Fenix Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.510
6.8 Numurs
6.3 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.3 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 50 metru attālumā no Saulainā Krasta pludmales. Uzcelta 2005. gadā. Viesnīca ir piemērota budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар romariko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Augusta beigā s atpū tā s. Es nopirku pē dē jā brī dī , un nebija daudz, no kā izvē lē ties, un cena bija diezgan pievilcī ga, lai gan atsauksmes bija satraucoš as. Viesnī ca liela, 10 stā vi, 4 * uz fasā des (nedotu, bet viss ir tik relatī vs ar š ī m zvaigznē m). … Tomēr ▾ Augusta beigā s atpū tā s. Es nopirku pē dē jā brī dī , un nebija daudz, no kā izvē lē ties, un cena bija diezgan pievilcī ga, lai gan atsauksmes bija satraucoš as. Viesnī ca liela, 10 stā vi, 4 * uz fasā des (nedotu, bet viss ir tik relatī vs ar š ī m zvaigznē m). Lieliska atraš anā s vieta pā ri ceļ am no pludmales, tuvu kū rorta centram, pilns ar kafejnī cā m, veikaliem, atrakciju parku, ...bet viesnī ca nav trokš ņ aina. Istaba (pati istaba) 14 metri, balkons, sā nu skats uz jū ru. mē beles un paklā js ir apnicis, bet pacieš ams, TV ir ierastie 4 krievu kanā li. Istabas galvenais mī nuss - vannasistabā nav duš as kabī nes - tikai aizkars, grī dā viss satek kanalizā cijā , ļ oti neē rti, ka grī da pastā vī gi mitra. Uzkopts normā li, veļ a mainī ta 1 reizi, dvieļ i mainī ti katru dienu. Istabā ir seifs, bet par to jā maksā - 45 lev nedē ļ ā . , wi-fi arī maksā , minibā rs tukš s (piepildī ts pē c Jū su pieprasī juma, protams par maksu), kondicionieris strā dā ja perfekti. Baseins ir liels, bet laicī gi jā ņ em sauļ oš anā s krē sls (ja tieš ā m gribas peldē ties balinā tā jā , nevis jū rā ), to nav pietiekami daudz, lai gan daudzi atrodas zā liena zā lienā pie baseina, tas ir slikti, ka pie baseina neatradī si ē nu - visa teritorija visu dienu ir zem saules. Ē dienu izvē le restorā nā ir maza, ī paš i brokastī s (vā rī tas un ceptas olas, vairā ku veidu desiņ as, gurķ i, tomā ti, siers, pā rslas, bumbiņ as, piens, medus, ievā rī jums, kafija, UPI tipa dzē rieni), vakariņ ā s. , vairā ki ē dieni no daž ā da veida gaļ as un vistas (katru dienu daž ā di), 2 veidu zupas (katru dienu daž ā das), rī si, frī kartupeļ i, tvaicē ti dā rzeņ i, gurķ i, tomā ti, siers, saldē jums, 1-2 veidu kū kas) , no augļ iem tikai arbū zi un melones (pamatā nav) vakariņ ā s un apelsī nus brokastī s, dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti. Ja kaut kas beidzā s, ļ oti ā tri informē . Ja iespē jams, ņ emiet tikai brokastis, apkā rt tik daudz kafejnī cu un tā da ē dienu izvē le!! ! Personā ls ir diezgan draudzī gs. Kopumā labs variants, ja piedā vā par adekvā tu cenu.
аватар ksu_12sl
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien, dā rgie tū risti! Es pavadī ju savu atvaļ inā jumu Phoenix viesnī cā un vē los jums par to pastā stī t. . . Tā tad, sā ksim ar reģ istrē š anos - pagā ja ā tri (23:00) pieklā jī gi, nebija jā gaida, jo numuriņ i bija rezervē ti no 12:00. … Tomēr ▾ Labdien, dā rgie tū risti!
Es pavadī ju savu atvaļ inā jumu Phoenix viesnī cā un vē los jums par to pastā stī t. . .
Tā tad, sā ksim ar reģ istrē š anos - pagā ja ā tri (23:00) pieklā jī gi, nebija jā gaida, jo numuriņ i bija rezervē ti no 12:00.
Numurs! no pirmā acu uzmetiena nav slikti, tumsā un pē c nogurdinoš a ceļ a. Mani samulsinā ja vannas istaba, kurā duš as vai vannas vietā pie sienas bija mikseris un aizkars + caurums grī dā ū dens novadī š anai. Tas bija š oks, 4 * viesnī cai tas ir nepieņ emami! Paklā js istabā ir tik netī rs, ka, ejot bez č ī bā m pa numuru, kā jas kļ ū st melnas kā ogles, un, ja pē c duš as vē l ir slapjš un kā jas slapjas, jā mazgā jas ilgi. . Mē beles parastas, nedaudz noguruš as, veļ a tī ra, televizors, ledusskapis darbojas, fē ns un kondicionieris arī . Par gludekli jā maksā , manuprā t, 2 levas stundā (11 UAH). Istabā nav interneta! Vestibilā ir 6 levas dienā (30 UAH) Balkons 1 kv. m. Uz balkona ir 2 krē sli: plastmasas krē sli, kas sen nav balti + galds vē l bē dī gā ks.
Pirmā nakts bija bezmiegs, jo istabiņ a atradā s tieš i pie ieejas grī dā un visu nakti veci un jauni slē jā s pa grī du š urpu turpu, nervozi raustī damies aiz plastmasas durvī m, kas izdvesa sirdi plosoš as skaņ as. Nebija iespē jams pagulē t. . . 6 no rī ta vecvecā ki no Eiropas labprā tā k ņ em sauļ oš anā s krē slus pie baseina, tos kratot un viens otram kliedzot. Mē ģ inā ju nomainī t istabu, pret kuru viesnī cas menedž ere pret mani izturē jā s rupji, parā dī ju 1. stā va visvairā k izmiruš o un aukstā ko istabu, kas man, protams, nederē tu un izlikos, ka viņ a ir aizņ emta. Istabā nā cā s nā kt laikā , kad visi jau beidza stutē t un, pā rguruš i, snaust. Kur veciem cilvē kiem ir tik daudz enerģ ijas - iespē jams, alus noslē pums, ko viņ i pā tagu dienā m ilgi, neizejot no viesnī cas ne soli!
Tī rī š ana:
ja ņ em vē rā to, ka mana istaba bija tī ra, liekas, ka tur vispā r neviens nedzī vo (saliku savas mantas skapī ), tad grū ti bija saprast vai tī rī ja istabu vai nē . Bet duš a nekad netika tī rī ta! ja esi brunete ar gariem matiem, no rī ta nomazgā jies duš ā un izž ā vē jis galvu ar fē nu un pati nenovā ci matus uz grī das, tad tas tur gulē s ilgi. Tas laikam vienkā rš i nav ē rti lai apkopē ja iet uz turieni, jo tur vē l ir slapja grī da, kas izž ū st tikai vakarā .
Restorā ns un ē dieni:
Restorā ns ir lī dzī gs ē damzā lei, ja brokastī siet labā k brī vā dabā , tad ā rā gaida skaisti netī ri zaļ i pagā juš ā gadsimta plastmasas galdi, pasniegš anas nav.
Restorā nā ir 2 viesmī ļ i, kuri nezina krievu, angļ u, spā ņ u vai franč u valodu (tas ir 600 viesiem, kuri atpū š as viesnī cā ) - rezultā tā netī ri galdauti visā restorā nā , netī rie trauki netiek tī rī ti. Ja nenā ci brokastu sā kumā , tad praktiski nav kur sē dē t.
Brokastis: 2 veidu kontinentā lā s olas, cepta desa, daž i mē mie grauzdiņ i, graudaugi, piens, grauzdiņ i, ievā rī jumi, sviests (Rama margarī ns, ja kā ds to atceras), pat svaigi apelsī ni BET! visi produkti izskatā s tā , it kā kā ds tos jau bū tu ē dis. . .
Vakariņ as: gaļ a - vista, cū kgaļ a (pē dē jā ir ļ oti trekna), kas pa nedē ļ u mijā s, tad cepta vista + sautē ta cū kgaļ a ar kā postiem, tad otrā di, noslē pumaina tipa kotletes. No zivī m bija tikai zivju pusfabrikā ti (tā das saldē tas zivju kū kas biezā panē juma kā rtā ) un tas ir piejū ras kū rortā ! Pie jū ras! Cilvē ki, kur ir jū ras veltes?
Garnē jums - frī kartupeļ i (lī dzī gi č ipsiem), parasti kartupeļ i, makaroni ar speķ a gabaliņ iem (a la pasta), dī vaini rī si ar teļ a gaļ as gabaliņ iem (kā uzraksts virs tā ) ar tieviem pavedieniem, sauss un briesmī gs gaļ ai, tas nav Pat neizskatā s pē c plova, tas nemaz pē c tā neizskatā s.
2 veidi kaut kā du sautē jumu - neesmu mē ģ inā jusi. Dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti).
Augļ i: arbū zs beidzā s 19:30 un vairs netika izņ emts (tas ir meloņ u sezonā , rudenī , kad augļ u jū ra ir par zemā kajā m cenā m) 1 reizi bija š ķ irne - 1 ā bols , 1 greipfrū ts, 1 apelsī ns tika sagriezti mazā š ķ ī vī !! !
Katru vakaru vecvecā ku svē tkos bija saldē jums!
Bija iespē jams ē st vistu, jo no ā rpuses bija skaidrs, ka tā ir vista, nevis kaut kas nesaprotams, un dā rzeņ i.
Atkal viss izskatā s pretī gi, man negribas ē st.
Vakariņ ā s dzē rieni ir apmaksā ti, pat ū dens.
Kontingents ir gados veci ā rzemnieki (ļ oti veci) Vairā kas ģ imenes no Krievijas, pā ris no Ukrainas, nedaudz jaunieš u. Jauni puiš i no Serbijas, kas tur nejauš i gadī jā s, teica "Š ī ir sliktā kā viesnī ca pasaulē " (lpp. ) un juta mums lī dzi kā draugiem nelaimē .
Izlidoš anas dienā vē lē jos pagarinā t savu istabiņ u (protams, par papildus samaksu), jo mums bija vē ls lidojums, bet man atteica, istabu trū kuma vadī ts! Lai gan kopā ar mani kā ds vecā ka gadagā juma pā ris no Anglijas pameta viesnī cu nedē ļ u agrā k, jo viesnī ca ir ļ oti trokš ņ aina. Nelaipnā viesnī cas vadī tā ja teica, ka es pat varu sū dzē ties ANO, bet viņ ai tik un tā bija 65 numuriņ i izrakstī ti un 80 reģ istrē ti! un kur viņ a taisā s izmitinā t tos, kas numuru nedabū s????? ?
Viesnī cai nav teritorijas, baseins un sauļ oš anā s krē sli, tas arī viss.
Kopsavilkums: viesnī ca strā dā nevis kvalitā tes, bet kvantitā tes dē ļ , 4 * tika pieš ķ irts nepamatoti, neefektī vs vadī bas aparā ts, slikts š efpavā rs, produkti tulkoti, rupji pret viesiem, nav vē lmes doties uz š o viesnī cu otrreiz (pat pie ieroč a rokā s) ).
Tagad par patī kamo: 5 minū tes lī dz pludmalei, 15 minū tes lī dz centram, pretī diskotē kai ir diezgan labi.
Atseviš ķ s, milzī gs PALDIES liktenim par labo kompā niju un lieliskajiem laikapstā kļ iem, bez š ī mans atvaļ inā jums bū tu sabojā ts.
аватар aleks29
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s grasī jā mies braukt vē lreiz uz Bulgā riju, nebija talonu uz viesnī cu (ko mē s noteikti zinā jā m), man bija jā apmierinā s ar to, kas tika piedā vā ts. Lasī jā m atsauksmes par Fī niksu un bijā m nedaudz sarū gtinā ti, bet. … Tomēr ▾ Mē s grasī jā mies braukt vē lreiz uz Bulgā riju, nebija talonu uz viesnī cu (ko mē s noteikti zinā jā m), man bija jā apmierinā s ar to, kas tika piedā vā ts. Lasī jā m atsauksmes par Fī niksu un bijā m nedaudz sarū gtinā ti, bet.... ierodoties viss izrā dī jā s daudz optimistiskā k: viņ i iekā rtojā s piecā s minū tē s bez problē mā m, istaba ar balkonu uz jū ru (atvē ru acis gulta un redzu jū ru!! ! Istaba diezgan pieklā jī ga ar visu nepiecieš amo, izņ emot tē jkannu, lai gan daž ā s istabā s bija. Brokastis standarta: olu kultenis, olu kultenis, arī vā rī tas. . . svaigas dā rzeņ i, kā das divu veidu desiņ as (es neē du, bet vī rs ē da vienlī dzī gi ar visiem), konditorejas izstrā dā jumi pastā vī gi vienmuļ i (nevar salī dzinā t ar Ē ģ ipti un Turciju), ņ emot vē rā , ka es neē du to, nebija cieš anu, bet pagarš oju, diezgan ē dams. ): neapstrā dā ti, cepti, sautē ti, tvaicē ti dā rzeņ i; gaļ a - vista vienmē r pieejama, dabī gā liellopa gaļ a un visā di sasmalcinā ti. Arbū zi katru dienu, citrusaugļ i arī saldē jums un konditorejas izstrā dā jumi.
Kas attiecas uz pludmali, tad sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, bet tā kā pludmale ir pā ri ceļ am, tad peldē jā mies jū rā un gulē jā m pie baseina (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas). Nu, ja ļ oti gribas, lai viļ ņ i laiza kā jas, tad var stā vē t ū denī vai pā ris reizes uz smiltī m noguļ am dvieļ us. Faktiski netā lu no pludmales saulessargi un pludmales paklā ji tiek pā rdoti par vienas dienas pludmales krē slu cenu. Mē s neizmantojā m pludmales krē slus mantkā rī bas dē ļ , mums vienkā rš i nepatī k visu dienu melot. Tur piekraste, atš ķ irī bā no mū su dzimtā s Krimas, kuru es dievinu, ir brī va: ej cik gribi un kur gribi, mē s to visu esam vagojuš i vienā un otrā virzienā .
Jū s ejat apskatī t viesnī cas, baudī t jū ras brī zes...mē s neesam vienī gie, daudzi iet, NODERĪ GI!
Vispā r ļ oti mā jī ga atmosfē ra, kaut kā das mā jas!
Pā ris zirgu vilkti pajū gi (negribu braukt), daž as El-sky maš ī nas, velosipē di uz 3-4 riteņ iem biedriskai pastaigai pa ielā m. Velosipē du, skrejriteņ u u. c. noma. Tramvaji uz riteņ iem š urpu turpu š urpu turpu. . . Viss ir labvē lī gs atpū tai!
Atrakcijas, visā das ū dens izklaides! Ko vē l dara?
Restorā ni ik pē c 10 metriem, veikali un lielveikali ir pā rpilnī bā , un jums nav jā iet tā lu, lai gan mē s devā mies uz Mladost lielveikalu, kur ir lē tā kā s cenas: piemē ram, trī s pudeles alus par divā m izmaksā m visā s citā s, un visi produkti.
Kopumā Bulgā rijā cenas precē m ir tā das paš as kā Ukrainā (pat ne metropolē )!
Izklaide ir pilna! Neseberu var apmeklē t patstā vī gi: autobusi maksā tikai 1 leva ar 10-20 minū š u intervā lu. Sala ir ļ oti mā jī ga (UNESCO aizsardzī bā ), izpriecā s var pavadī t visu dienu. Turp var doties arī ar kuģ ī ti 20lev no cilvē ka, bet ekskursija 40lev. bet neko ī paš u no ceļ vež a neuzzinā si, tas tikai sasaistī s tevi laikā .
Kurš vē l nekur nav bijis, var apmeklē t vairā kas interesantas vietas, lē tā k ir iegā dā ties ekskursiju nevis viesnī cā , bet aģ entū rā s - tā du ir daudz (kur lē tā k, kur dā rgā k, vispirms jautā jiet cena, nesteidzies pirkt uzreiz). laikam apnicis lasī t, varbū t jau pirms tam vietas un nepabeidza lasī t : ).
Viesnī ca ir tī ra, tī ra katru dienu, lai gan š ajā viesnī cā laikam saspī lē ts ar mazgā š anas lī dzekļ iem : ), vienreiz visu salika, mē ģ inā ju visu iztī rī t cerī bā , ka atjauninā s, bet tualetes papī ru než ē loja. !
Ja kā dam noder, priecā š os, pirms doš anā s "rakņ ā jos" pē c atsauksmē m. Vā rdu sakot, svē tki bija izdevuš ies un, ja man tomē r bū s jā brauc uz š o viesnī cu, man nekas pret to nebū s!
Бассейн и дворик с большим газоном и небольшой клумбой, эта сторона выходит к пляжу. Вид с балкона. Бассейн Остров Нессебер под защитой ЮНЕСКО, поэтому там все в первозданном виде и никакой современности! Летнее площадка у кафе, можно было вынести сюда свои блюда и сидеть наслаждаться... Остров Нессебер-уютное место для отдыха. Нессебер
аватар inna03.05.1980
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Fī niksā jau otro reizi un saprotu, ka viesnī ca ir ļ oti laba. Plusi: atraš anā s vieta tuvu jū rai, dzī voju istabā s ar skatu uz baseinu un ielu (man vairā k patika ar skatu uz baseinu), plaš as istabas, duš a, liels balkons (nav drē bju ž ā vē tā ja), lielisks personā ls (viesi pie manis nā ca jebkurā laikā , nekā du problē mu). … Tomēr ▾ Fī niksā jau otro reizi un saprotu, ka viesnī ca ir ļ oti laba. Plusi: atraš anā s vieta tuvu jū rai, dzī voju istabā s ar skatu uz baseinu un ielu (man vairā k patika ar skatu uz baseinu), plaš as istabas, duš a, liels balkons (nav drē bju ž ā vē tā ja), lielisks personā ls (viesi pie manis nā ca jebkurā laikā , nekā du problē mu). Ja tā nebū tu par cenu, es noteikti atgrieztos nā kamreiz un treš o reizi. Gribē tu izmē ģ inā t citas viesnī cas. . . labi, ka tie bija tā di paš i kā Fē nikss. Lasot sliktas atsauksmes par ē dinā š anu viesnī cā s Bulgā rijā , varam teikt, ka tur visur ir vienā di un pē c tā nevajadzē tu spriest par viesnī cu. Kā likums, 4 * viesnī ca ir infrastruktū ra un numuri, un pā rtika 3 * un 4 * ir vienā da. Viesnī ca ir super, visiem maniem draugiem patika. Kalpone netraucē ja. . . Ja es redzē ju, ka tu joprojā m atrodies istabā , es nekavē joties devos prom. . . par to saņ ē mu dzeramnaudu, lietas un nauda no istabas nepazuda, ietaupī ju uz seifa, atstā t dzeramnaudu ir lē tā k un uzticamā k (visu seifā noslē pt nevar). Transfē rs atpakaļ bija vē ls (Magelan klubs), viņ i brauca uz lidostu un devā s prom. Mē s ilgi meklē jā m, kurā rindā mums jā bū t, nav tablo, visi ir absolū ti vienaldzī gi. Vispirms stā vē jā m vienā rindā , lai reģ istrē tu bagā ž u (norma ir 15 kg), tad meklē jā m, kur ir pases un muitas kontrole. Tū risti stā v rindā uz daž ā diem lidojumiem. . . lū pu krā su, skropstu tuš u, smarž as un visus š ķ idrumus lī dz 100 ml ir spiesti fasē t maisiņ os pa 1 eiro, ja nebū s naudas iepakojumam, nā ksies izmest (liels paldies manam ceļ a biedram, kurš bija lai iepakotu 1 lū pu krā su un viņ a paņ ē ma somiņ u, kurā es ieliku visu kosmē tikas somiņ u un smarž as par 100 eiro). Tā pē c rū pī gi savā c rokas bagā ž u, starp citu, nesver, bet rū pī gi pā rbauda (nā kamajai reizei paciņ u saglabā ju par 1 eiro) Ja esi spiests novilkt kurpes ar papē ž iem. . . Lidosta bija pā rsteidzoš a. . . atš ķ irī bā no Minskas-2 (viss ir skaidrs un lojā ls). Bulgā rija ir brī niš ķ ī ga valsts, un jū su garastā voklis ir atkarī gs tikai no jums un jū su uzņ ē muma. Ja meklē lē tu viesnī cu, tad kā pē c gaidī t no tā s kaut ko super, tik sliktas atsauksmes raksta tie, kas maksā par 2*, bet vē las dzī vot 5*. Rezervē jiet viesnī cu atbilstoš i savā m vajadzī bā m, nevis cenai un labi atpū tieties. Sveiki un paldies Belfresh. . . Braucu ar jums otro reizi un ceru uz turpmā kā m pozitī vā m brī vdienā m jū su kompā nijā


iemiesojums map1576
8 mēnešus atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 50 метрах от пляжа на курорте Солнечный берег. Построен в 2005 году. Отель подойдёт для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta 800 м от центра Солнечного берега. 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 50 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 200 мест, болгарская и европейская кухни. Лобби-бар, бар у бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • sērfošanu
  • vindsērfings
Telpu apraksts

Всего 314 номеров в двух корпусах: 8-этажном и 10-этажном. 200 номеров имеют вид на море.

Istabās

балкон, кондиционер, душ, туалет, полотенца, фен, телефон, холодильник, сейф в номере: платно, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • balkons/terase
  • tālrunis (ne visās istabās)
Adrese 8240 Sunny Beach, Bulgaria
Tālruņi: +35955422245
Tīmekļa vietne: Fenix Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами серфинга, виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.