Jautājums par viesnīca Imperial 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kā ar smēķēšanu Bulgārijā?
Saka, ka sabiedriskās vietās smēķēt nedrīkst. Un arī viesnīcu teritorijā? Konkrēti interesē: vai Imperial viesnīcā ir iespējams smēķēt? Vai kāds par to ir vajāts? Piemēram, ja tūrists smēķē uz sava balkona, kas notiks?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2013-07-1711 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар sandra-art
uz balkona nebūs ko pīpēt.
аватар irina_1901
Kopš pagājušā gada 1. jūnija Bulgārijā ir aizliegts smēķēt sabiedriskās vietās. Uz balkona var, ja nav norādes "nesmēķētāju istaba". Lai jums laba veselība.
аватар lemira
Istabās uz balkoniem galds un krēsli.Ir pelnu trauks.Kafejnīcā arī smēķē.pilns ar bērniem. Pats smēķēju, bet vienmēr prom no cilvēkiem.
аватар irinavladnik
Nesmēķēja mazāk. Mans vīrs smēķē. Viņi arī pagājušajā gadā domāja par aizliegumu. Paši bulgāri daudz smēķē.Kafejnīcās un restorānos vispār ir dūmi. Viesnīcas vīrs smēķē uz balkona. Un par pludmali padoms ir vienkāršs - ņemam līdzi automašīnas pelnu trauku. Speciāli pasūtīts internetā. Tas ir ar vāku un izmests istabā.
аватар marikam
Cik daudz tu vari uzpūst? Cilvēki bariem mirst no vēža .. Vedat bērnu no lielas pilsētas uz jūru elpot - un tad visi pludmalē un istabās pūš kā tvaika lokomotīves - jūs atkal smacējat.. Vai nav pienācis laiks piesiet, biedri kungi? Vai arī visi pārliecinoši un steidzami vēlas rāpot uz kapsētu? Mēs TIEŠĀM vēl negribam tur iet,dzīve ir skaista,nespiediet elpot nikotīnu un ar varu mūs iesaistīt pasīvās smēķēšanas tīklos!!!Apstāties,padomājiet vēlreiz,CILVĒKI!!! Bulgārija mudž no smēķētājiem - it īpaši vietējie iedzīvotāji, finansiāli nabadzīga valsts.. Visi meklē mieru kapos.. Uz Bulgāriju šī iemesla dēļ ar bērnu ilgi nebraukšu rīkles vēzis (pieredzējis smēķētājs, un es neredzēju savu mazmeitu), mana meita ir astmatiķe, mēs ar vīru nesmēķējam.
аватар irinavladnik
Smēķēt ir slikti, piekrītu. Bet rakstīt tik negatīvu par Bolgaru un kapsētu ir nepareizi. Kā es saprotu, tad "plaukstošajā" Ukrainā cilvēki nesmēķē? Un kā tu tur dzīvo?
аватар irinavladnik
Un velti jūs atņemat bērnam jūru. Es rakstīju par vakara restorāniem. Ar bērniem nav ko darīt. Lidostā,transportā,viesnīcās visās ierastajās vietās nesmēķē.Taksometros arī lūdz nesmēķēt. Arī smēķēšana, ejot pa ielām, nav pieņemta. Dūmos neviens nesmacē.Un alkoholisko dzērienu dzeršanas kultūras ziņā gan Krievija, gan Ukraina ir tālu no Bulgārijas.
аватар marikam
Arī plaukstošā Ukraina ir nepilnību pilna, bet alkohola ziņā es tev drīzāk piekritīšu. Pagājušajā gadā biju ar bērnu 2,5 mēnešus Bulgārijā un, ticiet man, smēķēšanas jautājums Bulgārijā visu laiku ir kā sarkana lupata priekšā.. Bērnam ir astma, bet viņi smēķē visur un gandrīz visi izņemot mazuļi .. Es neatvainosies par savu skarbumu, bulgāru acīmredzamo nevēlēšanos mainīt domas no šī ieraduma drūmajām sekām, viņi ir gatavi čībām. Esmu bijis daudzās Eiropas valstīs, bet tādu kaunu ar smēķēšanu nekur citur neesmu redzējis. Neatņemu bērnam jūru, vienkārši veselības dēļ bez tās nevaram (100 reizes esmu pārliecinājies), jāsakrāj nauda un jābrauc - bet ne uz Bulgāriju.. Paldies Dievam, tur ir citas jūras vietas, kur var atrast cenu un kvalitātes attiecību atpūtai jūras tīrības, servisa līmeņa, mājokļu, ceļu, preču kvalitātes un daudzveidības ziņā. Tas arī izklausīsies nepatriotiski - bet es arī neuzskatu Krimu ar bērnu iepriekš minēto iemeslu dēļ. Veselību jums un jūsu bērniem un brīnišķīgus svētkus, kas neaizēno nevienu un neko.
аватар marikam
Smieklīgi, ka rakstījāt par mašīnas pelnu trauku - kamēr tavs vīrs smēķē pludmalē - varētu domāt, ka no dūmiem neviens necieš - moderna iekārta sūc dūmus tieši sevī, iespējams .. Priecājos, ka ar problēmām nesaskārāties personīgi astma, plaušu un rīkles vēzis - jūs atpūšaties, atpūšaties - izbaudāt atkarību - un mēs esam spiesti elpot šo netīrumu. Varbūt tev ir prātīgāk padomāt par savu veselību un savu nekaitīgo, tavuprāt, paradumu ietekmi uz apkārtējiem?
аватар irina_1901
Meitenes, nekaujieties. Diemžēl Bulgārijā joprojām ir daudz čigānu, ne visi zina, kā viņus atšķirt no bulgāriem, tāpēc viņi, iespējams, guļ ar cigareti. Viņi nāk uz pludmali nometnē, katrs 10 cilvēki, sēž aplī un visi smēķē. Ir bezjēdzīgi un biedējoši sazināties... Mūsu dārgajā viesnīcā krievu vācieši smēķēja pie baseina, tieši uz sauļošanās krēsliem. Tiesa, kad palūdzu paiet malā, viņi pārcēlās... uz baseina malu. Es jautāju, vai viņi smēķē sabiedriskās vietās Vācijā? Viņi teica, ko citu! Tā ir kļuvusi par izplatītu postu visā pasaulē. Līdz ar to smēķēšanas likumi. Bet tie, kas visu mūžu ir smēķējuši, nevar sev palīdzēt. Mūsu ģimenē neviens nesmēķē, un, protams, ir ļoti nepatīkami, ja atvaļinājumā pludmalē gribas elpot jūras gaisu, bet ieelpot nav skaidrs ko. It īpaši 5* viesnīcā. Marikam iesaku parūpēties par sevi, ņemt viesnīcas, kur ir pietiekami daudz bērnu, mazāk bulgāru, rūpīgi izvēlēties vietu pludmalē un pie baseina. Mēs to darām, vienkārši tas ir bezjēdzīgi. Un arī citās valstīs. Šajā ziņā Albena ir parasts kūrorts, saulaina diena. Svētā Vlasa ir laba astmatiķiem, šķiet, ka viņi arī ar šo ir mierīgi. Veiksmi.
аватар olga17477
Smēķēšanas problēma ir raksturīga ne tikai Bulgārijai, daudzām valstīm, arī Eiropas valstīm un Krievijai... likumu par smēķēšanu sabiedriskās vietās pieņēmām 1. jūlijā, bet visiem, maigi izsakoties, "nospļauties" . Smēķē visur... Man, nesmēķētājam, atrašanās jebkur pārvēršas par spīdzināšanu. Viņi smēķē ielās ejot tev priekšā, pie ieejas veikalos un metro, uz vilcienu peroniem, kaimiņi uz kāpnēm un uz balkona un savās tualetēs, bet tātad visi dūmi manā mājā... Tas ir šausmīgi. ... man paveicās Bulgārijā un kaimiņi istabās bija nesmēķētāji un man šķiet, ka viņi uz ielām smēķē mazāk nekā Maskavā. Vienīgā valsts, kurā jutos pasargāta no tabakas dūmiem, ir Kanāda! Tur smēķēt drīkst tikai savā mājā un arī tad, lai kaimiņi, nedod Dievs, smaržo dūmus, citādi milzīgs sods neliks gaidīt! Daudzas valstis ir ļoti tālu no tā, gandrīz nereāli!
аватар irinavladnik
Marikam, arguments bezjēdzīgs par smēķēšanas kaitīgumu, es personīgi nesmēķēju. Bet mans vīrs smēķē. Nenogalini viņu? Pat ar sirds problēmām pagājušajā gadā viņš joprojām nedaudz smēķē. Un par mašīnu pelnutrauks velti ironizē. Pat glābēji mūsu VIP zonā pienāca klāt, paskatījās un teica, kāda ir attieksme pret pludmali, kad viņi nemet buļļus smiltīs. Jā, runājot par Eiropu, maijā bijām Kiprā un Grieķijā. Biznesa ceļojums. Grieķi daudz smēķē! Kafijas tase un cigarete ir iecienīta spēle
аватар irinavladnik
Jā, vairāk. Es esmu vecāks par tevi. Mans dēls jau ir pilngadīgs. Bet kad, mums jau sesto reizi ir bronhīts, un slavenās bērnu klīnikas "Semaško" ārsts teica: vediet bērnu uz jūru. Mūs aizveda uz Bulgāriju uz 1 mēnesi. Un mēs tikām pāri šim grūtajam laikam. Māca peldēt, sauli, veselīgu pārtiku. Un tagad viss ir kārtībā.
аватар shveczov
Es ienīstu smēķētājus! Adekvātu cilvēku ir ļoti maz – katrs cenšas smēķēt, kur vien vēlas. Es šobrīd atpūšos Bulgārijā. Es biju pārsteigts, cik daudz viņi šeit smēķē - tāpēc es sāku meklēt smēķēšanas statistiku šajā valstī un uzgāju šo forumu. Necieņa pret citiem ir norma. Sēž ķēms pludmalē, uzpīpē uz visiem (arī maniem mazajiem bērniem), tad mierīgi met bulli smiltīs. Brīnos, kā pie tādas attieksmes pludmalē vēl ir smiltis (un nevis gobi). Man pašai ir astma, ģimenē neviens nesmēķē. Un jā, man vienkārši nepatīk smarža.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Imperial 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl