Melia Sunny Beach 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.110
№26 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
7.8 Numurs
8.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Kūrorts atrodas tikai 1 km attālumā no ūdens atrakciju parka un 5 km attālumā no Nesebāras vecpilsētas. Līdz tuvākajai autobusu pieturai ir jābrauc apmēram 2 minūtes. Viesnīca tika uzcelta 2005. gadā. Pēdējā restaurācija notika 2013. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар demidova18
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca par naudu, ko tā maksā ja 2013. gadā . Mē s bijā m ģ imene ar 10 gadus vecu dē lu. Standarta numurs ir milzī gs. dzī voja 6 stā vā . Animā cija ir trokš ņ aina, bet mē s vienmē r aizvē rā m balkonu, un tas bija kluss. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca par naudu, ko tā maksā ja 2013. gadā . Mē s bijā m ģ imene ar 10 gadus vecu dē lu. Standarta numurs ir milzī gs. dzī voja 6 stā vā . Animā cija ir trokš ņ aina, bet mē s vienmē r aizvē rā m balkonu, un tas bija kluss. animā cija bē rniem - super! gan maziem bē rniem, gan pusaudž iem. restorā nā vienmē r bija ē diens, visiem pietika. kvalitā te - izcila, augļ i - jū ras un daž ā di. tī rī š ana ir izcila, ja kaut kas pietrū ka - varē tu atgā dinā t. dots nerunā jot. Internets - caur parolē m reģ istratū rā bez maksas. strā dā ja labi. Krievijas televī zijas kanā li Vā cieš u ir daudz, pā rsvarā ar maziem bē rniem. bija arī jauni uzņ ē mumi, viņ i mums netraucē ja. ja tu jau stā vē ji zem durvī m un smē jies, tas ir jautā jums, kā tu vari piekrist - viņ š izgā ja ā rā un lū dza, lai viņ u izmet savā istabā . te rakstī ja par rotovī rusa infekciju - tā tad, piedodiet, vecā ku rū pes - rū pī gi uzraudzī jā m roku mazgā š anu un neē dā m nekur, izņ emot viesnī cu. un peldē ties tikai jū rā . un mū su draugs ē da piekrastes restorā nos - un arī noķ ē ra infekciju. Tā tad. . . š ogad ar mazuli braucam uz Iberostar.
аватар ijxglwte
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c viesu vē rtē juma. Laba atraš anā s vieta. Netā lu no pludmales. Lielisks un daudzveidī gs ē diens. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Viens BET. . . Man nepatika tas, ka WIFI ir tikai vestibilā un blakus. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c viesu vē rtē juma.
Laba atraš anā s vieta.
Netā lu no pludmales.
Lielisks un daudzveidī gs ē diens.
Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls.
Viens BET. . . Man nepatika tas, ka WIFI ir tikai vestibilā un blakus. . . Reizē m ieķ ē rā s istabā , bet ļ oti slikti.
аватар ivandovgal1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliski, viss ir lieliski. … Tomēr ▾ Lieliski, viss ir lieliski.
аватар oksanamel1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
31.08. 2012 ieradā s no Iberostar Sunny Beach. Es gribu pateikt vecā kiem, kuriem ir mazi bē rni. Pirms dodaties ceļ ā , padomā jiet, vai tā nav pā rā k dā rga jū su atvaļ inā juma cena. Iberostarā ieradā mies 17. augustā un 21. … Tomēr ▾ 31.08. 2012 ieradā s no Iberostar Sunny Beach. Es gribu pateikt vecā kiem, kuriem ir mazi bē rni. Pirms dodaties ceļ ā , padomā jiet, vai tā nav pā rā k dā rga jū su atvaļ inā juma cena. Iberostarā ieradā mies 17. augustā un 21. augustā.2, 5 gadus vecai meitenī tei sā kā s vemš ana, caureja un temperatū ra virs 38. Caur apdroš inā š anas kompā niju piezvanī ja daktere teica, ka tā ir rotovī rusa infekcija, ka tā ir visu laiku. krasts. Un patiesī ba ir tā da, ka viņ iem klī nikā ir konveijera lente bē rniem no 6 mē neš iem lī dz 14 gadiem. Uz 3 dienā m uzlika bē rnu uz pilinā tā ja un 7 dienas turē ja uz maizes un ū dens. Vē rot, kā bē rns vienkā rš i kū st ienaidnieka priekš ā , nav tas, ko jū s vē laties. Pati viesnī ca ir celta ar burtu P. Visu teritoriju aizņ em 6 baseini un sauļ oš anā s krē sli ap tiem. Staigā t tikai gar sienu. Pie baseiniem lī dz 11 naktī ir ļ oti skaļ a animā cija. Un tad no nakts svē tkiem sā k atgriezties jaunie nekaunī gi skaļ ie vā cieš i. Viņ i neprot č ukstē t un negrib. Viņ i stā v koridorā gandrī z pie tavā m durvī m un kliedz pilnā sparā un smejas. Vieni aizbrauc, citi aiziet un tā lī dz pulksten 6 no rī ta. Tad viņ i aizmieg. Sū dzē ties ir bezjē dzī gi. Š ķ iet, ka visa Bulgā rija ir orientē ta uz vā cieš iem un mē s tur esam lieki. Lai gan nauda maksā ja tikpat. Un maksā ja par "viss iekļ auts" un patiesī bā tas ir pilna pansija. Jo brokastis-pusdienas-vakariņ as ir strikti pa stundā m. 16:00 viesnī cas vestibilā (kuru redzē ju pirmo reizi) deva mafinus un sulas. Mē s izvē lē jā mies Iberostar, jo esam jau atpū tuš ies Iberostar Melnkalnē . Bet, protams, š o Iberostar nevar salī dzinā t ar to viesnī cu. Melnkalnē pa teritoriju skraidī ja vā veres. Tiesa, Iberostar Bulgā rijā telpas ir nedaudz lielā kas. Tā ir visa pozitī vā atš ķ irī ba. Par pā rtiku. Mē s apē dā m visus lī dzpaņ emtos linč us. Mums laiku pa laikam bija kuņ ģ a darbī bas traucē jumi. Tad pā rtraucā m lietot gaļ u un pā rgā jā m tikai uz zivī m. Mē s tur vairs nebrauksim.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Aizmirsu uzrakstī t par ANISČ ENKO SVEIKS VIŅ AM Bulgā rijā ar gruzī nu vī niem viss kā rtī bā , tie ir pareizi un BARGE TĀ PĀ DAS GARŠ ES pirmais kanā ls dzen reklā mu par viņ u un Aņ iš č enko neiebilst … Tomēr ▾ Aizmirsu uzrakstī t par ANISČ ENKO SVEIKS VIŅ AM Bulgā rijā ar gruzī nu vī niem viss kā rtī bā , tie ir pareizi un BARGE TĀ PĀ DAS GARŠ ES pirmais kanā ls dzen reklā mu par viņ u un Aņ iš č enko neiebilst
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 17. lī dz 28. jū lijam. viesnī ca ir lieliska, stern daž i, bet. teritorijas praktiski nav, tikai tie baseini, kas ir bildē . Paprasī ju Balkā nu ekspresi, viņ i apmetā s ar skatu uz parku. parks ir kaimiņ u viesnī cas teritorija ar animā ciju, un nedaudz tā lā k atrakciju parks, stundu rū koņ a lī dz trijiem naktī plus piedzē ruš ies studenti lī dz rī tam. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 17. lī dz 28. jū lijam. viesnī ca ir lieliska, stern daž i, bet. teritorijas praktiski nav, tikai tie baseini, kas ir bildē . Paprasī ju Balkā nu ekspresi, viņ i apmetā s ar skatu uz parku. parks ir kaimiņ u viesnī cas teritorija ar animā ciju, un nedaudz tā lā k atrakciju parks, stundu rū koņ a lī dz trijiem naktī plus piedzē ruš ies studenti lī dz rī tam. tas ir ī paš i B bloks ar skatu uz parku. citā di viesnī ca, personā ls, apkalpoš ana, ē dinā š ana lieliska, numuriņ i lieli, divguļ amā s gultas plus izvelkamais dī vā ns. . viesnī cu mež onī gā pā rapdzī votī ba ir to pā rstrukturē š anas auglis, viņ iem arī nav paveicies. no mū su balkona pilnī gi varē ja kaut ko iemest uz kaimiņ u viesnī cu. . vē l ir divi celiņ i un viens tilts uz jū ru. animā cija lieliska bet ne krieviski.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Karamelka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gas brī vdienas un brī niš ķ ī ga viesnī ca. Paņ ē mā m brokastis, paē dā m tik daudz, ka nepaē dā m pusdienas. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā.2-3 minū tes no jū ras, 5 minū tes no trokš ņ ainā centra. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gas brī vdienas un brī niš ķ ī ga viesnī ca. Paņ ē mā m brokastis, paē dā m tik daudz, ka nepaē dā m pusdienas. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā.2-3 minū tes no jū ras, 5 minū tes no trokš ņ ainā centra. Viesnī cā s ir daudz ā rzemnieku. daudzi jaunieš i un daudzas ģ imenes ar daž ā da vecuma bē rniem. neviens nevienam netraucē . animā cija galvenokā rt ir paredzē ta bē rniem un sā kas 20:30 un beidzas 22:00. reģ istrē ties nekavē joties, pat ja ierodaties 9:30 (parasti citas viesnī cas lū dz pagaidī t lī dz 14:00). Dvieļ i pret droš ī bas naudu tiek izsniegti reģ istratū rā . Istabā viss ir lieliski! viesnī ca pilnī bā atbilst Eiropas 4, bet Krievijā noteikti bū tu 5! laiks bija brī niš ķ ī gs, pā rē jais arī bija brī niš ķ ī gs. Man personī gi nav par ko sū dzē ties - tieš i š ī viesnī ca un kū rorts ir piemē rots man un manam jaunietim! mums nepatī k dzī vot tikai viesnī cas teritorijā , tā pē c Turcija mums nederē ja. bet š eit ir saulainā pludmale un š ī viesnī ca ir ideā la. ē diens ir ļ oti garš ī gs! daudzveidī gs! Un kā di ir deserti? vakarā (lī dz 2 naktī ) noteikti izstaigā jā m trokš ņ aino centru un krastmalu. kopumā bija jautri! ja man dotu iespē ju izvē lē ties starp Turciju un Bulgā riju, es personī gi izvē lē tos Bulgā riju!
вид с балкона вид с балкона 1 санузел в санузле номер санузел1 номер стандарт 2 местный номер1
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu ar savu vī ru 2010. gada augustā . Viesnī ca ir superī ga, pā ri ceļ am no pludmales, Saulainā Krasta kū rorta centrā . Nebijā m gaidī juš i tā du servisu no Bulgā rijas. Viesnī ca diezgan liela, jauna, daudz ģ imeņ u ar bē rniem, ī paš i daudz angļ u un holandieš u. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu ar savu vī ru 2010. gada augustā . Viesnī ca ir superī ga, pā ri ceļ am no pludmales, Saulainā Krasta kū rorta centrā . Nebijā m gaidī juš i tā du servisu no Bulgā rijas. Viesnī ca diezgan liela, jauna, daudz ģ imeņ u ar bē rniem, ī paš i daudz angļ u un holandieš u. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Jū ra un pludmales ir krā š ņ as, lai gan par pludmali maksā.400 rubļ u. dienā par lietussargu un 2 sauļ oš anā s krē sliem. Jo viesnī ca atrodas krastmalā , un tas ir Saulainā Krasta kū rorta centrs, visi bā ri, kafejnī cas, veikali, izklaides vietas ir pastaigas attā lumā . Viesnī ca man ļ oti patika, paldies tū risma aģ entū ras vadī tā jai Gaļ inai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums egorka07
Mēs dosimies uz šo viesnīcu jūnija beigās
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums urizo2011
Vai es varu rezervēt ceļojumu tiešsaistē? Vai tikai caur tūroperatoriem? [email protected]
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный отель находится всего в 1 км от аквапарка и в 5 км от Старого города Несебра. Прогулка до ближайшей автобусной остановки займет около 2 минут. Отель построен в 2005 году. Последняя реставрация прошла в 2013 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в курортном комплексе Солнечный Берег, в 35 км от аэропорта города Бургас, в 90 км от города Варна.
Pludmales apraksts До пляжа 70 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, 2 ресторана, 5 баров, 2 конференц-зала, магазин, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, водная горка, 2 бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Дартс, аквааэробика, солярий.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 636 номеров. Отель состоит из двух 8-этажных корпусов.

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, спутниковое ТВ, Wi-Fi, фен, телефон (платно), мини-бар (платно), сейф (платно), балкон, ванная комната.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 8240 Sunny Beach
Tālruņi: +359 554 41009
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.