Briesmīgi netīrumi, barga attieksme

Rakstīts: 17 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 3 — 16 septembris 2016
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Atpū tā mies š ajā briesmī gajā apartamentu viesnī cā ar visu ģ imeni (ar mazu bē rnu 1.9 g) 03.09-16.09. Reģ istrē š anā s pagā ja diezgan ā tri, un ar to viss labais beidzā s.
Tiklī dz atvē rā m savas istabas durvis, kļ uva skaidrs, ka istaba ir Ļ OTI netī ra. Uzreiz acī s iekrita nemazgā tā s grī das (pat kurpes negribē jā s vilkt), kā arī traipi uz dvieļ iem, kas gulē ja uz gultā m un likā s tī ri un gatavi lietoš anai. Man radā s iespaids, ka telpa vienkā rš i nav iztī rī ta jaunu ī rnieku ienā kš anai.
Tā lā k vairā k. Apkopē ja parā dī jā s tikai pē c 5 dienā m mū su "atpū tas" (pirms tam pati noslaucī ju putekļ us visur, grī du un novedu istabu daudzmaz normā lā stā voklī ), viņ a ar netī ru slotu izslaucī ja grī du, paņ ē ma atkritumi (paš i katru dienu iznesā m atkritumus) un...aizbrauca!! !

Par jebkuru gultas veļ as, dvieļ u nomaiņ u, vannas istabu uzkopš anu. mezgli, mopē š ana u. c. , ko nodroš ina normā lā s viesnī cā s, nebija runas.
Pē c tam, kad devos pie viesnī cas vadī tā jas un paskaidroju uzkopš anas situā ciju, kā arī par maza bē rna klā tbū tni, kurš dabiski spē lē jas uz grī das, kura ikdienas mazgā š ana mums ir ļ oti svarī ga, vadī tā ja ar neapmierinā tu skatienu teica, ka viņ a saprast. Nā kamajā dienā , kamē r bijā m prom, tika veikta tī rī š ana, nomainī ti dvieļ i. Un tas notika tikai VIENU NEDĒ Ļ U.
2 dienas neviens nenā ca, tad situā cija atkā rtojā s! Atnā ca apkopē ja, paņ ē ma atkritumu spaini un.... VISS! Es devos uzkopt citu istabu. Es atkal mē ģ inā ju viņ ai paskaidrot, ka ir jā mazgā grī das (apkopē jas, starp citu, nesaprot ne krieviski, ne angliski), jo dzī vojam ar mazu bē rnu. Tad es paņ ē mu viņ as mopu un izmazgā ju mū su istabu.
Bet sliktā kais, kā izrā dī jā s, vē l tikai priekš ā .
Dienu vē lā k apkopē jas iztī rī ja mū su 3. stā va koridoru. Pē c brokastī m mē s ar bē rnu taisī jā mies doties uz jū ru. Izejot no istabas, mū su ratiņ os atradu netī ru dvieli un atkritumu kaudzi, kas tika savā kta no grī das gaitenī un arī iemesta ratos bē rnam!!!!! !
To, ko es biju š ausmā s par to, ko es redzē ju, es vienkā rš i nevaru izteikt. Kā diem morā les ķ ē miem jā bū t, lai to izdarī tu!

Aizgā ju pie vadī tā jas, izskaidroju situā ciju, uz ko š ī tā saucamā vadī tā ja paraustī ja plecus, kaut kur zvanī ja un teicu, ka apkopē jas teica, ka viņ i to nedara. Un viņ a viņ iem tic! Manam saš utumam nebija robež u.
Un tas ir ņ emot vē rā faktu, ka mū su stā vā , izņ emot mū su numuriņ u, nebija neviena cilvē ka, un kopumā visā viesnī cā bija aizņ emtas tikai 3 istabas, jo bija jau sezonas beigas.
Turklā t menedž eris uzkā pa ar mani uz mū su istabu nevis lai sakā rtotu situā ciju, bet gan SKAITĪ T DAVIELUS!! ! ! Ar mā jienu man, ka es pats savam bē rnam iemetu ratos netī ru dvieli un atkritumu kaudzi!
Nevienā pasaules valstī ar tik SLAKU ATTIEKSMI un PICKING neesam sastapuš ies nevienā viesnī cā .
Bulgā rijā kopumā bija jau 3. reize. Vasarā pusi jū nija nodzī vojā m Bulgā rijā un visu jū liju (tikai 1.5 mē neš us) citos dzī vokļ u kompleksos (Premier Fort Beach Hotel, Apart Complex Galeon) nekas tā ds nav noticis. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti.
NO CITIEM š ī s briesmī gā s viesnī cas mī nusiem: ļ oti auksts ū dens baseinā gan lielajā , gan bē rnu, bē rnam vienkā rš i nav iespē jams peldē t, nav katlu, 1 panna un tas ir cieš i nokauts, tur praktiski nav trauku (savam ē rtī bā m viss bū s jā pē rk veikalā ), maksas wifi (citviet sliktā k nekā bezmaksas), veļ asmaš ī nas nav.
Vispā r tik pretī gu istabiņ u apkalpoš anu (par servisu pat valoda neuzdroš inā s saukt), sū du un nevē rī bu pret saviem klientiem, niecī gu un nabadzī gu telpu aprī kojumu vē l neesam sastapuš i.
Briesmī ga vieta, netē rē jiet savu laiku vai naudu. Atpū ta ar bē rniem š ajā odzē ir absolū ti kontrindicē ta.

Priecā š os, ja mans pā rskats bū s noderī gs un glā bs jū s no uzturē š anā s š ajā apartamentu viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар