Flamingo Hotel 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 2.210
№96 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
1.9 Numurs
2.0 apkalpošana
1.9 Tīrība
1.7 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā vietā 200 metru attālumā no pludmales, 600 metru attālumā no Saulainā Krasta centra. Uzcelta 2004. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota pāriem, ģimenēm un jauniešiem ar nelielu budžetu.Vairāk →
аватар svetlanasen29
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Slikti darbinieki. 2. Briesmī ga apkalpoš ana. 3. Neatbild par droš ī bu. Viesnī cā nav apsardzes. Rokassprā dzes netiek dotas. Ikviens var ienā kt. 4. Krā pš anā s naudas dē ļ . Bē rnam virsū uzkrita sasists stikla galds. Viņ i lika man maksā t naudu un neatvainojā s. … Tomēr ▾ 1. Slikti darbinieki.
2. Briesmī ga apkalpoš ana.
3. Neatbild par droš ī bu. Viesnī cā nav apsardzes. Rokassprā dzes netiek dotas. Ikviens var ienā kt.
4. Krā pš anā s naudas dē ļ . Bē rnam virsū uzkrita sasists stikla galds. Viņ i lika man maksā t naudu un neatvainojā s. Viņ i arī sā ka melot, ka galds nav salauzts un uz tā atrodas trauki. meļ i
5. Slikts ē diens.
6. Tā lu lī dz jū rai.
7. Telpas ir vecas un kaut kas pastā vī gi nedarbojas.
аватар Aleksandr715941
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pamatojoties uz atsauksmē m un cenu, es izvē lē jos viesnī cu. Mē s esam priecī gi par viņ u, š is ir pilnvē rtī gs stabils č etrinieks. Mū su ē diens bija "viss iekļ auts", izņ emot stipro alkoholu, š iks ē diens, labā ks nekā Turcijā , pateicoties tam, ka tur bija cū kgaļ a. … Tomēr ▾ Pamatojoties uz atsauksmē m un cenu, es izvē lē jos viesnī cu. Mē s esam priecī gi par viņ u, š is ir pilnvē rtī gs stabils č etrinieks. Mū su ē diens bija "viss iekļ auts", izņ emot stipro alkoholu, š iks ē diens, labā ks nekā Turcijā , pateicoties tam, ka tur bija cū kgaļ a. Pilsē tas pludmale, bezmaksas. Viesnī cas teritorija nav liela, bet bija vairā ki baseini, atpū tas zonas, ar š o viss bija kā rtī bā . Pastaigas attā lumā lielveikali, izklaides parkā .
аватар Zebra203
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es iegā dā jos ceļ ojumu uz š o viesnī cu ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu no Vā cijas uzņ ē muma Ost-West Reisen, kas man to ieteica. Viņ i man pā rdeva "Viss iekļ auts, jo pē c pā rdevē ja teiktā nebija citu variantu. … Tomēr ▾ Es iegā dā jos ceļ ojumu uz š o viesnī cu ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu no Vā cijas uzņ ē muma Ost-West Reisen, kas man to ieteica. Viņ i man pā rdeva "Viss iekļ auts, jo pē c pā rdevē ja teiktā nebija citu variantu. Nopirku divus vauč erus uz 10 dienā m katru.
Ar reģ istrē š anos un izrakstī š anos problē mu nebija, atbraucu naktī un no rī ta aizbraucu.
Telpas ir vecas, grī das segums ir netī rs un notraipī ts. Veļ a pelē ka, izmazgā ta, bet regulā ri mainī ta. Uz segas bija liels brū ns traips no vī na, kafijas vai sievieš u dienā m. Segu atstā ju redzamā vietā ar traipu augš ā - neviens to nemainī ja. Labi, ka man nevajadzē ja lietot
Mē beles ir vecas. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, bet pa daļ ā m. Š odien sū cē ja, rī t veļ u mainī ja un atkritumus izmeta utt. Tā da sajū ta, ka viņ i tikai izspiež no viesnī cas, ko var, neko neieguldot.
Vannasistaba tī ra, moderna, ē rta. Nepatī kamā ķ ī miskā smaka istabā apbē dinā ja.
Kondicionieris ir un strā dā ja.
No rī ta izrā dī jā s, ka viesnī cā nav un nekad nav bijis viss iekļ auts variants. Sarunas ar pā rdevē ju un viesnī cas administrā ciju neko nedeva. Viesnī cas administrā cija atteicā s sastā dī t protokolu par neatbilstī bu. Uzņ ē mums "Ost-West Reisen" pat neatsū tī ja savu pā rstā vi, un viņ i piekrita par papildu samaksu atrast citu viesnī cu, brī dinot, ka tas izmaksā s ļ oti dā rgi.
Pirts, trenaž ieru zā le, internets ir tikai nosacī ti.
Personā ls runā bulgā ru un angļ u valodā , bet draudzī gs, cenš as palī dzē t arī nezinot valodu, draudzī gs.
Divi administrā cijas pā rstā vji runā krieviski, lai gan 70 procenti viesu bija no bijuš ajā m PSRS republikā m. , pā rsvarā Ukrainas
Ē damistaba (
Ē diens pretī gs. monotons, nekvalitatī vs. Daž i vecā ki teica, ka bē rni atsakā s ē st š o ē dienu. Vienmē r bija dā rzeņ i, daudz. Tē ja un kafija tikai no rī ta un pē cpusdienā .
Ē damistabas krē sli ir netī ri. Trauki saplī suš i, netī ri, uz glā zē m ir lū pu krā sas pē das un lū pas. Personā lam nav cepures, nav apmā cī ti. Vietā m biež i vien nepietiek.
Attā lums no viesnī cas lī dz pludmalei ir aptuveni 700-1000 metri. Atkarī gs no ceļ a, bet ne 200=250 m, kā tas bija manā broš ū rā .
Pē c 8 dienā m es vienkā rš i gribē ju doties prom. bet "Ost-West Reisen" man piedā vā ja atdot 50 eiro uz neizmantoto vauč eru un man bū s jā maksā par biļ eti. Man nebija papildu naudas, un man bija jā paliek.
Nevienam neiesaku palikt š ajā viesnī cā .
Половое покрытие в номере. Хотя в общем номер был неплохим. Одеяло, которое так и не заменили
аватар radost7575
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pats nelaimī gā kais. Gar centrā lo ceļ u trokš ņ ains un putekļ ains. Pludmale ir tā lu. Jū ra ir tā lu. Ļ oti mazs un neē rts. Neglī ts. Krā sots zaļ š koka ž ogs ir kaut kas. Pat Indijā.2 * nav tā das š ausmas, bet š eit 4 * - priekš kam ? ? ? Ziedu nav, lai gan š ķ iet, ka valsts ir slavena ar rozē m. … Tomēr ▾ Pats nelaimī gā kais. Gar centrā lo ceļ u trokš ņ ains un putekļ ains. Pludmale ir tā lu. Jū ra ir tā lu.
Ļ oti mazs un neē rts. Neglī ts. Krā sots zaļ š koka ž ogs ir kaut kas. Pat Indijā.2 * nav tā das š ausmas, bet š eit 4 * - priekš kam ? ? ? Ziedu nav, lai gan š ķ iet, ka valsts ir slavena ar rozē m. Ceļ i gar viesnī cu pusceļ ā ir neplī suš i. Nav arī apmaļ u, ietves gar ceļ u uz pludmali.
Remonts un modernas mē beles. TV ir. Kondicionieris ir ļ oti vecs iebū vē ts griestos un sienā - rada lielu troksni un nedarbojas apkurei, pa nakti gulē jā m drē bē s zem 2 segā m.
Paklā js ir ļ oti netī rs un gandrī z nekad nav sū kts. Balkonā starpsienas zemas un stikls, nav aizsardzī bas no kaimiņ iem (izejot no istabas nevar atstā t vaļ ā durvis). Balkona durvis neatveras ventilā cijai - lī dz ar to mitruma smaka.
Vannas vai pilnvē rtī gas duš as telpas (kurai jā bū t 4 *) vietā - laistī š anas kanna un kanalizā cijas caurums ar aizkaru.
Pakalpojuma kā tā da nav. Dvieļ i numurā - 2 no personas (4 * viesnī cā jā bū t 4 dvieļ iem). Sievietes, labā k ņ emt lī dzi 1 vannu, jo reģ istratū rā pajautā t nevar. Duš as telpā duš as turē tā js ir viss melns ar pelē jumu, dvieļ u ž ā vē tā js ir notraipī ts ar pelē jumu. No kanalizā cijas atveres duš ā - kanalizā cijas smaka. Kanalizā cija nestrā dā , ū dens ilgstoš i nenonā k kanalizā cijā . Rezultā ts ir peļ ķ es un mitrums.
Iedomā jieties, kā to var sabojā t tik daudzas dienas, ņ emot vē rā faktu, ka tū risti kurpē s iet no ielas no pludmales, kur atrodas smiltis.
No tī rī š anas tiek izmesti tikai atkritumi.
Pastelis tika mainī ts 1 reizi 10 dienā s (un viņ iem tas bija jā maina 1 reizi 3 dienā s). Ziepes dod 1 mazu tā felī ti (2 g) 10 dienas. Tik mantkā rī gs kadrs nekur nav pazudis. Š ampū ns vispā r netiek nodroš inā ts. (Indijā.2 * viesnī ca - š ampū ns tika atjauninā ts katru dienu un ziepes arī ). Bulgā rija ir nabadzī gā ka par Indiju vai kā ?
Dvieļ i tiek mainī ti, ja tos met uz grī das, bet tiem jā bū t katru dienu bez atgā dinā jumiem, jo. 4* viesnī ca. Duš as vā ciņ š  — 1 uz visu uzturē š anā s laiku, tā pē c neizmetiet to, kā mē s to izdarī jā m kļ ū das dē ļ .
Uz tualetes ir rokturis, nevis poga, tas pilnī bā nenoskalo no 1 reizes,
vajag nospiest -5 reizes, tie ietaupa uz ū deni, uz gaismu, uz tū ristiem.
Paš valdī bas publiskā pilsē tas pludmale, kurā nav pat bezmaksas tualetes.
Kauns - Bulgā rija, maksas tualetes pludmalē!! !
Dzidra jū ra, bet septembrī ļ oti auksts. Nevienam neiesaku septembrī doties uz Bulgā riju!
Pludmalē biež i tiek atrasti izsmē ķ i. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - maksas = 1 eiro.
4 * viesnī cai vajadzē tu bū t savai tī rai pludmalei, tā š eit nebija.
Meitene Olga, 31 gads, mā sa no Siktivkaras, izkā rnī jā s tieš i jū rā , jo. negribē ja maksā t par tualeti.
Domā ju, ka 50% krievu tū ristu darī ja tā pat. Pē c tam man ī sti negribas iet jū rā .
Š o viesnī cu un Bulgā riju vispā r nevienam neiesaku. (viņ i dod vienreizē ju ieceļ oš anas vī zu uz 10 dienā m, un tā maksā.3 reizes vairā k nekā Š engenas vī za). Bulgā ri smē ķ ē visur: telpā s, veikalos, bā ros. restorā ni, kafejnī cas, pludmales, ceļ ojumu aģ entū ras. Un, ja tu prasi nesmē ķ ē t, tevi izdzen no veikala. Pat Krievijā tā das rupjī bas nekur nav.
Serviss š ausmī gs, par tā du servisu pat 1* nedotu. Lai cik zvaigznes bū tu, tī rī bai istabā s jā bū t jebkurā gadī jumā (un ne jau par dzeramnaudu, bet gan par istabu samaksā š anu).
Krievu tū risti nepatī k un ir skaidrs, ka neesam gaidī ti š ajā viesnī cā .
Apkalpoš anas nav, ē diens ir 2*.
аватар marimax-82
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Dvieļ i numurā - 2 no personas (4 * viesnī cā jā bū t 4 dvieļ iem). Ja gribas vairā k, labā k ņ em lī dzi 1 vannu, jo reģ istratū rā pajautā t nevar. Duš as telpā duš as turē tā js ir viss melns ar pelē jumu, dvieļ u ž ā vē tā js ir notraipī ts ar pelē jumu. … Tomēr ▾ Dvieļ i numurā - 2 no personas (4 * viesnī cā jā bū t 4 dvieļ iem). Ja gribas vairā k, labā k ņ em lī dzi 1 vannu, jo reģ istratū rā pajautā t nevar. Duš as telpā duš as turē tā js ir viss melns ar pelē jumu, dvieļ u ž ā vē tā js ir notraipī ts ar pelē jumu. No kanalizā cijas atveres duš ā - kanalizā cijas smaka.
Telpā s nesū c paklā ju.
Iedomā jieties, kā to var sabojā t tik daudzas dienas, ņ emot vē rā faktu, ka tū risti no ielas iet kurpē s.
No tī rī š anas tiks izmesti tikai atkritumi, tas arī viss.
Pastelis tika mainī ts tikai 1 reizi 10 dienā s. Ziepes maina, ja beidzas, š ampū na nav vispā r, dvieļ us maina, ja met uz grī das. Duš as vā ciņ š - 1 uz visu uzturē š anā s laiku,
tā pē c neizmetiet, ja dodaties uz š o viesnī cu.
Uz tualetes ir rokturis, nevis poga, tas pilnī bā nenoskalo no 1 reizes,
vajag nospiest -5 reizes, tie ietaupa uz ū deni, uz gaismu, uz tū ristiem.
Ē damistabā š ķ ī vji ar skaidā m, plaisā m, š ķ embā m. Virtuve kopumā ir laba. Galdi nav noslaucī ti, ē diens auksts, tē jkarotes nav. Arī uz galdiem nestā v piparu un sā lstrauki, jā jautā . Nekā das zaļ ā s tē jas, tikai melnā s un zā ļ u tē jas maisiņ i. Sulas š ausmī gi atš ķ aida - aparā tos: 1:10 - 1 daļ a sulas, 10 - ū dens. Pat Krievijā to tā neatš ķ aida. Viņ i lū dza pievienot automā tam kakao, rupja meitene no viesnī cas darbinieka teica "neiespē jami". Personā ls rupjš , nedraudzī gs. Kalpones acī mredzot gaida dzeramnaudu. Ļ aujiet viņ iem gaidī t, negaidiet.
Par š ā du pakalpojumu es dotu 2 * un vē l jo vairā k bez dzeramnaudas.
4* viesnī cā jā bū t ikdienas uzkopš anai - putekļ u sū cinā š ana, putekļ u noslaucī š ana, ikdienas dvieļ u maiņ a, grī das mazgā š ana duš ā bez atgā dinā jumiem. Tas nebija š eit.
Viņ iem nepatī k krievu tū risti un ir skaidrs, ka mē s neesam gaidī ti viesnī cā .
Nevienam neiesaku š o viesnī cu.
аватар lyapis
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba diena visiem! Tieš i pirms mē neš a es atgriezos no Bulgā rijas. Mē s palikā m Flamingo viesnī cā (12 dienas). Viesnī ca laba - tī ra un ē rta. Bet ja ne vienam "bet". Viesnī cā ir stingri aizliegts ienest dzē rienus un pā rtiku. Droš ī ba veic ī stu, kā saka, "shmon", es nevaru atrast citu vā rdu. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Tieš i pirms mē neš a es atgriezos no Bulgā rijas. Mē s palikā m Flamingo viesnī cā (12 dienas). Viesnī ca laba - tī ra un ē rta. Bet ja ne vienam "bet". Viesnī cā ir stingri aizliegts ienest dzē rienus un pā rtiku. Droš ī ba veic ī stu, kā saka, "shmon", es nevaru atrast citu vā rdu. Pie ieejas viesnī cā tiek mudinā ts uzrā dī t somas, mugursomas saturu utt. Tici man, psiholoģ iski tas vienkā rš i nogalina! No tā es un tū risti, kuriem stā stī ts, bijā m š okē ti. Ieejot viesnī cā ar paciņ u (paciņ ā bija uzkodu paciņ a, kolas pudele un sulas paka), apsargs uzreiz to pā rbaudī ja un nosū tī ja uz reģ istratū ru, kur lika pie viņ iem atstā t minē to. Tobiš am izrā dā s, ka man vajadzē tu dzert viņ u ū deni no krā na vai kā ? Tas ir par negatī vo. Kopumā viesnī ca ir laba. Istabas ir tī ras un plaš as, lai gan aiz sienas dzird savu kaimiņ u. Istabas tika tī rī tas katru dienu (katru dienu atstā ja 2 levas). Paņ ē mā m tikai brokastis. Brokastis ir kā brokastis. Olas (visā s izpausmē s), bekons, desiņ as (ne tik karstas), pupiņ u mē rce, makaroni. Ir diezgan laba sieru izvē le. Salda tikai kū ka un kruasā ni. Tur bija apelsī ni (ne vienmē r) mazi, bet saldi. Kafija ir pretī ga. Brokastis bija vairā k nekā pietiekami, bet astotajā dienā , protams, viņ am tas apnika. Viesnī cā ir apmaiņ as iekā rta ar tā du paš u kursu kā Crown, lai jū s varē tu droš i samainī t naudu. Protams, iesaku doties uz Nesebā ru. Skaista pilsē tiņ a. Neiesaku tur neko pirkt. Tirgos tas ir daudz lē tā ks. Vispā r man patika valsts, ko nevar teikt par tā s iedzī votā jiem (č igā ni-č igā ni). Es nezinu, kā pē c viņ us aizveda uz ES. Ne ī paš i izvē lī gajiem tū ristiem iesaku Flamingo Hotel, jo tai ir laba atraš anā s vieta pie jū ras.
аватар lyuda_buh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atbraucā m pirms nedē ļ as, kopumā pā rē jais izdevā s, viesnī ca nav slikta, viesnī cas personā ls ir draudzī gs, draudzī gs, vienmē r smaidī gs un nekā du problē mu risinā š anā nebija problē mu. Istaba bija liela un plaš a, es ī paš i patika tas, ka bija ļ oti lieli spoguļ i. … Tomēr ▾ Atbraucā m pirms nedē ļ as, kopumā pā rē jais izdevā s, viesnī ca nav slikta, viesnī cas personā ls ir draudzī gs, draudzī gs, vienmē r smaidī gs un nekā du problē mu risinā š anā nebija problē mu. Istaba bija liela un plaš a, es ī paš i patika tas, ka bija ļ oti lieli spoguļ i. Ļ oti laba viesnī cas atraš anā s vieta, kluss un vakarā var mierī gi gulē t un atpū sties. Tas viss ir "+". Bija arī "-". Ja dodaties atvaļ inā jumā , nemaksā jiet naudu par pā rtiku. Ē diens nabadzī gs, vispā r nav daž ā dī bas, augļ us š ajā periodā nedeva tikai apelsī nus un tad sagrieza, likā s ka vai nu nepietika vai neiztur. Maziem bē rniem vē l ir ko ē st , bet vī rieš iem nepietika. Kā gan ē diens š ā dai viesnī cai b bū tu daudzveidī gā ks un vairā k augļ u (galu galā sezona). Veļ a vē las bū t tī rā ka un baltā ka, ļ oti pelē ka ar traipiem un dvieļ iem, izņ emot kā jas noslaucī t. Paklā jus vē lams tī rī t biež ā k, jo. Ļ oti jū t smirdoņ u un putekļ us, it ī paš i, kad nā c no ielas. Bet ir cilvē ki ar alerģ iju. Vispā r galvenais bija laiks.
аватар katunova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
tī ru katru dienu, veļ u mainī ja 2x nedē ļ ā , personā ls ļ oti sirsnī gs, pā rsvarā skolē ni, bē rnus var droš i palaist, ir rotaļ u laukums, baseins mazs, bet patī kams … Tomēr ▾ tī ru katru dienu, veļ u mainī ja 2x nedē ļ ā , personā ls ļ oti sirsnī gs, pā rsvarā skolē ni, bē rnus var droš i palaist, ir rotaļ u laukums, baseins mazs, bet patī kams
аватар viktor15
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cas numuriņ i ir labā stā voklī , bet mazliet kā kā ds farā s aiz sienas! Briesmī gi! Brokastī s iedod olas un prī mulas tē ju! Aukstā kafija, sula-UPPI! Reģ istratū ra teica 4 cilvē kiem nesē dē t liftā , … Tomēr ▾ Viesnī cas numuriņ i ir labā stā voklī , bet mazliet kā kā ds farā s aiz sienas! Briesmī gi! Brokastī s iedod olas un prī mulas tē ju! Aukstā kafija, sula-UPPI! Reģ istratū ra teica 4 cilvē kiem nesē dē t liftā , netrokš ņ ot uz terases, netrokš ņ ot istabā jo nā ks apsardze un izlikš ana no istabas! Rezervē jot viesnī cu tika runā ts, ka "Subsī dijas" nebū s, bet bū s viena jaunatne! ! ! Baseinā vai bē rniem vai subsī dija !!!! ! ! ! ! ! Lī dz jū rai 250m normā li, pludmale super, lietussargu un matraci var ņ emt lī dzi - ē rti!
Bet ē diens - neņ em lī dzi vakariņ ā m, jo ​ ​ var iet uz daž ā diem restorā niem - ļ oti garš ī gi, lē ti un lielas porcijas !!!! ! ! ! ! ! ! !
аватар Elena_24
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Saulainajā krastā Flamingo 4 * viesnī cā.2011. gada jū nijā , un iespaidi ir ļ oti pozitī vi. Viesnī cai ir sava teritorija ar bē rnu un pieauguš o baseiniem, ir š ū poles. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi smaida un cenš as izpatikt. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Saulainajā krastā Flamingo 4 * viesnī cā.2011. gada jū nijā , un iespaidi ir ļ oti pozitī vi. Viesnī cai ir sava teritorija ar bē rnu un pieauguš o baseiniem, ir š ū poles. Personā ls ļ oti draudzī gs, visi smaida un cenš as izpatikt. Ē DIENS: brokastī s vā rī tas, ceptas olas, olu kultenis, bekons, vairā ku veidu desas un siers, bulciņ as, musli, š okolā de, medus, ievā rī jums, apelsī ni. Vakariņ ā s ē dienkarte bija daudzveidī gā ka, bija saldē jums, vairā ku veidu saldumi, augļ i. Mē s bijā m ar diviem bē rniem, un viņ iem tas patika. Bet daž kā rt bija mazliet jā pagaida uz brī vu galdiņ u. ISTABA: tī ra, gulta mainī ta 1 reizi, dvieļ i biež i, tī rī ts katru dienu. Balkonā ir galds un 2 krē sli. Ja no istabas paveras skats uz baseinu, var klausī ties kā du mū ziku. Mums patika š ī viesnī ca!
Parādīt vairāk »


iemiesojums lyapis
Sakiet, vai pietiek ar 250 eiro uz 12 dienām, ja ir iekļautas tikai brokastis? Cik ideālā gadījumā ņemt izklaidei un pārtikai (tātad vidēji)
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums mishanea
Pastāsti man, vai tu vari paēst pusdienas tajā pašā viesnīcā. Es domāju par papildus. vai vari samaksāt par pusdienošanu? Un vēl viens jautājums. Vai tuvumā ir kādas viesnīcas vai tikai kafejnīcas, kas piedāvā bufeti pusdienās par normālu samaksu? Paldies !
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Alena24
Pastāstiet, kurš šogad bija Saulainajā krastā, kāds ir vidējais rēķins par pusdienām un vakariņām 2 pieaugušajiem un 1 bērnam!!!Pasakiet ne dārgas kafejnīcas Flamingo Hotel rajonā!
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Dinok
Ищу его на карте, и не могу найти, совсем, что это за отель, где он находиится и что из себя представляет?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в спокойном месте в 200 метрах от пляжа, в 600 метрах от центра курорта Солнечный берег. Построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2017 году. Отель отлично подойдёт для бюджетного отдыха пар, семей и молодёжи.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts В 300 м от пляжа.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан на 220 человек. Лобби-бар. Бар у бассейна. Открытый бассейн с подогревом. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины, факс/ксерокопирование, заказ билетов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская часть в общем бассейне (с подогревом).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Электронные игры (платно).
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего 158 номеров в 6-этажном здании отеля.

Istabās

балкон, кондиционер, душ, туалет, полотенца, фен, минибар, телефон, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach 8240, Bulgaria
Tālruņi: Tel +359 (0) 554 24625, Fax: +35955424828
Tīmekļa vietne: Flamingo Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.