Aquamarine 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.510
№67 viesnīcas reitingā Saulainā pludmale
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 250 metru attālumā no Saulainā Krasta pludmales. Netālu atrodas dažādi restorāni, kafejnīcas, bāri, veikali un naktsklubi. Viesnīca uzcelta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Lieliska izvēle ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар annet92504
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē lu, protams, es nolē mu rakstī t, bet es nolē mu - un tas ir galvenais. Mē s bijā m č etri: es un mana mā sasmeita, 5.5 gadi, un draugs ar savu dē lu, 9 gadus vecs. Lidosta ir tieš ā m tuvu, kas ir pluss. Tikā m izrē ķ inā ti, bet ne visa kompā nija no mū su č artera. … Tomēr ▾ Vē lu, protams, es nolē mu rakstī t, bet es nolē mu - un tas ir galvenais.
Mē s bijā m č etri: es un mana mā sasmeita, 5.5 gadi, un draugs ar savu dē lu, 9 gadus vecs. Lidosta ir tieš ā m tuvu, kas ir pluss. Tikā m izrē ķ inā ti, bet ne visa kompā nija no mū su č artera. . . daļ a tika nokā rtota tuvē jā viesnī cā , protams, pē c trim dienā m atdeva un atvainojoties iedeva biļ etes uz akvaparku.
Mē s dabū jā m istabu 1. stā vā , virs ē damistabas. no balkona pavē rā s skats uz citu viesnī cu, labi, ka iestā dī ti koki. Godī gi sakot, mē s ī paš i neuztraucā mies. Mē ģ inā jā m pagulē t nakti vai divas ar atvē rtā m balkona durvī m, bet no rī ta š ī s brī niš ķ ī gā s kaijas ar savu smieklu saucienu mū s pamodinā ja un mē s vairs neeksperimentē jā m.
Istaba ir kā istaba, kā rtī ga un tī ra. Tī rī ba pē c tam ī sti netika uzturē ta. Mums bija vanna nevis duš a (nezinu, kā ir citā s telpā s), tā pē c piektajā dienā droš i vien apnika š ī netī rā vanna, jo neviens ar lī dzekļ iem nemazgā ja. Mē s neesam bailī ga meitene: koridorā vienmē r atradā s apkopē jas ratiņ krē sls, paņ ē mā m no tā lī dzekļ us, kā du piemē rotu lupatu un paš i visu mazgā jā m. Varbū t kā dam nepatiks mū su lē mums, vajadzē ja ā tru rezultā tu, nevis izrē ķ inā š anos ar personā lu. Starp citu, naudu atstā jā m uz gultas, uz naktsskapī š a, neviens neko neņ ē ma. Dvieļ i bija jā met uz grī das, lai tos nomainī tu, un tikai š ā dā veidā (
Ē damistaba. Pieauguš am cilvē kam ir ko ē st. Bē rni – droš i vien kā dam patī k. Ne visi katru rī tu ē d brokastu pā rslas ar pienu, un sojas desiņ as un vista katru dienu bē rnam nav interesantas. Atkā rtoju vē lreiz, man kā pieauguš ajam nav pretenziju pret pā rtiku, bet bē rnam, kurš pie kā pieradis.
Ņ ina (skatoties uz ē damistabu, tā teikt : )). Š ai personai vajadzē tu veltī t rindkopu. Viņ a tieš ā m ir pieklā jī ga, pieklā jī ga un jauka, bet! pirms tava pirmā pā rkā puma, proti, mē ģ inā jumi izņ emt no ē dnī cas saldē jumu vai sviestmaizi, vai kā du bulciņ u, vispā r visi mē ģ inā jumi izņ emt ē dienu jebkurā formā tika apturē ti jau paš ā sā kumā . Mē s bijā m liecinieki: amerikā niete ar 1.5-2 gadus vecu bē rnu rokā s mē ģ inā ja iziet ar pusapē stu saldē jumu, te Ņ ina nav iespē jama! Viņ i tur ilgi runā ja, pierunā ja, bē rns bija puņ ķ os un asarā s, kā rezultā tā sieviete izlikā s, ka atgriež as pie galda, Ņ ina devā s uz virtuvi, sieviete gandrī z izskrē ja no ē damistabas, viltī ba un atjautī ba uzvarē ja, nevis alkatī ba)))
Jū ra. Jū ra nedaudz sajuka, aļ ģ u bija ļ oooti daudz, laikam atkarī gs no sē rfoš anas, paisums, bē gums, nezinu kas, bet no gandrī z 10 dienā m 1 vai divas dienas bija bez aļ ģ ē m, vairā kas dienas bija lieli viļ ņ i. Bet ū dens ir silts un vē ss. Tā kā sauļ oš anā s krē sli un saulessargi nebija nodroš inā ti, tad vienā no tuvā kajā m viesnī cas veikaliem iegā dā jā mies lietussargu, pirkā m diviem, pā rsvarā bē rnu apsegš anai. Viņ i smaidī ja pā rdevē jai, pļ ā pā ja, atlaida, pretē jā gadī jumā viņ i nav mednieki, lai kaulē tos, š ī nav jums Turcija...(
Paš i braucā m uz Nesebā ru 2 reizes, iekā pā m pareizajā autobusā (autobusa numuru pateiks reģ istratū rā ), izkā pā m gala, galvenais jau iepriekš redzē t atgrieš anā s autobusa laiku, devā mies uz pē dē jo (apmē ram 23.10). Bijā m ekskursijā , no viesnī cas gida, kautkā da zoodā rza un vecas baznī cas, solī ja, ka paspē sim pusdienā m, jo ​ ​ ē diens ekskursijā nav iekļ auts, bija tikai cienasts 2 gab. cepumu pie baznī cas. Paspē jā m tikai uzkost, kas ir 16.30. Lī dz ar to secinā jums - organizā cijas mī nus. Tas tā nav, it ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem. Labi, ka no ē damistabas krā jā m sviestmaizes, kamē r Ņ ina atkal devā s uz virtuvi.
Bijā m akvaparkā . Es ļ oti iesaku. Varbū t tas nav lielā kais un daudzveidī gā kais, bet atkal atkarī bā no tā , ko salī dzinā t. Ja es atkal nonā ktu Saulainajā krastā , es atkal dotos uz Akvaparku. Mē s izvē lē jā mies starp 2 ū dens parkiem Nesebā rā , manuprā t, un Sunny Beach. Neatradā m tieš u spē cī gu atš ķ irī bu un nolē mā m netraucē t. Pa ceļ am kursē autobuss ar nosaukumu un aplī mē ts ar skatu uz akvaparku, jums jā iekā pjas viesnī cas pretē jā pusē , izejot no viesnī cas pa kreisi un lī dz nā kamajam krustojumam.
Gā jā m daudz, atkal secinā jā m, ka izejot no viesnī cas nav jē gas griezties pa labi un kaut kur doties. Visa vakara dzī ve ir kreisajā pusē . Dodieties tur, kur visi dodas – un jū s atradī siet veikalus, kafejnī cas, ielu izrā des pie viesnī cā m (tas it kā aicina), izklaidi, braucienus, vē l tā lā k - diskotē kas. Mē s nebraucā m zirga pajū gos, bet iekā pā m piekabē , tikai aiz intereses, kurp viņ š dodas. Nonā cā m, tā teikt, visu izklaides centrā un no turienes devā mies kā jā m mā jā s. Suvenī ru cenas ī paš i neatš ķ iras, tač u vienmē r var atrast lieliskus piedā vā jumus.
Kopumā viss ir kā rtī bā . Es devos mainī t vietu un skatu manu acu priekš ā , pē c jū ras, pē c karsta siltuma gulē š anai zem saules, interesantā m pastaigā m kā jā m. ES sapratu.
Array Array Array Array Array Array Array
аватар _199851
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Atpū tā s ar bē rnu 4.5 gadi. Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tajā bū tu labs ē diens, ē rtī bas numurā (laba duš a un gaisa kondicionē tā js). Viesnī ca piemē rota ģ imenē m ar bē rniem (85% atpū tnieku bija ar bē rniem). … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Atpū tā s ar bē rnu 4.5 gadi. Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tajā bū tu labs ē diens, ē rtī bas numurā (laba duš a un gaisa kondicionē tā js). Viesnī ca piemē rota ģ imenē m ar bē rniem (85% atpū tnieku bija ar bē rniem). Es lasī ju daudz atsauksmju, un tā s kardinā li atš ķ iras no mū su.
Atbraucā m vakarā , satikā m apsardzi, palī dzē jā m ar somā m, iekā rtojā mies 10 minū tē s. Istaba liela, tī ra. Rū pī gi neiztī rī ja (putekļ us nenoslaucī ja), bet sū ca katru otro dienu, dvieļ us mainī ja pē c pieprasī juma. Ir neliels ledusskapis, daudz trempelī š u, uz balkona ir virve drē bju ž ā vē š anai. Ir kosmē tikas komplekts (ziepes, š ampū ns). Mē s neizmantojā m, bet viņ i nodroš ina š ā du komplektu.
No istabas paveras skats uz baseinu un atradā s tieš i blakus vestibila bā ram, tač u ar aizvē rtā m durvī m skaņ as izolā cija ļ ā va mierī gi gulē t.
Man galvenais bija ē diens bē rnam, uz 95% viss derē ja.
No rī ta bija 2 veidu putras, graudaugi, auzu pā rslas, piens, jogurts, ceptas olas, kultenis, vā rī tas, daudz veidu desas, cepts speķ is, grauzdiņ i, kastroļ i, garš ī gs siers, mī kstais sers, holandieš u sieri, dā rzeņ i (liela izvē le ), maize (ir tosteris), bulciņ as, sviests, saldumi, ž ā vē ti augļ i un augļ i.
Pusdienas 2 veidu zupas, makaroni vai rī si, tvaicē ti dā rzeņ i (zirņ i, brokoļ i, puķ kā posti, burkā ni), neapstrā dā ti dā rzeņ i, salā ti un uzkodas 8 š ķ irnes, olī vas, sieri un 4 veidu karstie pamatē dieni: kaut kas ar vistu, teļ a gaļ u vai zivis un cū kgaļ as ē diens. bija grilē ti dā rzeņ i (paprika, baklaž ā ni, cukini un sē nes). Augļ i (banā ns, 2 veidu ā boli, apelsī ni un greipfrū ti, kivi, aprikozes un persiki, nektarī ni, plū mes un ķ irš i). Aptuveni 6 veidi vienā reģ istratū rā . Bija saldē jums, kaut kas salds, alus un vī ns, saldais ū dens. Paņ ē mā m lī dzi savu ū deni, ko pirkā m un dzē rā m visas dienas garumā .
Bija arī pē cpusdienas uzkodas 16-17 (pica, frī kartupeļ i, sviestmaizes, cepumi, augļ i un saldē jums)
Vakariņ as: gandrī z viss, kas bija pusdienā s, bija itā ļ u virtuves ceturtdienu vakaros (tunč a salā ti, caprese, spinā tu lazanja, lazanja bolognese). Viņ i pasniedza arī kartupeļ u putraimus, kastroļ us.
Vienī gā uztura nianse manam bē rnam ir neliels graudaugu sortiments, un daudz frī kartupeļ u. Viņ a katru dienu tika pasniegta pusdienā m, vakariņ ā m un pē cpusdienas tē jai, un lielā kā daļ a bē rnu viņ u ē da ((((
deserti ikvienam.
Es daudz lasī ju par administratori Ņ inu, jā viņ a ir, viņ a strā dā , bet mē s nekad neesam redzē juš i agresiju no viņ as puses. Pieklā jī ga, gā dī ga - viņ a biež i palī dzē ja bē rniem uzlikt saldē jumu, uztur kā rtī bu. Viņ i rakstī ja, ka nedrī kst ņ emt ā rā pā rtiku, manuprā t, pareizi, jo bē rnu ir daudz, un kad viņ i kaut ko izņ ē ma, tad saldē jums gulē ja kaut kur uz grī das, drupatas utt.
Viesmī ļ i ļ oti draudzī gi!
Lobby bā rā un baseina bā rā bija arī vietē jie dzē rieni, praktiski neko nemē ģ inā jā m, tā pē c grū ti kaut ko pateikt.
Par viesnī cu ir arī Wi-Fi maksā.1 leva (apmē ram pus eiro) par 1 ierī ci. Darbojas vairā k vai mazā k labi.
Bē rniem ir animā cija. Animators Niks ir ļ oti pozitī vs un zina, kā atrast pieeju bē rniem. Ir minimā la bē rnu istaba, mums noderē ja 1 reizi (lietus laikā ). Ir vakara dejas bē rniem.
Par baseinu lasī ju, ka pē cpusdienā nav saules un bē rnistabā auksts ū dens. Patiesī bā ē nojums patieš ā m ir, pē c 12-13 stundā m, bet ū dens cirkulē starp pieauguš o un bē rnu, tā pē c ū dens ir silts. Pē c 19 neviens baseinā nepeldā s, saskaņ ā ar noteikumiem.
Lī dz jū rai doties 10-12 minū tes ar bē rnu. Mē s bijā m tam gatavi, un tas mums derē ja.
Es iesaku š o viesnī cu, kas š aubā s, es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē s))))
аватар inliss
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tī ra, klusa viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem Ģ imene ar diviem bē rniem, divus un divpadsmit gadus vecus bē rnus, jū nijā atpū tā s Akvamarī nā . Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, lai gan daž as bija ļ oti pretrunī gas. … Tomēr ▾ Tī ra, klusa viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem
Ģ imene ar diviem bē rniem, divus un divpadsmit gadus vecus bē rnus, jū nijā atpū tā s Akvamarī nā . Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, lai gan daž as bija ļ oti pretrunī gas. Bulgā rijā otro reizi, pē dē jo reizi bijā m daudz dā rgā kā viesnī cā , ar lielu teritoriju un savu akvaparku. Ierodoties Akvamarī nā , vecā kā meita, skatoties uz mazo baseinu un nelielo teritoriju, bija ļ oti satraukta, viņ a teica, ka vē las doties mā jā s)) Bet pē c pā ris dienā m viņ a viņ ā iemī lē jā s, viņ a pat lū dz rezervē t Akvamarī ns nā kamajam gadam un neviens cits! Bet vispirms vispirms. Viesnī cā ieradā mies ap 22:00, operatī vi mū s iekā rtojā m, un pat mums par pā rsteigumu divus gadus vecam bē rnam gultiņ a tika sagā dā ta bez maksas. Bijā m ļ oti gandarī ti, ka istabā mū s gaidī ja ū dens pudeles, augļ i un sviestmaizes. Istabas lielas un plaš as, vannas istaba liela, viss tī rs un kā rtī gs.
Tī rī š ana bija laba, protams, ne ideā la, bet vienmē r sū cē ja, vannas istaba iztī rī ta, tualetes pods iztī rī ts un palagi mainī ti katru otro dienu. Viņ i vienmē r atstā ja 1 dolā ru uz gultas, varbū t, protams, tas tā ir, es nezinu. Putekļ us ī sti nemaz nenoslaucī ja. Pat pā ris reizes, kad veļ as maiņ as laikā devā mies uz pludmali ar dvieļ iem no viesnī cas, mums tomē r iedeva komplektu, un rezultā tā , izrakstoties, mums bija vairā k dvieļ u nekā gaidī ts). Draudzī gs personā ls, draudzī gi bā rmeņ i. Priekš vakarā lasot atsauksmes par administratori Ņ inu, man jau acī mredzami bija bail no š ī s sievietes))). Kā izrā dī jā s velti. Ņ ina un viņ as komanda ir ļ oti draudzī gas, kad mū su jaunā kajai meitai uznā ca dusmu lē kme un negribē jā s ē st, Ņ ina paņ ē ma viņ u rokā s un viņ i kopā devā s izvē lē ties ē dienu un likt uz š ķ ī vjiem! Pē c tam katru reizi Ņ ina piegā ja pie bē rna, jautā ja, ko viņ a ē d un piedā vā ja pamē ģ inā t ko citu).
Jā , ar saldē jumu no restorā na neiziesi, bet tā ir visur, dodiet vaļ u mū sē jiem, viņ i iznesī s restorā na grī du, un tie, kas gribē ja, to paspē ja. Ē diens, mū suprā t, ir garš ī gs, katru sestdienas vakaru bulgā ru virtuve. Vienmē r ir ar ko pabarot mazuli. Ir bē rnu klubiņ š bē rniem, bet mē s to nekad neizmantojā m, jo ​ ​ mums paveicā s ar laikapstā kļ iem un negribē jā m bū t istabā , bet ja pē kš ņ i lī st lietus, tad š ā das telpas esamī ba ir liels pluss. Animā cija protams vā ja, bet tā ir. Vakaros bē rnu diskotē ka, pa dienu pat mē ģ inā ja sarī kot ū dens aerobiku, bet tiem, kas vē lē jā s, bija grū tī bas. Animators Nikijs ir ļ oti forš s, mū su meitas, lai arī daž ā da vecuma, abas bija sajū smā par viņ u. Teritorija, kā jau rakstī ju, ir maza, bet pie baseina vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. No mī nusiem es teiktu, ka vakarā pie bā ra ne visiem ir pietiekami daudz galdiņ u, bet, ja ir vē lē š anā s, var paņ emt dzē rienus un pasē dē t pie baseina.
Tā pat mums mī nuss ir maksas Wi-Fi, pē rkot ekskursiju, mums aģ entū rā teica, ka reģ istratū rā tas bū s bez maksas, un rezultā tā interneta diena vienai ierī cei maksā.1 levu. Izbraucā m no mā jā m pulksten 18, iepriekš piegā jā m reģ istratū rā un par 30 leviem (apmē ram 15 eiro) vienojā mies palikt istabā lī dz paš ai izbraukš anai, mums š ī iespē ja bija milzī gs pluss, jo nesē dē jā m pie pieņ emš ana ar mū su koferiem no pulksten 12 , bet kā cilvē ki gā ja uz jū ru, peldē jā s baseinā un pirms izbraukš anas istabā nomazgā jā s. Es ceru, ka mans pā rskats bija noderī gs. Viesnī ca ir ieteicama klusā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar bē rniem atpū tā mies viesnī cā.2017. gada septembrī . No plusiem: tī rs, kluss, diezgan draudzī gs personā ls, attieksme pret bē rniem ļ oti pozitī va. No mī nusiem: 1) bē rnu baseins gandrī z vienmē r ir ē nā , ū dens vē sā ks nekā jū rā , 2) restorā nā Ņ ina un viņ as " atlē cē ji" (š ķ iet, ka tā da ir viņ u funkcija) dara visu iespē jamo, lai tu justos tik neē rti, ka negribē tos nā kt klā t vē l pē c ē dienreizes un, nedod Dievs, nā kt uz visā diem sagā dā tajiem naš ķ iem un ē st tur ar apetī ti. … Tomēr ▾ Ar bē rniem atpū tā mies viesnī cā.2017. gada septembrī . No plusiem: tī rs, kluss, diezgan draudzī gs personā ls, attieksme pret bē rniem ļ oti pozitī va. No mī nusiem: 1) bē rnu baseins gandrī z vienmē r ir ē nā , ū dens vē sā ks nekā jū rā , 2) restorā nā Ņ ina un viņ as " atlē cē ji" (š ķ iet, ka tā da ir viņ u funkcija) dara visu iespē jamo, lai tu justos tik neē rti, ka negribē tos nā kt klā t vē l pē c ē dienreizes un, nedod Dievs, nā kt uz visā diem sagā dā tajiem naš ķ iem un ē st tur ar apetī ti. Tad ī paš i jums tiks iekļ auti ī paš i pasā kumi, kas paredz rupjī bu un psiholoģ isku spiedienu, kad viņ i stā v pā ri š ķ ī vim un ņ em no rokā m pusapē stos ē dienus. 3) Animā cija ir diezgan vienmuļ a, kā salauzts ieraksts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ok-elenam
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s ar draugu un diviem bē rniem, izvē lē jā s pē c atsauksmē m - nebija vī luš ies. Viesnī ca ir klusa ar draudzī gu personā lu, ē rtiem numuriem un gandrī z ideā lu vannas istabu. Ē diens ir izcils – gardus un daudzveidī gus ē dienus sev atradī s gan rijī gie, gan stingrā ki diē tas piekritē ji. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu un diviem bē rniem, izvē lē jā s pē c atsauksmē m - nebija vī luš ies. Viesnī ca ir klusa ar draudzī gu personā lu, ē rtiem numuriem un gandrī z ideā lu vannas istabu. Ē diens ir izcils – gardus un daudzveidī gus ē dienus sev atradī s gan rijī gie, gan stingrā ki diē tas piekritē ji. Tai skaitā tradicionā lā s bulgā ru virtuves ē dieni (grilē ti dā rzeņ i un zivis, sautē ti truš i, Shopska salā ti u. c. ). Bē rni ē da saldē jumu. Tā lu no pludmales, bet arī no trokš ņ ainā centra. Tā pē c labā k ir noiet puskilometru lī dz pludmalei, nevis dzī vot pastā vī gā troksnī / trokš ņ os, kā mū su draugi Tiā rā . Viesnī cas teritorija ir maza, bet baseins ir pienā cī gs. Apkā rt - gandrī z neapdzī votas apartamentu viesnī cas. Tuvumā ir vismaz 3 pā rtikas veikali. Iesaku restorā nu "Baltais un sarkanais" - garš ī gi ē dieni par ļ oti zemā m cenā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Kopē jais iespaids par viesnī cu ar katru dienu pasliktinā jā s. Sā kš u ar "plusiem", jo to ir maz: istabiņ a plaš a, ē rta, ir fē ns, ledusskapis, kondicionieris, visur paklā ji - diezgan ē rti; Personā ls ir normā ls, katru dienu tī rī ja un mainī ja veļ u - ar to nebija nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids par viesnī cu ar katru dienu pasliktinā jā s. Sā kš u ar "plusiem", jo to ir maz: istabiņ a plaš a, ē rta, ir fē ns, ledusskapis, kondicionieris, visur paklā ji - diezgan ē rti; Personā ls ir normā ls, katru dienu tī rī ja un mainī ja veļ u - ar to nebija nekā du problē mu. Tagad par "mī nusiem": LŪ DZU Ņ EMIET VĒ RĀ VIESNĪ CA NAV 200m NO PLUDMA, bet 600m! ! ! Man nav nekas pret staigā š anu svaigā gaisā , bet ir cilvē ki, kuriem karstumā grū ti noiet š urpu turpu! Pludmales virzienā jā š ķ ē rso intensī vs ceļ š , kur nav luksofora un gā jē ju pā reja nav tuvu; maš ī nas nereti cauri nelaiž , mū su acu priekš ā atpū tnieki gandrī z tika notriekti. Viesnī ca atrodas nomalē , nekā interesanta tur nav, ilgi jā staigā lī dz tuvā kajiem veikaliem un kafejnī cā m. Nav ne krastmalas, ne skaistu skatu - it kā kaut kur nomalē . Laiks nav karsts (mums stā stī ja, ka tā da vieta) - pē cpusdienā jū rā pacē lā s diezgan auksts vē jš - ū denī ilgi neizturē si, jo nonā ksi. Lija 3 dienas +15 bija. Reģ istratū rā viņ i slikti runā krieviski. Bet lielā kā vilš anā s ir ē diens. . Ē diens ir novecojis, esiet uzmanī gi! ! Mē s paš i saindē jā mies 2 reizes, un ne vieni! joprojā m riebjas š is ē diens! Tas ir bezgarš ī gs un vienmuļ š , tur augļ us neredzē si (pā ris sapuvuš i ā boli un š aubī gs arbū zs). Augļ u salā ti no puspuvuš ā m plū mē m un nektarī niem. Zupas ir pretī gas! Ē st nav iespē jams: sā lī ti, no kubiņ iem, gaļ as gabalu vietā subproduktus. Bija vienkā rš i sabojā ti ē dieni, piemē ram, salā ti ar manē zi. Godī gi sakot, ž ē l, ka viņ iem nav kauna cilvē kus tā barot! Daudziem bija temperatū ra un viņ i pastā vī gi dzē ra ogles. Kopē jais iespaids vidē js, tuvā k sliktajam. Bulgā rijā atpū š amies 3 reizes, pirms tam bijā m Albenā un Golden Sands *** viesnī cā s. Visur ik pē c 10 reizē m labā k baroja un cilvē ki nekad netika saindē ti, jo Ē diens TUR BIJA SVAIGS! Neiesakā m uz š ejieni doties - Bulgā rijā bū siet vī luš ies, tur ir patī kamā kas vietas un normā las viesnī cas! Dodieties uz Golden Sands - hotel preslav (lieliska budž eta brī vdiena un laiks bija lieliski karsts visas 2 nedē ļ as). Un š is Akvamarī ns nevelk 4 zvaigznes! Lai laba atpū ta un laba veselī ba! : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tā s viesnī cā no 07.06-18.06 divi pieauguš ie un divi bē rni (12 un 6 gadi). mums patika viesnī ca. Mē s ieradā mies 8:00 un bez problē mā m sē dē jā m. istaba ir tī ra, ē rta. gultas veļ a mainī ta 4 reizes. dvieļ i katru otro dienu, un, ja jū s tos izmetat uz grī das vannas istabā , tad nav jautā jumu par to nomaiņ u. … Tomēr ▾ atpū tā s viesnī cā no 07.06-18.06 divi pieauguš ie un divi bē rni (12 un 6 gadi). mums patika viesnī ca. Mē s ieradā mies 8:00 un bez problē mā m sē dē jā m. istaba ir tī ra, ē rta. gultas veļ a mainī ta 4 reizes. dvieļ i katru otro dienu, un, ja jū s tos izmetat uz grī das vannas istabā , tad nav jautā jumu par to nomaiņ u. istabu uzkopš ana 5+. Kas attiecas uz pā rtiku, tad neviens nebija izsalcis. bufete ar bulgā ru ē dieniem un Eiropas virtuvi, un banā liem frī kartupeļ iem un zivī m, un vistas gaļ ai, daž ā dā m maizī tē m, desiņ ā m, gaļ ai, dā rzeņ u piedevā m, salā tiem, bet bulgā ru tomā ti ir vienkā rš i super! Deserti ir vienkā rš i garš ī gi. jū ras augļ i: apelsī ni, greipfrū ti, melone, arbū zs, ananā si, ā boli. atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m sulas netiek atš ķ aidī tas. ļ oti garš ī ga karstā š okolā de. 4 veidu saldē jums. viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs. netī rie trauki tiek nekavē joties izņ emti. tī rī ba! Jaukas dā mas reģ istratū rā , vienmē r smaidoš as. teritorija sakopta, daudz ziedu. baseins ir norobež ots no ielas ar apstā dī jumiem, ļ oti ē rts. Baseins ir tī rs un tī rī ts katru vakaru. lī dz jū rai, nu ja diezgan nesteidzī gi un ielū kojoties veikalos, tad 12-15 minū tes. blakus viesnī cai ir autobusu pietura, tā pē c nokļ ū t lī dz akvaparkam Action vai Nesebā rai nav problē mu. viesnī cā nav animā cijas, bet mums to vienkā rš i nevajadzē ja. peldbaseins, biljards, gaisa hokejs, rotaļ u laukums un galvenais netā lu no jū ras. kopumā lē ta klusa ģ imenes viesnī ca patī kamai atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2012. gada jū lijā atpū tā s kopā ar 9 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca sevi pozicionē kā.4 *. (tas ir 3 * - visur pievienota ceturtā zvaigznī te) Istaba ir standarta tī rī ba, nekas ī paš s, kondicionieris darbojas, ir fē ns, mainī ti dvieļ i. … Tomēr ▾ 2012. gada jū lijā atpū tā s kopā ar 9 gadus vecu bē rnu. Viesnī ca sevi pozicionē kā.4 *. (tas ir 3 * - visur pievienota ceturtā zvaigznī te) Istaba ir standarta tī rī ba, nekas ī paš s, kondicionieris darbojas, ir fē ns, mainī ti dvieļ i. katru dienu tika kā rtī gi iztī rī ts. Seifs reģ istratū rā , par maksu. Baseins mazs, pilns ar cilvē kiem, no rī tiem viņ i ieņ em vietas (uz sauļ oš anā s krē sliem tur dvieļ us). Baseina bā rs - alus, ū dens. Teritorija diezgan niecī ga, bez izklaides (nav animā cijas). Vakarā bija jā dodas vai nu uz Nesebā ru, vai uz Saulainā krasta centru (viesnī ca nomalē ). Tas ir tā lu no jū ras (2. lī nija), jā š ķ ē rso ceļ š ar aktī vu satiksmi, luksofora nav, tad 10 minū tes ejiet garā m bē rnu nometnei un viesnī cai (var nogriezt - smarž o pē c kanalizā cijas viss laiku ceļ ā ), tad kalnā pa smilš u kā pā m (ceļ š - koka grī das segums). Vispā r jau otro reizi dienā nebrauksi. Pludmale ir publiska, ar maksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Mū su tautieš us izglā ba no pludmales pirktie lietussargi un gultas veļ a. Jū ra daž as dienas bija aļ ģ ē s, tā s izskalojā s krastā , neviens nesteidzā s sakopt. Ieieš ana jū rā notiek pakā peniski, ilgstoš i nav dziļ a (labi bē rniem). Ē diens bija diezgan vienmuļ š , nepatikš anas bija ar gaļ u, pā rsvarā ar vistu un tad nedaudz (pā rsvarā viss bija dā rzeņ u piedevā , cilvē ki ilgi ņ ē ma ā rā ), augļ u nebija daudz, visi bē rni noliecā s uz franč u valodu. kartupeļ i un saldē jums. Putras nav, vienmē r ir 2 zupas (viena ir buljons no kubiņ a). Vietē jais alkohols (vī ns, alus), sveš s par naudu. Atpū š as galvenokā rt krievi, ukraiņ i, daudzi vā cieš i. Kopumā š ī ir viesnī ca ļ oti, ļ oti ekonomiskai atpū tai. Mē s netraucē jā m. Bet apceļ ojā m gandrī z visu Bulgā riju un ar ekskursijā m, un tā tad, bija daudz labu iespaidu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca nav kaut kas tā ds, kas ir 4 zvaigznes, 3 un tas nevelk. Ē diens ir pretī gs, agrā k bija skā bi, zaļ i nektarī ni no augļ iem, un katru dienu viens un tas pats. Gaļ as (un zivju un vistas) vispā r nav, sā kumā domā ja, ka gavē ))), baro ar kaut kā diem piedevā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav kaut kas tā ds, kas ir 4 zvaigznes, 3 un tas nevelk. Ē diens ir pretī gs, agrā k bija skā bi, zaļ i nektarī ni no augļ iem, un katru dienu viens un tas pats. Gaļ as (un zivju un vistas) vispā r nav, sā kumā domā ja, ka gavē ))), baro ar kaut kā diem piedevā m. Un bā rā pusvienpadsmitos pat nedos glā zi ū dens bez maksas. Atraš anā s vieta no jū ras nav uz otro joslu, bet daudz tā lā k lī dz sasniedz jū ru, laiks atgriezties, viesnī cai vispā r nav teritorijas. Baseina "peļ ķ e", ja puse viesu pie baseina, tad elkoņ i sā nos. Lifts nestrā dā ja katru otro dienu, vienreiz tajā iestrē gā m, un vispā r ā trā k pagā ja kā jā m nekā gaidī t. Labi strā dā ja tikai gaisa kondicionieris istabā , bet fē ns než ā vē ja nemaz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca sev uzzī mē ja 4 zvaigznes, bet nevelk 3. Ē diens vienmuļ š un nav garš ī gs. Dā rzeņ i un augļ i puspuvuš i. Otrajā dienā kondicionieris pā rstā ja darboties, katru dienu dzirdē jā m, ka salaboš ot, un tā tad 9 dienu laikā nesakā rtoja. … Tomēr ▾ Viesnī ca sev uzzī mē ja 4 zvaigznes, bet nevelk 3. Ē diens vienmuļ š un nav garš ī gs. Dā rzeņ i un augļ i puspuvuš i. Otrajā dienā kondicionieris pā rstā ja darboties, katru dienu dzirdē jā m, ka salaboš ot, un tā tad 9 dienu laikā nesakā rtoja. Cilvē ki aizbraucot ņ ē ma naudu par it kā nosmē rē tiem palagiem, par saplī suš u sakanu, par saplaisā juš u plastmasas krē slu.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums caserii
Pēc kādiem kritērijiem viesnīcām tiek piešķirtas zvaigznes, jo man šķiet, ka Aquamarine 4 * savas zvaigznes atrada laipnākā pārsteigumā
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен всего в 250 метрах от пляжа на курорте Солнечный берег. Недалеко находятся различные рестораны, кафе, бары, магазины и ночные клубы. Отель построен в 2004 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отличный выбор для экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 1 км от центра Солнечного берега. 5 км от аэропорта города Бургас. 90 км от города Варна. Автобусная остановка в 100 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан, лобби-бар, бар у бассейна. Wi-Fi (платно). Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей. Детская водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Настольные игры (хоккей, футбол). Водная горка.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 105 номеров в 5-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, фен, кондиционер, спутниковое ТВ, телефон, Wi-Fi (платно), мини-бар, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Main Road, 8240 Солнечный берег
Tālruņi: +359 876 850 564
Tīmekļa vietne: Aquamarine
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.