Esperanto Hotel 3*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.610
№27 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
8.1 Numurs
7.4 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.4 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta dienvidu daļā, 150 metru attālumā no pludmales. Blakus atrodas autobusu pietura un vairāki pārtikas veikali. Viesnīca uzcelta 2008. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар matvienko16
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir tuvu jū rai, nu, varbū t 5 min gā jienā . . Bijā m 4 (2 pieauguš ie + 2 bē rni) brī nī jā mies, ka mums iedeva 2 istabas, interjers vienkā rš s, bet numuriņ i diezgan plaš i, divi balkoni, lai gan no viena paveras skats uz jumtu, bet tas netiek traucē ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tuvu jū rai, nu, varbū t 5 min gā jienā . . Bijā m 4 (2 pieauguš ie + 2 bē rni) brī nī jā mies, ka mums iedeva 2 istabas, interjers vienkā rš s, bet numuriņ i diezgan plaš i, divi balkoni, lai gan no viena paveras skats uz jumtu, bet tas netiek traucē ts. Bē rniem iedeva 2 eiro saliekamā s gultas, balkonā ir mī ksts dī vā ns, galds un krē sli pasē dē š anai, neliels ledusskapis, televizors, divi kondicionieri, laba vannasistaba.
Ū dens visu laiku bija karsts, katru dienu tī rī ja, saklā ja gultu, personā ls nebija uzbā zī gs, bet izpildī ja visus lū gumus, piemē ram, paņ ē ma nazi, lai grieztu arbū zus, vai arī bē rnam bija slikti tē ju. no ē damistabas uz istabu, ļ oti civilizē ti. Viesnī cā nez kā pē c maz runā krieviski. Ļ oti atsaucī ga apsardze.
Ē diens ir niecī ga izvē le, bet ē dā m garš ī gi no vē dera, ē dā m vakariņ as un brokastis, ē diens bija parastas kotletes, sautē ta gaļ a, daž ā das desiņ as, omletes, vā rdu sakot, katru dienu daž ā da. . Pat saldē jumu deva ik pē c trim . Viss blakus, tā pē c nezinu, kas tur nebija )))) Var nopirkt visu, pie dakš as ir lē ts lielveikals, kur varē ja nopirkt lē to alkoholu, ū deni.
Vispā r mums patika vairā k kā apartamenti, baseins mazs, bet labi ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, tualete pie baseina, maksas vestibils, cenas kā visur piekrastē . Mū zikas par maz. )
No mī nusiem, maksas seifs, labi, tas ir labi.
Maksas wifi.
Dzeramā ū dens nav vispā r, nu varē tu restorā nā vai vismaz zā lē ielikt dzesē tā ju, lai var dzert un nezvanī t, protams.
Bē rniem teritorijas vispā r nav, viņ i aizņ ē ma baseinu))).
раскладушка для детей холодильник
аватар tatjana034
Ieradā mies no rī ta un mums ā tri iedeva istabiņ u, bet uzkā pjot uz istabu ieraudzī jā m š ausmī gi netī ru istabu, pelē ku gultas veļ u un visus notraipī tos dvieļ us. Istabā bijā m 4, tur bija liela atzveltnes krē sla gulta un veca saliekamā gulta. … Tomēr ▾ Ieradā mies no rī ta un mums ā tri iedeva istabiņ u, bet uzkā pjot uz istabu ieraudzī jā m š ausmī gi netī ru istabu, pelē ku gultas veļ u un visus notraipī tos dvieļ us. Istabā bijā m 4, tur bija liela atzveltnes krē sla gulta un veca saliekamā gulta. Solī to virtuvi neatradā m. Bijā m ar mazu bē rnu bē rnam, naš ķ us nevarē jā m ņ emt lī dzi uz istabu. Daudzi sū dzē jā s par zā dzī bā m viesnī cā . Var rakstī t vē l daudz, vienī gais, ko teikš u, ka tas aprakstā ir pilns ar meliem un telpu fotogrā fijā m no nekurienes.
аватар alexeysviridov5
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Vispā r normā la viesnī ca. Tā s milzī gais pluss ir pludmales tuvums, iespē jams, 300 metri, nesteidzī gā tempā.6-7 minū tes, lai stutē tu. Viņ i iekā rtojā s ierodoties uzreiz, bez kavē š anā s, bet kā jau daudzi rakstī juš i, iedeva beigtu un netī ru un piesmē ķ ē tu istabiņ u otrajā stā vā virs ieejas grupas (bet kā sapratu no iepriekš ē jiem komentā riem, tā ir viesnī cas ī patnī ba un viņ i to dod gandrī z ikvienam). … Tomēr ▾ Vispā r normā la viesnī ca. Tā s milzī gais pluss ir pludmales tuvums, iespē jams, 300 metri, nesteidzī gā tempā.6-7 minū tes, lai stutē tu. Viņ i iekā rtojā s ierodoties uzreiz, bez kavē š anā s, bet kā jau daudzi rakstī juš i, iedeva beigtu un netī ru un piesmē ķ ē tu istabiņ u otrajā stā vā virs ieejas grupas (bet kā sapratu no iepriekš ē jiem komentā riem, tā ir viesnī cas ī patnī ba un viņ i to dod gandrī z ikvienam). Pē c lū guma pā rvā kties bez papildu maksā jumiem un ķ ī vē š anā s viņ i apmetā s milzī gā.2-istabu apartamentā.4. stā vā . Vienī gais telpas mī nuss bija tas, ka nebija ledusskapja, bet problē ma kopumā nav bū tiska.
Personā ls viesnī cā ir draudzī gs, nebija nekā du problē mu ar ē diena ieneš anu istabā , atnesa visu, ko gribē ja, neskatoties uz aizliegumu nest pā rtiku. Acī mredzot skricelē jumi, kas aizliedz pā rtikas piegā di telpā s, karā jas vairā k, lai telpa bū tu mazā k piesā rņ ota. Restorā ns viesnī cā nav liels, bet ļ oti mā jī gs. Brokastis daudzveidī gas un garš ī gas, pusdienot un vakariņ ā s devā mies uz citā m kafejnī cā m.
Regulā ri uzkopta, istaba bija tī ra. Blakus daudz veikalu un kafejnī cu, viss ir ļ oti lē ts. Kopumā man viss patika
аватар Nadezda88
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, atrodot to starp karstajiem piedā vā jumiem. Un viņ i to nekad nenož ē loja. Mē s devā mies sastā vā : 2 pieauguš ie un mazulis 1.4 gadi. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12 no rī ta, reģ istrē š anā s, tā pat kā citur, sā kas 14. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, atrodot to starp karstajiem piedā vā jumiem. Un viņ i to nekad nenož ē loja. Mē s devā mies sastā vā : 2 pieauguš ie un mazulis 1.4 gadi.
Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12 no rī ta, reģ istrē š anā s, tā pat kā citur, sā kas 14.00, bet viesnī ca, zinot, ka ceļ ojam ar mazo, jau iepriekš sagatavoja istabu. Viesnī ca nebija pā rā k noslogota, un telpas iepriekš ē ja sagatavoš ana viņ iem nebija problē ma.
Mē s dabū jā m istabu otrajā stā vā , ar logiem uz jū ru, bet tas, protams, nebija redzams. Tajā paš ā laikā no mū su balkona pavē rā s skats uz blakus esoš ā s viesnī cas Kotva restorā nu. Bet mums personī gi tas nekā das neē rtī bas nesagā dā ja. Lī dz pulksten 23-23 restorā nā skan patī kama dzī vā mū zika, naktī nav trokš ņ a. Visu laiku liela ballī te bija tikai vienu reizi, bet arī tad maksimums 12 naktī . Tieš i mū su balkona priekš ā auga tū ja, kas mū s aizsedza no ziņ kā rī go acī m. Es domā ju, ka mums ļ oti paveicā s un mē s ieguvā m visveiksmī gā ko istabu.
Personā ls ļ oti draudzī gs, pā rliecinoš i runā krieviski 3. Katru dienu uzkopa istabu un ļ oti labi. Otrajā naktī mums bija avā rija, bē rns saindē jā s un notraipī ja daudz gultas veļ u un dvieļ us. . . No rī ta novilkā m veļ u un atstā jā m 5 levas. Mums nomainī ja veļ u un dvieļ us, uzvija gulbjus. . . Un istabene vienmē r pā rbaudī ja veļ u, ja tā bija netī ra, vienmē r mainī ja. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m, bet, ja maksā jat, tie tiks mainī ti ā rpus grafika. Uzkopš anas ziņ ā bijā m vairā k nekā apmierinā ti.
Paņ ē mā m tikai brokastis, jo zinā jā m, ka Bulgā rijā visur ir ļ oti garš ī gs ē diens un negribē jā m bū t piesieti pie sava restorā na. Brokastis bija kontinentā las, nekas pā rdabisks, bet nekad nebija izsalcis. Viņ i vienmē r pasniedza olu kulteni, katru otro dienu ceptas olas vai olu kulteni; vā rī ti makaroni; desas vā rī tas, ceptas; 2-3 veidu desa (nav garš ī ga), arī vā rī ta un cepta, vai vienkā rš i neapstrā dā ta; siers; sviests; piens; 3 veidu sausā s brokastis; ļ oti garš ī ga kū ka; ā boli un apelsī ni; sagriezti no dā rzeņ iem; bulciņ as.... Restorā nā pusdienojā m tikai vienu reizi, un bijā m apmierinā ti!
Viesnī ca pieder Saulainam krastam, bet patiesī bā atrodas pa vidu starp SB un Nesebā ru. . . Kas ir vienkā rš i lieliski! ! ! Paš ā SB ir ļ oti skaļ š , visu laiku ir "kustī ba". Tajā paš ā vietā , kur atrodas mū su viesnī ca, viss jau ir kluss, ideā la vieta cilvē kiem, kuri meklē relaksē još u atpū tu. Tajā paš ā laikā jū s varat viegli daž ā dot savu atvaļ inā jumu, dodoties kultū rvē sturiskā neatkarī gā ekskursijā uz veco Nesebā ru vai steidzoties uz SB uz kluba ballī ti. Katru vakaru izbaudī jā m pastaigu uz vecpilsē tu pa promenā di. Tieš i pretī viesnī cai ir autostā vvieta, autobusu pietura un dzelzceļ a stacija. . . Netā lu atrodas Eiropas lielveikals Penny ar ļ oti patī kamā m cenā m. Neliela problē ma ir tikai ē š anas ziņ ā...Tas ir tā lu no SB centra, tā pē c restorā nu nav pietiekami daudz, un cenas ir augstā kas, bet joprojā m nav dā rgas. Visbiež ā k ē dā m restorā nā "Bulgā rija" - apkalpoš ana un virtuve ir neslavē jama. Ļ oti garš ī ga pica bija Krogā .
Par pludmali. Pludmale ir smilš aina, tā joprojā m ir 300-500 metru attā lumā no viesnī cas, bet pirmajā piekrastē sestdien nav pietiekami daudz viesnī cu. Tač u pastaiga nav gara un lielā koties š is attā lums ir pateicoties plaš ajā m kā pā m. Ir maksas un bezmaksas pludmales. Pludmalē par maksu kontrolieris ir vienkā rš i maģ isks, paš ā pirmajā dienā pateica, vai braucat pusdienot, un tad kā ds ieņ ē ma tavu vietu - ņ emiet jebkuru citu, es vairs neņ emš u maksu, tas bija! Mums nekad nav bijis jā maksā par sē dvietu divreiz.
Tā tad nekļ ū dī jā mies, izvē loties viesnī cu un vietu kopumā ! Mums tas tik ļ oti patika, ka mē s atgriezī simies kopā ar saviem bē rniem!
Вид на отель с дороги
аватар romash-1993
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti, ļ oti laba. Istabas lielas, balkoni milzī gi. Viss jauns, moderns. Serviss labs. Rodas jautā jums, kā pē c viņ i nenodod 4 zvaigznes, jo tas ir diezgan viņ u lī menis. Droš i vien spē lē maza baseina lomu, teritorijas trū kums, lai gan Bulgā rijā tā drī zā k ir norma un pat pluss, jo nav vajadzī bas sē dē t viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti, ļ oti laba. Istabas lielas, balkoni milzī gi. Viss jauns, moderns. Serviss labs. Rodas jautā jums, kā pē c viņ i nenodod 4 zvaigznes, jo tas ir diezgan viņ u lī menis. Droš i vien spē lē maza baseina lomu, teritorijas trū kums, lai gan Bulgā rijā tā drī zā k ir norma un pat pluss, jo nav vajadzī bas sē dē t viesnī cā . Visa piekraste ir jū su, paš valdī bas pludmales, peldieties, kur vē laties. Numuri tiek uzkopti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Vairā k man nevajadzē ja, cenas un kvalitā tes attiecī ba bija mū su labā .
Iesaku ņ emt tikai brokastis, jo ē diens ir diezgan vienmuļ š , lai arī ne slikts. Turklā t jū s nebū siet piesaistī ts viesnī cai. Es iesaku š o viesnī cu saprā tī giem cilvē kiem
аватар Helen-l
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
… Tomēr ▾
аватар slavko111
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Esperanto" atpū tā mies 2012. gada jū nijā . apmierinā ts. Jū s varat sazinā ties ar darbiniekiem gan krievu, gan angļ u valodā . Numurs tika uzkopts katru dienu, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta pē c pieprasī juma. Brokastis un vakariņ as – zviedru galds, nedaudz vienmuļ as, bet augļ u daudz. … Tomēr ▾ "Esperanto" atpū tā mies 2012. gada jū nijā . apmierinā ts. Jū s varat sazinā ties ar darbiniekiem gan krievu, gan angļ u valodā . Numurs tika uzkopts katru dienu, dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ta pē c pieprasī juma. Brokastis un vakariņ as – zviedru galds, nedaudz vienmuļ as, bet augļ u daudz. Š ogad plā nojam tur atpū sties.
аватар jwalker
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s š eit palikā m septembra sā kumā . Viesnī cā nekas tā ds, numuriņ i plaš i, balkoni vienkā rš i milzī gi. Interjers atbilst 3 zvaigznē m. Personā ls praktiski nerunā krieviski, mums nebija problē mu, jo viņ i saprot angļ u valodu, bet, ja jū s nezinā t angļ u valodu, tad parasti ikdienas jautā jumi bū s jā skaidro ļ oti ilgi un nogurdinoš i, nevis tas, ka jū s skaidrojat. … Tomēr ▾ Mē s š eit palikā m septembra sā kumā . Viesnī cā nekas tā ds, numuriņ i plaš i, balkoni vienkā rš i milzī gi. Interjers atbilst 3 zvaigznē m. Personā ls praktiski nerunā krieviski, mums nebija problē mu, jo viņ i saprot angļ u valodu, bet, ja jū s nezinā t angļ u valodu, tad parasti ikdienas jautā jumi bū s jā skaidro ļ oti ilgi un nogurdinoš i, nevis tas, ka jū s skaidrojat.
Nepatika viesnī cas restorā na darbinieki. Nē , paldies, nē , lū dzu. Katrs, kas ienā k brokastu telpā , tiek sagaidī ts ar vā rdu "Karte". Nu, vismaz iemā cieties "Lū dzu, karti". Ē diens vienmuļ š , bet principā visur Bulgā rijas viesnī cā s ir vienā ds, tā pē c iesaku ņ emt tikai maksas brokastis.
Tuvu jū rai. Tieš i viesnī cas ē kā atrodas lielveikals, siltummainis. Lielveikals 24/7. Siltummainis strā dā arī septiņ as dienas nedē ļ ā no 8 lī dz 23. Valū tas kurss ir lielisks. Mainot eiro pret grivnā m, pret 100 eiro zaudē jam aptuveni 24 grivnas, ja salī dzina š o kursu ar Nesebras bankā m, kuras strā dā tikai darba dienā s un mainā s tikai uzrā dot pasi.
Netā lu no viesnī cas atrodas krogs, kur var pusdienot un pasē dē t vakarā . Vidē jais rē ķ ins ir aptuveni 10-15 eiro, diviem.
Blakus ceļ š , autobusu pieturas un tas ir ļ oti ē rti. Jebkurš ekskursiju autobusa vadī tā js zina pieturu "pie Esperanto viesnī cas". Lī dz Nesebras pilsē tai 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas.
Viesnī ca pā rsvarā ir ar vā cu kontingentu. Kaimiņ i klusi un mierī gi. Pirmajā stā vā varat izmantot bezmaksas Wi-Fi. Lai to izdarī tu, jums reģ istratū rā jā paziņ o telpai un jā saņ em parole, lai izveidotu savienojumu.
Norē ķ inu laikā bija nianses. Izrā dī jā s, ka viesnī ca ir pilna un mums bū s jā pavada viena nakts "tajā paš ā istabiņ ā , kur pasū tī ts, tikai bez balkona". Uz š ī s telpas durvī m ir zī me "For stuff", istabas logi vē rsti uz koridoru, gaisma nā k caur ž alū zijā m un ir nedaudz trokš ņ aina. Numurs ir mazā ks nekā standarta, bet pusdienlaikā . dienas pā rcē lā s bez problē mā m.
Стандартный номер Дорога на пляж от отеля Балкон
аватар inna6367
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s atpū tā mies 2011. gada jū lijā . Viesnī ca man ī sti nepatika. Reģ istratū rā ne visi runā krieviski. Pē c pirmā s eiforijas, tuvā k naktij, viņ i saprata, ka piedā vā tajā gultā nav iespē jams gulē t. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2011. gada jū lijā . Viesnī ca man ī sti nepatika. Reģ istratū rā ne visi runā krieviski. Pē c pirmā s eiforijas, tuvā k naktij, viņ i saprata, ka piedā vā tajā gultā nav iespē jams gulē t. Jo tā izrā dī jā s pusotru guļ oš a cieta gultiņ a. Nā cā s uzstā t uz istabas maiņ u, lai arī skats uz jū ru.
Daudz jautā jumu par apkalpoš anu restorā nā . Viesmī ļ i uzkā pj pā ri jū su galvai, lai paņ emtu tukš u š ķ ī vi vai pat sā ktu š ķ irot netī ros traukus tieš i uz jū su galda.
Brokastī s standarta aukstumu, ceptu/vā rī tu desu un olu komplekts 3 stā vokļ os. Ir maz augļ u. Ē dienkarte nemaz nav daudzveidī ga. Daudz makaronu, kartupeļ u, maizes. Saldē jums netiek nodroš inā ts. Un, ja kā ds ē diens ir beidzies, to var "aizmirst" uzlikt. Ē dienu nosaukumi var bū t bulgā ru, poļ u, vā cu valodā . Bet ne krieviski vai angliski.
Baseins ir ļ oti mazs. Teritorija ap to. . . Gandrī z uzreiz aiz krū miem, iebraukš ana stā vvietā un pati stā vvieta.
Viesnī cā ir ļ oti karsts. Starpsienas ir plā nas, tā pē c tā s ā tri uzsilst.
No pozitī vajiem. Interneta klā tbū tne. Pietura blakus viesnī cai. Apkā rt ir daudz veikalu, valū tas maiņ as punkts, restorā ni, bē rnu akvaparks.
Jū ra ir skaista, tī ra un silta. Un tas kompensē visus trū kumus.
Brauciet atvaļ inā jumā uz Bulgā riju : )
аватар Andrew68
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca š ika, personā ls ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s, visu sakā rtoja, nā kamgad plā noju tur atpū sties. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ika, personā ls ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s, visu sakā rtoja, nā kamgad plā noju tur atpū sties.
Просто отдых
Parādīt vairāk »


iemiesojums GienA
Mēs augusta beigās dosimies uz esperanto valodu. Tāpēc domāju paņemt līdzi portatīvo datoru vai nē – vai to ir droši atstāt istabā? Vai arī man to vajadzētu ievietot seifā reģistratūrā un cik tas maksās? Ir rakstīts, ka ir trenažieru zāle, vai par to maksā un vai vispār ir? Tad kur vēl, ja neskaita Nesebras veco daļu, ir vērts doties? Vai varbūt kādas lētas ekskursijas? Un pēdējais ir akvaparks. Cik dzirdēju ir 2 ūdens parki, kuru labāk apmeklēt?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums Lusien28
Tūrisma aģentūrā rezervējām kā 4, ceļojumu patiesībā atklāju, ka 2, bildē ir 3.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 26 atbildes
iemiesojums olgga7
Kas bija šajā viesnīcā, lūdzu iedodiet vietu, bērnam tur nebūs garlaicīgi 2 nedēļas?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в южной части Солнечного берега, в 150 метрах от пляжа. Рядом находится автобусная остановка и несколько продуктовых магазинов. Отель построен в 2008 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Отель подойдёт для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 1 км от г. Несебр. 3 км от центра г. Солнечный берег. 30 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 ресторана, бар у бассейна, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Всего 70 номеров в 6-этажном здании отеля.

Istabās

К услугам гостей апартаменты и номера-студио с кондиционером, балконом, мини-кухней, холодильником, плитой, гостиной зоной, электрическим чайником и собственной ванной комнатой с душем или ванной.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 8240 Солнечный берег, Болгария
Tālruņi: +359(554)24850
Tīmekļa vietne: Esperanto Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.