Jautājums par viesnīca Aquamarine 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pēc kādiem kritērijiem viesnīcām tiek piešķirtas zvaigznes?
Pēc kādiem kritērijiem viesnīcām tiek piešķirtas zvaigznes, jo man šķiet, ka Aquamarine 4 * savas zvaigznes atrada laipnākā pārsteigumā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2018-08-026 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  2
аватар staruha_izergil
Dažādām valstīm ir savi kritēriji "zvaigžņu" viesnīcām. Bulgāru valodā tie ir šādi.
Bulgārijas viesnīcām raksturīga iezīme ir fakts, ka viesnīcu kategorijas no 3 zvaigznēm un augstākas ir piešķīrusi Ekonomikas ministrija. Vietējām iestādēm ir atļauts noteikt vienādas klases viesnīcām 1-2 zvaigžņu robežās.
Viesnīca Bulgārijā 1 zvaigzne. 1* viesnīcai saskaņā ar Bulgārijas standartu ir jānodrošina minimālas ērtības, tostarp pasta pakalpojumi, telefona pakalpojumi, autostāvvieta un vieta vērtslietu glabāšanai.
Viesnīca Bulgārija 2 zvaigznes. 2 * viesnīcai ir jāpievieno obligāts televizors, veļas mazgātava, ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumi, mini bārs.
Viesnīca Bulgārija 3 zvaigznes. 3* viesnīca nodrošina bērnu rotaļu laukumu, biznesa un pasta pakalpojumus, automašīnu nomu, gida pakalpojumus, apkalpošanu numurā, kā arī autostāvvietu, minibāru un TV.
аватар staruha_izergil
Viesnīca Bulgārija 4 zvaigznes
Četru zvaigžņu viesnīcā Bulgārijā ir jābūt iekštelpu un/vai āra baseinam, internetam, konferenču telpai, sporta vai fitnesa centram, kā arī veļas mazgāšanas un ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumiem. Nepieciešama arī autostāvvieta. Viesnīcā bieži tiek piedāvātas 4-5 ēdienreizes dienā
Viesnīca Bulgārija 5 zvaigznes. Pēc Bulgārijas standartiem 5 * viesnīca ir viesnīcu komplekss, kurā ietilpst spa centrs, sporta zāle, veikali, restorāns, kafejnīca un bārs, kā arī frizētava un sanāksmju telpa. Starp obligātajām prasībām ir diennakts apkalpošana numurā.
Uzņemts šeit: https://www.city-of-hotels.ru/165/types-of-hotels-ru/class-bulgaria.html
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Aquamarine 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl