Amfibia Beach 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
6.5 Numurs
7.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
7.0 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Amfibia Beach atrodas Melnās jūras kūrorta Saulainā krasta dienvidu daļā, blakus vienai no vecākajām Eiropas pilsētām - Nesebarai, 35 km attālumā no Burgasas. Restaurēts 2007. gadā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām.Vairāk →
аватар ma_ya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir mā jī ga. Divvietī gs numurs ar gaisa kondicionieri, TV, ledusskapi. Ir fē ns. Elektrī ba tika piegā dā ta ar č ipotu atslē gu. Bet ja ir ielikta atslē ga, tad durvis uz istabu nevar atvē rt, 413. kab. Ē diens iepriecinā ja, godī gi sakot, gaidī jā m pieticī gā ku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir mā jī ga. Divvietī gs numurs ar gaisa kondicionieri, TV, ledusskapi. Ir fē ns. Elektrī ba tika piegā dā ta ar č ipotu atslē gu. Bet ja ir ielikta atslē ga, tad durvis uz istabu nevar atvē rt, 413. kab. Ē diens iepriecinā ja, godī gi sakot, gaidī jā m pieticī gā ku. Tomē r augļ u joprojā m trū ka. Viesnī cā ir 3 peldbaseini un bezmaksas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Sanā ca tā , ka viņ i peldē jā s jū rā un sauļ ojā s viesnī cā , 3-5 minū tes lī dz pludmalei. Ja teritorija ir tī ra un nemitī gi tiek uzturē ta kā rtī ba, tad par uzkopš anu istabā grū ti pateikt. Ne reizi 10 naktī s veļ a nav mainī jusies, un uz lū gumu nomainī t dvieli pieklā jī gi atbildē ja "Labi", bet nemainī ja. 417. istabā sieviete nomazgā jā s!!! ! Bet tualetes papī rs parā dī jā s regulā ri. No katra balkona paveras skats uz jū ru. Naktī s skan mū zika no naktskluba. Bet kaut kā viņ i aizmiga. Piedodu visus trū kumus par izdevī go atraš anā s vietu - jū ra blakus! Varbū t es nā kš u, bet ar savu dvieli
аватар tanialoban
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Amphibian Beach Hotel 3 *. Istabas interjers nav ī paš i labs (renovē ts nesen, bet, iespē jams, steigā nepilnī bas). Pakalpojums man patika: uz visiem jautā jumiem tika atbildē ts, visus pieprasī jumus centos apmierinā t. Viņ i tī rī ja biež i, bet ne pā rā k daudz (putekļ us nemaz nenoslaucī ja), bet tas ir normā li. … Tomēr ▾ Amphibian Beach Hotel 3 *. Istabas interjers nav ī paš i labs (renovē ts nesen, bet, iespē jams, steigā
nepilnī bas). Pakalpojums man patika: uz visiem jautā jumiem tika atbildē ts, visus pieprasī jumus centos apmierinā t. Viņ i tī rī ja biež i, bet ne pā rā k daudz (putekļ us nemaz nenoslaucī ja), bet tas ir normā li. Viesnī ca atbilst savam lī menim. Lī dz jū rai tikai 130m. Viesnī cā ir 3 peldbaseini (2 lieli un 1 mazs bē rniem), bā rs, restorā ns. Viesnī ca atrodas pie Saulainā krasta ieejas, netā lu no Nesebā ras (iesakā m tur doties ekskursijā ).
аватар anna-new
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans un vī ra atvaļ inā jums sakrita jū lija sā kumā , un kopā ar 4 gadus vecu bē rnu nolē mā m nebraukt uz smacī go Ē ģ ipti (35-40 grā di) un karsto Turciju (tā da pati temperatū ra), bet gan uz Bulgā riju, kas ir dzimtā visiem. … Tomēr ▾ Mans un vī ra atvaļ inā jums sakrita jū lija sā kumā , un kopā ar 4 gadus vecu bē rnu nolē mā m nebraukt uz smacī go Ē ģ ipti (35-40 grā di) un karsto Turciju (tā da pati temperatū ra), bet gan uz Bulgā riju, kas ir dzimtā visiem. "padomju" cilvē ki.
Turklā t klimats tur ir maigs, kontinentā ls, un Melnā jū ra ir maiga, ne tik sā ļ a kā citā s jū rā s.
Nu, Bulgā rija tradicionā li tiek uzskatī ta par ekonomiskas ģ imenes un bē rnu atpū tas vietu.
Gaisa temperatū ra svā rstī jā s no 19 lī dz 30 grā diem, un jū rā ir silts, kaut kur ap 23-24 grā diem.
Mē s izmantojā m Eliotour ceļ ojumu kompā nijas pakalpojumus. Uzņ ē mums ekonomiskiem un nervoziem tū ristiem, tač u viņ i pie mums strā dā ja kā pulkstenis. Viss bija labi un efektī vi.
Mē s izvē lē jā mies sen celto abinieku kompleksu jū ras pirmajā lī nijā , par ko mums apliecinā ja stabilas trī s zvaigznes.
Mē s lidojā m ar Boeings gan turp, gan atpakaļ . Tur ar Vim-Avia un atpakaļ ar Nordstar. Lidojums bija patī kams. Ar bagā ž u problē mu nebija. Bulgā ri personī gi mū su bagā ž ā nerakņ ā jā s. Vienī gais Burgasā ilgu laiku stā vē ja zaļ ajā koridorā - rinda.
Tagad par to, kā Bulgā rija mū s satika. Un viņ a mū s satika divā s lietainā s dienā s ar 19 grā du temperatū ru, kad Maskavā - 30 grā di. Bet tad uznā ca saule un pludmale izrā dī jā s tieš ā m saulaina.
Divas forš as dienas tika pavadī tas, iepazī stot Nesebā ru. Pilsē tai ir vairā k nekā.3000 gadu. Tas atrodas UNESCO aizsardzī bā . Un mē s bijā m pilnī bā aizrā vuš ies.
Sarkanas flī zes, bruģ ē tas ielas, uz logiem ziedoš as pelargonijas, lī dz rī tam atvē rti restorā ni un suvenī ru veikali. Un vakarā pilsē ta ir pasakaini izgaismota ar gaismā m. Mē s nenogurstoš i staigā jā m pa pilsē tu. Izbraucā m ar laivu un apbrī nojā m pilsē tu no jū ras. Uz mola ir novietotas privā tas jahtas no greznā m lī dz nepretenciozā m. Vispā r - brī nums.
Ja runā jam par Saulaino krastu, tad š ī ir tipiska kū rortpilsē ta ar labi attī stī tu infrastruktū ru. Jū s varat iepirkties un sē dē t trī s zvaigž ņ u restorā nā , porcijas ir milzī gas, un ē dieni ir garš ī gi, un piekrastē ir divi lielā kie ū dens parki un daudzi privā ti mini akvaparki pie viesnī cā m. Un ir divi atrakciju parki, viens jaunajā Nesebā rā , otrs saulainajā pludmalē centrā , kas atrodas netā lu no Kuban viesnī cas. Atrakcijas - ekstrē mi.
Tagad par pludmali un jū ru.
Pludmale ir smilš aina, ļ oti patī kama, liela un plaš a, piekrastē visur ir brī va pieeja jū rai, jo pludmale ir pilsē tvide.
Bet komercpakalpojumi ir maksas. Tirdzniecī bas zonā jums tiks piedā vā ts sauļ oš anā s krē sls, lietussargs un tī rā ka pludmale bez izsmē ķ iem un plastmasas maisiņ iem. Tas viss par 7 levā m - apmē ram 140 rubļ u dienā .
Un protams kafejnī cā - dzē rieni, picas utt. Pa pludmali nes kukurū zu, virtuļ us un augļ u salā tus.
Diemž ē l manam vī ram pludmales apavi tika nozagti priekš pē dē jā dienā . Tas ir vienī gais mī nuss. Jū ra ir tī ra. caurspī dī gs. Pieeja ir ļ oti gluda. Tas ir, tas ir piemē rots bē rniem, zona ar dziļ umu lī dz ceļ iem stiepjas lī dz apmē ram astoņ iem metriem no krasta.
Man radā s iespaids, ka peldos kā akvā rijā , kopā ar gupiju bariem, pa dibenu rā po sams, kā arī krabji, mī dijas un aļ ģ es. Manuprā t, aļ ģ u bija pā rā k daudz, lī dz tā s vieglā vē trā iznesa jū rā .
Visbeidzot, pastā stī š u par viesnī cu.
Teritorija sakopta, plaš a, lī dz pludmalei vismaz trī s minū tes. Dizains no skujkoku augiem. Trī s peldbaseini ar dž akuzi un bē rnu zonā m, ar sauļ oš anā s krē sliem.
Personā ls pieklā jī gs, telpas uzkoptas, lietas netiek zagtas. Iestatī jums ir minimā listisks. Numurā ir gaisa kondicionieris, gultas, TV, ledusskapis un krē sli, vannas istaba un duš a istabā . Balkons.
Naktī no krasta lī dz vieniem naktī skan mū zika. Bet jū s varat aizmigt un likt bē rnu gulē t.
Vienī gais mī nuss ir ē diens. Vī rs ļ oti gaudoja, jo pietrū ka ierastā s pā rpilnī bas un bufetes, bē rns ē da tikai frī kartupeļ us ar keč upu, š okolā des bumbiņ as ar pienu un arbū ziem.
Bet man liekas, ka mā jā s bija viss, tikai veiklie poļ i un bulgā ri, un vā cieš i visu ē dienu sakā rtoja, tiklī dz sā kā s brokastis, pusdienas un vakariņ as, un bija jā prasa darbiniekiem, lai iedod to, kas sā kotnē ji tika piedā vā ts. Izvē le nav bagā ta, bet gana ē dama. Iedeva mums mā jā s gatavotas desiņ as, kotletes ar koriandru, Shopska salā tus, desu, vā rī tas olas, sieru un gurķ u zupu un daudz picas. Saldajam ievā rī jumam un mafiniem ar tī teņ iem no veikala. Vī ns un alus.
Izklaide - noteikti akvaparks un bulgā ru ciemats ar restorā nu, apmeklē jiet un esiet apmierinā ti. Kopumā viesnī cā jums tiks piedā vā ta bagā tī ga ekskursiju izvē le ar krieviski runā još iem gidiem.
Paldies viesnī cas personā lam par neuzbā zī bu, smaidiem un brī niš ķ ī gā m pankū kā m ar š okolā di un saldē jumu, kas tik laipni pasniegtas mū su pē dē jā s vakariņ ā s.
Акшен аквапарк пляж село болгарское Нессебр Территория отеля Амфибия бассеин


iemiesojums zinicafocsa
Na scet pitania, kā?
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Amfibia Beach расположен в южной части черноморского курорта Солнечный берег, рядом с одним из старейших европейских городов – Несебр, в 35 км от Бургаса. Был отреставрирован в 2007 году. Отель подойдет для спокойного пляжного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Бургас составляет 23,8 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. На территории есть магазин. К услугам гостей принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • volejbols
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Отель предлагает комфортабельные номера: Delux Suites, Apartments, Family, Double, Triple.

Istabās

Номера оснащены кондиционером, телевизором со спутниковыми каналами и холодильником. За дополнительную плату вы сможете воспользоваться сейфом. Во всех номерах есть балкон с видом на море. В ванной комнате с душем предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Солнечный Берег, Болгария
Tālruņi: +359 554 2 40 04
Tīmekļa vietne: Amfibia Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.