Baikal 3*– Atsauksmes

40
Novērtējums 7.710
№6 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
8.4 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Saulainā Krasta kūrorta centrālajā daļā, tikai 150 metru attālumā no pludmales. Viesnīca tika uzcelta 1964. gadā un pilnībā atjaunota 2004. gadā. Teritorijas kopējā platība 4500 kv.m. No šejienes jūs varat viegli sasniegt tādas apskates vietas kā Aqua Paradise, Old Nessebar un Nessebar Village. Viesnīca ir piemērota romantiskiem ceļojumiem un ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар o0b3d03g
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Vē los padalī ties ar savu viedokli par š o viesnī cu. Mē s ceļ ojā m kā ģ imene, es, mans vī rs un 5 gadus vecs bē rns. Sā kš u ar istabā m: istabiņ a plaš a, iedeva papildus gultu bē rnam un principā vē l bija vieta. … Tomēr ▾ Sveiki! Vē los padalī ties ar savu viedokli par š o viesnī cu. Mē s ceļ ojā m kā ģ imene, es, mans vī rs un 5 gadus vecs bē rns. Sā kš u ar istabā m: istabiņ a plaš a, iedeva papildus gultu bē rnam un principā vē l bija vieta. No balkona paveras skats uz priekš u. Vannas istaba ir nedaudz maza, viss ir ļ oti kompakts. Katrai personai ir fē ns un 2 dvieļ i. Tikai tagad viņ i tos mainī ja tikai pē c tam, kad esat atstā jis dzeramnaudu, jū s vienkā rš i nevarat gaidī t ))))))
Tagad ē diens: tas ir augš ā!! !
Brokastī s: dā rzeņ i (gurķ i, tomā ti, salā tu paprika), 3 veidu desas, lasis, grauzdiņ i, olu kultenis, vā rī ta ola, tikai olu kultenis, desiņ as, bulciņ as, sviests, siers, pankū kas (š okolā de, to gaidī š ana, medus) Piens + musli pē c izvē les. Tē ja, kafija, bumbieru vai ķ irš u kompots).
Pusdienā s: 2 veidu zupas, dā rzeņ i, gaļ a (vistas, cū kgaļ a, liellopa gaļ a), zivis, frī kartupeļ i un vienkā rš i vā rī ti ar zaļ umiem, spageti, rī si, salā ti, jebkurš ū dens pē c izvē les, vī ns, alus. Kompots, maize, bulciņ as, hotdogi. Cepumi, cepumi. Arbū zi, persiki, ā boli, apelsī ni.
Vakariņ ā s: principā tas pats komplekts, tikai bez zupā m, bet grilē tu vistu gan.
Pa dienu jebkuras garš as saldē jumu, no 10-18 ē d cik gribi. No 14-18 hotdogi. Viesnī cas vestibilā no 14-23 to lej par brī vu, savukā rt bā rā pie baseina pē c 18 jau jā maksā . Viņ i ielē ja: degvī nu, sarkano un baltvī nu, dž inu, rumu, bulgā ru mē nessē rdzi, kafijas vai piparmē tru liķ ieri, alu, martini. Tē ja, kafija, kapuč ī no, ū dens (sprite, kola, fanta, toniks).
Internets ir maksas, apmē ram 5 dolā ri. 10 min. biljards amerikā ņ u 5 dolā ri ballī te, teniss $5 Visas pā rē jā s izklaides pilsē tā . Centrs nav tā lu, apmē ram 20 minū tes gā jienā lē nā tempā . Lī dz jū rai 3 minū tes. Maksas guļ amkrē sls + lietussargs = 8 eiro. Mē s gulē jam uz paklā jiņ a, tā pē c, ja nevē laties maksā t, ņ emiet lī dzi paklā jiņ u un pludmales dvieļ us. Pie baseina sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, ja esat baseina mī ļ otā ji, tad padoms, paņ emiet sauļ oš anā s krē slus pirms brokastī m)))) tad bezmaksas neatradī sit))) Baseins ir diezgan liels, salī dzinot ar daž ā m citā m viesnī cā m.
uz ekskursiju rē ķ ina: mū su gids nekad neieradā s, kompā nija 2 dodas brī vdienā s. Ī paš i nesamulsinā jā mies, netā lu no viesnī cas ir galds, kas nodarbojas ar ekskursijā m, tur ir pat lē tā k nekā ar gidu. Mē s devā mies ekskursijā "Bulgā rijas ciems" - godī gi pilnī gs atkritums))))))))))) tikai bē rnam patika. Klauni, burvji un nacionā lā s dejas. Viss pā rē jais ir naudas dē ļ . Ē diens ir sū dī gs....salī dzinot ar ē dienu mū su viesnī cā.... pat nedaudz nož ē loju, samaksā jā m = 100 dolā ri. uz trim.
Viņ iem ir arī Nesebā ras pilsē tas muzejs. Ekskursiju nepasū tī jā m, pē c pusdienā m devā mies uz ielu augš ā , pretī viesnī cai Arda ir autobusa pietura, iekā pu mikroautobusā numur 1, apmē ram 1 dolā rs. vienai personai bē rns brī vs. Un mē s paš i devā mies uz Nesebā ru. apmē ram 15 min. (galī gā pietura). Bijā m uz novadpē tniecī bas muzeju 10 dolā ri. diviem. bē rns brī vs. Pagrabā ir senu ikonu kolekcija - man ļ oti patika. Izstaigā jā m pilsē tu, nofotografē jā mies un apmierinā ti arī devā mies atpakaļ uz viesnī cu.
Valū tas kontā : izdevī gā k ir mainī t dolā ru pret viņ u valū tu, tad tas bū s ekonomiskā k. kurss ir aptuveni 1 dolā rs - 1.43 lev. Mē s mainī jā mies tieš i viesnī cā , jo apmainī tā jos viņ i vairā k raksta likmi, un, kad jautā , cik tas bū s, viņ i saka mazā k))))))) tas ir viņ u triks. Viesnī cā viss ir skaidrs. Kursu atradā m nedaudz tā lā k no mū sē jā s - citā viesnī cā neatceros nosaukumu. Ī sā k sakot, padoms, pirms naudas maiņ as, ejiet pa ielu un salī dziniet valū tas kursu tikai viesnī cā s (tā s noteikti nemulsinā s).
Uz pirkumu rē ķ ina: naudu tē rē jā m tikai suvenī riem un bē rnu lietā m. Bē rnu lietas, starp citu, ir lē tā kas nekā pie mums. Bet pieauguš ie ir daudz dā rgā ki. Magnē ti piedā vā visizdevī gā kos 10 dolā rus - 6 gab. Produkti no bulgā ru š eit pieauga cenas no 2-50 dolā riem. Pā rdoš anā ir daudz apģ ē rbu un apavu. Sporta tē rpi ir visur. Arī seksa veikali, kafejnī cas ar dejojoš ā m meitenē m ir pilnas. 2 mē ness parks. Zirgu pajū gi un vē l virkne citu nosaukumu, kuru es pat nezinu))))))).
Es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s jums izlemt par viesnī cas izvē li.
отель крепость Несебр Несебр пляж деньги левы
аватар Volodkevich
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī s viesnī cas priekš rocī bas, ē dieni un apkalpoš ana. Ceļ ojā m kā ģ imene 2 pieauguš ie un bē rns, godī gi sakot, braucot, gaidī jā m kaut ko ne pā rā k labu, jo. samaksā ja par to nelielu summu, bet viss izrā dī jā s visaugstā kajā lī menī ! Bija ļ oti apmierinā ti!. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas priekš rocī bas, ē dieni un apkalpoš ana. Ceļ ojā m kā ģ imene 2 pieauguš ie un bē rns, godī gi sakot, braucot, gaidī jā m kaut ko ne pā rā k labu, jo. samaksā ja par to nelielu summu, bet viss izrā dī jā s visaugstā kajā lī menī ! Bija ļ oti apmierinā ti!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par visā m š ī s viesnī cas priekš rocī bā m varat lasī t citā s atsauksmē s, bet mē s vē lamies pastā stī t par diviem bū tiskiem (mū suprā t) mī nusiem. 1. Katastrofā li nepietiek vietas ē damistabā ! 2. … Tomēr ▾ Par visā m š ī s viesnī cas priekš rocī bā m varat lasī t citā s atsauksmē s, bet mē s vē lamies pastā stī t par diviem bū tiskiem (mū suprā t) mī nusiem. 1. Katastrofā li nepietiek vietas ē damistabā ! 2. Piedzē ruš ies tū risti naktī s bļ auj! Citā di laba viesnī ca. Lielisks ē diens (paldies pavā riem), ē rta atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls. Novē lam jums visiem jaukas brī vdienas Bulgā rijā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Angel1109
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es tieš ā m devos un gaidī ju kaut ko "ne gluž i labu". Bet no ieraš anā s brī ž a lī dz atvaļ inā juma beigā m nebija absolū ti nekā du sū dzī bu. Viesnī ca tī ra, uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu. … Tomēr ▾ Es tieš ā m devos un gaidī ju kaut ko "ne gluž i labu". Bet no ieraš anā s brī ž a lī dz atvaļ inā juma beigā m nebija absolū ti nekā du sū dzī bu. Viesnī ca tī ra, uzkopta katru dienu, dvieļ i mainī ti katru otro dienu. Personā ls uzmanī gs un patī kams. Trī szvaigž ņ u viesnī cas virtuve ir diezgan pienā cī ga. Es iesaku visiem)))
аватар 22s.v
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u pē c kā rtas. Viens BET……. No tā , ko uzskaitī ju zemā k, NEKAS NEIETEKMĒ MANU BULGĀ RIJAS ATPŪ TU UN ATTIEKSMI PRET VIESNĪ CU!! ! TIKŠ ANĀ S: Atpū tusies 3 cilvē ku ģ imene: es, vī rs, bē rns 3.4 gadi. Tedija Kama tikš anā s ballī te. … Tomēr ▾ Sā kš u pē c kā rtas. Viens BET……. No tā , ko uzskaitī ju zemā k, NEKAS NEIETEKMĒ MANU BULGĀ RIJAS ATPŪ TU UN ATTIEKSMI PRET VIESNĪ CU!! !
TIKŠ ANĀ S:
Atpū tusies 3 cilvē ku ģ imene: es, vī rs, bē rns 3.4 gadi. Tedija Kama tikš anā s ballī te. Tika ā tri, bez pā rmē rī bā m un starpgadī jumiem. Tikš anā s gids ir gados veca sieviete, ļ oti sabiedriska un humoristiska) Es uzreiz inficē ju ar pozitī vo.
VIESNĪ CA:
Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga saviem 3 *. Visur tī rs, personā ls draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t, ne visi zina krievu valodu un ar grū tī bā m. Bet mē s viens otru sapratā m. Teritorija arī sakopta, daudz apstā dī jumu, viss glī ts un patī kami iekā rtots.
ISTABA:
Ierodoties viesnī cā , viņ i uzreiz apmetā s, jo. ieradā mies 14.40. Reģ istrē š anā s pē c 14:00, izrakstī š anā s lī dz 12:00
Istaba bija plaš a, tī ra, ē rta. Mē s paņ ē mā m "Superior". Gaisa kondicionieris bija pilnī gi jauns. Sā kumā tas mū s neiepriecinā ja, bet pē c tam atradā m plusus: atdzesē ne sliktā k, bet saudzī gā k un ne ar lielu aukstuma spiedienu, kas bē rnam ir lieliski. Balkons ir ļ oti plaš s, aprī kots ar veļ as ž ā vē tā ju, 2 krē sliem un galdu. Izgā ju uz golfa laukumu, redzē ju pat pieklā jī gu jū ras gabalu.
Istabas tika LABĪ GI iztī rī tas katru dienu, neatkarī gi no tā , vai atstā j lauvu pie tē jas vai nē . Man paš am nā cā s noslaucī t putekļ us. Dvieļ i mainī ti 1 reizi 2 dienā s, gultas veļ a 1 reizi nedē ļ ā .
UZTURS:
Brokastis: ceptas olas, 2 veidu olu kultenis, desiņ as, dā rzeņ i, jogurts, pā rslas ar pienu, grauzdiņ š , kruasā ni, augļ i. . . Vispā r tipiskas eiropieš u brokastis. Pankū kas tika ceptas š aš likā no 8.00 lī dz 10.00, kam bū s pacietī ba stā vē t rindā , tas dabū s savu pankū ku. . BET...1 porcija pie rokas, tā tad ja esi 2. . 3 . . utt. ļ aujiet viņ iem ierindoties arī jums.
Pusdienas: vienmē r 2 veidu zupas (viena vienmē r ir gaļ a, otrā krē mzupa). Pirmā s 1.5 nedē ļ as bija š ika gaļ as izvē le: teļ a gaļ a, cū kgaļ a, vista, zivis pastā vī gi bija klā t. Sautē ti dā rzeņ i, frī kartupeļ i, biež i gatavota lazanja kā piedeva. Un augļ i vienmē r ir arbū zi, daž reiz aprikozes, biež i ā boli un apelsī ni.
Pē c tam, kad notika krievu masveida reģ istrē š anā s, tika izliktas zī mes ar lū gumu nenest ā rā no restorā na, ā bolus un apelsī nus sā ka griezt uz pusē m.
Starp citu, gaļ as apjoms ir samazinā jies. Bet izvē le vienmē r ir bijusi.
Pusdienlaikā uz grila tika gatavoti hoddogs.
Gatavojieties, ka visos ē dienos bū s kā da specifiska bulgā ru nacionā lā garš viela. . . teiksim amatierim.
Mē s pludmalē runā jā m ar vietē jiem iedzī votā jiem, viņ i mums apliecinā ja, ka viesnī ca Baikal ir viena no populā rā kajā m un labā kajā m visā š ajā kū rorta daļ ā .
Runā ja arī ar cilvē kiem no citā m viesnī cā m un 4 un 5 zvaigznē m, kuri bija š ausmā s par ē dienu savā s viesnī cā s. Atū deņ ots vī ns, savī ti desu pī rā dziņ i. . . cilvē ki maksā ja PAR VISU un bija jā iegā dā jas pā rtikas preces, kas maksā ja vismaz 100 eiro dienā .
Vakariņ as: principā viss, kas bija pusdienā s, tikai vā rī ts no jauna, nedaudz citā produktu kombinā cijā , pat zupa bija.... JAUNS . . ne viena no tā m zupā m, kuras pusdienā s neē da))) Tie paš i augļ i.
Uz galda ar augļ iem vienmē r ir svaigs 2 veidu kompots, jogurts, rū guš piens.
BBQ vakariņ as bija VAI: vista, cū kgaļ a, desiņ as, kotletes. . . katru dienu viena no š ī m. + cepts ar spageti mē rci. Atkal 1 porcija rokā , stā vot milzī gā rindā )
Visu dienu vienmē r bija saldē jums, kū kas (biskvī ts + putukrē jums...), bezalkoholiskie dzē rieni bā ros, vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni.
Viņ i vienmē r ņ ē ma sarkano sauso vī nu, izlieš ana bija no pudelē m (nevis ķ egā m), vī ns nebija atš ķ aidī ts un ļ oti cienī gs.
Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu centram, kamē r nepaiet garā m komerciā lo slē ģ u gū zmai, nepamanī si, kā jau esi centrā .
Lī dz jū rai labā kajā gadī jumā.5 minū tes, tieš i caur viesnī cā m "Pliska" un "Pomorie". Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu. Gulē t tikai uz dvieļ a pie jū ras neviens neļ aus, š im ir atvē lē ta brī vā zona 25-30 soļ us no jū ras. Lietussargs - 8 levas (4 eiro), sauļ oš anā s krē sls - 8 lev. Dā rgi, bet paņ ē mā m tikai lietussargu un baudī jā m jū ras gaisu.
Pludmales ir ļ oti tī ras, smiltis dedzinā ja kā jas, bet tas bija lieliski! Jū ra nekad nav bijusi mierī ga, jo. vē jš vienmē r bija klā t.
Klimats ir patī kams un sauss.
PIRKUMI:
Visas lietas ir turku, no turienes tā s ved. Bulgā ri NEKAULĒ JĀ S, un pat nedaudz dusmojas, mē ģ inot kaut ko izmest. Bet tajā paš ā laikā ļ oti draudzī ga, laipna, humoristiska! Cenas kodī gas, bet kaut kas, ko vari atļ auties, izrā dā s nedaudz lē tā ks par mū su cenā m.
KAFEJNĪ CA:
Jū s ī paš i nepaā trinā ties. Biju 1 reizi pirms izbraukš anas. Paņ ē mā m: 3 kebabus (vistas, cū kgaļ as, teļ a gaļ as) ar piedevu, 1 zivi (beluga) katram nobaudī š anai, vī na pudeli (sā kumā mums atnesa, atvē ra un ļ ā va izmē ģ inā t, vai mē s patī k), sula, alus, 1 kokteilis (atnesa 2, viens dā vanā ), iedeva ap 60 eiro. Pē c aprē ķ ina mums dā vanā atnesa glā zi dzē riena un sulu bē rnam. Viesmī le pastā vī gi nā ca klā t un jautā ja, vai mums viss patī k un vai viss ir kā rtī bā .
Dzeramnaudai pieņ emts atstā t 10% no summas, ko arī izdarī jā m, jo. bija ļ oti labs noskaņ ojums no tik draudzī gas attieksmes.
IZTEIKŠ ANA:
Istabu atbrī vojā m 11.45. 12.05 mū s jau aizveda, tā pē c ilgi nebija jā gaida. Viņ i mū s aizveda uz lidostu, parā dī ja, kur ir mū su reģ istrā cija un draudzī gi aizbrauca ar vē lmē m atgriezties skaistajā Bulgā rijā , ar lielisku klimatu, brī niš ķ ī giem labsirdī giem cilvē kiem, ko mē s darī sim...un viesnī cu - OF KURSS "BAIKĀ LS" !! ! !
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Piekrī tu iepriekš ē jiem komentā riem, viesnī ca BAIKAL sen nav bijusi 2 *, vē rtē ju ar 4 * +, mums bija pā rā ka - un tā pē c tā ir ļ oti plaš a, ar ledusskapi, TV ar 5 krievu kanā liem , vannasistabā flī zes labas, uzreiz var redzē t, ka nav lē ti, duš a, tualete, izlietne tī ra un balta (kas ir ļ oti jauki). … Tomēr ▾ Piekrī tu iepriekš ē jiem komentā riem, viesnī ca BAIKAL sen nav bijusi 2 *, vē rtē ju ar 4 * +, mums bija pā rā ka - un tā pē c tā ir ļ oti plaš a, ar ledusskapi, TV ar 5 krievu kanā liem , vannasistabā flī zes labas, uzreiz var redzē t, ka nav lē ti, duš a, tualete, izlietne tī ra un balta (kas ir ļ oti jauki). Istabas tiek tī rī tas katru dienu, ar draugu paņ ē mā m seifu - 5 levas uz vienu dienu, lai gan domā ju, ka bez tā varē ja, personā ls draudzī gs un kā rtī gs, istabiņ ai nekas netrū ka, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m. , bet tad ziepes pā rstā ja dot (labi, ka draudzene paņ ē ma lī dzi). Ir fē ns. Balkons ir plaš s – mums ļ oti patika tur baudī t karsto š okolā di. Starp citu, dzē rieni un ē dieni ir iekļ auti. Un tas ir lieliski. Tē ja, kafija, š okolā de, kakao, gā zē ts un augļ u ū dens un alkohols (tekila, rums, degvī ns, viskijs) - bez maksas un cik vē laties, visas dienas garumā , lī dz 22h, š ķ iet. Mani aplausi š efpavā ram. Ē diens ir pā rsteidzoš i garš ī gs un daudzveidī gs. Tikai 3 bufetes. Pirmajā - dā rzeņ i: gurķ i, tomā ti, salā ti, siers, paprika. Otrajā - karstie ē dieni - gaļ a, vista, zivis, sē nes (marinē tas un sautē tas), mē rcē s un vienkā rš i ceptas. Treš ajā - sautē ti dā rzeņ i. Es saucu š o galdu par liesu. Tas ir ļ oti ē rti - kurš ievē ro gavē ni, tas š eit atradī s visu nepiecieš amo - zirņ us, kukurū zu, pupiņ as, brokoļ us, Briseles kā postus, kartupeļ us. Ir arī saldē jums, kū kas, augļ i no ā boliem, apelsī niem, kā dreiz plū mē m, nektarī niem, biež i vien ļ oti arbū ziem. Kompotā ir bumbieris un ķ irsis. Brokastī s - daudz veidu desiņ as, olas (un ceptas olas, un putotas un cieti vā rī tas), dā rzeņ i, grauzdiņ i - daž ā di (kas ir iespaidī gi!! ! ). Katrs atradī s sev tī kamu ē dienu. Pludmale ir salī dzinoš i tuvu - 300 metri, tuvu centram. Jū s varat nokļ ū t Nesebā rā - senā pilsē tā - no autobusa pieturas par 1 levu = 20 rubļ iem. Jū ra man bija ļ oti auksta. Kopumā mē s varam pieņ emt, ka tas ir tī rs un caurspī dī gs - var redzē t dibenu un smiltis. Vietā m var bū t aļ ģ es, bet redzams, ka tā s atnesuš as. Nā kamajā dienā bez tiem. Laiks vienkā rš i izcils - 28-30 grā di un bez lietus visu nedē ļ u! ! ! Divi mī nusi - baseins ir netī rs - tā dā ziņ ā tajā var atrast peldoš us dzī vniekus - muš u vai spā ru un, otrkā rt, reģ istrē ties viesnī cā no pulksten diviem - bet tā ir visur. kā tu pavadi rī tu - tu izlem - mē s gulē jā m uz dī vā niem viesistabā . Reģ istratū ras atpū tas telpa un vestibila bā rs ir mā jī gi. Sports ir apmaksā ts. Ir valū tas maiņ as punkts. - Starp citu, lē tā kais š ajā rajonā . Brauciet - nenož ē losiet! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ramok.si
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un š eit ir mū su pā rskats par pā rē jo Baikal viesnī cā (Sunny Beach). Bijā m 6, tajā skaitā.2 bē rni. Sā ksim pē c kā rtas: Viesnī cā ieradā mies 20.30 un tad mū s sagaidī ja pirmais pā rsteigums, nebijā m reģ istrē š anā s sarakstos. … Tomēr ▾ Un š eit ir mū su pā rskats par pā rē jo Baikal viesnī cā (Sunny Beach). Bijā m 6, tajā skaitā.2 bē rni. Sā ksim pē c kā rtas: Viesnī cā ieradā mies 20.30 un tad mū s sagaidī ja pirmais pā rsteigums, nebijā m reģ istrē š anā s sarakstos. Reģ istratū rā viņ i teica, ka pē c 15 minū tē m pie mums ieradī sies pā rstā vis no tikš anā s puses (Tedijs Kams) un atrisinā s jautā jumu ar izlī gumu. Nogaidī jā m 40 minū tes un sapratā m, ka neviens ar mums netiks galā . Mē s sā kā m aizvainot, jo mums bija mazi bē rni. Pē c mū su lū guma pabarot bē rnus (tajā laikā bija vakariņ as), mums atteica, jo jū s neesat izlī guma sarakstā , vakariņ u arī nav. Kad mū su saš utums pā rvē rtā s kliegš anā , mums teica, ka mums uz divā m dienā m jā reģ istrē jas citā viesnī cā (viesnī ca Mercury 4 zvaigznes 1.5 km no Baikā la) un piedā vā ja braukt ar taksi par saviem lī dzekļ iem vai doties kā jā m ar bē rniem, koferiem un somas) operators, mums lika reģ istrē ties, jo
tā ir Baikā la viesnī cas problē ma, kas saistī ta ar dubulto sē dvietu pā rdoš anu. Ar saucieniem mū s izdevā s aizvest uz Merkū riju uz tikš anā s ballī tes rē ķ ina. Pagā ja divas dienas un mē s atgriezā mies Baikā lā . Uz 3+ viesnī ca nevelk vispā r. No rī ta 7.00 visi sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir aizņ emti ar dvieļ iem. Brokastī s pankū kas bija garš ī gas, bet rindā nā cā s stā vē t 30 minū tes, un reizē m, izstā vē jis rindu, varē ja aiziet bez nekā , jo pankū kas beidza dziedā t tieš i pulksten 10.00 Restorā nā trauki bija netī ri un saplī suš i, un tas nav restorā ns, kuru jū s to nosaucat, ē damistabas vairs nav. Cilvē ki ē da stā vus, jo nebija pietiekami daudz sē dvietu. Pusdienā s izvē le bija liela, bet visa gaļ a (cū kgaļ a, vista, liellopa gaļ a) ​ ​ garš oja vienā di, jo viena un tā pati garš viela un nesaprotams š ķ idrums (mē rce, kurā peldē ja no brokastī m pusē sti dā rzeņ i. Bija svaigi augļ i (vī nogas, nektarī ns), bet ne parā du, jo viņ i izņ ē ma 2-3 bļ odas (3 litrus) un bija jā paspē j paņ emt, un tad viņ i izņ ē ma ā bolus un apelsī nus.
vakariņ ā s bija tas pats ē diens, ar nesaprotamu garš u, pica no vienas kukurū zas vai tikai desiņ as vai tikai sē nes, vispā r kas bija pusdienā s. Dzē rienus lē ja tikai plastmasas krū zē s, stiklu tikai par maksu. Bā rs tika slē gts 23.00 un no 22.00 bija milzī ga rinda. Bā rs pie baseina pē c 18.00 bija tikai apmaksā ts un vairā k izskatī jā s pē c diskotē kas, kur mū zika dā rdē ja lī dz 3.00, lai gan bā ram bija jā strā dā lī dz 24.00 un pat ar aizvē rtu balkonu nebija iespē jams gulē t. Tikai pē c vairā kkā rtē jā m sū dzī bā m pē c pulksten 1.00 mū zika sā ka skanē t klusā k. Runā jot par pakalpojumu, veļ a tika mainī ta tikai reizi 2 nedē ļ ā s un pē c pieprasī juma, ziepes un š ampū ns tika dotas tikai vienu reizi, reģ istrē joties, un tualetes papī rs tika dots regulā ri. Uz lū gumu izdalī t š ampū nu un ziepes mums atbildē ja, ka viņ i mū s nesaprot, un tad teica, ka tas nav atļ auts, un, tā kā ne tikai mē s vienlaikus par to bijā m skaļ i saš utuš i, viņ i mums atnesa ziepes bez š ampū ns, un tad š ampū ns bez ziepē m.
Bija tikai viens lifts, un nereti ar kā jā m no 6 stā va nokā pt bija ā trā k. Ar ē dinā š anu un apkalpoš anu bija daudz neapmierinā to, bē rniem te nebija ko darī t, jo rotaļ u laukumam ir viens nosaukums , bet sauļ otā ji guļ zaļ ā zā lienā , aizmirsa uzvilkt peldkostī mu topiņ u. Ja vē laties atpū sties hostelī , ē st ē damistabā , bū t nepā rtraukti kliedzoš u vā cieš u ielenkumā , tad jū s esat š eit.
Nevienam neiesakā m š o viesnī cu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz pozitī vajā m atsauksmē m. Nekam pasaulē neizvē lieties viesnī cu Baikal.
аватар ElTuristo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir forš a, atpū tā mies 1. stā vā lī dz ceļ am, kas nebija ī paš i iepriecinoš i, bet š ajā ziņ ā bija plusi, ka nebija jā gaida lifts un ilgi jā gaida, lai nokļ ū tu istabā . Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , bet sarū gtinā ja tas, ka tur bija maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 8 levā m, bet, ejot pa pludmali, var atrast bezmaksas zonas, kur var atpū sties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir forš a, atpū tā mies 1. stā vā lī dz ceļ am, kas nebija ī paš i iepriecinoš i, bet š ajā ziņ ā bija plusi, ka nebija jā gaida lifts un ilgi jā gaida, lai nokļ ū tu istabā . Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , bet sarū gtinā ja tas, ka tur bija maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 8 levā m, bet, ejot pa pludmali, var atrast bezmaksas zonas, kur var atpū sties. Tī rī ja katru dienu, bet veļ u nemaz nemainī ja, š ampū nu un ziepes neredzē ja, dvieli nomainī ja tikai pē c tam izmeta uz grī das, laikam arī ar veļ u vajadzē ja darī t. Mē s ieradā mies 9, reģ istrē š anā s 14, vakariņ as 18, tas ir, viņ i nebaroja 9 stundas, lai gan viņ i mū s nebrī dinā ja, to nezinot, viņ i paņ ē ma ē dienu un, nepaspē jot izmē ģ inā t, viņ i atņ ē ma ē diena š ķ ī vjus, neskatoties uz to, ka lī dz reģ istrē š anai bija atlikuš as vairā kas minū tes. Jū ra ir tī ra, lai gan ne tuvu viesnī cai, bet 500 metrus pa labi lī dz Nesebā rai. Nesebā rā ir vē ss ū dens atrakciju parks par 38 levā m vienai personai.
аватар vorobyova6
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m š ajā viesnī cā kopā ar savu meitu no 2012. gada 22. jū nija lī dz 2. jū lijam. Pirms brauciena ilgu laiku izvē lē jos viesnī cu. Es izlasī ju daudz atsauksmju un apstā jos pie Baikal viesnī cas. Viesnī ca atbilst tā s 3 *. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā kopā ar savu meitu no 2012. gada 22. jū nija lī dz 2. jū lijam. Pirms brauciena ilgu laiku izvē lē jos viesnī cu. Es izlasī ju daudz atsauksmju un apstā jos pie Baikal viesnī cas. Viesnī ca atbilst tā s 3 *. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gas, vienmē r palī dz, ja ir problē mas. Pati viesnī ca atrodas ē rtā vietā . Pludmale atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā . 10 minū tes lī dz centrā lajam parkam. , tas ir ļ oti labi, jo nav dzirdamas skaļ as skaņ as. No numura paveras skats uz 3. stā va baseinu. Lasot atsauksmes, domā jā m, ka bū s ļ oti skaļ š , bet nē , mums paveicā s. Visu dienu bijā m pludmalē , pē cpusdienā pā ris stundu atpū ta kondicionē tā istabā , bet vakaros pastaigas pa pilsē tu. Viņ i ieradā s ap pulksten 12, un pē c stundas mū zika pie baseina apstā jā s un ar labu nakti visiem. Tiesa, vā cieš i pā ris reizes kliedza, tač u bija saprotams, ka tas tomē r ir futbola č empionā ts. Pati istaba bija standarta. Divas gultas, naktsgaldiņ š , skapis, galds ar spoguli, krē sla gulta, kondicionieris, ledusskapis, televizors. Vannasistaba arī pieklā jī ga: duš a, tualete, izlietne, fē ns. Kopumā viss ir kā rtī bā . Istabu tī rī ja katru dienu (dzeramnauda 2 leva), dvieļ us mainī ja katru otro dienu, gultu reizi piecos. Ē diens arī bija ļ oti labs, nebijā m izsalkuš i. . Mē s ņ ē mā m visu iekļ auto un nenož ē lojā m. Saldē jums, kū ka, ū dens utt cik vien tī k un viss ar smaidu. Jā , cilvē ku bija daudz, bet tas ir saprotams, jo brī vdienu laiks. Viesnī cas teritorija nav liela, bet ļ oti labi kopta un tī ra. Ir mini golfs. Jū s varat spē lē t vai vienkā rš i sē dē t un skatī ties, kā citi spē lē , neviens jū s nepadzen. Baseins nav liels, ar zonu maziem bē rniem. Bet mums tas nebija vajadzī gs, jo mē s peldē jā mies jū rā , nevis baseinā . Lī dz jū rai 150 metri. Pludmale ir tī ra un labi uzturē ta. Jā , lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir maksas, bet blakus jū ra. Paņ ē mā m tikai lietussargu (8 lev ir 4 eiro) un gulē jā m uz dvieļ iem. Ū dens bija ļ oti silts un tī rs. Tikai pē dē jā s 2-3 dienā s kuģ oja aļ ģ es, bet varē ja atrast vietu bez tā m. Daudz izklaides: banā ns, ū densslē poš ana, planš ete, lidojums tvaika lidmaš ī nā , masā ž a. Katra kaprī ze par savu naudu. Pilsē tā , ī paš i vakara stundā s, jū s gaida kafejnī cas, restorā ni, atrakcijas, zirgi, velosipē di, vilcieni u. c. Izvē lies pē c savas gaumes. Tiek piedā vā tas daudzas ekskursijas. Bijā m Balč ikā - botā niskais dā rzs un Kaliakra rags, mums viss ļ oti patika. tuvumā , 10 min. ar autobusu pilsē tu Nesebru. Ļ oti skaista un vecpilsē ta. Iesaku visiem! Biju vairā kas reizes, jo ar vienu vien nepietiek. Laiks visas š ī s dienas bija vienkā rš i super! Nā c uz Bulgā riju uz Baikal Hotel un lieliski atpū ties.
аватар kantova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lamies viesnī cas, pamatojoties uz atsauksmē m. tā pē c nolē mu uzrakstī t savu, varbū t kā dam noderē s. 3 ē ku kompleksā . mē s dzī vojā m 7 stā vā . 7. stā vā . Tas ir milzī gs pluss, jo jū s nedzirdat nekā du troksni no baseina. … Tomēr ▾ Mē s izvē lamies viesnī cas, pamatojoties uz atsauksmē m. tā pē c nolē mu uzrakstī t savu, varbū t kā dam noderē s. 3 ē ku kompleksā . mē s dzī vojā m 7 stā vā . 7. stā vā . Tas ir milzī gs pluss, jo jū s nedzirdat nekā du troksni no baseina. Ļ aujiet man pastā stī t par trū kumiem. š ķ ebinoš a garš viela visos ē dienos. . . ir grū ti ē st tas pā rtrauc visas ē diena garš as. . visu laiku rinda pie restorā na. . . par pludmali, diezgan tī ra un netā lu no viesnī cas, bet. . maksas klā ja krē sli un lietussargi. . . Š ķ iet, ja negribi, tad neņ em. . . bet! brī vā zona ir ļ oti š aura, tie guļ viens virs otra, tā pat kā lī č a centrā . un sauļ oš anā s krē sli ir 2/3 tukš i. . un cena ir 8 lauvas lietussargs 8 kuš ete. kopā trī s -32 levas, kas ir 16 eiro. . . par viesnī cu viss darbojā s, personā ls ļ oti jauns un ļ oti maz cilvē ku saprata kaut vā rdu krieviski. . tas ir ļ oti pā rsteidzoš i. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, kas bija saulains. devā s uz Nesebā ru. nekā da uztraukuma. . . amatierim. . Varnā atradā s delfinā rijā . . tikai murgs. ja bijā t Odesā delfinā rijā Varnā , bū siet vī luš ies. . programma vā ja, viss vecs un briesmī gs, tikai 5 delfī ni, un tad tikai 3 strā dā ja. . par vā cieš iem ir atseviš ķ s stā sts, tieš ā m ļ oti trokš ņ ains, ļ oti kaitinoš s. . daudzi veikali nav tā lu no viesnī cas, bet pā rtikas mums pietika, tā pē c uz veikaliem gā jā m vairā k intereses pē c. . cenas gandrī z tā das paš as kā Kiš iņ evā . produkts ir vienā ds. Es domā ju, ka ir vē rts doties uz Baikā lu. mē s brauktu vē lreiz, bet nolē mā m nebraukt uz vienu un to paš u vietu 2 reizes)) lai visiem labi atpū sties. . . galu galā ne viss ir atkarī gs no jū ras viesnī cas - viss ir atkarī gs no noskaņ ojuma!
Parādīt vairāk »


iemiesojums babyvet
palīdzi man pagriezties
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
iemiesojums kunya-nata
Kuros stāvos un kurā ēkā atrodas STUDIO?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums TANYA55555
Kas atrodas vienvietīgajā istabā (fēns, TV, ledusskapis) Jau iepriekš paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums TANYA55555
Kurš būs viesnīcā Baikal no 20.08 un no kurienes dosies?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums milanalux
Pēc pusotras nedēļas dodamies, pareizāk sakot, lidojam. Līdzi ņemam starptautisko bankas karti. Vai visur ir daudz bankomātu vai arī daudz jāmeklē? Un kādā valūtā tiek izdota nauda?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 9 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостиница расположена в центральной части курорта Солнечный берег, всего в 150 м от морского берега. Отель был построен в 1964 году, а полностью реконструирован – в 2004 году. Общая площадь территории составляет 4500 кв.м. Отсюда можно легко добраться до таких достопримечательностей, как Аква Парадайз, Старый Несебр и Деревня Несебыр. Отель подойдет для романтических поездок и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 29 км от аэропорта г. Бургас.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Мини-гольф, солярий.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель состоит из четырех корпусов разной высоты – 3, 4, 5 и 7 этажные. Располагает 252 двухместными номерами «Стандарт», 28 – «Студио» и 20 – «Апартаменты».

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Sunny Beach, Bulgaria
Tālruņi: Тел.: Рецепция +359 554 22240, +359 554 23240 Факс: +359 554 22288, +359 554 23072
Tīmekļa vietne: Baikal
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).