā li aizliegts, bet lec visi. Tiesa, darbinieks uzrauga bē rnu lē cienus, un, ja viņ am š ķ iet, ka viņ i lec bī stami, viņ š pū š svilpi.
Personā ls
Visi darbinieki runā krieviski. Pat apkopē jas mū s saprata. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, atbildē ja uz visiem jautā jumiem, smaidī ja, un kopumā esam apmierinā ti.
Brokastis
Turpravdā bija sū dzī bas par vienmuļ ajā m brokastī m. Es jums pastā stī š u, ar ko viņ i mū s pabaroja, lai jū s paš i izlemtu, cik vienmuļ i tas ir. Katru dienu tika pasniegta bufete: griķ i vai vermicelli, cepts speķ is vai vā rī tas desiņ as, kā arī sagriezts š ķ iņ ķ is vai kū pinā ta desa. Reiz bija pastē te. Plus: sinepes, majonē ze, keč ups un vē l kā da sarkanā mē rce, ķ irš u jogurts, bezpiedevu jogurts, vā rī tas olas, olu kultenis, baltā s š ķ ē lē s sagriezta maize, baltie un melnie rullī š i, vā rī ti š ampinjoni, pupiņ as tomā tu mē rcē , olī vas un melnā s olī vas, tomā ti , gurķ i, siers, augu eļ ļ a salā tiem, sviests, sagriezts cietais siers, ievā rī jumi, saldā s pastas (viena tumš a, viena gaiš a), tukš i kruasā ni, vairā ku veidu graudaugi, kū ka, ā boli un persiki.
Dzē rieni: tē ja, nektā ri - multivitamī ni, apelsī ns, ananā si un vē l daž i (kaut kas lī dzī gs atš ķ aidī tai sulai, es tā du nedzeru, bet nez kā pē c nektā ri bija iecienī ti atpū tnieku vidū ), piens, kafija, kā arī gatava kafija ar piens.
Bija arī liels tosteris, kur varē ja pagatavot sev maizes grauzdiņ us. Š ķ iet, ka tas ir viss. Starp citu, kafija ar pienu lieliski saderē ja ar saldajiem persikiem)
Restorā nā bija bē rnu baroš anas krē sliņ i.
Vakariņ as
Mē s devā mies uz vienas brokastī m, bet pē c tam nolē mā m doties uz pā ris vakariņ ā m. Ja tos maksā viesnī cā , tie maksā.16 levas vienai personai (apmē ram 8 eiro), un, ja jū s vienkā rš i ierodaties restorā nā no pulksten 18 lī dz 20 vakarā , tad ieeja bufetē maksā tikai 10 levas. Es nevaru tik detalizē ti uzskaitī t, kas tika pasniegts vakariņ ā s, jo mē s tur bijā m tikai 2 reizes, un ē dienkarte mainā s katru dienu. Varu tikai teikt, ka š ī ir gaļ as cienī tā ju paradī ze. Tika pasniegti cū kgaļ as, liellopa gaļ as un vistas ē dieni - virs paplā tes ar trauku bija attē li ar krā sotu govi, cū ku vai vistu. Bija arī frī kartupeļ i, plaš ā ka dā rzeņ u izvē le. Kopumā abas reizes mē s nedaudz pā rē dā mies un nolē mā m, ka tā dā tempā mē s drī z neienā ksim pa durvī m) Mans vī rs un mums ir nosliece uz sā ta sajū tu, tā pē c š ā das bufetes mums ir kontrindicē tas))) Ē diens kafejnī cā s uz ielas, protams, ir vē l garš ī gā ks - nedaudz apcepts vai ne acu priekš ā . Toties vidē jais gaļ as ē diens kafejnī cā maksā.16–25 levas, bet š eit visas vakariņ as vienam cilvē kam maksā.10. Un ē diens garš ī gs!
Atpū tnieki
Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, ī paš i britu un vā cieš u. Bija arī franč u un citi viesi, kuri runā ja man pilnī gi nezinā mā s valodā s. Bija arī krievvalodī gā publika, bet ne vairā k kā puse, es domā ju.
Корпус 2 и 3*
аватар 555Alex
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Biļ ete uz š o viesnī cu tika nopirkta kaut kā steigā , galvenais uz jū ru. Mē s ņ ē mā m all inclusive, jo starpī ba starp brokastī m bija tikai 1500 rubļ u. Izlasot atsauksmes par viesnī cu, braucu bez entuziasma = (Ierodoties izskatā s pē c trī s rubļ u banknotes. … Tomēr ▾ Biļ ete uz š o viesnī cu tika nopirkta kaut kā steigā , galvenais uz jū ru. Mē s ņ ē mā m all inclusive, jo starpī ba starp brokastī m bija tikai 1500 rubļ u. Izlasot atsauksmes par viesnī cu, braucu bez entuziasma = (Ierodoties izskatā s pē c trī s rubļ u banknotes. Pirmā mute ir tā da, ka reģ istrā cija ir tikai no 14:00 un pat par naudu pasē ; ) nevar bū t! . Tā pē c man bija jā gaida pā ris stundas vestibilā . pā rmaiņ us peldē jā s jū rā . Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , lē nā m ejiet lī dz jū rai 3 minū tes. Priecē ja, ka pludmales ir tī ras, smiltis patī kamas (noteikti ņ emiet lī dzi volejbola bumbu, nā cā s pirkt, jo neviens neņ ē ma). "lepno" vispā r nav, kas man kā maskavietei papildina pā rē jos patī kamos iespaidus. Ē diens 3 ki parasti ir lielisks! ko es nemaz negaidī ju (varbū t tas ir sezonā lā samta dē ļ ! Es nezinu). Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija gaļ a. vistas gaļ a daž ā dā s formā s protams, liellopu gaļ a, cū kgaļ a (uz iesmiem katru otro dienu), zivis, proti, bija gaļ as izvē le, kā standarts vienmē r bija arbū zs, melone, plū mes, tomā ti, gurķ i, daž ā das zupas, veģ etā rā virtuve ir arī klā t, kopumā izsalcis noteikti nepaliksi, ja nebū s ī paš as izvē les. Priecī gas kū ciņ as un saldē jumu. Brokastis ir tā das paš as, bet garš ī gas. Vispā r runā jot par uzturu, ja kaut kas neder, tad pilnī gi iespē jams paē st labi par 5-6 eiro no cilvē ka jebkurā kafejnī cā . Jū s nevarat doties ekskursijā s no tū risma operatoriem un pilnī bā doties uz savu autobusu, piemē ram, uz Nesebā ru. 5 (pietura ir tieš i pie viesnī cas! Pā rē jos numurus skatī t pē c shē mas) maksā tikai 1lev, t. i. , 20 rubļ i vienā virzienā . Iesaku arī uz Burgasu doties ar autobusu no tā s paš as pieturas. kā Nesebā rā (brauc 35min), un Sozopolē (caur Burgasu, tur izkā piet gala autobusā un brauciet ar autobusu uz Sozopoli) ceļ ā.1 stunda. Katru dienu tika tī rī ta vairā k par viesnī cu, tika saklā ta gulta un mainī ti dvieļ i, smiltis netika ī paš i tī rī tas, un mē s nepiegruž ā m pā rā k daudz. Lī dzi jā ņ em galda tenisa raketes, ir galds. Divā s ē kā s ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Tagad par numuriņ iem viesnī ca sastā v no trim ē kā m 2 zvaigznes, 3 un 3+. Visi ē d vienā ē damistabā . Mums bija 3. istabiņ a kur ir kondicionieris, televizors, ledusskapis, fē ns, mē beles vienkā rš as, vispā r istaba diezgan glī ta (sienas plā nas, dzird kaimiņ us, nu kurš bū s Trakiem aiz sienas labā k uzreiz piezvanī t uz reģ istratū ru, viņ i to izdomā s! ). Iepazinā mies ar firmu, tur dzī voja 2, istabā s nav kondicioniera, duš a un bedre grī dā , padomju mē beles. nebija 3+. Pā rsvarā ir vā cieš i un poļ i. Teritorija pie viesnī cas, blakus ir parasta priež u aleja, 20 metru baseins ar aptuveni 4 celiņ iem un bradā jamais baseins. Vispā r uz Bulgā riju devos pirmo reizi un man patika, jo viņ i saprot krievu valodu, no viesnī cas iesaku aiziet kā jā m lī dz apskates objektiem (zelta jū dze) un klubiem tur ir pati jautrā kā naktsdzī ve no viesnī cas. kaut kur min. divdesmit! uzreiz neatradī si, tā pē c jautā , jo pirmo reizi tusē jā mies pa kafejnī cā m, kas atrodas blakus skatu ratam, domā jot, ka tā lā k nekā nav, tā pē c lī dz zelta jū dzei vē l jā iet =)) vai iekā piet "vilcienu" pieturā tieš i iepretim viesnī cai. Vispā r viesnī ca ir lieliska uz trim, ja izbrauc vē lu vakarā , tad vajadzē tu piemaksā t par istabiņ u un mierī gi atpū sties (maksā.30 lev = 600 rubļ i un ja viss iekļ auts, tad nevajag jā maksā papildus! ) Un pati izbraukš anas diena. Gā ja cauri Tui.
аватар aleksandrova16
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmkā rt, kas mū s nepatī kami pā rsteidza, viņ i atteicā s mū s izmitinā t pirms 14:00. Un ieradā mies 8os no rī ta, jo bijā m noguruš i, izsalkuš i un nebija kur nolikt koferus, administrā cijai bija vienalga. Labi, ar bē dā m uz pusē m. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, kas mū s nepatī kami pā rsteidza, viņ i atteicā s mū s izmitinā t pirms 14:00. Un ieradā mies 8os no rī ta, jo bijā m noguruš i, izsalkuš i un nebija kur nolikt koferus, administrā cijai bija vienalga. Labi, ar bē dā m uz pusē m. Mē s iegā jā m istabā un noelsā m, nav TV, nav gaisa kondicionē š anas, pat ne duš as kabī nes, jā mazgā jas tualetē , un kanalizā cija ir bedrē grī dā ! Istabā nemitī gi krita aizkari, veļ a tika mainī ta reizi 11 dienā s, dvieļ i mainī ti tikai trī s reizes.
аватар vera_t08
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilnī gi piekrī tu atsauksmes par viesnī cu. Par tā du naudu viss ir kā rtī bā , istabas logi pavē rā s uz baseinu, istabā viss aprī kojums darbojā s pareizi, katru dienu tī rī ja. Tiesa, mē beles ir vecas, bet kam tā s vajadzī gas, kad jū ra ir 25 un gaiss ir 35. … Tomēr ▾ Pilnī gi piekrī tu atsauksmes par viesnī cu. Par tā du naudu viss ir kā rtī bā , istabas logi pavē rā s uz baseinu, istabā viss aprī kojums darbojā s pareizi, katru dienu tī rī ja. Tiesa, mē beles ir vecas, bet kam tā s vajadzī gas, kad jū ra ir 25 un gaiss ir 35. Personā ls ir draudzī gs, bez problē mā m atbild uz visiem jautā jumiem. Netā lu ir jū ra, ja vē lies paņ emt lī dzi maksas lietussargu, vai nolikt savu un izklaidē ties. Naktī kluss, vajag jautrī bu - 5 minū tes un lū dzu jebkuru restorā nu. Viesnī ca atbilst 3* pilnī bā , gribu tur atgriezties.
Parādīt vairāk »


iemiesojums vashbar
Kā tūrists var pārbaudīt viesnīcas rezervāciju pie ceļojumu aģenta?
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 12 atbildes
iemiesojums vanesa
Plānojam doties augusta beigās.
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Комплекс Park Hotel Continental расположен в южной части курорта Солнечный Берег среди прекрасного парка, рядом с сосновым лесом. Гостиничный комплекс состоит из нескольких корпусов различной категории — Continental II Sunny Beach 2*, Continental III Sunny Beach 3* и Continental III+ Sunny Beach 3*+. Открыт в 1978 году. Последняя реконструкция прошла в 2011 году. Расположен недалеко от пляжа и песчаных дюн. Подходит для бюджетного семейного или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Бургас в 20 км от отеля.
Pludmales apraksts Муниципальный пляж в 300 м от отеля, берег и вход в море — песчаный.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане с уютной летней террасой и видом на бассейн можно отведать вкусные блюда болгарской и интернациональной кухни. В лаундже и баре у бассейна гостям предложат освежающие напитки, которыми приятно насладиться в жаркие летние дни.

Wi-Fi В лобби (Платно). 3 конференц-зала (от 25 до 150 чел с оборудованием). Мини-маркет и сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно).
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 200 номеров, не предоставляются двуспальные кровати, но можно сдвинуть 2 односпальные кровати.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-холодильник, платный Wi-Fi, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese First Line, Sunny Beach, 8240 Солнечный Берег, Болгария
Tālruņi: 0554/ 22751
Tīmekļa vietne: Kontinental
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.