Neticami. Pārtikas izmaksas Bulgārijā. Paskaties pats.

05 augusts 2015 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2015 ieslēgts 04 augusts 2015
Reputācija: +20.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Salī dziniet patē riņ a groza lielumu vienai ģ imenei vietā , kur paš laik dzī vojat, un Bulgā rijā . Izdari izvē li. Izlemiet, kur dzī vot un strā dā t, mā cī ties un ceļ ot, doties uz koncertiem un atpū sties kalnos vai jū rā . Izvē le ir viegli izdarā ma. Arī uzturē š anā s atļ aujas saņ emš ana Bulgā rijā ir ā tra un vienkā rš a. Galvenā vē lme un iespē jas.

Dzī vot normā lā valstī , strā dā t interesantu darbu, audzinā t bē rnus, ē st garš ī gu, bioloģ isku pā rtiku un ceļ ot visur - tā da ir dzī ve Bulgā rijā . Gan bulgā riem, gan tiem emigrantiem, kuri savu izvē li izdarī juš i par labu dzī vei skaistajā ES valstī Bulgā rijā .


Uzreiz vē rš os pie nihilistiem un pesimistiem, kas mani lasa, kā arī pie tiem emigrantiem, kuri nav iedzī vojuš ies Bulgā rijā , kuri ir paē duš i un apbē dinā juš i savus Bulgā rijā atvestos ietaupī jumus un sē ž tikai rej internetā un nedara gribi iet uz darbu - savus viedokļ us paturi pie sevis vai ar argumentiem, ar saitē m un piemē riem izsaki savu redzē jumu par pā rtikas grozu Bulgā rijā lasī tā ju vē rtē jumam.

Cik daudziem cilvē kiem ir tik daudz viedokļ u. Ja es kaut ko kļ ū dos, tas ir jū su personī gais viedoklis, kas man ir apmē ram š ā ds. Prom no reā liem notikumiem un cenā m. Es esmu kā č ukč s vai kazahs, kurš dzied savu "kui akyn" - tas, ko es redzu š eit, Bulgā rijā , ir par to, un es saceru pantu. Viss ir patiess. Reā lā ka nav nekur.

Tā tad. Iknedē ļ as patē riņ a pā rtikas groza izmaksas un lielums 3 cilvē ku ģ imenei Sofijā - Bulgā rijas galvaspilsē tā , valsts dā rgā kajā pilsē tā . Aprē ķ inā ts, pamatojoties uz paš u faktiskajiem pirkumiem. Dzī voju š eit vairā k nekā divus piecus gadus un vados pē c tā , kur nopirkt visu, kas ir svaigs, videi draudzī gs, bulgā rs, garš ī gs un pareizs.

Es rakstu summas Bulgā rijas levā s. 1 leva = 30 Krievijas rubļ i.

- maize 3 klaipi pa 1 levu = 3 levas

- kartupeļ i 4 kg par 0.5 levā m = 2 levas

- piens 3 litri pie 1.5 levas = 4.5 levas

- vistas-dura 2 kg 4.5 levas katra = 9 levas

- nogalinā ta cū ka bez kauliem - 1 kilograms 7 levas katra = 7 levas

- upes foreļ u zivs 1 kg pa 7 levā m = 7 levas

- rozā tomā ti bg 4 kg 0.6 levas katrs = 2.40 levas

- sī pols 1 kg x 0.8 lev = 0.8 lev

- jebkuri apstā dī jumi 10 ķ ekari pa 0.20 levas katrs = 2 levas

- pupiņ as vai lē cas - 1 kg par 3.50 levā m = 3.50 levas

— arbū zs 5 kg par 0.40 levā m = 2 levas

- persiki 3 kg 0.6 lev = 1.8 lev

- alus 10 skā rdenes (5 litri) ar 0.6 lev = 6 lev

- rakia 1 kg x 6 litri = 6 levas

Š eit ir iknedē ļ as izdevumi, kas nosacī ti nemainī gi rodas mū su ģ imenē . Ē dam, ē dam, un viss kvalitatī vais ir lī dz reibumam garš ī gs, patī kams, un pat ciemiņ iem pļ avas piesedzam.

Izrā dā s, ka nedē ļ a trī s cilvē ku ģ imenei Sofijā maksā.57 levas (piecdesmit septiņ as levas jeb 1700 rubļ u nedē ļ ā ), mē nesī par pā rtiku iznā k 230 levas jeb 6800 rubļ u, un Bulgā rijas provincē tas bū s vē l lē tā k. Kā š eit nedzī vot.


Neticami — 6800 rubļ u mē nesī trī s cilvē ku ģ imenei ir pā rtika Bulgā rijā . Normā ls izcils ē diens svaigs ē diens ar alu un raki. Ko vē l domā t un teikt par to, ka laiks doties uz Bulgā riju un dzī vot kā cilvē kam. Un velciet savus vecā kus pensijā Bulgā rijā .

Es varu uz nedē ļ u uzaicinā t visus Fomu un viņ u neticī gos uz savu nā kamo iesaiņ ojumu un tirgū un veikalos iedziļ inā ties neticī gos par Sofijas pā rtikas cenā m un kvalitā ti. Protams, es saprotu, ka viņ iem ir vienalga, tā pat kā man FSU. Es eju, pē rku un izvē los, ko gribu. Un mē s jau daudzus gadus ē dam labi un veselī gi. Es novē lu jums visu to paš u.

Nā ciet ciemos uz Bulgā riju. Jū s nenož ē losiet. Viss bū s vienkā rš i, noderī gi, interesanti, garš ī gi un jautri.

Bulgā rija ir laba valsts.

Vai jums ir kā di jautā jumi par emigrā ciju uz Bulgā riju, ā rstē š anu Bulgā rijā , uzturē š anā s atļ aujas iegū š anu un uzņ ē mē jdarbī bu?

Pusdienas restorā nā Motohostel

bulruss ir mū su skype

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Обед в Мотохостеле
komentāri (16) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums