Jautājums o Bulgārija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2402 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Interesē maršruts ar auto no Maskavas uz Bulgāriju. Kāds ir labākais veids, kā iet? Un vai caur Ukrainu nav bīstami?
Interesē maršruts ar auto no Maskavas uz Bulgāriju. Kāds ir labākais veids, kā iet? Un vai caur Ukrainu nav bīstami?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2018-06-126 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар ollennka
Par briesmām, iespējams, labāk pateiks ukraiņu foruma lietotāji. Konkrētība ir tāda, ka, ja atpūtnieku vidū ir vīriešu kārtas krievi, viņus var nelaist cauri Ukrainas robežai, bija precedenti. Plus vēl jāņem vērā ceļa kvalitāte, atsauksmes šeit pirms pāris gadiem bija ļoti sliktas no pašiem ukraiņiem.
аватар wwadim_i
caur Doņecku vai Lugansku, tas ir bīstami. tur krievu karš uzbruka Ukrainai.Pārējā teritorija nav bīstamāka par Maskavu,bet ceļi nav eiropeiski. ir 2 ceļi: Harkova-Dņepro-Odesa-Reni-Rumānija-Konstanta-Vama Veče Bulgārija un Harkova-Poltava-Kijeva-Žitomira-Vinnitsa-Hmeļņicka-Čerņivci-Porubne-Rumānij a-Konstanta-Vama-Veče-Bulgārija.1 opcija ir tuvāka. , bet ceļš sliktāks 2. variants garāks, ceļi labāki.
аватар wwadim_i
ollennka neizdomā pasakas par - vīriešiem garām netrūks. Ja nav pārkāpumu, tad nav problēmu. vai labāk redzams no Barnaulas?
аватар wwadim_i
tieši priekš tādiem viltojumiem no krieviem notiek karadarbība Donbasā.
аватар Misterpipe
Neatkarīgi no tā, vai jums tas patīk vai nē, abas iespējas ietver divas nakšņošanas iespējas. Es ieteiktu 1. variantu, arī Rumānijā ir ko redzēt. Nomierinies, šeit ir kārtīgi cilvēki
аватар borispolskiy
Nav jābrauc cauri Ukrainai. Židobanderieši tiks sisti krustā pēc amerikāņu meistaru pavēles.
аватар Lana58
Paldies par padomu!
Mēs ar vīru pēdējo 3 gadu laikā esam ceļojuši divas reizes pēc ielūguma uz Kirovogradu (Kropivnicki), un tiešām, nebija nekādu pārmērību. Bet šeit tas it kā iet cauri daudz teritoriālāk, un no daudziem dzirdēju (arī Bulgārijā), ka daudzi tiek aplaupīti pie Rumānijas robežas ieejas (un atpakaļ). Es tiešām nevēlos piedalīties šādā stāstā. Un apbraukt visu Ukrainu - ļoti garš ceļš.
Un ceļš ir daudz sliktāks pēc 1. varianta?
аватар izmir
Svetlana, brauc mierīgi ar mašīnu un neizdomā. Nu, kas varētu būt bīstams? Ja jūs braucat no Maskavas, jūs brauksit pa Maskavas-Čerņigovas šoseju, jūs esat tālu no karadarbības, jums pilnīgi nekas nedraud. Jā, protams, jāatceras, ko drīkst un ko nedrīkst nest pāri robežai un jācenšas neņemt medību nažus tomātu griešanai - un viss būs kārtībā. Mani krusttēvi dod priekšroku ceļošanai pa Čerņivci, bet, ja esat ceļojuši, varat izvēlēties sev piemērotāko maršrutu. Ir pilnīgi droši braukt cauri Odesai un Čerņivcim, jā, iespējams, jūs esat pakļauts lielai uzmanībai automašīnu numuru dēļ, bet mēģiniet nepārkāpt (nedomāju, ka kāds tieši pārkāpj, pārkāpj un apdraud viņu dzīvību) un tas arī viss -joprojām novieto auto pa nakti un maksas stāvvieta (visur ir pietiekami daudz muļķu) un viss būs kārtībā. Rumānijas un Moldovas teritorijā mani draugi parasti neapstājas, es nezinu, kāpēc, bet viņi cenšas nakšņot vai nu Čerņivci, vai Odesā un doties tālāk.
аватар wwadim_i
Braucu katru gadu no Kijevas ar autobusu uz Bulgāriju-Sozopoli 2 reizes - jūnijā un augustā. ceļi tiek remontēti pamatīgi (varbūt tas sagādās neērtības) par laupīšanu nav pat mājiena. Man nebija aizdomas, ka pastāv tādas briesmas.Vai tā ir situācija Krievijā? . Ukraina, Rumānija, Bulgārija ir civilizētas valstis. ceļi - Kijeva-Odesa autobahn Kijeva - Bila Cerkva 4+ ir vietas Bila Cerkva-Uman lāpīšanai.4- pēc Umanas uz Odesu 4+. Odesa - Reni 4+ vietām vecais ceļš. Rumānija 5 Autobahn Braila-Constanta. Bulgārija 4. divvirzienu ceļš uz Saulaino Krastu. 2. variants Kijeva-Žitomira 5, Žitomira-Viņica-5-, Vinnica-Hmeļņicka 4, Hmeļņicka-Čerņivci 3. Čerņivci-Porubne 4. Rumānija 4. audekls ir normāls, abpusējs. Tas ir 5 ballu skalā.
Ceļš Harkova-Poltava-Lubny-Kijeva ir labs 4, bet ilgāk. Harkova-Poltava-Kremenčuga - Kropivnicka ir normāli. Kropivnickis-Nikolajevs nogalināts. Nikolajeva-Odesa ir normāla. šie dati ir par 2017. 16. jūnijā eju pēc 2. varianta.
аватар goga504
Ja krievs uzvedas kā normāls cilvēks, nevalkā T-kreklus no ceļiem vai PSRS ģerboņus, nekaroja Ukrainas austrumos - tad viņš ir drošībā!
Domāju, ka būs ļoti nogurdinoši ceļot pa sauszemi no Maskavas, kādreiz no Harkovas uz Bulgāriju braucu caur Kropivnicki - šausmas. Lidojiet ar lidmašīnām.
аватар Igor_m
https://goo.gl/maps/3RBFNAfvBQo, https://goo.gl/maps/WVaJ69Q8mCy , https://goo.gl/maps/HFCi2TBuCjB2 Es brauktu tā, un no Kijevas - līdz Mogiļevas Podoļskim, viss - tad 80 km nav īpaši labs ceļš. Esiet gatavi tādiem jautājumiem kā: "Kāpēc Krievijas militārpersonas nogalina ukraiņus savā teritorijā un kāpēc Krievija iebruka Ukrainā?" Atbildes, piemēram, "Hitlers ir kaputs, viņš nogurs, jūs tiksit ārā" nedarbosies, un no tā būs atkarīga jūsu drošība. Pagājušajā gadā uzdevu šo jautājumu kādai pusmūža krievietei Kozelce, viņa gandrīz noģība no bailēm, man vajadzēja nopirkt viņai kafiju, nomierināt un novēlēt viņai ļoti ātru atgriešanos Krievijā. Nevajag savu auto izrotāt ar Ukrainas karogiem un simboliku, daži pat aiz stikla uzliek zīmi “Fri pnkh”, tas vien saka, ka iekšā ir, maigi izsakoties, slikti cilvēki. Pa kādu no piedāvātajiem ceļiem labi sasniegsiet, krievu mašīnas jau ir devušās uz dienvidiem, diezgan daudz. Pievienojos padomiem par Rumāniju - Brašova, Brana, Rišnova, Sinaja ir jāapmeklē, vismaz sākumā, vismaz atvaļinājuma beigās.
аватар 19062005
Ka jā, benederiešus noteikti siks krustā!???? šodien ceļš: dņepru greizais rags-plats-aleksandrovka (lielais un mazais), nikolajevs-odessa-reni. Satikām divas mašīnas ar krievu numuriem. Kamēr nav krustā sists. Brauciens ilga 12 stundas. Ir ideāli sižeti, ir labi
аватар ollennka
wwadim_i, Tu kaut kā paturi sevi savās rokās vai kā. No Ukrainas statistika par Krievijas pilsoņiem noteikti nav skaidrāka. Ir reāli gadījumi, kad krieviem nav ļauts šķērsot robežu, biežāk tie ir militārā vecuma vīriešiem. Tas ir risks, un ir muļķīgi to neņemt vērā.
аватар wwadim_i
"Ir reāli gadījumi, kad krievi nedrīkst šķērsot robežu, vīriešiem militārā vecumā šādi gadījumi ir biežāki."
Piekrītu, ja: kontrabass, narkotikas, ieroči, Kolorādo simboli (Krievijas karogi nav iekļauti šajā sarakstā), Kolorādo ir aizliegti ar likumu Ukrainā. nepārkāpjiet Ukrainas likumus, esiet adekvāti cilvēki un karstā Bulgārija ar siltu jūru jūs sagaidīs ar visām rokām. Laimīgs ceļš.
аватар ollennka
wwadim_i, cik es saprotu, tu esi šausmīgi tālu no realitātes un pat izsaki kaut kādu žargonu. Tas bija elementāri, ka krievi nedrīkstēja iebraukt Ukrainā komandējumā, ieročiem un narkotikām ar to nebija nekāda sakara.
аватар wwadim_i
analfabētisms no Raši un steigšanās nevis "uz" Ukrainu, bet "uz" Ukrainu.
аватар Misterpipe
admin. Aizveriet jautājumu, sākas plūdi.....
аватар ollennka
wwadim_i, Tu esi gluži kā no paralēlās realitātes, neviens nav atcēlis krievu valodas noteikumus. Es šeit nelaboju nevienu no ukraiņiem, kad tu raksti "uz Ukrainu" un "lai kāds garām", jo tādas ir ukraiņu valodas normas, lai gan krievu valoda ir šausmīgi analfabēta.
аватар Lana58
Vēlreiz paldies visiem, kas atbildēja!
Laikam pasēdēšu nedaudz pāri piedāvātajiem maršrutiem un beidzot kaut ko izvēlēšos.
Kas attiecas uz amatpersonām (robežsargiem vai ceļu policistiem), agrāk ceļojot pa Ukrainas teritoriju, tad tiešām ļoti pieklājīga attieksme, nekādu problēmu un nemitīga vēlme pēc "laimīga ceļa". No šī viedokļa es ne no kā nebaidos. Satraucoši ir tā sauktie nevalstiskie veidojumi (vai tās atkal ir baumas?)
Atbildot uz goga504. Uz Bulgāriju lidojām ar lidmašīnu ne reizi vien, bet nu jābrauc ar mašīnu (draugiem kaut ko atvest). Jā, un jūs vēlaties redzēt valsti, bet automašīnas noma ir dārgs prieks.
Kas attiecas uz ceļu kvalitāti, tad es negribētu tikt pie posmiem, kā pēc bombardēšanas, kuru apmeklēju pirms 3 gadiem, kur ātrums bija mazāks nekā ejot (Sumi reģionā), lielākā daļa bija jāiet ap laukiem, jo. Galvenais ceļš bija pilnīgi neizbraucams. Es vairs nebraucu pa tiem ceļiem, varbūt viņi tagad to salaboja (es nezinu).
Paldies visiem! Es joprojām ceru uz ātru mūsu valstu attiecību uzlabošanos, lai mums vairs nebūtu jāuzdod šādi jautājumi.
аватар Misterpipe
Vienkārši, šķērsojot robežu, jānorāda tieši TRANZĪTS, nevis "es gribu uz Bulgāriju".
аватар Igor_m
Ceļu kvalitāte uzlabojas, tas priecē. Un, iespējams, ne tikai Bulgārijā, bet arī Den Hāgā kādam būs iespēja braukt katram par prieku.
аватар Dimok2807
Uz jūsu puses es neuzdrošinātos iet cauri Ukrainai. Jūs varat nokļūt nepatikšanās un sabojāt savu atvaļinājumu.
аватар Misterpipe
Dimok2807, tas ir tavs viedoklis. Šobrīd esmu Sv.Vlasā. Caur Čerņivci braucu 16.06. Uz krievu numuriem ir daudz automašīnu. Neviens nevienam nerada nepatikšanas. Pludmalē un veikalos ir tikai krievi, ukraiņi un baltkrievi. Ceļš ir normāls. Ir pāris sašaurinājumi ceļa remontdarbu dēļ. Uz robežas rumāņi tika aizturēti ilgu laiku, apmēram 4 stundas.Pāreja no Rumānijas uz Bulgāriju bija ātra.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bulgārija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl