Kalofer Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 4.310
№83 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
4.4 Numurs
4.2 apkalpošana
4.4 Tīrība
4.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 250 metru attālumā no Saulainā Krasta pludmales. Netālu atrodas ūdens atrakciju parks. Viesnīca uzcelta 1966. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Neliela viesnīca ģimenēm.Vairāk →
аватар sergej442
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī gs restorā ns. Ē diens vienkā rš i š ausmī gs. HAMY restorā na personā ls. Ē dienu izvē les nav, un skats uz restorā nu atstā j ko vē lē ties. Tā lu no jū ras. Istaba tieš ā m sanā ca vairā k vai mazā k normā la. … Tomēr ▾ Pretī gs restorā ns. Ē diens vienkā rš i š ausmī gs. HAMY restorā na personā ls. Ē dienu izvē les nav, un skats uz restorā nu atstā j ko vē lē ties. Tā lu no jū ras. Istaba tieš ā m sanā ca vairā k vai mazā k normā la.
Ужас в ресторане отеля Калофер. Обратите внимание на посуду.Это завтрак.Никому не рекомендую эту гостиницу.
аватар viola66
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
20 gadus, kas man ir jā brauc divas vai trī s reizes gadā daž ā dos virzienos un valstī s, es nekad neesmu redzē jis tā du atkritumu izgā ztuvi kā š ī viesnī ca. Baisi pat atcerē ties, bijā m jū lija sā kumā , mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. … Tomēr ▾ 20 gadus, kas man ir jā brauc divas vai trī s reizes gadā daž ā dos virzienos un valstī s, es nekad neesmu redzē jis tā du atkritumu izgā ztuvi kā š ī viesnī ca. Baisi pat atcerē ties, bijā m jū lija sā kumā , mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Esmu ļ oti nepretenciozs cilvē ks un reti pievē rš u uzmanī bu mē belē m, cenš os visā atrast pozitī vo. Vienī gais pozitī vais š eit ir atraš anā s vieta. Briesmī ga attieksme pret viesiem. Ierodoties (plkst. 10.00) mums piedā vā ja atstā t mantas pastaigā stingri lī dz 14. Beidzot saņ ē muš i istabiņ u, ilgi nevarē jā m atvē rt istabiņ as durvis (slē dzenes nepā rprotami ir pirms militā rā s). Bija bail sē dē t un gulē t uz gultā m, tā s č ī kstē ja, it kā grasī tos izjukt. Turklā t pret muguru balstī jā s atsperes, un acī mredzot uz matrač a tika sū tī ti matrač u pā rvalki, lai š o procesu mī kstinā tu, bet tas nelī dzē ja, atlika tikai atrast vietu, kur atsperu bū tu mazā k. Par to, kā dā krā sā ir veļ a uz gultas, ir atseviš ķ a saruna, neskaitot dī vainos traipus uz palagiem un to, ka palagi nav ī stajā izmē rā , uz matrač a nevar nostiprinā t, no rī ta palagu nebija. vieta. Tā das paš as krā sas dvieļ i, likā s, ka pirms tam grī du mazgā juš i, vairā k kā grī das lupatas. Ierodoties, no higiē nas precē m, divi tualetes papī ra ruļ ļ i, divi š ampū ni un divi ziepju gabaliņ i. Divas dienas neviens pat neienā ca istabā , lai gan bija rakstī ts, ka tī ra katru. Otrā s dienas vakarā aizgā ju un reģ istratū rā teicu - paldies, sā ka vest atkritumus katru dienu, bet ar to arī tī rī š ana bija beigusies. Pē c tualetes papī ra bija jā steidzas meklē t, kur š ī s nelaimī gā s apkopē jas tī ra telpas, par ziepē m un š ampū niem vispā r neviens nerunā . Kopumā ņ emiet visu no mā jā m, nerē ķ inieties ar viesnī cu. Duš ā aizkars uzkarinā ts tā , ka grī da visu laiku slapja, dvieļ i než ū st, palū dzu nomainī t, teica, ka mainā m tikai treš o dienu. Nu viņ i bija. Pat nesapņ ojiet par kā du gaisa kondicionieri, tā nav, kā pē c rakstī t, kas ir. Restorā nā , paldies Dievam, paņ ē ma tikai brokastis, katru dienu tas pats, nekas garš ī gs nebija, arbū zs un apelsī ns no augļ iem. Vienī gais pluss ir atraš anā s vieta, klusais centrs, viss netā lu no pludmales divu minū š u gā jienā , arī veikali, restorā ni, kafejnī cas, kuros super ē diens un produkti! Cenā mies pavadī t pē c iespē jas mazā k laika viesnī cā . Stingri neiesaku, tā du atkritumu izgā ztuvi 20 gadu ceļ ojumā vē l neesmu sastapis. . .
отель Калофер
аватар dmitrenko3
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š odien tikai no Kalofera. . . Viesnī ca diezgan normā la, tomē r tā lu no jū ras. Sā kumā iespaids par viesnī cu bija diezgan pozitī vs, mums bija 2+2 istabiņ a, pirmā s 3-4 dienas tī rī ja katru dienu un labi un pē c tam praktiski pā rtrauca tī rī t, pat atkritumus neiznesa. … Tomēr ▾ Š odien tikai no Kalofera. . . Viesnī ca diezgan normā la, tomē r tā lu no jū ras. Sā kumā iespaids par viesnī cu bija diezgan pozitī vs, mums bija 2+2 istabiņ a, pirmā s 3-4 dienas tī rī ja katru dienu un labi un pē c tam praktiski pā rtrauca tī rī t, pat atkritumus neiznesa...12 dienu laikā gulta tika mainī ta 3 reizes, bet tas viss ir nekas: vakar, izrakstoties no istabas, viņ i neatrada vienu mazu dvieli (dvieļ i, starp citu, ir pelē ki un veci) un mums bija par to maksā t 15 levas, tas ir, apmē ram 7.5 eiro. Turklā t tajā paš ā dienā poļ u ģ imenei tā pat tika sabojā ts pā rē jais (pā rmeklē ja visus koferus, bet dvieļ us neatrada un tad teica, ka ja nav dvieļ u, tad jā maksā ). Man arī administratore teica, ka vajag katru! ! ! dienā , lai pā rbaudī tu visu priekš metu (dvieļ i, glā zes, gultas veļ a) pieejamī bu un, ja kaut kas pietrū kst, nekavē joties ziņ ot. Mums bija 2 bē rni, atbraucā m atpū sties, nav ko citu darī t, kā katru dienu visu saskaitī t! ! ! Ī sā k sakot, iespaids tika ļ oti sabojā ts, viņ i atrada veidu, kā nopelnī t naudu.. .
аватар odna_dija
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ar mums viss notika...Ieradā mies 8:30, un norē ķ inā š anā s 1:00, kaut kā mums tā paveicā s, mū s ļ oti ā tri nokā rtoja, tomē r nedaudz redzē jā m) tā izrā dī jā s, un mē s pē c kā zā m, gandrī z tikko Merida, kura mū s iekā rtoja istabā ar 2 vienvietī gā m gultā m, kuras nekustas. … Tomēr ▾ Ar mums viss notika...Ieradā mies 8:30, un norē ķ inā š anā s 1:00, kaut kā mums tā paveicā s, mū s ļ oti ā tri nokā rtoja, tomē r nedaudz redzē jā m) tā izrā dī jā s, un mē s pē c kā zā m, gandrī z tikko Merida, kura mū s iekā rtoja istabā ar 2 vienvietī gā m gultā m, kuras nekustas...skats bija uz baseinu, tas vismaz nav uz ceļ a, kā jau mū su draugi, reģ istratū rā vē l centā s runā t angliski un krieviski. . . visi pā rē jie. . ne visai, man bija š aubas pat par bulgā ru valodu ...par tī rī bu ...gultu mainī jā m reizi 10 dienā s un dvieļ us 2 reizes ...mums tas bija ļ oti maz, istaba bija tik , lai gan kondicionieri tracinā ja kā nā kas...brokastis...principā normā las, lai gan nekas ī paš s, nemitī ga atkā rtoš anā s, ar taizemieš u augļ iem ī paš i nelutinā jā mies...ceļ š lī dz jū rai mums aizņ ē ma 10 minū tes, vismaz, tā tad viesnī cu apraksti ir nedaudz pā rspī lē ti uzrakstī ja 80 -100 metrus, mē ģ inā ju pusdienot mū su viesnī cā...mums neizdevā s, tas ir dā rgi, pat ar atlaidē m 20% ...atvaļ inā jums ir normā ls. . .
((bet ne super mega klase ...tā pē c izvē lieties viesnī cas rū pī gā k.. ).
аватар ilowe4ka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atstā ja lielisku iespaidu. Man viss ļ oti patika. Istabas tī ras, ē rtas, mē beles pavisam jaunas, gultas veļ a tī ra. Numuriņ ā bija neliels ledusskapis un TV, vannasistabā fē ns. Viss darbojā s bez problē mā m. Istabas kaut kur tika tī rī tas ik pē c 2 dienā m, daž reiz tieš ā m aizmirsa izvest atkritumus. … Tomēr ▾ Viesnī ca atstā ja lielisku iespaidu. Man viss ļ oti patika. Istabas tī ras, ē rtas, mē beles pavisam jaunas, gultas veļ a tī ra. Numuriņ ā bija neliels ledusskapis un TV, vannasistabā fē ns. Viss darbojā s bez problē mā m. Istabas kaut kur tika tī rī tas ik pē c 2 dienā m, daž reiz tieš ā m aizmirsa izvest atkritumus. Gultas veļ u mainī ja 3 vai 4 reizes 2 nedē ļ u laikā . Personā ls visi jauni, draudzī gi, saprata krieviski. Brokastis (paņ ē ma tikai brokastis) bija vienmuļ as (zviedru galds), bez frillē m. Var izvē lē ties kaut ko pē c savas gaumes: augļ us (persikus, plū mes, melone, arbū zu, vī nogas), kafiju, tē ju, sulas, vairā ku veidu desiņ as, sieru, gurķ us, tomā tus, konditorejas izstrā dā jumus, graudaugus u. c. Naktī kluss, neviens netraucē ja gulē t. Baseins pie viesnī cas ir mazs, bet apkā rt baseinam nebija tik daudz cilvē ku. Bē rniem ir slidkalniņ š . Tuvu jū ra un centrs.
вид с балкона вид с балкона балкон коридор
аватар kurdiban
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, atpū tusies pagā juš ogad, istabiņ as tī ras, tī rī tas katru dienu, maza tī ra teritorija. Brokastis diezgan daudzveidī gas, katru dienu augļ i, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi un daudz kas cits. . . , kū rorta centrs ir ļ oti tuvu, lī dz akvaparkam var staigā t ar kā jā m. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, atpū tusies pagā juš ogad, istabiņ as tī ras, tī rī tas katru dienu, maza tī ra teritorija. Brokastis diezgan daudzveidī gas, katru dienu augļ i, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi un daudz kas cits. . . , kū rorta centrs ir ļ oti tuvu, lī dz akvaparkam var staigā t ar kā jā m. Tuvu jū rai - 5 minū tes lē nā tempā . Vā rdu sakot, cenas un kvalitā tes attiecī ba ir pat nekā da. Bijā m apmierinā ti.


iemiesojums ufa_turizm
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 250 метрах от пляжа на курорте Солнечный берег. Недалеко находится аквапарк. Отель построен в 1966 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Небольшой отель для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 500 м от центра Солнечного берега. 4 км от г. Несебр. 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отель состоит из 2-этажного корпуса А (22 номера); 7-этажного корпуса В (104 номера), 2-этажного корпуса С (10 номеров).

Istabās

балкон, кондиционер, интернет, душ, туалет, полотенца, фен, телефон, холодильник, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach, Bulgaria
Tālruņi: +359(554)23393; +359(554)25715; +359(88)7932717
Tīmekļa vietne: Kalofer Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.