Diamant Residence Hotel & Spa 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.510
№18 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
8.6 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pašā kūrorta centrā, 300 metrus no krastmalas, iepretim Saulainā Krasta kūrorta centrālajai alejai. Viesnīca uzcelta 2013. gadā. Netālu no viesnīcas atrodas centrālais iepirkšanās komplekss, kurā ir daudz veikalu un restorānu. Netālu atrodas naktsklubi un diskotēka. Viesnīca piemērota gan ģimenes, gan jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies paš i. Visa informā cija ir patiesa. Munus - viesnī ca nenodroš ina saulessargus un sauļ oš anā s krē slus. Pē c viņ u pasū tī juma viņ i norē ķ inā jā s no 14-00, jo. Mē s ieradā mies agri un mums ļ ā va iziet brokastī s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies paš i. Visa informā cija ir patiesa. Munus - viesnī ca nenodroš ina saulessargus un sauļ oš anā s krē slus. Pē c viņ u pasū tī juma viņ i norē ķ inā jā s no 14-00, jo. Mē s ieradā mies agri un mums ļ ā va iziet brokastī s. Ē diens bija viss iekļ auts. Viss bija garš ī gi, svaigs ē diens, apmierinā ts ar ē dienu daž ā dī bu. Viesnī ca atrodas blakus slimnī cai, cilvē ki tur ierodas ā rstē ties, un jums ir jā bū t gatavam tam, ka jū s redzē siet diezgan lielu skaitu cilvē ku ar invaliditā ti. Ir atseviš ķ as telpas cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem. Daudzi eiropieš i, austrieš i, vā cieš i.
аватар poliglotik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
4 zvaigž ņ u viesnī ca, nevis 5 kā saka. Divas lielā kā s vilš anā s: lai tiktu lī dz jū rai 600 metri (speciā li mē rot ar soļ u skaitī tā ju), kamē r jā š ķ ē rso ceļ š un otrs, paš as viesnī cas mazā teritorija. … Tomēr ▾ 4 zvaigž ņ u viesnī ca, nevis 5 kā saka.
Divas lielā kā s vilš anā s: lai tiktu lī dz jū rai 600 metri (speciā li mē rot ar soļ u skaitī tā ju), kamē r jā š ķ ē rso ceļ š un otrs, paš as viesnī cas mazā teritorija. Teritorijā , izņ emot 2 baseinus, 3 klā ja krē slu rindas, baseina bā ru un minimā lu zā lienu, nekas neder.
Slī dkalniņ š bē rniem ir drausmī gs, mazs, visu dienu sē ž saulē un plastmasa š ausmī gi smird.
Ē diens nav slikts, ir pietiekams daudzums gaļ as, dā rzeņ u, bet nav uztura galda, kad bē rnam bija nelielas problē mas ar gremoš anu, patiesī bā nebija ar ko barot.
Teritorija ir tī ra, istaba tiek uzkopta katru dienu.
Personā ls nav ī paš i patī kams, bet visi runā angliski, krieviski runā još o viesu vidū tikpat kā nav.
Man š ķ iet, ka š ī viesnī ca ir ideā li piemē rota jaunieš iem, kuri nav principā tuvu jū rai un, galvenais, maina ainavu.
аватар Ameli-meli
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Mū su atvaļ inā juma laikā viesu vidū bija tikai vā cieš i un holandieš i 2. labs ē diens, visiem visa pietika 3. Viesnī cai faktiski ir 4 zvaigznes, nevis 5 4. Mazliet patā lu no jū ras, bet tur ir liels skaists baseins 5. Par uzkopš anu un personā la darbu komentā ru nav - viss kā rtī bā 6. … Tomēr ▾ 1. Mū su atvaļ inā juma laikā viesu vidū bija tikai vā cieš i un holandieš i
2. labs ē diens, visiem visa pietika
3. Viesnī cai faktiski ir 4 zvaigznes, nevis 5
4. Mazliet patā lu no jū ras, bet tur ir liels skaists baseins
5. Par uzkopš anu un personā la darbu komentā ru nav - viss kā rtī bā
6. Bezmaksas Wi-Fi tikai vestibilā
kam interesē sī kā ka informā cija - rakstiet uz nkosholka @ gmail. com
коридор 5 поверху хол ресторан під час вечері в ресторані
аватар Lenalochka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta no 13. lī dz 27. septembrim, viesnī ca bija neticami apmierinā ta. Pat negaidī ju, ka viss bū s tik lieliski. Pilnī bā atbilst bildē m rezervā cijas vietnē , viss jauns (2013) tī rs un dā rgs : ) cik pa saulaino pludmali staigā ja, tā da lī meņ a viesnī cas redzē jā m ļ oti maz. … Tomēr ▾ Atpū ta no 13. lī dz 27. septembrim, viesnī ca bija neticami apmierinā ta. Pat negaidī ju, ka viss bū s tik lieliski. Pilnī bā atbilst bildē m rezervā cijas vietnē , viss jauns (2013) tī rs un dā rgs : ) cik pa saulaino pludmali staigā ja, tā da lī meņ a viesnī cas redzē jā m ļ oti maz.
Par atraš anā s vietu - atrodas Saulainā Krasta dienvidu daļ ā , ļ oti tuvu skolā m ar skaisto Nesebras vecpilsē tu. Gan lī dz Nesebā rai, gan lī dz saulainā s pludmales centram ir jā staigā apmē ram 20 minū tes, slinkā kiem kursē tū ristu vilciens (3 Levas-15 UAH) vai autobuss (1 lev), kas pietur tieš i zem viesnī cas. Tā kā bijā m paš ā s sezonas beigā s, daudzas kafejnī cas, bā ri pludmalē s un klubi tika slē gti un, spriež ot pē c izkā rtajiem plakā tiem, pat pirms 5. -10. septembrim. 40 procenti palika strā dā t . . Mums bija vienalga - mē s ē dā m viesnī cā , un mē s ar MCH ieradā mies relaksē još ā m brī vdienā m, nevis lai dotos uz klubiem)
Lī dz pludmalei jā iet 4-5 minū tes, un tas nemaz nav kaitinoš i. Vispirms 2 minū tes ejiet garā m viesnī cā m, bet pē c tam pa koka taku gar gleznainajā m smilš u kā pā m. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē nebija lē ti (salī dzinot ar visu pā rē jo Bulgā rijā ) maksā ja 8 levas viens sauļ oš anā s krē sls un tā ds pats lietussargs.
Par pā rtiku. Mums bija viss iekļ auts. Ja godī gi, tad iepriekš nebiju piedzī vojusi š o pā rtikas sistē mu, tā pē c man viss ļ oti patika! ) Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Un vispā r brokastis bija mana mī ļ ā kā maltī te! ))) cik maksā ja tikai pankū kas ar aprikož u ievā rī jumu, un arī kraukš ķ ī gs speķ is un olu kultenis vai olu kultenis. . Tieš ā m bija ļ oti garš ī gi! ) vienmē r ir ko izvē lē ties - bija vairā ki veidi jogas mutes brokastī s , biezpiens, ayran, ceptas un vā rī tas desiņ as, vā rī tas olas, olu kultenis, olu kultenis, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, daž ā di graudaugi ar pienu, vairā ku veidu siers (man vienmē r bija mana mī ļ ā kā feta)) desa griezumi, daž ā di krekeri, daudz neatceros, bet viss bija garš ī gi. Pusdienā s vienmē r ir divu veidu zupas, vairā ku veidu gaļ a, kartupeļ i, makaroni, salā ti, deserti - kū kas, kū kas, ž eleja, pudiņ i. . Atkal daž ā di izgriezumi, sautē ti dā rzeņ i, grilē ti. . Ko vispā r vē lies. Vakariņ ā s arī liela izvē le no visa, biež i vien š aš liks, pā ris reizes uz grila bija sarkanais vergs, haizivs. Mani mī ļ ā kie salā ti biež i bija ar tunci. Kopumā ē diens ir lielisks.
Ak jā , es aizmirsu. No pulksten 10 lī dz 18 darbojas uzkodu bā rs, kur jebkura pica, grildesiņ as, salā ti, cepumi, kū ciņ as, saldē jums.
Starp citu, ē dinā š anu var ņ emt atseviš ķ i - viss iekļ auts maksā.30 levas no cilvē ka dienā - manuprā t, tikai santī ms)
Alkohols. Alkohols ir bez maksas tikai vestibila bā rā , baseina bā rā - par maksu. Bet no baseina bā ra lī dz vestibila bā ram ir vajadzī gas 30 sekundes, tā pē c tas nav kaitinoš i) alkohols ir vietē jais. Bet diezgan labi, š ajā ziņ ā es noteikti neesmu gardē dis, bet man patika. Pagā juš ajā reizē , kad bijā m Bulgā rijā , ar blī kš ķ i dzē rā m vietē jo alkoholu, kā arī atvedā m mā jā s 5 litrus vietē jā dž ina. viņ i taisa daž ā dus kokteiļ us, visgarš ī gā kais bija rozā dimants - tā ir ogu sula, kokosriekstu, ananā su un zemeņ u dzē riens un degvī ns. . Tik garš ī gi : )
Animā cija bija vā ja, bet varbū t ir sezonas beigas. Vispā r man ļ oti nepatī k, kad viņ i uzdod “spē lē simies”, tā pē c man tas pat patika.
Viesnī cā ir bezmaksas trenaž ieru zā le, kurā mē s, protams, nekad netikā m : ) ir bē rnu istaba.
Istabas tieš i tā das kā bildē s - viss skaisti. Labi iztī rī ts, 2 nedē ļ as bez sū dzī bā m. Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 2-3 dienā m, neskatoties uz to, ka tie joprojā m bija tī ri un mē s tos nemetā m uz grī das. Gulta tika mainī ta 3 reizes 12 dienu laikā , kā man, vairā k nekā pietiekami.
Vienī gais trū kums ir Wi-Fi tikai vestibilā , baseina zona ir vā ja. Istabas ir apmaksā tas, ja nemaldos 40 vai 50 UAH dienā . Bet mē s no tā daudz necietā m - nenā cā m sē dē t internetā : )
Kas attiecas uz jū ru un pludmali, tad tā du kristā la caurspī dī gumu un tī rī bu no Melnā s jū ras nemaz negaidī ju. Tas radikā li atš ķ iras pat no Krimas. Bariņ š makš ķ ernieku, krabju (un paturiet prā tā , š is ir pā rpildī ts kū rorts) Ū dens tā lumā taisni debeszils, ļ oti skaists! Smiltis ir tī ras, bez č aumalā m, reizē m uznā ca izsmē ķ i, tač u jā ņ em vē rā , ka tas ir atkarī gs no tevis – negrā bsti – un bū s tī rs.
Kopumā iesaku viesnī cu!
с балкона холл дорога на пляж
аватар ra-m1994
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sunny Birch ir 2 viesnī cas Diamond, mē s esam ekskursijā . uzņ ē mumi saplē sa vienu no tiem, foto balož us, ar stikla balkoniem. Piebraucot autobuss mū s izsē dinā ja pie cita, joprojā m saku draugiem, ka tas nav tas, bet nolē mu aiziet pajautā t. … Tomēr ▾ Sunny Birch ir 2 viesnī cas Diamond, mē s esam ekskursijā . uzņ ē mumi saplē sa vienu no tiem, foto balož us, ar stikla balkoniem. Piebraucot autobuss mū s izsē dinā ja pie cita, joprojā m saku draugiem, ka tas nav tas, bet nolē mu aiziet pajautā t. . Pirmais iespaids š iks, interjers izkopts, visur bruņ as.
Vestibilā ir Wi-Fi, istabā s maksā , bet es atnā cu atpū sties, tā pē c izslē dzu visus saziņ as lī dzekļ us.
Ē diens 5+! Ļ oti apmierinā ts! Mums gan bija 2 reizes, bet paē dā m pē c sirds patikas. )
Istabas vienmē r ir tī ras. vai varbū t mē s vienkā rš i necū kā m)) Dvieļ i mainā s, tiklī dz jū s to nometat zemē . Vienmē r tiks nodroš inā tas ziepes, tualetes papī rs un citi higiē nas lī dzekļ i.
Gulta. . tā ir paradī ze. . tas ir mī ksts un viegls. Tiklī dz galva uz spilvena - nekavē joties aizmigt)
Skats pa logu bija uz ceļ u un neliels skats uz jū ru.
Kopumā nesū dzē jos, vakars bija skaists)
Viesmī ļ i laikus paņ ē ma netī ros traukus, smaidī ja un mē ģ inā ja runā t))
Ja tomē r ceļ oš u uz Bulgā riju, es izvē lē š os š o viesnī cu par visiem 100%
аватар klepa1nata
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas apraksts: Atpū tā mies viesnī cā.2013. gada jū lija sā kumā . Lieliska jauna viesnī ca (celta 2013. gada sā kumā ) 20 minū š u brauciena attā lumā no Burgasas lidostas - Booking mā jaslapā redzamā s fotogrā fijas ir pilnī gi patiesas, uzmanī gs krieviski runā još s personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cas apraksts: Atpū tā mies viesnī cā.2013. gada jū lija sā kumā . Lieliska jauna viesnī ca (celta 2013. gada sā kumā ) 20 minū š u brauciena attā lumā no Burgasas lidostas - Booking mā jaslapā redzamā s fotogrā fijas ir pilnī gi patiesas, uzmanī gs krieviski runā još s personā ls. Atpū š as 50% krievi-ukraiņ i, 50% poļ i, č ehi, slovā ki, vā cieš i. Numurs tiek uzkopts katru dienu un kvalitatī vi, 12 dienas gulta un dvieļ i tika mainī ti 3 reizes - vairā k nekā pietiekami. Istabā ir š ampū ns, ziepes, duš as ž eleja, duš as cepures, vienreizē jā s č ī bas, ķ emmes, diegu-adatu komplekts. No mī nusiem: plā nas iekš ē jā s starpsienas - dzirdamī ba! Kondicionieris istabā ir individuā li regulē jams, darbojas labi, bet mums labā k patika gulē t pa nakti ar atvē rtu balkonu, jo animā cija un skaļ a mū zika pie baseina beidzā s ap 2300 (mū su logi pavē rā s uz baseinu, kas ir labā k nekā ceļ š ar diezgan aktī vu satiksmi). Animā cija ir viduvē ja. Slē gta teritorija, labi lielie baseini - bē rniem un pieauguš ajiem, ir mazs bē rnu slidkalniņ š . Viesnī ca atrodas klusā vietā , uz balli vajag tikt, bet tas mums ļ oti piestā vē ja. Lī dz jū rai kā di 500 m, bet ieš ana pat bē rnam netraucē ja - pagā ja 10-15 minū tes. (paš valdī bas) pludmalē nenormā las cenas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem katrs ir 8 levas (1$ -1.45 levas), tā pē c pa ceļ am uz pludmali nopirkā m lietussargu par 10 levā m un visas 12 dienas bija labi. "Bē rnī gā " jū ra ir sekla. Viss iekļ auts ē diens ir ļ oti labs un daudzveidī gs - 3 gadus vecs bē rns ar prieku ē da zupas, jogurtu, pankū kas, gaļ u, dā rzeņ us un, protams, saldumus. Vienī gais mī nuss ir tas, ka brokastis vienmē r ir vienā das, bet izvē le liela, gaļ as un siera izcirtņ i kvalitatī vi. Visu laiku daudz augļ u: ķ irš i, aprikozes, persiki, nektarī ni, plū mes, ā boli, bumbieri, melones, arbū zi - viss ir nogatavojies un garš ī gs. Ar apskates vilcienu vai pilsē tas autobusu (pietura netā lu no viesnī cas) 10 minū š u laikā varat sasniegt Nesebras pilsē tu - skaistu vecpilsē tu ar senā m drupā m un virkni suvenī ru veikaliem, kas iekļ auti UNESCO sarakstā . Iesaku ģ imenē m ar bē rniem un tiem, kas vē las klusu un relaksē još u atpū tu.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель находится в самом центре курорта, в 300 м от набережной, напротив центральной аллеи курорта Солнечный берег. Гостиница построена в 2013 году. Около отеля расположен центральный торговый комплекс, в котором много магазинов и ресторанов. Рядом находятся ночные клубы и дискотека. Отель подойдет как для семейного, так и для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от аэропорта города Бургас.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 400 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. На территории находятся магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров.

Istabās

В номерах представлено: душевая кабина, кондиционер, фен, полотенца, халат (по запросу), кабельное ТВ, телефон (платно), мини-бар (платно), Wi-Fi, сейф.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
Adrese Sunny Beach, 8240 Солнечный Берег, Болгария
Tālruņi: +359 87 837 8550
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).