Blue Pearl Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.010
№60 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
9.3 Numurs
9.0 apkalpošana
9.3 Tīrība
6.3 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši pludmalē, daudzu restorānu, bāru un naktsklubu tiešā tuvumā. Ieteicams āra aktivitātēm. Uzcelta 2009. gadā. Pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Viesnīca sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар olgasasavadim
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Otel sikarnij . Personal talk i po ruski i po anglijskis udovolstvijem prijedem jescio. … Tomēr ▾ Otel sikarnij . Personal talk i po ruski i po anglijskis udovolstvijem prijedem jescio.
аватар turist_2014
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mū s tur apmetinā ja ceļ ojumu aģ entū ras kļ ū das dē ļ , mē s tur palikā m nedē ļ u. Personā ls ne tikai neko nesaprot krieviski vai angliski, tā pē c arī nesteidzas kaut ko darī t. Sazinā jā mies ar saimnieku, lai atrisinā tu problē mu ar nestrā dā još u televizoru, trauku trū kumu istabā (bija dzī vokļ i ar virtuvī ti), veļ as maiņ u un citiem punktiem. … Tomēr ▾ Mū s tur apmetinā ja ceļ ojumu aģ entū ras kļ ū das dē ļ , mē s tur palikā m nedē ļ u. Personā ls ne tikai neko nesaprot krieviski vai angliski, tā pē c arī nesteidzas kaut ko darī t. Sazinā jā mies ar saimnieku, lai atrisinā tu problē mu ar nestrā dā još u televizoru, trauku trū kumu istabā (bija dzī vokļ i ar virtuvī ti), veļ as maiņ u un citiem punktiem. Mū su vadī bā saimnieka pā rstā vis visu paskaidroja bulgā ru valodā , BET nekas nemainī jā s. Paš as istabenes tika pieķ ertas un prasī ja atnest vismaz tī rus dvieļ us, NULLE jē gas! Vispā r iespaids vispretī gā kais, lielā kajai daļ ai tur atpū tnieku, ar kuriem izdevā s aprunā ties, tā ds iespaids.
аватар Julia113
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tusies ģ imene ar 7 gadus vecu bē rnu. Patika gandrī z viss. Personā ls ļ oti labs, draudzī gs. Ļ oti laba animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Puiš i animatori izklā stī ti pilnī bā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tusies ģ imene ar 7 gadus vecu bē rnu. Patika gandrī z viss. Personā ls ļ oti labs, draudzī gs. Ļ oti laba animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Puiš i animatori izklā stī ti pilnī bā . Istaba tika iztī rī ta ne slikti. Par virtuvi nav sū dzī bu, ē diens bija garš ī gs un ē damistaba vienmē r bija tī ra. Ļ oti liels pluss ir tas, ka netā lu no jū ras sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas! No mī nusiem. Viesnī ca acī mredzot tika uzcelta steigā , mū su numuriņ ā piekā rtie griesti cē lā s no vē ja un radī ja skaņ as, naktī s traucē ja gulē t. Rezetki un istabā un gaitenī gandrī z pazuda. Ī sā k sakot, kam pieskaraties, tas nokrī t, lai gan viesnī cai ir tikai 1 gads. Tiem, kam patī k ceļ ot ar auto, manuprā t liels mī nuss ir stā vvietas izmaksas 30 lev dienā...Tas ir 180gr. Bet neskatoties uz š iem trū kumiem, mē s ļ oti labi atpū tā mies! ! ! Viesnī cu iesaku visiem. Jauku atpū tu!
аватар ryazanova4
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ļ oti laba, jauna. Numuri ir lieli, jauki un tī ri! Tī rī š ana katru dienu. Restorā ns nav liels, bet ē diens ir labs. Ī paš i lieliski tas bija pirmajā s dienā s, kad tū ristu vē l nebija tik daudz. Katru dienu daudz daž ā du gaļ as, zivju, augļ u un saldē juma! Viss ir diezgan garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, jauna. Numuri ir lieli, jauki un tī ri! Tī rī š ana katru dienu. Restorā ns nav liels, bet ē diens ir labs. Ī paš i lieliski tas bija pirmajā s dienā s, kad tū ristu vē l nebija tik daudz. Katru dienu daudz daž ā du gaļ as, zivju, augļ u un saldē juma! Viss ir diezgan garš ī gs.
Viesnī ca atrodas paš ā pludmalē , kas ir vē l viens liels pluss! Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi ir bez maksas. Baseins nav liels, bet pietiek.
Mē s atpū tā mies ar draugiem, un tas bija neaizmirstams laiks, lielā mē rā pateicoties š ai skaistajai viesnī cai un labajam personā lam! Visi tik pretimnā koš i un draudzī gi =) Ar daž iem joprojā m sarakstā mies!
Laba cena, izcils serviss un augsts relaksā cijas lī menis - tā ir Blue Pearl!! ! !
аватар EvaChristmas
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz gribu teikt, ka man patika pā rē jais, un viesnī ca BLUE PEARL ***, bez aizspriedumiem, varu ieteikt izvē lē ties, neskatoties uz daž iem “pā rpratumiem”, kuriem vē los sagatavot neuzmanī gus, pilnī bā pā rpū lē tus tū ristus. … Tomēr ▾ Uzreiz gribu teikt, ka man patika pā rē jais, un viesnī ca BLUE PEARL ***, bez aizspriedumiem, varu ieteikt izvē lē ties, neskatoties uz daž iem “pā rpratumiem”, kuriem vē los sagatavot neuzmanī gus, pilnī bā pā rpū lē tus tū ristus. .
Sā kā m gatavoties svē tkiem pavasara sā kumā . Izvē lē jā mies ilgi (par ceļ ojumiem uz tū risma aģ entū rā m un tū res izstā di nestā stī š u). Un, kad viena no Minskas aģ entū rā m mums piedā vā ja viesnī cu BLUE PEARL *** Bulgā rijas kū rortā Saulainajā krastā , mē s bijā m tikai priecī gi: viesnī ca (uzmanī bu!! ! ) pirmajā krasta lī nijā , pavisam jauna, skaista (mums rā dī ja). bildes no interneta), nevis centrā , bet netā lu no centra (tas arī tika lasī ts internetā tieš i mū su priekš ā ). Č etram divistabu apartamentam ar lielu balkonu, abas istabas plaš as, ar milzī giem logiem, ir neliela, bet ē rta virtuve (vienā no istabā m). Un cena, ņ emot vē rā lidojumu, ir diezgan pieņ emama. Un mani pat nebrī dinā ja, ka puse no internetā atrastajā m fotogrā fijā m “nav tieš raidē ”, bet drī zā k izskatī jā s pē c topoš as viesnī cas projekta. Gaidot brī vdienas. . .
Sanā ca! Š eit sā kā s “pā rpratumi” - pa ceļ am no lidostas mī tnes valsts pā rstā vis mums jautri meloja par valū tas kursiem, par laikapstā kļ iem utt. Papildus tam, mū s izkrauj kā das ā rzemju viesnī cas RIVIERA BLUE recepcijā un “taisī ja ar rokā m”. Ā rzemju viesnī cā , izrā dā s, viņ i mū s gaidī ja. Tur mums tika izsniegti dokumenti par iekā rtoš anos un...mū s pavadī ja uz kaimiņ u ē ku bez identifikā cijas zī mē m - nekur uz mū su viesnī cas nebija uzraksts BLUE PEARL (tā ds...uz gliemež vā ka fona), ko es redzē ju ar savu paš u acis par viesnī cas fotoattē lu internetā . Un vē l viens "pā rpratums" - mē s, č etri pieauguš ie un gara auguma dā mas, tikā m iekā rtoti istabā ar lielu, diviem, gultu un mazu bē rnu dī vā nu. Bet ar skatu uz baseinu. Reģ istratū rā kā du laiku neviens kategoriski nesaprata krievu valodu, tad izdevā s noķ ert “saprotoš u” meiteni, par kuru raudā jā m. Diezgan vakarā viņ i mums atnesa papildu gultu (patiesī bā saliekamo gultu), un no rī ta viņ i pā rcē la mū s uz istabu, kas atbilst mū su patiesajam izmē ram. Bet ar skatu uz blakus esoš o pavisam jauno viesnī cu, logi uz logiem (par laimi mums priekš ā esoš ā s istabas vē l nav apdzī votas). Vairā k par numuriņ iem (varbū t tā s ir vienkā rš as patiesī bas, bet, piemē ram, iepriekš par š o situā ciju nezinā ju): visi numuriņ i viesnī cā (apart-viesnī cā ) ir atš ķ irī gi - ar citu mē beļ u komplektu, sadzī ves tehniku uc Istabā m (dzī vokļ iem) ir ī paš nieki, kuri iekā rto savus dzī vokļ us vairā k vadoties pē c savā m vajadzī bā m un gaumes. Saprotu, ka ī paš nieks, kad neizmanto savu dzī vokli, uztic to viesnī cai. Satiekoties ar viesiem, viesnī ca, iespē jams, izvē las numuru, kas atbilst pieprasī jumam, kas saņ emts vai nu no Minskas ceļ ojumu aģ entū ras, vai no Bulgā rijas uzņ ē mē ja...mē s joprojā m nesapratā m, kurš bija vainī gs. Es mā cu: visas detaļ as, piemē ram, "Es gribu skatu uz jū ru" vai "Es gribu 2 atseviš ķ as gultas" vai "Vajadzī gs kafijas automā ts" vai "Es nevē los, lai puiš i no pretē jā s viesnī cas skatā s manos logos" utt. jā noslē dz lī gums vai lī guma pielikums, vē l atrodoties Minskā . Pretē jā gadī jumā jū s varat paļ auties tikai uz viesnī cas personā la viesmī lī bu. Mums š ajā ziņ ā paveicā s, viss bija izlemts, iepatikā s jaunajā istabā , iekā rtojā mies, izpakojā mies. Atvaļ inā jums ir sā cies! Mē s saģ ē rbā mies kā pludmalē - un devā mies uz jū ru...Mē s izstaigā jā m viesnī cu no visā m pusē m...
Ak! Pā rsteigums! Un jū ras nav! Tas ir pirmajā krastā ! Lū k, tas ir lielā kais "pā rpratums". Mē s negā jā m uz reģ istratū ru jautā t - kad mē s tur parā dī jā mies 25. reizi dienā ar 35. jautā jumu par pā rvietoš anu, viesnī cas strā dnieki...vispā r mē s viņ us apž ē lojā m (es jums apliecinu, mē s ne. skandā ls, paš i nezaudē jā m drosmi un nevienam nebojā jā m garastā vokli! vē l vē lā k pludmalē mū s reiz ņ ē ma par tī rasinī giem-aukstasinī giem angļ iem, kā...). Tā nu mē s paš i devā mies meklē t jū ru. Virzienu nebija iespē jams noteikt pē c sē rfa skaņ as vai sā ļ ā vē ja - nebija pat mā jiena. Laipni tū risti palī dzē ja (pā rsteidzoš i labi saprata mū su runu). Tā nu sanā ca: ā trā solī , ar skrieš anu pā ri aktī vajai brauktuvei (uzmanī bu! Tā nav Minska ar pieklā jī gajiem š oferiem (paldies, mī ļ ie! )) lī dz jū rai bija jā staigā ap 10 minū tē m. Kad novē rtē jā m attā lumu lī dz jū rai, piedzī vojā m TĀ DU vilš anos! Un vē l pā ris dienas viņ i apvainojā s...Tad, kad viss tika izskatī ts, viņ i nolē ma: patiesī bā tas ir normā li. Izrā dī jā s, ka mē s, perifē rijā , esam klusā ki, un tuvumā esoš ā s kafejnī cas ir lē tā kas, un ir lietderī gi staigā t ar kā jā m. Viss ir tikai labi, ja zini iepriekš . Ir palikuš as nogulsnes. . .
Tad sā kā s "pā rpratumi" ar laikapstā kļ iem, pateicoties kuriem, paš i nezinot, kur pieteikties, kumodē izrakā m Saulainā Krasta kū rorta meistara karti un atradā m viesnī cu BLUE PEARL...nemaz ne kur mums paveicā s izš ķ irties. BOOM! Viņ i vienkā rš i nomierinā jā s, bija apmierinā ti, varē tu teikt, ar to, kas mums ir, un te atkal “pā rpratums”. Saģ ē rbuš ies silti un, kartes vadī ti, devā s meklē t "citu" Zilo Pē rli. Tā tad: Saulainā krasta kū rortā mē s savā m acī m redzē jā m DIVAS BLUE PEARL viesnī cas. Pirmais ir mū su paš u (tuvā k St. Vlas kū rortam, aptuveni sestajā vai septī tajā krasta lī nijā ), bet otrais atrodas kū rorta otrā galā (arī ne centrā ), tuvā k Nesebā rai, pirmajā krasta lī nija, tač u tā vē l nav pabeigta (š o faktu mē s fiksē jā m 2011. gada jū nijā -jū lijā ). Atcerieties, es runā ju par bildē m internetā , kas izskatā s pē c projekta? Tā tad š ī ir “cita” ZILĀ PĒ RLE! Ja godī gi, tad nezinā tā jam abu Pē rļ u fotogrā fijas ir ļ oti lī dzī gas viena otrai, tač u ir atš ķ irī ba - jaunā viesnī ca ir daudzlī meņ u, ir ē kas gan zemā kas, gan augstā kas. Mū su viesnī cai ir 5 stā vi. Un paskatieties arī uz balkoniem, tie ir daž ā di - jaunajā viesnī cā tie ir sarež ģ ī tā ki. Uz bū vē jamā s viesnī cas uz gliemež vā ka fona tika atrasts pats uzraksts BLUE PEARL. Vispā r, meklē jot “savas” Pē rles internetā , ieskaties vē rī gā k, neklapē ausī s kā daž i to dara. ES tevi brī dinā ju.
Kopē jais secinā jums par viesnī cu, ko saņ ē mā m, ir tā ds, ka mē s tur iekā rtojā mies, mums patika. Viss par paš u istabiņ u, ko mums solī ja ceļ ojumu aģ entū ra, un tas, ko rakstī ju atskaites sā kumā , ir patiesī ba (tikai nebija fē na). Bija arī "pā rpratumi" ar veļ as un dvieļ u maiņ u, tač u tie sakrita ar mū su vienī go tikš anos ar saimnieka inteliģ ento pā rstā vi Any. Viņ a ar vienu roku atrisinā ja problē mas, skaidri atbildē ja uz visiem jautā jumiem, sniedza labus padomus. Paldies. Un vē l viena lieta: acī mredzot kaimiņ u viesnī ca drī z bū s piepildī ta ar tū ristiem (vai dzī vokļ u ī paš niekiem), un, ja es bū tu jū su vietā , atgrieztos Minskā , es pastā vē tu uz prasī bu “Es negribu puiš us no viesnī cas, kas atrodas pretī . paskaties manos logos. " Starp citu, 2 nedē ļ as reģ istratū rā gandrī z neviens nerunā ja krieviski. . . Bet no Bulgā rijas aizvedā m kā jauku suvenī ru frā zi “Lū dzieties! Nedzeriet! (izrunā ar Fainas Raņ evskas intonā ciju, piemē ram, "Muļ a! Neradiet mani nervozi! ").
Par kafejnī cu: Saulainajā krastā ī paš i patika Condor bistro-dā rzs (netā lu no kū rorta centra, ieeja teritorijā tieš i no ceļ a, pa kuru kursē pilsē tas autobusi) un kafejnī ca Windmill (redzama arī no plkst. ceļ a, pie izejas no Saulainā krasta Sv. Vlas virzienā skaties pa kreisi, paskaties augstā k - dzirnavas kalnā ; Otrdienā s, ceturtdienā s un sestdienā s no 21.00 tiek dejotas tautas un nestinā ra dejas; no "mū su "ZILĀ PĒ RLE - 30 minū tes ar kā jā m, bet var arī braukt ar autobusu) . Sveiciens Valentī nam Judaš kinam (“Condor”) un jaukajā m viesmī lē m vecmā miņ ā m (“Vē jdzirnavas”). Un, protams, mū s vienkā rš i apbū ra neaizmirstamā s kafejnī cas Nesebā rā un Sozopolē - paš ā jū ras krastā , tā da kā daudzteraš u, romantiska, pasakaina. . .
Par ekskursijā m: devā mies paš i. Ļ oti iesaku! Uz Nesebā ru (tas ir elementā ri, pilsē tas autobusā ), uz Sozopoli (autobuss atiet no autoostas plkst. 10.00 uz Sozopoli, plkst. 16.00 - no Sozopoles atpakaļ ; cena turp un atpakaļ - 10 + 10 levas, brauciens vienā virzienā.1, 5 stundas ) . Nesebā ra un Sozopole, es jū s mī lu! Nekad netikā m lī dz St. Vlas, lietus mū s vienkā rš i nekaunī gi vairā kas reizes izdzina no pieturas. Ekskursijas "Bulgā rijas ciems" vietā devā mies uz kafejnī cu "Vē jdzirnavas".
Par iepirkš anos: augļ i un dā rzeņ i tika pirkti veikalā pie veikala ZORA, kas ir vistuvā k mū su viesnī cai. Par citu pā rtiku gā jā m uz Mladost veikalu 2-3 reizes - tieš ā m daudz lē tā k. Nopirkā m arī kurpes, vaļ ī gas olī vas, Turkish delight, sharen sā li. Suvenī ri - skaista Trojas keramikas bļ oda, pā ris traipi uz ledusskapja, Sozopol (vecmā miņ as) valriekstu un vī ģ es koku ievā rī jumi. Garš vielas, rozā kosmē tiku un Teo ziepes meklē Mladost veikalā . Un, protams, nopirkā m vī nu.
Par vī nu: ir neē rti atzī t – es nesapratu. Mums nepatika, ka cena bija piemē rota katrai dienai. Bet Nesebā rā ir ī paš s vī na veikals (centrā , netā lu no paklā ju veikala, Nessebar, Slavyanska St. , 5, http://www. hristiswinery. com), kur vispirms var nogarš ot vī nu un pē c tam to iegā dā ties. Dā rgi, bet garš ī gi. Vī nus pirkā m par 18-20 levā m pudelē . Un vē l nogarš ojā m “Sniega” vī nu par 36 levā m – satriecoš i garš ī gu un satriecoš i dā rgu. Nepirkā m, bet pagarš ojā m. Divas reizes.
Par pludmali un jū ru: viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Tagad, ja samazinā tu maksas zonas un pā rvietotu mazliet tā lā k no jū ras, tā s ir praktiski tukš as...Un ja mums bū tu laikapstā kļ i...
Par Saulainā krasta klimatu: ideā li piemē rots tiem, kas nepanes augstu mitrumu.
Kopē jais secinā jums par brī vdienā m Bulgā rijā ir patī kams, izzinoš s (ja esi zinā tkā rs), neuzbā zī gs un kaut kā viss ir dabiski, vai kaut kā , kaut kā bez maksas. Neviens nebrī dina “Neejiet tur, ejiet š eit, sē diet š eit, neejiet tā lā k par ž ogu” - kur jū s interesē , dodieties tur. Ir vē lme atkā rtot.
Tā tad, laipni lū dzam klubā "Bulgā rijas mī ļ otā ji"! Jū s interesē zinā t, kā tulkot “Lū dzieties! Nedzeriet! "?
Un, ja jū s jau esat klubā , jums tas jā zina. Nezinu? Tad jauni brī niš ķ ī gi atklā jumi jums!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель стоит прямо на пляже, в непосредственной близости много ресторанов, баров и ночных клубов. Рекомендуется для активного отдыха. Построен в 2009 году. Последняя реставрация сделана в 2012 году. Отель состоит из одного 7-этажного здания. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель в центральной части курортного комплекса Солнечный Берег, в 30 км от аэропорта города Бургас, в 100 м от центра курорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

3 бара, магазины, терраса для загара, барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика, дартс, игровая комната, караоке, ночной клуб.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 85 номеров.

Istabās

В числе удобств номеров кондиционер, балкон, проводной доступ в интернет, гостиная зона с телевизором с плоским экраном и собственная ванная комната с ванной или душем и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. В каждом номере установлен холодильник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Солнечный берег 8240, Болгария
Tālruņi: +359 55 481 020
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.